Kombin Haberleri

İlk adım atıldı, heyecan dorukta ve sıra geldi kombin seçimine! Aile tanışmasında ne giyilir?

İlk adımı attınız ve şimdi sıra geldi kombin seçimine. Aile tanışmasının heyecanı doruktayken özel anlarınıza ışıltı katmak ve stilinizi konuşturmak için muhteşem bir kombin yapmayı istiyorsanız içeriğimizi okumanızı tavsiye ederiz. Her bir detayın önemli olduğu bu günde şıklığınızla iz bırakmak için özenle seçtiğimiz erkek ve kadın giyim ürünleriyle stilinizi zirveye taşıyabilirsiniz!

Haber 18-12-2023 11:16

İş görüşmesine giderken tercih edebileceğiniz kombin önerileri

İşe alım sürecinde işverenin gözünde nasıl göründüğünüz, becerileriniz kadar önemli. Duruşunuz, tarzınız ve kombin seçiminiz, işvereninizin sizi nasıl algıladığına önemli ölçüde etki eder. Dolayısıyla iş görüşmesine giderken güçlü ve profesyonel bir duruş sergilemenizi sağlayacak bir kombin seçmenizde fayda var. İş hayatında başarınızın temel adımlarını atabilmeniz için doğru kombinlerle güçlü bir ilk izlenim bırakmanızı sağlayacak detaylara birlikte göz atalım.

Kadin 04-12-2023 15:00

Paris tarzı gündem olan Mert Ramazan Demir'in kombinlerine alternatifler

Geçtiğimiz haftalarda Paris'te dünyaca ünlü bir kozmetik markasının lansmanına katılan Mert Ramazan Demir'in şık kombinleri hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Genç oyuncunun kendine has tarzıyla damga vurduğu lansmanı takip edenler hemen kombindeki parçaların alternatiflerini aramaya başladı bile! Siz de o parçalara alternatif olabilecek modelleri merak ediyorsanız işte çok beğeneceğiniz öneriler!

Magazin 16-10-2023 16:48

Sinem Kobal’dan Pelin Karahan’a ünlülerin tatilde tercih ettikleri kombinlere alternatifler

Güncel moda trendlerinin oluşmasında ünlü sanatçıların büyük etkisi var. Çoğu zaman sanatçılar benzer parçalarla boy gösteriyor. Sizler için Sinem Kobal ve Pelin Karahan'ın yeşil ağırlıklı plaj kombinlerine alternatif olabilecek seçenekleri derledik. Haydi birlikte inceleyelim.

Magazin 21-09-2023 15:18

Kombin

Kombin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kombin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aile dizisinde Devin'in tarzını beğenen ve ilham alanlara kombin önerileri

İzleyenleri ekran başına kilitleyen Aile dizisi sürükleyici bölümleriyle her hafta evlere konuk oluyor. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın hayat verdiği Devin karakteri, hikâyesiyle olduğu kadar stiliyle de adından söz ettiriyor. Özellikle geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Devin’in üzerinde gördüğümüz siyah elbise, sade fakat şık bir stil oluşturarak izleyenleri büyüledi. Eğer siz de Devin’in çok konuşulan stilini beğeniyorsanız yazımıza mutlaka göz atın!

Magazin 10-05-2023 03:24

Yazın dolabınızda bulunması gereken 4 kullanışlı parça! Dolabın başında saatler geçirmeye son

Yaz aylarında her kıyafetle uyumlu olabilecek ve kombin yaparken zamanınızı almayacak parçalar arıyorsanız doğru yerdesiniz! Her kadının dolabında bulunması gereken 4 parça ile günlerce farklı kombinler yapabilirsiniz. İşte yaz aylarının favori kıyafetleri...

