Gardrop Haberleri

Kardeşinin kimlik numarasıyla... Elbise dolabında 70 yaşındaki kadının cesedi bulunmuştu! Oğlu her şeyi itiraf etti

Antalya'nın Alanya ilçesinde kan donduran bir cinayet meydana gelmiş, 70 yaşındaki Fatma S.'nin cansız bedeni, evdeki elbise dolabında boğazından bıçaklanmış ve çarşafa sarılmış halde bulunmuştu. Yaşlı kadının oğlu ise cinayet şüphelisi olarak aranıyordu. Fatma S.'nin oğlu S.S. (49) Antalya kent merkezinde hareketlerinden şüphelenen polisler tarafından durduruldu. Önce kardeşinin kimlik numarasını söyleyen S.S., polisin soruları üzerine annesini öldürdüğünü itiraf etti. S.S. gözaltına alındı.

Haber 07-05-2023 17:28

Gardırop nasıl yazılır, gardırop yazımı nasıl olmalıdır? Gardırop mu gardrop mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

TDK yazım kuralları kapsamında Türkçe sözcüklerin doğru yazılışlarının her biri belirtilir. Bu bağlamda özellikle Fransızca ve Arapça kökenli sözcüklerin TDK tarafından açıklanan doğru yazılışlarının sıklıkla araştırıldığı görülür. Söz edilen sözcüklerden biri de gardırop olmaktadır. Fransızca kökenli bu sözcüğün doğru yazılışının gardrop mu gardırop mu olduğunun belirtilmesi de yazım kurallarına uyulması bakımından önem taşır. İsim türündeki bir sözcük olan gardırop yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 17-02-2023 11:15

Dolabınıza bir kâse pirinç koyarsanız ne olur? Hayatınızı değiştirecek...

Pirincin kendisi, pişmiş halinden daha faydalıdır. Çünkü cep telefonunuz ıslandığında onu kurtarmak başta olmak üzere, birçok şey yapılabilir. Bu yazıda pirincin başka neler yapabileceğine bakacağız. Mesela elbise dolabımıza neden pirinç koymalıyız? Haydi, bir fincan pirincin neler yapabileceğine bir göz atalım. Mesela havayı temizler ve gardıropta küf oluşumunu engeller. Nasıl mı? İşte pirincin saymakla bitmeyen faydaları...

Kadin 13-10-2022 09:16

Çok zarif görünüyor! Fransız stiline sahip olmak istiyorsanız almanız gereken 6 parça

Tüm dünya Fransız kadınlarının giyim tarzını beğenerek takip ediyor. Uğraşılmamış görüntüleri sadelikleri oldukça kaliteli bir görünüm sağlıyor. Siz de dolabınızda Fransız stili esintileri olsun istiyorsanız yapmanız gerekenler oldukça basit. 6 temel parça ile istediğiniz kaliteli görünüme kavuşabilirsiniz.

Kadin 09-09-2022 11:25

Gardrop

Gardrop Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gardrop Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.