Furkan Andıç Haberleri

Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç'lı diziye Yalı Çapkını'ndan bomba transfer! Ünlü isim kadroda

Başrolünde Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç'ın yer alacağı yeni dizi Yıldızlar Bana Uzak'ın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. O3 Medya ile Ortaks Yapım‘ın çekeceği dizinin Atv'de yayınlanması planlanıyor. Bir çocukluk aşkı ve onun etrafında yaşanan hesaplaşmanın etkili bir dille anlatılacağı diziye Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'ndan bomba bir transfer gerçekleştirildi...

Magazin 20-09-2023 15:33

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç aşk pozu verdi, sosyal medyayı salladı! 'Yılın çifti'

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç çiftinden ilk paylaşım geldi. Uzun süredir birlikte olan fakat bir arada hiç fotoğraf paylaşmayan ünlü çift, tabularını yıktı ve bir markaya beraber poz verdi. O anları sosyal medyada paylaşan çift, adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 13-07-2023 23:04

Teşkilat'ın Zehra'sının eski sevgilisi set aşkı çıktı! Meğer aynı dizide oynamışlar!

Ekranların sevilen simalarından olan başarılı oyuncu Deniz Baysal, şu sıralar bir magazin haberiyle gündemde. Kolpa müzik grubunun solisti Barış Yurtçu ile evli olan Baysal'ın eski sevgilileri de gündem oldu.

Magazin 20-03-2023 23:51

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar'a yatak odası fantezisi damga vurdu! 'Çektiği fotoğrafı kayınvalidesine gönderince...'

Hasan Can Kaya'nın büyük bir izleyici kitlesine sahip programı Konuşanlar, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından bir süre yayınlanmamıştı. Yeni bölümlerinin yayınlanmaya başladığı Konuşanlar'da yine bomba hikayeler var. Programın konuklarından bir kadının anlattığı yatak odası fantezisi seyirciyi kahkahaya boğdu.

Magazin 16-03-2023 13:10

Furkan Andıç

Furkan Andıç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Furkan Andıç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aybüke Pusat derin dekolteli poz verdi! Furkan Andıç dayanamadı

Sıfırıncı Gün dizisinde Nisan karakterine hayat veren Aybüke Pusat sosyal medya paylaşımları ile adından söz etmeye devam ediyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan dizideki performansı çok beğenilen Pusat’ın son paylaşımına yorum yağdı. Güzel oyuncu ile adı aşk iddialarına karışan Furkan Andıç da fotoğrafa kayıtsız kalamadı.

Magazin 30-01-2023 08:48

Yerli polisiye dizi Bozkır 2. sezonuyla geliyor! Ekin Koç ayrıldı Furkan Andıç ve Gizem Karaca Bozkır'un kadrosuna katıldı

BluTV'nin yerli dizisi Bozkır'ın oyuncular 2. sezon çekimleri için buluştu. Dizinin yeni sezon kadrosunda yer alan Yiğit Özşener, Furkan Andıç, Gizem Karaca, Beril Pozam, Fatih Al, Cemal Toktaş ve Bülent Düzgünoğlu okuma provası yaptı. Geçen sezon dizide başrol oynayan Ekin Koç ise yeni bölümlerde rol almayacak.

Magazin 04-10-2022 22:05

Aybüke Pusat'ın derin göğüs dekolteli cesur pozu sosyal medyayı salladı! Sırt dekoltesine yorum yağdı: Heykel gibi vücut

2017 senesinde ekrana gelen Söz dizisinde Bahar karakterini canlandıran Aybüke Pusat, oyunculuğu dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Her Yerde Sen, O Hayat Benim ve Alef gibi farklı yapımlarda rol alan Pusat, bu defa derin göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti.

Magazin 24-09-2022 20:43

Söz dizisinin Bahar'ı Aybüke Pusat'ın bacak dekolteli tatil pozu sosyal medyayı yıktı! Alev aldı buralar

2017 yılında ekrana gelen Söz dizisinde Bahar karakterine hayat veren Aybüke Pusat, oyunculuğu dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Her Yerde Sen, O Hayat Benim ve Alef gibi farklı yapımlar rol alan Pusat, bu kez bacak dekolteli tatil pozuyla olay oldu.