Kadin 02-05-2023 15:31

İç çamaşırını dışarıda giyerek gururla paylaştı! Dolgusuyla küçük göğüsleri büyük gösteriyor

İç çamaşırını üst olarak dışarıda giyme trendi 2023 yılının gözdesi olarak görülüyor. Korseleri blazer ceketler ve uygun pantolonlarla kombinleyerek çarpıcı bir görünüm kazanan kadınlar yaptıkları kombinleri sosyal medyalarından paylaşıyor. TikTok'ta iç çamaşırını giyerek küçük göğüsleri büyütmenin yolunu gösteren bir kadın oldukça beğenildi.

Kadin 25-04-2023 09:53

Stilist son 8 yılın en çirkin moda trendini açıkladı! Kullanımı giderek artıyor...

Her sene ortaya çıkan yeni trendler başlarda yadırgansa da kolayca benimsenip uygulanmaya başlanıyor. Bazı trendler görünümdense işlevsel özellikleriyle ön plana çıkıyor. Ancak hayatımızı kolaylaştıran bazı ürünler kötü görünümlere sebep olabiliyor. Bir stilist son 8 yılın en çirkin moda trendini açıkladı.

Kadin 26-02-2023 13:34

Bu güzellik hatalarına dikkat! Daha bakımlı görünmek için yapıyoruz ama 20 yaş yaşlı gösteriyor

Kadınlar daha genç ve bakımlı görünmek için çeşitli güzellik tüyolarına başvuruyorlar. Doğru yapılan bakım ve makyaj uygulamalarıyla oldukça güzel bir görünüm kazanmamız mümkünken yapılan yanlış uygulamalar 20 yaş daha yaşlı görünmemize sebep olabiliyor. İşte en sık yapılan güzellik hataları...

Kadin 26-12-2022 15:32

'Pantolonsuz' trendi giderek yayılıyor! Soğuk havayı umursamadan iç çamaşırlarıyla geziyorlar

Moda her sene farklı farklı değişimlere uğruyor. Ünlü modeller ve oyuncular ilginç trendlerin yayılmasında öncü oluyor. Son zamanlarda artış gösteren iç çamaşırıyla dışarı çıkmak trendi görenleri hayrete düşürse de birçok ünlü tarafından uygulanıyor. İşte dışarıda iç çamaşırını cesurca sergileyen ünlüler...

Kadin 15-12-2022 11:35

Kış aylarında yeni bir stil edinmek isteyenlere harika kombin önerileri

Renk renk montları, yumuşacık atkıları, şahane botları gardıropların arka gözlerinden çıkarma vakti geldi! Bembeyaz karların içinde bir film setinden çıkmış gibi şık görünmeye ve soğuğa meydan okumaya hazır mısınız? Görenlerin kalplerini ısıtacağınız ve aynadaki yansımanıza âşık olacağınız birbirinden şık, kış kombin önerilerine göz atmak isterseniz sizi daha fazla bekletmeyelim!

Haber 29-11-2022 16:33

Duygu Özaslan'ın katıldığı Halloween partisindeki kombinine alternatif öneriler

Tarzıyla sık sık gündeme gelen Duygu Özaslan, bu sefer de Hallowen partisinde giydiği kostümle adından söz ettirmeyi başardı. Siyahlar içerisindeki gotik tarzı, yoğun ve zarif makyajıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Özaslan'ın parti tarzını sevdiyseniz harika bir listeyle karşınızdayız. İşte Özaslan'ın Hallowen stiline alternatif, birbirinden şık ve kaliteli parçalar!

Magazin 07-11-2022 18:05

Zarafet denilince ilk akla o geliyor! Kate Middleton'ın zarif tarzı

Prenses Diana'nın tarzı yaşamından günümüze kadar yıllardır konuşuluyor. Diana'nın gelini olarak bilinen Kate Middleton da Diana'nın izinden gidiyor. Kadınlar Kate Middleton'ın çabasız ama oldukça kaliteli görünen zarif tarzı için nelere dikkat ettiğini merak ediyor. İşte Kate Middleton tarzına sahip olmanız için yapmanız gerekenler...

