Gupse Özay Haberleri Ve Son Dakika Gupse Özay Haberleri

Gupse Özay Haberleri Ve Son Dakika Gupse Özay Haberleri

30 Temmuz 1984 tarihinde İzmir’de doğan Gupse Özay Çerkes kökenli Türk oyuncudur.

30 Temmuz 1984 tarihinde İzmir’de doğan Gupse Özay Çerkes kökenli Türk oyuncudur.

Gupse Özay, Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyla çektikleri “Yaman Yaşamışım” adlı belgesel ile ödül almıştır.TRT’den, yapım şirketlerine; magazin dergilerinden dizi setlerine kadar kariyerine yarayacak her alanı denemiştir.

Gupse Özay, 4 yıl reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne geçmiştir. Birkaç dizi denemesinden sonra,arkadaşlarıyla Psikolog skeçlerini gerçekleştirmiş; bu sayede de Yalan Dünya dizisinde rol kapmıştır.

Yalan dünya dizisinin Nurhayat'ı olarak ekranlardaki yerini aldı.

Gupse Ozay Haberleri

Oscar'da 'yok artık' dedirten benzerlik! Lily Gladstone'u gören Gupse Özay sandı

96'ncı Oscar Ödülleri Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlendi. Törene katılım gösteren ABD'li oyuncu Lily Gladstone ile ünlü oyuncu Gupse Özay arasındaki benzerliği gören şaşkınlığını gizleyemedi. O anlara sessiz kalamayan Gupse Özay da benzetildiği oyuncunun fotoğrafını paylaştı.

Magazin 13-03-2024 21:04

Barış Arduç'un karısı Gupse Özay'ın aşk tanımı sosyal medyayı salladı! 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm'

Şimdilerde Lohusa filmiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gupse Özay, Melis İşiten'in YouTube programına konuk oldu. Evliliği ve kızına dair açıklamalar yapan Özay'ın aşk tanıtımı sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm...' sözleri gündem oldu.

Magazin 03-02-2024 08:24

Gupse Özay, eşi Barış Arduç'un öpüşmesini beğenen Bülent Ersoy hakkında konuştu: Beni aradı...

Senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı 'Lohusa' filmiyle sinema salonlarında izleyicilerle buluşan Gupse Özay ve eşi Barış Arduç 'İyi Bir Aile Değiliz'in galasına katıldı. İkiliye magazin gündeminde yer alan Bülent Ersoy'un 'Barış Arduç' övgüleri soruldu.

Magazin 31-01-2024 14:58

Barış Arduç eşi Gupse Özay'ı öpücüklere boğdu! O anlar geceye damga vurdu

Gupse Özay'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı Nulook imzalı "Lohusa" filminin galası bu akşam gerçekleştirildi. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye Barış Arduç'un Gupse Özay'ı öpücüklere boğduğu anlar damga vurdu. Ünlü çiftin o anları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 17-01-2024 14:53

Gupse Ozay

Gupse Özay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gupse Özay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gupse Özay'ın Lohusa filminin fragmanı paylaşıldı! Vizyon için geri sayım başladı

Deliha filminin setinde tanıştığı kendisini gibi oyuncu olan Barış Arduç'la 2020 yılında hayatını belirleştiren ve 2022 yılında kızları Jan Asya'yı kucağına alan Gupse Özay setlere Lohusa filmiyle döndü. Senaryosunu yazdığı Lohusa filmiyle seyircisini selamlamaya hazırlanan Gupse Özay için geri sayım başladı.

Trend 01-12-2023 15:59

Hamileliğin ardından Gupse Özay setlere hızlı döndü! Gupse Özay'ın Lohusa filminin setinden ilk kareler geldi

'Deliha' film setinde tanışan Barış Arduç ile Gupse Özay, 2020 yılının Temmuz ayında evlenmiş ve ikili kızları Jan Asya'yı 9 Eylül 2022'de kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Kızının doğumuyla setlere ara veren Gupse Özay setlere kendisinin senaryosunu yazdığı "Lohusa" filmiyle dönmeye hazırlanıyor. Özay'ın yeni filminden ilk kareler paylaşıldı.

Trend 13-10-2023 15:07

Gupse Özay 'doğum fotoğrafı'nı paylaştı! Bebek bizim değil...

'Lohusa' filmi ile 2024'te sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Gupse Özay, bir yaşındaki kızı Jan Asya'nın fotoğrafı diye sosyal medyada paylaşılan kareye açıklık getirdi.

