Ev Almak Haberleri

RUUF ile hayalinizdeki eve adım atın, peşinat engellerini unutun!

RUUF, ev sahibi olmak isteyenler için kapıları aralıyor ve peşinat engellerini tamamen ortadan kaldırıyor! Artık "0" peşinatla, kira öder gibi ödemeler yaparak ve evinizin içinde yaşarken parça parça sahip olabilirsiniz.

Finans 07-02-2024 18:27

Uygun fiyata almak için en iyi taktik! Ev almayı düşünenler dikkat: Pazarlık sırasında bunu sakın yapmayın

Bir ev satın almak pek çok kişinin hayali. Ancak herkes her zaman bütçesine uygun ideal bir ev bulamayabiliyor ve hayallerindeki ev bütçesini bir miktar aşabiliyor. Bu durumda ilk akla gelen yöntem ise pazarlık yapmak. Peki, hem alıcıyı hem de satıcıyı memnun edebilecek pazarlık yöntemleri neler? Hayalinizdeki evi bütçenize ya da bütçenizin daha altına almak için neler yapabilirsiniz? İşte istediğiniz evi daha uygun fiyata satın alabilmeniz için uygulayabileceğiniz taktikler...

Kadin 05-02-2024 11:38

Ev alacaklar dikkat! 'Kredi çekilmese bile...' Uzman isim uyardı 'Artık çok daha zor' diyerek o detaya vurgu yaptı

Ev almayı düşünen vatandaşlara önemli uyarılar geldi. Gayrimenkul Uzmanı Şule Alp, güvenilir firmaların tercih edilmesinin önemine dikkat çekerek, “uzmanlık alanı inşaat olan ve bu alanda deneyimli olan firmaların tercih edilmesi önemli” dedi. Ev alırken depreme dayanıklılık ve iskan raporuna bakılması gerektiğini söyleyen Alp, "İkinci el evlerde iskan almak artık çok daha zor" ifadelerini kullandı. Alp, kredi çekilmese bile bankaların eksperinin de mutlaka kullanılması gerektiğini söyledi.

Finans 30-06-2023 10:55

Adana'da vatandaşların ev kriterleri değişti! Emlakçılar şaşkına döndü: İlk defa böyle bir taleple karşılaşıyorum

Adana'da vatandaşlar başı boş şekilde gezen köpeklerden şikayetçi. Öyle ki bu durum ev arama kriterlerini bile etkilemiş durumda. Vatandaşlar artık ev ararken öncelikli olarak sokak köpeklerinin olmadığı bölgeleri tercih ediyor. Emlakçılar bu durum karşısında şaşkına dönerken, ev satışı yaparken sıkıntı yaşama başladı. Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, "27 yıldır emlak sektöründeyim ilk defa böyle bir taleple karşılaşıyorum" dedi.

Haber 06-01-2023 10:38

Ev Almak

Ev Almak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ev Almak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Yeni Evim' projesinde ödeme planı netleşti! 550 bin TL cepte kalacak, taksitler 4 bin TL ile 13 bin TL arasında değişiyor

Orta Gelirliye Konut Kampanyası'nda ödeme planı belli oldu. 0,69; 0,79 ve 0,99 faiz oranlarının uygulanacağı kampanyada milyonların beklediği sorular yanıtlarını buldu. "Peşinat ödenecek mi? Yaş sınırı var mı? Evler satılabilecek mi?" sorularının cevabı tek tek açıklanırken, İlk yıl ödenecek taksit tutarı ile son 8 yıl ödenecek taksit tutarına kadar detaylar belli oldu. Öte yandan normal krediye göre 550 bin TL'nin vatandaşın cebinde kalacağı öğrenildi.

Finans 06-01-2023 07:48

Bütün yıl boyunca uğur getirir! Ev aldırdığına inanılan kokina çiçeğinin faydaları

Aralık ayında caddelerde sokaklarda her yerin ışıl ışıl olması ve yeni yıl hazırlıkları birçok kişiyi mutlu eden etkenler arasında bulunuyor. Her yıl Aralık ayının vazgeçilmez çiçeği olarak görülen kokina çiçeği kapış kapış alınıyor. Kokina çiçeğine çok sayıda anlam yükleniyor. Kokina çiçeği olan kişiye ev aldırdığına inanılan kokinanın faydaları saymakla bitmiyor.

Kadin 19-12-2022 17:16

180 bin TL'ye ev alacaklardı! Yüzlerce mağdur var Hala evlerini bekliyorlar

İzmir'in Torbalı ilçesinde 40 kişi bir inşaat firması hakkında suç duyurusunda bulundu. Vatandaşlar, müteahhitten aldıkları dairelerin arsa sahiplerine ait olduğunu veya başkalarına da satıldığını öğrendiklerini belirtti. Evlerin teslimatı için 1 sene vaat edilmesine rağmen dairelerin teslim edilmediğini söyleyen vatandaşlar 6-7 seneden beri evlerini beklediklerini anlattı. Bir vatandaş o tarihte 180 bin TL verdiğini belirtirken başka bir vatandaş ise "Belki yüzlerce mağdur var" dedi.

Haber 16-12-2022 14:41

Emlakçıdan akılalmaz tuzak! Ev almak isteyen müşteri başına gelenlere inanamadı…

Mersin’de gerçekleşen ve ev almak isteyen herkesin dikkat etmesi gereken olayda emlakçı, müşterisinin paralarını akılalmaz bir tezgahla çaldı. Ev alması için aracı oldukları müşterinin bankadan kredi olarak çektiği paranın araçta bırakılan 1 milyon lirasını, hazırladıkları tuzakla ele geçirdiler. Paraları çalan 2 emlakçı çalışanı ile birlikte suç ortağı 4 kişi yakalandı.

Haber 19-11-2022 13:03

Tek bir harf hatasıyla hayatı değişti! Ev satın aldı bir anda milyoner oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada eyaletinde yaşayan ismi açıklanmayan bir kadın 594 bin dolar değerindeki bir evi satın almak için yasal işlemleri başlattı. Ancak evi satan şirketin yaptığı harf hatası kadının hayatını bir anda değiştirdi. Çünkü ismi açıklanmayan kadın bir ev parasına 84 mülklük mahallenin sahibi oldu. Hatanın düzeltilmesi için başvurduğunu dile getiren kadın büyük bir şaşkınlık yaşadığını söyledi.

Trend 15-08-2022 10:22