Kadin 17-10-2022 15:32

Moda uzmanı paylaştı: Her zarif kadının dolabında bulunması gereken 4 elbise

Zarif ve şık görünmek isteyen kadınlar dolaplarını oluştururken temel olan her şeyle kombinlenebilecek parçalara dikkat ediyorlar. Moda uzmanı TikTok hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda en zarif görünen elbise modellerini belirtti. Zarif görünmek isteyen kadınların bu parçalarla kombin yapabileceğini söyledi.

Kadin 11-10-2022 15:48

Duygu Özaslan'ın çok beğenilen kombinini benimsemek isteyenlere uygun fiyatlı öneriler

Günümüzde moda anlayışına sosyal medya fenomenlerinin paylaşımları yön veriyor. Birçok ünlü ismin yaptığı kombinler herkese ilham oluyor. Duygu Özaslan'ın siyahlar içindeki şık kombini de çok beğenilenler arasında. Eğer siz de Duygu Özaslan'ın tarzını benimsemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte karşınızda Özaslan'ın seçtiği parçalara alternatif olabilecek birbirinden şık ve kaliteli ürünler!

Magazin 26-09-2022 14:03

Prenses Diana'nın unutulmaz anları ve yıllar sonra bile devam eden eşsiz kombinleri

Bazı kadınlar var ki yaşadıkları dönemlerde oluşturdukları kombinler ile günümüzde bile konuşulmaya devam ediyorlar. Zarafet denilince akla gelen Prenses Diana'da bu kadınlar arasında yer alıyor. Prenses Diana'nın akıllara kazınan eşsiz stilinden örnek alarak kendi kombinlerinizi değiştirebilirsiniz.

Kadin 26-09-2022 13:49

Sonbaharda tüm gözleri üzerine çekmek isteyenler için alt üst kombin önerileri

Havaların serinlemesiyle mevsime uygun giyinebilmek için gardıroplardaki parçalar gözden geçiriliyor. Özellikle günlük stil için spor tarzdaki alt üst takımlar ön plana çıkıyor. Sizler için sonbaharda kullanıma uygun takımları, uzun taytları, crop ve büstiyer gibi üstlerle kombinlenen modelleri araştırdık. İşte, sonbahar aylarında sizi her an konforlu hissettirecek o ürünler...

Kadin 23-09-2022 13:54

Moda uzmanı belirtti! Bu kıyafetler ucuz görünüme sebep oluyor

Kıyafetlerin ucuz veya pahalı görünmesinin fiyatlarıyla alakası yok. Çok pahalıya alınan kıyafetler bile basit bir görünüme sebep olabiliyor. Moda uzmanı Liz Teich TikTok'ta yaptığı paylaşımda günlük hayatta dikkat etmediğimiz ucuz görünüme sebep olan detayları belirtti.

Kadin 11-09-2022 17:02

Çok zarif görünüyor! Fransız stiline sahip olmak istiyorsanız almanız gereken 6 parça

Tüm dünya Fransız kadınlarının giyim tarzını beğenerek takip ediyor. Uğraşılmamış görüntüleri sadelikleri oldukça kaliteli bir görünüm sağlıyor. Siz de dolabınızda Fransız stili esintileri olsun istiyorsanız yapmanız gerekenler oldukça basit. 6 temel parça ile istediğiniz kaliteli görünüme kavuşabilirsiniz.

Kadin 09-09-2022 11:25

Moda uzmanı paylaştı: Zarif görünmek için bu 3 hatadan uzak durun

Kıyafetlerimiz tüm görünüşümüzü etkileyen en önemli faktörler arasında bulunuyor. O günlük modumuzu bile etkileyen kıyafetlerde yapılan basit hatalar oldukça kötü görünümlere sebep olabiliyor. Moda uzmanı Anda, zarif bir görünüm için asla uygulamamanız gereken hataları paylaştı. Günlük olarak çok sık yapılan bu hatalardan uzak durmak daha kaliteli bir görünüm sağlıyor.