Magazin 22-09-2023 15:17

DELİHA KONUSU VE OYUNCULARI: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Gupse Özay'dan kahkaha tufanı!

Deliha filmi ile ilgili aramalar filmin STAR TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Gupse Özay ve Barış Arduç'un başrolde olduğu komedi filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte 1 Eylül Star TV yayın akışı

Magazin 01-09-2023 18:45

Barış Arduç'un kızı Jan Asya’yla fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Baba-kız pozuna yorum yağdı

Barış Arduç ile Gupse Özay çifti 6 yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020'de nikah masasına taşıdı. Barış Arduç ve Gupse Özay'ın mutlu evliliğinde 2022 yılında kızları Jan Asya dünyaya geldi. Kızlarını gözlerden uzakta büyütmeyi tercih eden ünlü çift şimdilerde Çeşme'de tatilin tadını çıkarıyor. Arduç kızı Jan Asya’yla fotoğrafını paylaştı. Baba-kız pozu sosyal medyayı salladı.

Magazin 28-08-2023 09:45

Eltilerin Savaşı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Elitlerin Savaşı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Eltilerin Savaşı filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Eltilerin Savaşı'nın başrolünde yer alan oyuncu Gupse Özay filmin senaryosunu da kaleme almıştır. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Eltilerin Savaşı filmi saat 20.00 ve 22.30 da ekranlara gelecek. Peki, Eltilerin Savaşı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Elitlerin Savaşı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 14-08-2023 19:32

Barış Arduç yıllar sonra eşi Gupse Özay ile pozunu paylaştı! Sosyal medya yıkıldı

Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan oyuncu Barış Arduç ve Gupse Özay çifti ne yapsa olay oluyor. Karısına aşkını her fırsatta dile getiren yakışıklı oyuncu Gupse Özay'ın doğum gününü Instagram'dan kutlayınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 31-07-2023 09:31

Deliha oyuncuları kimler, konusu nedir? Deliha filmi ne zaman ve nerede çekildi? Bu akşam TV'de!

Deliha filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Film, 19 Haziran Pazartesi akşamı TV ekranlarında yayınlanacak. Hakan Algün'ün yönetmenliğini yaptığı Deliha filmi izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Peki, Deliha oyuncuları kimler, konusu nedir? Deliha filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 19-06-2023 20:27

Yeni anne olan Gupse Özay kendisini fena tiye aldı

Geçtiğimiz aylarda ilk bebeğini kucağına alan oyuncu Gupse Özay, gözaltlarını siyaha boyayarak eğlenceli bir video çekti. Bebek bakarken yaşadığı zorlukları tiye alan oyuncu, "Yorgunluğu var ama tatlı bir yorgunluk. Hiç öyle zorlandığımı falan hatırlamıyorum açıkçası" dedi.

Magazin 13-12-2022 14:59

Gupse Özay'dan 8. ay pozu! Geri sayım başladı

2020'de kendisi gibi oyuncu olan Barış Arduç ile evlenen Gupse Özay'dan yeni pozlar geldi. Anne olmaya hazırlanan Özay, hamileliğinin 8. ayına girdi. Ünlü senarist ve oyuncu, arkadaşlarıyla çıktığı tatilden yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 25-07-2022 14:42

Barış Arduç romantiklikte çığır açtı!

2020 yılında meslektaşı Barış Arduç ile nikah masasına oturan Gupse Özay'ın hamile olduğu öğrenilmişti. Baba olmak için gün sayan Arduç, romantiklikte çığır açtı. Arduç'un taktığı 'G' harfli kolyenin sırrı çözüldü.

Magazin 13-07-2022 15:55

Barış Arduç'la evli olan 7 aylık hamile Gupse Özay’dan karnı burnunda ilk poz!

Deliha filminde tanışıp sevgili olan Gupse Özay ve Barış Arduç, 6 yıl süren büyük aşklarını 2020 yılında evlilikle taçlandırdı. Geçtiğimiz günlerde ise oyuncu çiften müjdeli haber geldi. Ünlü çiftin bebek beklediği öğrenildi. Kız bebek bekleyen Gupse Özay'ın karnı burnunda ilk pozu da ortaya çıktı.

Magazin 27-06-2022 09:56

Barış Arduç ile evli olan Gupse Özay bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Barış Arduç ile evli olan Gupse Özay, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Hamilelik sürecini evinde geçiren oyuncu kendisine gelen mesajlardan sonra bir paylaşım yaptı Gupse Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kız bebeklerinin olacağını da duyurdu.

