Ev Yapımı Haberleri

40 bin TL'ye ev sahibi oldu! Yaptıklarını tek tek anlattı... Videosu izlenme rekorları kırıyor

Sosyal medya kendisine 40 bin TL'ye ahşap bir ev yapan Türk YouTuber'ı konuşuyor. YouTube'da 137 bin abonesi bulunan Serkan Bilgin'in 40 bin TL'ye ev inşa ettiği ve yapım aşamalarını detaylı olarak gösterdiği video 1 milyondan fazla izlendi. Adeta izlenme rekorları kıran video, sosyal medya kullanıcıları tarafından çokça konuşuluyor. 40 bin TL'ye ev sahibi olan Bilgin, videosunun altına detaylı olarak evin nasıl yapıldığını ve kullandığı malzemeleri de yazdı.

Haber 23-12-2022 16:17

Aslında çözümü kolay! Yoğurdun sulanmaması için dikkat etmeniz gerekenler

Yoğurt Türk mutfağında önemli bir yere sahip. Yemeklerin tadını hafifleten ve yemeklerin lezzetine lezzet katan yoğurt herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Daha sağlıklı olması için ev yoğurdu tercih ediliyor. Ancak ev yoğurtları istenmeyen şekilde sulu olabiliyor. Aslında yoğurdun sulanmaması için yapılması gereken çözümler oldukça basit.

Yemek 28-09-2022 15:59

Düzce'deki tarihi mahallede en güzel ev yapımı tatlı için yarıştılar

Düzce'deki tarihi mahallede en güzel "ev yapımı tatlı" için yarıştılar

Yurthaber 12-07-2022 17:55

Evde yapacağınız anahtarlık ile sevdikleriniz hep sizinle!

Anahtarlıklar hem görsel olarak daha güzel görünüyor hem de anahtarlarınızın çok daha kolay bulunmasını sağlıyor. Bir sürü çeşitli anahtarlık çeşidi bulunuyor. Ancak evde yapacağınız anahtarlık ile sevdiğiniz kişileri yanınızda gibi hissedebilirsiniz. Çok kolay bir şekilde yapacağınız anahtarlık herkes tarafından oldukça beğenilecek.

Kadin 10-05-2022 10:46

Ev Yapımı

Ev Yapımı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ev Yapımı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kanserle hazır yoğurt arasındaki korkunç bağlantı! Hemen hayatınızdan çıkarın

Yoğurt en faydalı ve ülkemizde en sık tüketilen besinlerin başında geliyor. Uzmanlar, hazır yoğurdun kullanılmaması gerektiğine dair uyarılarda bulunuyor. Marketlerde satılan paket ürünler yerine evde yoğurt yapmanın daha sağlıklı olduğunu belirtiyorlar. Uzmanlar, son yıllarda artan kanser vakalarının endüstriyel yoğurtlardan kaynaklandığını söylüyor. Peki, Hazır yoğurtlar neden önerilmiyor? Tehlikesi ne olabilir? Neden ev yoğurdu tüketilmeli?

Haber 13-04-2022 06:57

Eşi karavan yapmasına izin vermeyince dönen ev tasarladı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan Ahmet Koca, motorlu ve raylı sistem üzerine yerleştirdiği 28 metrekarelik prefabrik evi 360 derece döndürebiliyor.

Trend 30-11-2021 16:34

Doğallık temizlikte de önemli! Işıl ışıl zeminler için evde yapabileceğiniz temizleyiciler

Evinizdeki eşyaların temiz olması kadar evinizin zemininin temiz ve parlak olması da önemli. Evinizin zemini nasıl olursa olsun gerekli bakım ve temizlik yapılmadığı zaman ortaya kötü görüntüler çıkabilir. Renk solmaları ve deformasyonlar evinizi eski göstereceği gibi eşyalarınızla da kötü bir görüntü verir. Peki evde hazırlayabileceğiniz doğal temizlik formülleri neler? İşte detaylar...

Haber 27-10-2021 13:46

Evinin manzarasını beğenmediğini söyleyen eşine jesti herkesi şaşırttı

Kuzey Bosna’da Srbac kasabası yakınlarında yaşayan 72 yaşındaki Vokin Kusic ve eşi oldukça ilginç tasarımlı bir eve sahip. Bu evi diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise kendi etrafında dönebilmesi.