Magazin 28-07-2022 23:57

Furkan Andıç sette yaralandı! Apar topar ameliyata alındı

Furkan Andıç Kara Tahta’nın çekimlerinde yaralandı. Rol aldığı dizinin setinde ani bir hareketi sonucu sağ bacağındaki ön çapraz bağları yırtılan başarılı oyuncu Furkan Andıç sağlık durumuyla ilgili paylaşım yaptı.

Magazin 01-05-2022 14:15

Kara Tahta dizisi Irmak karakteri Miray Daner kimdir? Miray Daner aslen nereli, kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

TRT1'de ekranlarında başlayan yeni dizi Kara Tahta ilgiyle takip ediliyor. Yarım kalan bir aşk hikayesinin konu alındığı dizide Irmak karakterini ise Miray Daner canlandırıyor. Peki Kara Tahta dizisi Irmak karakteri Miray Daner kimdir? Miray Daner aslen nereli, kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 07-04-2022 08:55

Kara Tahta dizisi uyarlama mı? Kara Tahta dizisi hangi kitaptan, filmden uyarlandı? İşte Kara Tahta dizisi konusu

TRT1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Başrollerinde Furkan Andıç ile Miray Daner'in yer aldığı dizinin çekimleri Edirne'de yapılıyor. Peki Kara Tahta dizisi uyarlama mı? Kara Tahta dizisi hangi kitaptan, filmden uyarlandı? İşte Kara Tahta dizisi konusu...

Magazin 07-04-2022 08:54

Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? Kara Tahta dizisi hangi şehirde çekiliyor? İşte çekildiği semt!

TRT1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisinin çekim yerleri merak edilmeye başlandı. Diziyi heyecanla takip eden izleyiciler tarafından setin hangi şehirde olduğu sorgulanıyor. Dizide başrollerde ise Furkan Andıç ile Miray Daner yer alıyor. Peki Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? Kara Tahta dizisi hangi şehirde çekiliyor? İşte çekim yeri ve merak edilenler...

Magazin 07-04-2022 08:47

Kara Tahta dizisi konusu nedir? Kara Tahta dizisi oyuncuları kimlerdir? Kara Tahta ne zaman başlıyor?

Kara Tahta dizisi TRT 1'in iddialı yapımları arasına gireceğe benziyor. Yeni dizi Kara Tahta konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Kara Tahta daha yayınlanan ilk tanıtımı ile izleyicisinin ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Kara Tahta konusu kadar başarılı oyuncu kadrosuyla da çok konuşuluyor. İşte izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Kara Tahta dizisine dair merak edilenler!

Magazin 30-03-2022 15:26

Kara Tahta dizisinin Atlas'ı Furkan Andıç kimdir? Furkan Andıç kaç yaşında, nereli? Furkan Andıç hangi dizilerde rol aldı?

Furkan Andıç, yeni bir dizi ile ekranlara dönüş yapıyor. Kara Tahta TRT1 ekranlarında yayınlamak için artık saatleri saymaya başladı. Kara Tahta 30 Mart Çarşamba akşamı yani bu akşam ilk defa izleyici karşısına çıkacak. Başrolünde Furkan Andıç'ın yer aldığı Kara Tahta büyük bir merakla bekleniyor. Kara Tahta dizisinde Furkan Andıç'ın canlandırdığı Atlas karakteri hakkında araştırmalar başladı. İşte Furkan Andıç'ın hayat verdiği Atlas karakterine dair merak edilen detaylar!

Magazin 30-03-2022 12:37

Kara Tahta dizisinin konusu ne? Kara Tahta dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler?

Kara Tahta dizisinin konusu ne? sorusunun yanıtı birinci bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Dizi, TRT 1'de televizyon izleyicisi ile buluşacak. Bu kapsamda Kara Tahta dizisinin konusu ne? Kara Tahta dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin ayrıntıları siler için derledik.

Magazin 26-03-2022 23:35

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç aşkı belgelendi! Öpmelere doyamadı

Yeni jenerasyonun sevilen iki oyuncusu Aybüke Pusat ile Furkan Andıç çiftinin samimi halleri dikkat çekti. Daha önce haklarında birlikte olduklarına dair söylentileri yalanlayan Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın bu fotoğraflardan sonra yapacakları açıklama merakla bekleniyor.

Magazin 21-12-2021 07:27

Furkan Andıç: Çok hüzünlü bir reddedilme hikâyem var

Furkan Andıç, Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. 31 yaşındaki yakışıklı oyuncu, bir zamanlar yaşadığı reddedilme hikâyesini anlattı.

Magazin 08-10-2021 16:44