Eren Kaşıkçı Haberleri

MasterChef Eren kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Şampiyonu Eren Kaşıkçı hangi yıl yarıştı?

Eski MasterChef Şampiyonu Eren Kaşıkçı, All Star sezonunun 99. bölümüne konuk olan isimler arasında yer alıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini üstlendiği yarışmada heyecan had safhada olacak. Peki, MasterChef Eren kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Şampiyonu Eren Kaşıkçı hangi yıl yarıştı?

Magazin 25-09-2023 19:55

MASTERCHEF ALL STAR 2023 KADROSU: MasterChef All Star yarışmacıları kimler, isimleri nedir?

MasterChef All Star 2023 kadrosu merak ediliyor. TV8'de yayınlanan MasterChef All Star'ın fragmanında yarışmacılar ilk kez görüldü. Eski yarışmacıların yer alacağı All Star'da kadroya dahil olacak isimler şimdiden araştırma konusu oldu. Peki, MasterChef All Star yarışmacıları kimler, isimleri nedir?

Magazin 14-06-2023 20:16

MasterChef Türkiye'nin kızıl şampiyonu Eren Kaşıkçı bakın şimdi ne yapıyor! Gökçeada'da mütevazı bir hayat sürüyordu...

MasterChef 2021 sezonunda rakibi Hasan Biltekin'i geride bırakarak şampiyon olan Eren Kaşıkçı bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 23-11-2022 11:09

MasterChef Eren Kaşıkçı kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Eren nerede çalışıyor, evli mi?

MasterChef Eren Kaşıkçı hakkında bazı sorular programın seyircileri tarafından merak ediliyor. MasterChef'in 28 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümünde çekimler Tokat Zile'de gerçekleşti. Eski yarışmacılardan 2021 MasterChef şampiyonu Eren kaşıkçı programa konuk oldu. Bu gelişmeyle beraber MasterChef Eren hakkında bazı detaylar sorgulanmaya başladı. Peki, MasterChef Eren Kaşıkçı kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Eren nerede çalışıyor, evli mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 28-10-2022 20:29

Şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı! MasterChef Türkiye ikincisi Hasan Biltekin'in yüzüne talih güldü

MasterChef Türkiye 2021 sezonunda Eren Kaşıkçı ile finale kalarak şampiyonluğu kıl payı kaçıran Hasan Biltekin bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 27-10-2022 09:48

MasterChef ikincisi Hasan Biltekin aşkta kazandı! ''Gönlümün şampiyonu''

MasterChef Türkiye 2021 sezonu şampiyonu, yarışmanın iddialı isimlerinden Eren Kaşıkçı oldu. Kaşıkçı, kupayı ikinci olan Hasan Biltekin ile birlikte kaldırdı. Hasan Biltekin'in doktor sevgilisi Hülya Acar, MasterChef paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 15-01-2022 10:12

Evde zarzuela nasıl yapılır? MasterChef Eren'in tabağı zarzuela tarifi ve malzemeleri neler?

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin final bölümünde Eren, zarzuela yaptı. Zarzuela yemeğinin İspanyol tabağı olduğu bilinmekte. Eren'in hazırladığı bu tarifin malzemeleri ve yapılışı merak ediliyor. Peki evde zarzuela nasıl yapılır? İşte MasterChef Eren'in tabağı zarzuela tarifi ve malzemeleri!

Yemek 14-01-2022 22:16

2022 MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef'te büyük ödülü kazanan isim Hasan mı Eren mi oldu?

TV8'in sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de final günü heyecanı devam ediyor. Bu akşam gerçekleşen büyük final ilgiyle takip edilirken, 2022 Masterchef şampiyonu olan isim de bölüm sonunda belli oldu. Peki 2022 MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef'te büyük ödülü kazanan isim Hasan mı Eren mi oldu? İşte merak edilenler...

Magazin 14-01-2022 21:12

Son dakika: MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef finalde Eren mi Hasan mı kazandı? MasterChef 2021 şampiyonu canlı yayında belli oldu

Son dakika haberi: MasterChef şampiyonu belli oldu. MasterChef 2021'in 14 Ocak Cuma final bölümünde Eren Kaşıkçı ve Hasan Biltekin şampiyonluk için yarıştı. Hasan ve Eren, 3 ayrı etaptan oluşan final bölümünde yaptıkları yemeklerle jürinin karşısına çıktı. MasterChef büyük finalde Türk ve uluslararası mutfaklardan yemekler yapıldı. Hasan ve Eren canlı yayında 'bostan' ve 'hayat' isimli imza tabaklarını yaptı. MasterChef şampiyonu canlı yayında açıklandı. Peki MasterChef şampiyonu kim oldu?

Magazin 14-01-2022 21:01

Kırmızı Oda neden yok? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, TV8'in sevilen yapımları arasında yer alıyor. Dizinin 14 Ocak Cuma günü yayın akışında yer almaması, ''Kırmızı Oda neden yok?'' ve ''Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman?'' sorularını akıllara getirdi.

Magazin 14-01-2022 15:40

MasterChef Hasan Biltekin'in final tabağı sosyal medyada topa tutuldu! ''Çantanı topla köyüne git!''