Trend 11-10-2021 13:32

Çocuklarla yemek pişirmek için eğlenceli tarif! Küçük aşçılara özel ev yapımı pizza tarifi (6-8 yaş çocuklar için)

Yemek yapmak sadece yetişkinleri değil çocukları da oldukça mutlu eden bir aktivitedir. Çocukların motor becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirebilecek bir alan olan mutfak, ebeveynlerle birlikte kaliteli zaman geçirmenin de en önemli noktasıdır.

Yemek 18-08-2021 10:49

Evini yenilemek isteyenlere devletten on binlerce liralık karşılıksız destek! İşte başvuru şartları

Pandemi sebebiyle şartların zorlaşması ve artan işsizlik dolayısıyla birçok aile maddi olarak zorluk çekmeye başladı. Öyle ki en temel ihtiyaçlar bile karşılaması güç hale geldi. Bir yanda da pandemi koşullarından rant sağlamaya çalışan mülk sahipleri ve sektörler olunca, çok insan barınma ihtiyacını zor şartlar atında giderebildi.

Finans 19-07-2021 15:49

Nidapark Küçükyalı Dükkanlarının 2. Fazı İçin Ön Satışa Başlandı

Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı’da 1. faz satışları çok kısa sürede tamamlanan Palladium Cadde Küçükyalı dükkanlarının 2. fazı için ön satışa başladı. Nidapark Küçükyalı içerisinde yer alan ve lokasyonu ile ön plana çıkan dükkanlar 60 ay 0 vade farkı ve 1 yıl ötelemeli banka kredisiz, dosya masrafsız ve hayat sigortasız alınabiliyor.

Haber 03-06-2021 10:10

Ailesine kızan genç 6 yıl boyunca yeraltında kendine ev kazdı

İspanya’nın Alicante bölgesinde ailesine kızan bir genç evlerinin arka bahçesinde 6 yıl boyunca kazı yaparak kendine yeraltında bir ev inşa etti.

Haber 31-05-2021 17:47

Aksaray’ın 2 asırlık taş evleri hayata geri dönüyor

Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde turistlerin ilgi odağı 2 asırlık taş evler, restorasyon çalışmalarıyla yeniden ayağa kaldırılıyor.

Trend 13-04-2021 15:40

Şehri terk ederek Hobbit evinde yaşayan adamın ilginç hikayesi! Doğayla iç içe kalıyor

Metropol hayatından yorulan Dan Price, işinden ayrıldıktan sonra tüm dünyayı gezerek kamp kurmayı tercih etti. Yüzüklerin Efendisi filmlerinden ilham alan Price, kendisine ait bir tür "neo-hobo" dünyasını yarattı. Dan Price, inşa ettiği bu Hobbit evinde doğayla iç içe kalıyor.

Trend 06-04-2021 17:07

Ten rengini beyazlatıyor, egzamayı gideriyor diye kapış kapış!

Şanlıurfa'da, koronavirüs salgınıyla birlikte vatandaşlar, doğal sabunları tercih etmeye başladı. Kentteki tezgahında 63 çeşit sabun bulunduran Mehmet Halil Akkuş, yaptığı bitkisel sabunlarla halkın cilt sorunlarına çare olduğunu iddia etti. Dermatoloji Uzman Doktor Hacer Altın Sürücü ise bu tür sabunların kullanılmadan önce mutlaka uzmana başvurulması gerektiğini söyledi.

Haber 10-03-2021 08:50

Çift katlı otobüs satın aldılar! Onu rüya gibi bir eve çevirdiler

26 yaşındaki Charlie MacVicar ve 27 yaşındaki Luke Walker beraber yaşamaya karar verildiler. Ancak onlar için bir yerde sabit kalmak büyük bir problemdi. Bu nedenle çift alternatif bir yol buldu. İkilinin yeni yuvaları ise görenleri şaşkına çevirdi.

Trend 17-02-2021 15:07

Pahalı kremlere veda ettik! Evde yapabileceğiniz iki krem tarifi

Parabenler, ftalatlar, sentetik kokular ve daha nicesi... Artık bu kimyasalları yüzümüze sürmüyor, doğal olana yöneliyoruz. Ve elimizden geldiğince her şeyi kendimiz yapmaya başlıyoruz. Bunlardan biri de yüz kremi. Öyle düşündüğünüz gibi de zor değil.

Kadin 29-01-2021 14:29