Magazin 20-06-2022 10:21

Gupse Özay 6 aylık hamile! Barış Arduç paylaştı! Sosyal medya coştu: Babaların en yakışıklısı

Gupse Özay'ın 6 aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı! 'Deliha' filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç, iki yıl önce İzmir Çeşme'de dünyaevine girmişti. Ünlü çift son olarak bir röportajında "Anne olmayı çok istiyorum" diye konuşan Özay'ın 6 aylık hamile olduğu yönündeki haberlerle gündem olmuştu. Ünlü çiftten Barış Arduç, bu kez sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Haftalar sonra paylaşım yapan oyuncu, adeta sosyal medyayı salladı. Arduç'a

Magazin 03-06-2022 07:14

Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin bebeği mi olacak? Gupse Özay hamile mi? Gupse Özay kaç aylık hamile?

Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinden beklenen güzel haber geldi. Deliha film setinde tanışan Barış Arduç ile Gupse Özay çifti 6 yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020'de nikah masasına taşımıştı. Ünlü çiftten hayranları bebek haberini dört gözle bekliyordu. Beklenen haber geldi. İşte Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin bebeği mi olacak, Gupse Özay hamile sorusunun cevapları!

Magazin 24-05-2022 13:34

Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinden müjdeli haber! Bebek geliyor...

Bir süredir ekrana ara veren Gupse Özay, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Oyuncu Barış Arduç'la iki sene önce dünyaevine giren başarılı komedyen ve oyuncu Gupse Özay'dan müjdeli haber geldi. 5 aylık hamile olan Özay'ın kız bebek beklediği iddia edildi.

Magazin 23-05-2022 13:03

Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları kimlerdir? Görümce filmi hangi yıl çekildi?

Görümce filmi konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Türk komedi yapımlarından birisidir. Görümce filmi, ile hem duygulanacak hem de kahkaha tufanına kapılacaksınız. Gupse Özay'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Görümce filmi izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. İşte Görümce filmine dair merak edilenler!

Magazin 11-04-2022 11:12

Görümce nerede ve ne zaman çekildi? Görümce filminin oyuncuları kimler?

1 Aralık 2016'da gösterime giren Görümce filminin yönetmeni Kıvanç Baruönü'dür. Romantik komedi türündeki Görümce filminin başrollerinde ünlü oyuncular Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece yer alıyor. Söz konusu filmin senaryosu ünlü oyuncu ve senarist Gupse Özay'a ait. İşte detaylar...

Magazin 04-10-2021 19:22

Gupse Özay'ın konuk olduğu 'Dayı Şov' başlıyor

Kuklaların en delikanlısı “Dayı” nın GAİN’de yayınlanacak canlı talkshow programı 10 Eylül’de başlıyor! Her hafta Cuma günü farklı konukların ağırlanacağı programın ilk bölümüne ise Gupse Özay konuk oluyor. İlk bölüm özelinde Gain’in tüm kullanıcılarına ücretsiz yayınlanacak olan Dayı Şov; farklı oyunlar, yarışmalar ve skeçlerle izleyiciyi mizah ve eğlenceye doyuracak.

Magazin 07-09-2021 16:29

Gupse Özay'ın isyanı: Çok haksızca...

Gupse Özay, Bahçeşehir’de üç yavru kediyi kürekle öldüren kişinin 1000 TL ceza alarak, serbest kalmasına isyan etti.

Magazin 26-05-2021 15:49

Deliha 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Deliha 2 oyuncu kadrosu...

Sevilen komedi filmi Deliha 2, televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak. Başrollerinde Gupse Özay, Derya Alabora ve Esin Eden’in rol aldığı Deliha 2 nerede ve ne zaman çekildi soruları merak ediliyor. Peki Deliha 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Deliha 2 oyuncu kadrosu...

Magazin 23-05-2021 17:52

Gupse Özay paylaşınca Gülse Birsel duramadı! Kahkaha attıran yorum

Gupse Özay, yaptığı işlerin yanı sıra sosyal medyadan da paylaştığı gönderilerle hayranlarını güldürmeye devam ediyor. Son gönderisinde ağaca çıktığı bir fotoğrafını paylaşan Gupse Özay’a Gülse Birsel kahkaha attıran bir yorum yazdı.

Magazin 20-05-2021 07:53

Eltilerin Savaşı filmi nerede çekildi? Eltilerin Savaşı filminin oyuncuları kimdir?