MasterChef Türkiye 2021 sezonunun şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu. Finalde Eren Kaşıkçı ile mücadele eden Hasan Biltekin'in final turunda şeflere sunduğu tabak, sosyal medyada alay konusu oldu.

Magazin 14-01-2022 09:32

MasterChef büyük finalde ilk turu kim kazandı? Eren mi Hasan mı? İşte 13 Ocak MasterChef 2021'de kazanan isim

MasterChef 2021'in 13 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelen son bölümünde, Eren Kaşıkçı ve Hasan Biltekin büyük finalin ilk turunda karşı karşıya geldi. MasterChef'te finale kalan Eren ve Hasan, 3 ayrı etapta tezgah başına geçti. Yarışmacılardan önce MasterChef'teki ilk yemeklerini yeniden yapmaları istendi. Şeflerin tadımlarının ardından ise final turunun ilk etabındaki puanlar açıklandı. Peki MasterChef finalde kim kaç puan aldı? Hangi yarışmacı finalde avantajı yakaladı?

Magazin 14-01-2022 00:22

Eren Kaşıkçı kimdir, aslen nereli? MasterChef Eren Kaşıkçı kaç yaşında, evli mi?

Jüri koltuğunda Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın yer aldığı MasterChef'in iddialı yarışmacılarından biri olan Eren Kaşıkçı, ilk finalist olmuştu. Tavırları ve performansıyla dikkat çeken Eren Kaşıkçı, finalde Hasan Biltekin ile yarışacak. Peki Eren Kaşıkçı kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı...

Magazin 13-01-2022 08:58

MasterChef'te büyük finale kim kaldı? Kendi menüleriyle yarıştılar! 11 Ocak MasterChef'te ilk finalist kim oldu?

MasterChef Türkiye'nin 11 Ocak Salı ekrana gelen son bölümünde yarı final heyecanı yaşandı. MasterChef'te ilk 3 yarışmacı arasına giren Eren Kaşıkçı, Tahsin Küçük ve Hasan Biltekin, büyük finale kalabilmek için yarıştı. 'Kırmızı' konseptli oyunda, yarışmacılar kendi menülerini oluşturdu. 14 Ocak Cuma günü final yapacak olan MasterChef'te, zorlu 3 oyun sonrasında ilk finalist belli oldu. Peki MasterChef'te kim kazandı? MasterChef'te ilk 2'ye adını yazdıran yarışmacı kim oldu?

Magazin 12-01-2022 00:26

MasterChef 2021'de final heyecanı! İşte kupa işte tezgah MasterChef'te ilk 3 arasına girecek yarışmacı kim olacak?

MasterChef Türkiye'nin 7 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek olan 152. yeni bölümünde çeyrek final heyecanı yaşanacak. Aylardır süren MasterChef maratonunda çeyrek finale kalan Sergen Özen, Tahsin Küçük, Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı ilk 3 yarışmacı arasına girebilmek için tezgah başına geçecek. MasterChef'in yeni bölüm fragmanında Mehmet Yalçınkaya'nın "İşte kupa işte tezgah" sözleri dikkat çekiyor. MasterChef'te ilk 3 yarışmacı arasında girecek isim yeni bölümde belli olacak.

Magazin 07-01-2022 03:08

MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? Yağlama yaparak yarıştılar! İşte 29Kasım MasterChef'te haftanın mavi ve kırmızı takım kaptanları

MasterChef Türkiye 2021'in 29 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelen 123. son bölümünde yeni haftanın kaptanları ve takım kadroları belli oldu. Yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için çalıştı. Yarışmacılar 'yağlama' yaparak mücadele etti. En lezzetli yağlamayı yapan yarışmacı kaptanlık oyununu kazandı ve kırmızı takım kaptanı belirledi. Sonrasında kaptanlar, takımları oluşturdu. Peki, MasterChef’te kaptanlık oyununu kim kazandı? Yeni haftanın takım kadroları nasıl oluştu?

Magazin 30-11-2021 01:17

MasterChef'te kaşık atmak nedir? Kaşık atmak ne anlama geliyor?

MasterChef Türkiye'nin 23 Eylül akşamı ekrana gelen bölümünde Şef Somer Sivrioğlu'nun kaşık atarak, ''4 yıllık Survivor tarihinde hiç bu kadar erken başlamamıştık'' demesi seyircide merak uyandırdı. MasterChef programında kaşık atmanın ne anlama geldiği araştırılmaya başlandı. İşte MasterChef Türkiye'de kaşık atmanın anlamı...

Magazin 24-09-2021 11:09

Bu da kim böyle! MasterChef Türkiye'nin Eren'ini sakalsız görenler şoke oldu

MasterChef Türkiye 2021 ana kadrosunda yer alan yetenekli yarışmaçı Eren Kaşıkçı'nın eski halini görenler gözlerine inanamadı. Yarışmaya kızıl sakallarıyla damga vuran Kaşıkçı'nın sakalsız hali, sevenlerini şoke etti.

Magazin 13-09-2021 09:10