Kadin 01-09-2022 15:50

Moda uzmanı paylaştı: Zarif görünmek istiyorsanız bu parçalardan uzak durun

Kadınlar daha zarif bir görünüm için kombin fikirleri arıyor. Zarif parçaların temeli düz ama kaliteli duran parçalardan geçiyor. Tiktok üzerinden paylaşım yapan bir kullanıcı zarif görünmek için asla giymemeniz gereken parçaları gösterdi.

Kadin 29-08-2022 11:42

Her kadının dolabında olması gereken 6 temel parça, kapsül dolap nasıl oluşturulur?

Bir sürü kıyafetiniz var ama ne giyeceğiniz bulamıyor musunuz? Bunun nedeni kıyafetlerinizi kombinlemekte zorlanmanız olabilir. Basic olmayan parçaları kombinlemek için çok zaman harcıyor olabilirsiniz. Oysa ki her kadının dolabında olması gereken 6 temel parça ile çok daha kolay bir şekilde kombin yapabilirsiniz.

Kadin 25-08-2022 17:21

Moda uzmanı paylaştı: Daha kaliteli bir görünüm için ihtiyacınız olanlar

Giydiğimiz kıyafetler tüm görünüşü oldukça değiştirebiliyor. Ruh halimizi bile yansıtan kıyafetlere her zaman özenmek gerekiyor. Özenli kıyafet denilince akla pahalı kıyafetler geliyor olabilir ama bu yanlış bilgiler arasında bulunuyor. Moda uzmanı bir YouTube kullanıcısı uygun fiyata aldığınız kıyafetlerle de kaliteli görünmenin mümkün olduğunu paylaştı.

Kadin 24-08-2022 10:25

Dilan Çiçek Deniz'in kaykay sürerken giydiği kombinini beğenenlere alternatif öneriler

Taytlar, spor aktiviteleri başta olmak üzere yoğun hareket gerektiren tüm faaliyetlerde sıkça tercih ediliyor. Streç olarak da üretilen bu parçalar, moda ikonlarının sık kullandığı ürünler arasında yer alıyor. Giyim tarzıyla dikkat çeken oyuncular arasındaki Dilan Çiçek Deniz, kaykay yaparken tercih ettiği kombinde hem spor hem şık bir tayt tercih etti. Siz de Dilan Çiçek Deniz'in kombinini beğendiyseniz sizin için seçtiğimiz ürünlere mutlaka göz atın. İşte o ürünler!

Magazin 16-08-2022 15:53

Yaz için mutlaka almanız gereken ve iyi ki almışım dedirtecek kıyafet önerileri

Yaz için son derece kullanışlı, rahat ve şık kombinler yapabileceğiniz kıyafetler mi arıyorsunuz? Bu özelliklere sahip kıyafetleri bulmak çok kolay olmayabilir. Ama tabii ki biraz inceleme yaparak istediğiniz giysileri rahatça bulabilir ve dolabınıza "İyi ki almışım." diyeceğiniz parçalar ekleyebilirsiniz!

Kadin 22-07-2022 10:51

Son zamanların yıldız influencerı Şeyda Erdoğan'ın tarzını beğenenler için alternatif pantolon modelleri

İnternet çağının en büyük avantajlarından biri fenomenlerin modaya yön veren stillerini yakından takip etmek olsa gerek. Yüz binlerce takipçiye ulaşan ve güncel trendleri üzerinde kusursuz bir şekilde taşıyan Şeyda Erdoğan'ın ilham verici tarzına da diyecek söz yok doğrusu. Siz de Erdoğan'ın kombinlerine ayrı bir hava katan hem spor hem klasik pantolon modelleriyle dolabınızı süslemek istiyorsanız yazımızı mutlaka incelemelisiniz.