Senaryosunu ünlü oyuncu Gupse Özay'ın kaleme aldığı Eltilerin Savaşı filmi bu akşam ekranlarda izleyiciler ile buluşacak. Kadrosunu birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Eltilerin Savaşı filminin nerede çekildiği ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki Eltilerin Savaşı filmi nerede çekildi? Eltilerin Savaşı filminin oyuncuları kimdir? Eltilerin Savaşı konusu nedir? İşte yanıtı...

Haber 18-04-2021 15:41

İzmirli Gupse Özay’dan endişeli sözler! ‘Düşünmekten uyuyamıyorum’

Güzel oyuncu Gupse Özay yaşanan İzmir depreminden sonra ailesi, arkadaşları ve tüm hemşehrileri için endişelendiğini ifade etti. İzmir’in Seferihisar ilçesinde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremi İstanbul’da da hisseden başarılı oyuncu sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini iletti.

Magazin 01-11-2020 16:58

Barış Arduç ile evlenen Gupse Özay'ın 4 aylık hamile olduğu iddia edildi! Açıklama geldi

Çukur'un son sezonuna dahil olan Barış Arduç baba oluyor. Arduç ile yazın evlenen Gupse Özay hamile... Gupse Özay'ın 4 aylık hamile olduğu iddia edildi. Gupse Özay iddialara jet hızında yanıt verdi.

Magazin 11-10-2020 13:42

Barış Arduç: Çocuk istiyoruz

Gupse Özay’la 6 yıllık birlikteliğini geçen temmuzda nikâh masasına taşıyan Barış Arduç, önceki gün Etiler trafiğinde görüntülendi.

Magazin 12-09-2020 10:14

Gupse Özay, Barış Arduç'u öpmeye doyamadı

Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan ünlü oyuncular Barış Arduç ile Gupse Özay, Çeşme tatilinde böyle görüntülendi.

Magazin 07-08-2020 09:51

Barış Arduç ile evlenen Gupse Özay hamile mi? Flaş açıklama

Geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturan Gupse Özay-Barış Arduç çiftinin bebek bekledikleri iddia edildi. Özay, hemen anne olmak istediğini ancak şu anda hamile olmadığını ifade etti.

Magazin 02-08-2020 13:42

Gupse Özay ve Barış Arduç evlendi! İşte nikahtan kareler

Gupse Özay ile 6 yıldır birlikte olduğu Barış Arduç, Çeşme’de evlendi. Koronavirüs salgını nedeniyle düğün yapmayan çiftin nikah törenine aileleri ve yakın dostları katıldı. Gupse Özay sürpriz nikahın ardından "Bir deneyelim dedik ve bir anda evlendik" açıklamasını yaptı.

Magazin 29-07-2020 20:15

Gupse Özay ile Barış Arduç evleniyor

Uzun süredir aşk yaşayan Gupse Özay-Barış Arduç çifti, bu hafta İzmir'in Çeşme ilçesinde nikah masasına oturacak. İkilinin düğünü ise gelecek yıl yapacakları öğrenildi.

Magazin 29-07-2020 12:16

Gupse Özay ile Barış Arduç sezonu açtı

Altı yıldır birlikte olan oyuncu sevgililer Gupse Özay ve Barış Arduç, önceki gün Bodrum'da görüntülendi.

Magazin 23-06-2020 09:37

Gupse Özay'dan Mücbir Sebepler itirafı: Melikşah Altuntaş için fake hesap açtım

Ünlü oyuncu Gupse Özay'dan Instagram'da fenomen olan, Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın sunduğu 'Mücbir Sebepler' itirafı geldi. Gupse Özay, isimli canlı yayınlarına ünlü isimleri bağlamasından çok korktuğu için bir fake hesap açtığını açıkladı.

Magazin 19-06-2020 02:03

Gupse Özay'dan şaşırtan itiraf! 'Abarttım, özür diledim'

Usta oyuncu Demet Akbağ'ın Instagram'da yaptığı 'Bi Kahve Sohbeti' programının son konuğu Gupse Özay oldu. Özay, 'Görümce' filminden sonra abisinin eşinden özür dileğini itiraf etti.

Magazin 31-05-2020 15:39

Görümce konusu nedir, oyuncuları kimler? Gupse Özay'ın Görümce filmi ne zaman çekildi?

