Eternals Filmi Haberleri

Filmlerini izledikten sonra öfkeleniyor! Angelina Jolie’den şaşırtan film itirafı: Kendime katlanamıyorum

Marvel’in son filmi Eternals’ta canlandırdığı Thena karakteriyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Angelina Jolie’den sevenlerini şaşırtacak bir itiraf geldi. Usta oyuncu rol aldığı filmlerin büyük bir bölümünü izlemediğini belirtti.

Trend 15-11-2021 11:43

Kit Harington, GoT ve Marvel’i karşılaştırdı! İki tarafı da canavara benzetti

Game of Thrones'ta (Taht Oyunları) canlandırdığı Jon Snow karakteriyle kariyerinde zirve yapan Kit Harington, Marvel filmi Eternals ile beyaz perdeye adım atmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, tüm dünyada ilgiliyle takip edilen Game of Thrones dizisinden sonra kendisini şaşırtacak bir şey kalmadığını ifade ederken, GoT ve Marvel karşılaştırmasıyla dikkatleri çekti.

Trend 11-11-2021 12:09

Angelina Jolie, Eternals filminin yayınlamasını yasaklayan ülkelere seslendi: Bu çok üzücü

Tüm dünyanın gözünü çevirdiği Chloé Zhao yönetmenliğindeki Marvel’in son filmi Eternals, son günlerde bazı ülkelerde yasaklanmasıyla gündeme geldi. Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’daki gösterimi, yerel sansür mekanizmalarının taleplerinin Disney tarafından reddedilmesi üzerine yasaklandı. Eternals’ın başrol oyuncularından Angelina Jolie, yasaklamalara kendi cevabını verdi.

Trend 09-11-2021 14:17

Chloé Zhao imzalı ‘Eternals’ filminin sansür yasaklarını dinlemediği için gösterimi yasaklandı

Chloé Zhao imzası taşıyan Eternals filminin vizyona girmesi büyük bir heyecanla bekleniyordu. Tüm dünyada eş zamanlı olarak gösterime giren film, biseksüel öpüşme sahneleri nedeniyle tepkilere neden oldu. Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’daki gösterimi, yerel sansür mekanizmalarının taleplerinin Disney tarafından reddedilmesi üzerine yasaklandı.

Trend 08-11-2021 15:06

Herkes merak ediyordu! Lauren Ridloff, Marvel’in senaryosunu trençkot giyen gizemli adamın getirdiğini açıkladı

Marvel'in yeni filmi Eternals'ta Makkari karakterine hayat veren Lauren Ridloff filmin senaryosunu trençkot giyen gizemli bir adamın getirdiğini açıkladı. Amerikalı oyuncu senaryo konusunda işlerin oldukça gizli bir şekilde yürütüldüğünü söyledi.

Trend 21-10-2021 12:33

Salma Hayek, Eternals galasına dekoltesiyle damga vurdu

Marvel'in yeni filmi Eternals'ın galası geniş bir katılımla dün gerçekleşti. Geceye başrol oyuncularından Salma Hayek'in dekoltesi damga vurdu.

Magazin 19-10-2021 11:48

Angelina Jolie Eternals galasına çocuklarıyla katıldı

Angelina Jolie, başrolünde yer aldığı fantastik-bilim kurgu türündeki Eternals filminin galasına çocuklarıyla birlikte katıldı.

Magazin 19-10-2021 11:30

Hayranları sabırsız! Marvel Eternals’tan yeni poster paylaşıldı

Nomadland filmi ile Oscar Ödülü’ne layık görülen başarılı yönetmen Chloé Zhao'nun imzasını attığı Marvel filmi Eternals'tan yeni bir poster daha paylaşıldı. Hayranlarının büyük bir sabırsızlıkla beklediği filmin detayları merak konusu oldu. Vizyon tarihine doğru geri sayım başladı.

Trend 12-10-2021 09:54

Geri sayım başladı! Vizyon tarihine az kalan ‘Eternals’ filminden hayranlarına jest geldi

Yaklaşık 56 milyon kişi tarafından takip edilen Marvel’in resmi Instagram hesabından merakla beklenen Eternals filmine dari bir klip yayınlandı. Oscar ödüllü yönetmen Chloé Zhao imzası taşıyan filmin 5 Kasım’da vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 05-10-2021 15:59

Angelina Jolie, ‘Eternals’ filmi için şaşırtan bir itirafta bulundu

Oscar ödüllü Chloé Zhao'nun yönettiği Marvel filmi Eternals, büyük bir merakla bekleniyor. Filmin başrolünü üstlenen Hollywood yıldızı Angelina Jolie, çekimler sırasında zorlandığını itiraf etti. Jolie, özellikle filmin eğitim sürecinde yaşadığı anları anlattı.

Trend 23-08-2021 15:17

Marvel’in yeni filmi Eternals’tan ikinci fragman yayınlandı! Süperman göndermesi merak uyandırdı

Oscar ödüllü Chloé Zhao'nun yönettiği Marvel filmi Eternals'ın ikinci fragmanı yayınladı. Güçlü oyuncu kadrosuyla merak uyandıran filmin 5 Kasım’da gösterime girmesi bekleniyor.

Trend 19-08-2021 16:42

Oscar ödüllü Chloe Zhao imzalı ‘Eternals’ filminden ilk fragman geldi

Nomadland filmiyle ‘En İyi Yönetmen’ Oscar Ödülü’nü kazanan Chloe Zhao’un yeni projesinden ilk görüntüler paylaşıldı. Oyuncu kadrosunda Angelina Jolie, Salma Hayek ve Richard Madden gibi yıldız isimlere ev sahipliği yapan Eternals’in görüntüleri sürpriz bir şekilde yayınlandı.

Trend 04-05-2021 15:23

Eternals'ın aksiyonu The Revenant’tan esinlendi

Marvel’ın merakla beklenen filmi The Eternals’ın yönetmeni Chloé Zhao açıklamalarda bulundu. Başarılı yönetmen, Eternals’ın aksiyon sahneleri için ilhamını The Revenant filminden aldığını söyledi.

Trend 23-02-2021 12:03

The Eternals’ın yıldızı Salma Hayek: 'Çok rahatsız ediciydi'

The Eternals filminin başrol oyuncularından Salma Hayek, süreçle ilgili konuştu. Anlaşma imzalanana kadar senaryoyu görmediğini söyleyen Salma Hayek: "Kostümden korkmuştum. Klostrofobim var. Hareket edemiyormuş gibi hissetmekten çok korkmuştum"

Trend 05-02-2021 08:23