Magazin 11-07-2022 14:24

Hem şık hem rahatlığıyla üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz her ortama uygun kot elbise modelleri

Uzun yıllardan beri moda dünyasında tahtını bırakmayan kot kıyafetler, popülerliğini hâlâ sürdürüyor. Kadınların ve erkeklerin severek kullandığı kotlar, birçok kişinin gardırobunda yaz kış bulunuyor. Farklı aksesuarlarla kombinlerinizi zenginleştirebileceğiniz bu ürünler, daima kurtarıcı parçalar oluyor. Özellikle yaz mevsiminde kadınların gözde kıyafetlerinden olan kot elbiseler, farklı model ve renk çeşitleriyle oldukça tercih ediliyor. Gelin, rahatlığıyla üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz

Kadin 08-07-2022 13:38

Hem denizde, havuzda hem akşam dışarı çıkarken giyebileceğiniz yazlık elbise modelleri

Yaz aylarının vazgeçilmezlerinden olan elbiseler, cıvıl cıvıl renkleri ve birbirinden farklı tasarımlarıyla moda tutkunlarının kalbini çalıyor. Özellikle deniz ve havuz sezonunu açanlar için çeşit çeşit elbiseler, gardıropların baş köşesinde duruyor. Çizgili, puantiyeli, çiçekli fark etmeksizin elbiselere meraklıysanız severek kombinleyeceğiniz yazlık modelleri sizler için listemize ekledik. Haydi gelin, yazın enerjisini yükseltecek elbise önerilerini birlikte inceleyelim.

Kadin 06-07-2022 16:55

Amazon'dan en şık ve rahat yazlık elbise modelleri

Birçok kadın, yazları rahat ve şık olmak istediklerinde elbise giymeyi seçer. Siz de yaz sıcağında farklı kıyafetleri kombinlemeye çalışarak enerji harcamak yerine elbise rahatlığını mı tercih ediyorsunuz? Öyleyse çok şanslınız. Amazon'da bulabileceğiniz en şık ve rahat yazlık elbiseleri derledik!

Kadin 06-07-2022 14:22

Gizli Saklı dizisinden Yaz karakterinin giydiği elbiseye alternatif öneriler

Yaz sezonu ile yayın hayatına başlayan Gizli Saklı dizisinin başrol oyuncularından Sinem Ünsal, dizide giydiği kıyafetlerle dikkat çekiyor. Güzel oyuncunun canlandırdığı Yaz karakterinin kombinleri, dizinin takipçileri tarafından çok beğeniliyor. Siz de Yaz karakterinin göz alıcı, renkli tarzını beğeniyor ve giydiği bu çiçekli elbiseye benzer modeller arıyorsanız sizin için seçtiğimiz alternatif elbiselere önerilere göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 06-07-2022 13:28

Her türlü mekanda giyilebilecek hem şık hem spor yazın kurtarıcısı kot şort modelleri

Yazın gelişi herkeste heyecan yaratsa da kış aylarının durağanlığından kurtulup gardıroplara hareket katma noktasında çoğu insanı tatlı bir telaş sarıyor. Kalın kazakları ve ağır botları bir kenara bırakıp vücudunuzu konforuna teslim edeceğiniz yaz parçalarının başında ise kot şortlar geliyor. Kot şort alışverişi yapmadan önce bu senenin favori modellerine göz gezdirmek istiyorsanız yazımız sizi bekliyor!

Kadin 04-07-2022 17:52

Gülşen'in sahnede giydiği ve çok sevilen beyaz pantolonuna alternatif öneriler

İzmir Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu'nda konser veren Gülşen, sahneden bir fotoğrafını Instagram hesabında "Çünkü İzmir'in dağlarında çiçekler açar." açıklamasıyla paylaştı. Bunun üzerine moda tutkunları Gülşen'in oldukça dikkat çeken beyaz pantolonunu farklı mağazalarda aradı; aynısını veya benzerini bulmak istedi. Biz de Gülşen'in çok beğenilen pantolonuna alternatif olabilecek seçenekleri sizin için araştırdık. Haydi, birbirinden şık pantolon modellerine beraber göz atalım.