Sevilen oyuncu Gupse Özay'ın senaryosunu yazdığı ve başrolde oynadığı Görümce filmi bu akşam Kanal D'de yayınlanıyor. Aralık 2016'da vizyona giren Görümce filmi sinemalarda büyük ilgi görmüştü. Peki Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 27-05-2020 19:49

Gupse Özay'dan güldüren soru! 'Nedeni ne olabilir?'

Karantina sürecinde ev işlerine daha fazla zaman ayırmak zorunda kalan ünlü isimler yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile gülümsetiyor. Bu tarz bir paylaşımı son olarak Gupse Özay gerçekleştirdi.

Magazin 08-05-2020 11:47

Gupse Özay'ın babası 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kararına dava açtı

Komedi yapımlarının ünlü oyuncusu Gupse Özay'ın babası Avukat Senih Özay, koronavirüs salgını nedeniyle başlatılan sokağa çıkma yasağı için yargı yoluna gitti.

Magazin 29-04-2020 16:41

Gupse Özay’ı çocukluğuna döndüren çiçek

Ev karantinası günlerinde meslektaşları kadar çok paylaşımda bulunmayan oyuncu Gupse Özay, paylaştığı bir çiçek fotoğrafı üzerinden çocukluk yıllarına döndü.

Magazin 27-04-2020 10:07

Deliha konusu nedir, oyuncuları kimler? Deliha filmi nerede ve hangi yıl çekildi?

Gupse Özay'ın başrolde oynadığı Deliha filminin konusu ve oyuncuları özellikle Deliha televizyon ekranlarında yayınlandığı dönemlerde izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Deliha komedi içerikli senaryosuyla ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki Deliha nerede çekildi?

Magazin 22-04-2020 20:16

Barış Arduç ile Gupse Özay evleniyor mu? Açıklama geldi

Ünlü oyuncu Barış Arduç, önceki gün "Biz Böyleyiz” filminin galasına katıldı. Arduç, gala öncesi gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Magazin 09-01-2020 15:31

Eltilerin Savaşı filminden yeni görüntülerin yer aldığı teaser yayınlandı

Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerini paylaştığı komedi filmi Eltilerin Savaşı’ndan yeni bir teaser daha yayınlandı.

Trend 17-12-2019 13:52

Gupse Özay, minik okurlarıyla buluştu

Oyuncu ve senarist Gupse Özay, dört yaş ve üzeri çocuklar için kaleme aldığı hikaye kitaplarıyla birlikte, Anadolu Ajansının Global İletişim Ortağı olduğu "38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı"nda minik okurlarla buluştu - Özay: - "Kendi bildiğim konuyu, dünyayı ve karakteri yazmayı seviyorum. Daha doğrusu kolayıma geliyor. Yani bana bir astronotun Jüpiter'de yaşadıkları gibi bir konu gelse yazamam. Çünkü ne Jüpiter'i gördüm, ne de bir astronot tanıdığım var. Bu yüzden çocukluğumda yaşadığım mahalle konularını daha çok ele alıyorum"

Magazin 02-11-2019 22:18

Acun Ilıcalı; Gupse Özay ve Barış Arduç ile buluştu

Barış Arduç ile sevgilisi Gupse Özay önceki akşam Bebek Hotel’de yakın dostları Acun Ilıcalı ile buluşup yemek yedi. Ilıcalı'nın ünlü çiftle buluşma sebebi proje mi?

Magazin 08-08-2019 10:34

Gupse Özay'ın yeni filmi Eltilerin Savaşı vizyon tarihi

Rol aldığı projelerde başarılı oyunculuğu ile beğeni toplamayı başaran Gupse Özay bu kez yeni filmi Eltiler Savaşı için kamera karşısına geçti. Başarılı oyuncunun yanı sıra baş rollerini Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı Eltiler Savaşı konusu ne, vizyon tarihi ne zaman? İşte merak edilen tüm detaylar...

Trend 07-08-2019 15:05

Gupse Özay'a sette sürpriz doğum günü partisi!

Ünlü oyuncu Gupse Özay, 35. yaşına girdi. ‘Eltilerin Savaşı’ adlı filmin çekimlerine devam eden Gupse Özay’a set arkadaşları sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Trend 31-07-2019 01:55

Gupse Özay, Barış Arduç'un hayranlarından bıktı

'Eltilerin Savaşı' adlı filmin çekimlerine tam gaz devam eden oyuncu Gupse Özay, erkek arkadaşı Barış Arduç’un hayranlarından bıktı!

Magazin 26-07-2019 16:41