Halka Arz Edilecek Hisseler Haberleri

HALKA ARZ TAKVİMİ 6 KASIM - 10 KASIM 2023: SPK bülteni ile Kasım ayında halka arz olacak şirketler hangileri, talep toplama tarihleri neler?

Halka arz olan şirketler vatandaşlar tarafından merak edildi. Borsa ve ekonomini gündemini yakından takip eden kişiler yeni halka arz olacak şirketleri internette araştırıyorlar. Bilindiği üzere Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı sonrası şirketler halka arz oluyor. Peki, Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? 6 - 10 Kasım 2023 halka arz olacak şirketler belli oldu mu, borsada ne zaman işlem görecekler?

Finans 06-11-2023 10:07

HALKA ARZ TAKVİMİ 30 EKİM-3 KASIM 2023! Bu hafta halka arz olacak şirketler var mı, belli oldu mu?

Halka arz olacaklar şirketler takvimi merak ediliyor. Haftanın ilk gününden itibaren 30 Ekim - 3 Kasım 2023 halka arz olacak şirketlere dair araştırmalar yoğunlaştı. Borsayı yakından takip eden vatandaşların gözü halka arz tarihlerine çevrilmiş durumda. Peki, Bu hafta halka arz olacak şirketler var mı, belli oldu mu?

Finans 30-10-2023 23:16

Halka arz nedir? Halka arz amacı ve şartları nedir?

Halka arz (initial public offering veya IPO), bir özel şirketin veya bir devlet kurumunun hisse senetlerini ilk kez halka açarak yatırımcılara sunmasıdır. Bu süreç şirketin büyüme stratejilerini finanse etmek, sermaye artırmak ve genişlemek için dış kaynaklara erişim sağlamak amacıyla gerçekleştirilir. Halka arz aynı zamanda şirketin değerlemesini belirlemek ve likidite yaratmak için önemli bir adımdır. Şirket bir aracı kurum ile anlaşarak paylarını halka sunar ve yatırımcılardan sermaye toplar.

Finans 31-05-2023 20:36

Kayseri Şeker Fabrikası halka arz başladı mı, ne zaman? Kayseri Şeker Fabrikası kaç lot verir, hangi bankalar? Halka arz oluyor!

Kayseri Şeker Fabrikası halka arzın başlayıp başlamadığı, kaç lot vereceği ve hangi bankalarda olduğu arama motorlarında sorgulanıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Kayseri Şeker Fabrikası halka arz oluyor. Peki, Kayseri Şeker Fabrikası halka arz başladı mı, ne zaman? Kayseri Şeker Fabrikası kaç lot verir, hangi bankalar? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Finans 08-05-2023 20:40

Halka Arz Edilecek Hisseler

Halka Arz Edilecek Hisseler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Halka Arz Edilecek Hisseler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı kaç TL? SDT Savunma halka arz ne zaman?

Türk savunma sanayisi şirketi SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri AŞ, Borsa İstanbul ve SPK denetimlerinin ardından 22 Aralık itibarıyla halka arz onayını aldı. SDT Savunma halka arz kapsamında talep toplamaya da başladı. SDT Savunma halka arz işlemi hakkında tüm detayları sizler için derledik..

Finans 29-12-2022 10:55