Magazin 04-07-2022 12:08

Bu sıralar Amazon'da trend olan herkesin göz bebeği parçalar

Makyaj malzemeleri, oyuncaklar, kişisel bakım ürünleri ve çok daha fazlası... İhtiyacınız olan her ürünü Amazon'da kolayca bulabilirsiniz ancak bazı ürünler var ki herkes onları konuşuyor. Amazon kullanıcılarının göz bebeği hâline gelen ürünleri bir bir derledik. Herkesin öve öve bitiremediği en trend ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 30-06-2022 20:22

Sahillerde güneşten korunmak için takabileceğiniz retro şapka tarz ve kombinleri

Sahil sezonunun açılması ile en çok araştırılan konulardan biri, retro tarzını benimseyen şapka modelleri ve bunların nasıl kombinleneceği olabilir. Eski yıllarda moda olan ve son yıllarda tekrar kendini hatırlatan yuvarlak hasır şapkalar, en çok sevilen şapka modelleri arasında yer alır. Tatil valizinizi hazırlamadan önce retro tarz kombinlerini araştırıyorsanız sizin için listelediğimiz ürünlere göz atabilirsiniz.

Haber 30-06-2022 20:21

Duygu Özaslan'ın sarılar içindeki takımı gibi kombinleyebileceğiniz alternatif takım önerileri

Son yılların ünlü Instagram fenomenlerinden biri olan ve gerek açıklamaları gerek paylaşımlarıyla adından sıkça bahsettiren Duygu Özaslan, kıyafet tercihleriyle de hayli dikkat çeken biri. Geçtiğimiz aylarda Coachella'da giydiği sarı renkli takımı epey beğenilen kombinler arasında. Yazın vazgeçilmez parçalarından olan alt üst takımlar, sizin de favorileriniz arasındaysa doğru yerdesiniz. Gelin, Duygu Özaslan'ın takımına alternatif olan birbirinden şık ürünlere birlikte göz atalım.

Magazin 30-06-2022 20:18

Baba dizisinden Cansu karakterinin giydiği blazer cekete alternatif öneriler

Salı akşamlarını renklendiren Baba dizisi, ilginç konusu ve usta oyuncularıyla sevenlerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizi, sadece konusuyla değil oyuncularının başarılı kombinleriyle de konuşuluyor. Son olarak Cansu karakteri Özge Özacar'ın başarıyla taşıdığı blazer ceket, herkesin beğenisini kazandı. Siz de Cansu'nun blazer ceketini beğendiyseniz alternatifi olabilecek modeller için yazımızı okumaya davetlisiniz!

Magazin 30-06-2022 17:04

Dilan Çiçek Deniz'in çekimlerde giydiği çok sevilen pembe elbiseye alternatif öneriler

Yaz aylarının vazgeçilmez rengi pembe, herkesin gardırobundaki kış aylarından kalan buzları eritiyor! Giyildiğinde insanın içini enerji ile dolduran renkli elbiseler, bu senenin trend parçaları arasında bulunuyor. Bu modaya ayak uyduranlardan biri de Dilan Çiçek Deniz! Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali için çekimlerde giydiği pembe elbise ile kendine hayran bıraktı. Siz de Dilan Çiçek Deniz'in elbisesini beğendiyseniz doğru yerdesiniz. Önerilerimize mutlaka göz atmalısınız!

Magazin 30-06-2022 16:49

Dilan Çiçek Deniz'in Magnum Türkiye davetindeki kombinini benimsemek isteyenlere alternatif elbise önerileri

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Magnum Türkiye daveti, birbirinden ünlü simaların baş döndürücü güzellikleri ile âdeta bir yıldızlar geçidiydi. Bu özel davete şıklığı ve zarafeti ile damga vuran isimlerden biri, Dilan Çiçek Deniz'di. Miss Turkey ile yıldızı parlayan ve Türkiye'de ilk kez Victoria Secret için adı anılan Deniz, kusursuz güzelliği ve iddialı görünümüyle davete damga vuran isimlerden biri olmayı başardı. Oldukça zarif ve bir o kadar sade bir stil ile davete katılan Dilan Çiçek

Magazin 30-06-2022 15:31

Sevilen influencer Şeyda Erdoğan'ın beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafındaki elbiseye alternatif öneriler

Şeyda Erdoğan, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü influencer uzun kollu mini elbisesiyle yaptığı kombinle takipçilerinden tam not almayı başardı. Erdoğan'ın fotoğrafını beğenen birçok takipçi, ünlü ismin giydiği bu şık elbiseyi araştırmaya başladı. Eğer siz de Şeyda Erdoğan'ın tarzını benimseyenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Erdoğan'ın giydiği elbiseye alternatif ürünler için yazımızı okumadan alışverişe başlamayın!

Magazin 30-06-2022 13:38

Disney Plus galasında göz kamaştıran Cansu Dere'nin kombinini benimsemek isteyenlere alternatif öneriler

Başarılı oyunculuğunun yanında her daim sergilediği asil ve havalı duruşu ile herkesi kendine hayran bırakan Cansu Dere, Disney Plus etkinliğinde giydiği derin yırtmaçlı beyaz elbisesi ile oldukça göz kamaştırdı. Toplu saçlar ve sade ayakkabısıyla kombinlediği elbisesi ile harika bir seçim yapan Cansu Dere'nin tarzına bayılıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için Cansu Dere'nin görünümüne alternatif ürünleri listeledik. Haydi gelin, vakit kaybetmeden seçtiğimiz modelleri incelemeye başlayalım!

Magazin 30-06-2022 13:33

Gizli Saklı dizisinden Nehir karakterinin giydiği pembe elbiseye alternatif öneriler

Yaz aylarının gelmesiyle elbiseler raflardaki yerini aldı. Birbirinden güzel cıvıl cıvıl renklerde onlarca farklı elbise bulmak mümkün hâle geldi. Gizli Saklı dizisinde Nehir karakterini canlandıran Ece Dizdar'ın giydiği pembe elbise, dizinin sevenleri tarafından ilgi gören modellerden biri oldu. Eğer siz de yaz döneminde ferah ve rahat elbiselerle dolaşmak isteyen biriyseniz Nehir karakterinin giydiği pembe elbiseyi ve alternatif önerileri incelediğimiz seçeneklere mutlaka göz atmalısınız.

Magazin 30-06-2022 13:17

Afra Saraçoğlu'nun GQ 10. yıl davetinde giydiği kombini benimsemek isteyenlere alternatif ayakkabı önerileri

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, sadece oyunculuğuyla değil birbirinden şık kombinleriyle de gündemde kalmayı başarıyor. GQ dergisinin 10. yıl davetinde giydiği göbek dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerinden oldukça ilgi gören oyuncu, kombinini tamamlayan topuklu ayakkabısıyla da dikkatleri üzerine çekti. Afra Saraçoğlu'nun bu muhteşem kombinini benimsemek istiyor ve ayakkabısına alternatif model arıyorsanız okumaya devam edin!

Magazin 29-06-2022 14:52

Sıcak yaz günleri için TikTok onaylı harika kombinler

Sosyal medya platformları moda ve makyaj gibi konulardaki içerikleriyle birçok kadının dikkatini çekiyor. Milyonlarca kullanıcısı olan TikTok da moda konusunda ilham veren sosyal medya platformlarından biri. Bu nedenle TikTok onaylı rahat kombinleri modaseverler için derledik! Eğer yaz için kullanışlı kıyafetlere ihtiyaç duruyorsanız listelediğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz. Rahat olurken feminen hissetmeyi elden bırakmak istemiyorsanız bu kıyafetler tam size göre!

Kadin 29-06-2022 14:46

Mine Tugay'ın çok konuşulan mavi elbisesine alternatif öneriler

Mine Tugay'ın geçtiğimiz günlerde giydiği elbisesi sosyal medyada oldukça beğeni topladı. Parlak kumaşlı, halter yakalı ve yırtmaçlı elbisesi ile verdiği pozu takipçilerinden epey ilgi gördü. Ünlü oyuncu verdiği poz ile sosyal medyayı sallarken giydiği elbisenin modeli birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Mine Tugay'ın çok konuşulan elbisesine benzer modelleri keşfetmek ister misiniz?

Magazin 28-06-2022 18:17

Yazın yakan güneşine karşı giydikçe serinleyeceğiniz eşsiz kıyafet önerileri

Doğanın en canlı olduğu yaz mevsimi, bütün neşesi ile sonunda geldi! Gelirken tabii ki sıcağını da beraberinde getirdi. İşte, bu yüzden sizi bunaltmayacak kıyafetlere yönelmekte fayda var. Sizi ferahlatacak yazlık kıyafetler, mağazalarda çoktan yerini aldığına göre dolabınıza en güzel kıyafetleri eklemenin şimdi tam sırası! O hâlde birbirinden güzel yazlık kıyafetleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 28-06-2022 09:30

Dilan Çiçek Deniz'in beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafındaki kombinini benimsemek isteyenlere alternatif öneriler

Çukur, Alev Alev ve Yarım Kalan Aşklar isimli popüler dizilerden tanıdığımız başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz; beğeni toplayan sosyal medya paylaşımlarıyla herkesin dilinde. Oyunculuğuyla olduğu kadar stiliyle de herkesi büyüleyen ünlü yıldızın Instagram paylaşımları, sanatçının stiline hayran kalan takipçiler tarafından oldukça dikkat çekiyor. Şort etek ve halter yakalı bluz kombinini paylaştığı gönderisi de bunlardan biri. Siz de ünlü oyuncunun stilini yakalamak ister misiniz?

Magazin 27-06-2022 15:42

Son zamanların beğenilen ve konuşulan ismi Melis Sezen'in tarzını benimsemek isteyenlere elbise önerileri

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden Melis Sezen, oyunculuğuyla olduğu kadar tarzıyla da herkesin dilinde. Sadakatsiz dizisindeki unutulmaz performansıyla akıllara kazınan güzel oyuncunun geçtiğimiz günlerde Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraflar, takipçilerinin beğenisini kazandı. Eğer Melis Sezen'in muhteşem tarzına yakın bir stil yaratmak istiyorsanız birbirinden güzel parçaların yer aldığı yazımızı mutlaka okuyun!

Magazin 27-06-2022 14:21

Sizi demode olmaktan kurtaracak yazın en özel tarz ve kombin önerileri

Yazın esintisini kombinlerinize taşımaya hazır mısınız? Eminiz ki alışıldık parçalar yerine yaz aylarının havasını derinden hissettirecek cıvıl cıvıl kombinler ile mükemmel görüneceksiniz. Keten şortlar, yaz trendine uygun bluzlar, elbiseler derken birbirinden güzel parçalarla demode görünmekten kurtulabilirsiniz. Öyleyse merak uyandıran ve size ilham olacak kombin önerilerimize göz atmaya başlayabiliriz!

Haber 27-06-2022 14:10

Girdiğiniz yerlerde dikkatleri üstünüze çekeceğiniz ve göz kamaştıracağınız mini boy elbise modelleri

Girdiğiniz her ortamda dikkatleri üstünüzde toplamak ve büyüleyici şıklığınızla göz kamaştırmak istiyor olabilirsiniz. Öyleyse çok şanslısınız. Bazı elbiseler o kadar şahane ki sizi şıklığınızın zirvesine taşıyabilir. Özellikle iddialı bir stil ikonu gibi görünmek istediğiniz zamanlarda mini elbiseleri giyebilirsiniz. Peki, en şık mini elbiseleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 24-06-2022 11:31