Transfer Dönemi Haberleri

Okan Buruk'tan flaş transfer açıklaması! ''Transferler bizi bozuyor, hemen transfer döneminden çıkmalıyız''

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları devam ederken Okan Buruk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takımın durumu ve transfer dönemi hakkında konuşan Okan Buruk, son yaşananların kendilerini etkilediğini ve transfer döneminin sağlıklı geçmediğini ifade etti.

Spor

Aston Villa, Jaden Philogene’i kadrosuna kattı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Hull City’den 22 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Jaden Philogene’i renklerine bağladığını açıkladı.

Spor

Beşiktaş'tan Serik Belediye'ye transfer!

Beşiktaş, altyapısından yetişen genç futbolcular Ahmet Gülay'ı Balıkesirspor'a; Berkay Kençtemur'u ise Serik Belediyespor'a gönderdi.

Spor

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'nin yeni transferi Oğuz Aydın için itiraf geldi!

Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan milli futbolcu Oğuz Aydın, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini sürdürmek için İstanbul’a geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Oğuz Aydın hakkında konuştu.

Spor

Transfer Dönemi

Transfer Dönemi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Transfer Dönemi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Galatasaray Derrick Köhn nedeniyle davalık oldu! Alman basını duyurdu...

Hannover 96'nın Derrick Köhn'ün geciken ödemeleri nedeniyle Galatasaray'a dava açtığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Köhn için eski kulübüne ödemelerin tamamını yapmadığı aktarıldı.

Spor

EURO 2024’ün yıldızlarından Barış Alper Yılmaz’ın yıllar önceki Galatasaray transferinin bilinmeyenleri! Fatih Terim etkisi…

Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'te gösterdiği başarılı performans ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Keçiörengücü'nden Galatasaray’a transfer olan Barış Alper Yılmaz’ın o dönem birçok talibi olduğu ama genç oyuncunun Fatih Terim’in yakın ilgisinden dolayı Galatasaray’ı tercih ettiği ortaya çıktı. Açıklama Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu geldi.

Spor

Icardi bu sezon Galatasaray'da bir ilki yaşayacak! İstanbul'a geldi... Görüntüsü olay oldu

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sarı-kırmızılılarda ilk kez sezon öncesi çalışmalara katılmaya hazırlanırken yıldız ismin sosyal medyadan yaptığı paylaşımdaki görüntüsü dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'dan resmi Batshuayi açıklaması geldi! Dursun Özbek'ten imza sinyali

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, forma sponsorluğu için düzenlenen törende açıklamalarda bulundu. Batshuayi transferi için kendisine yöneltilen soruya cevap veren Dursun Özbek, imzanın sinyalini verdi.

Spor

Dursun Özbek'ten kafa karıştıran açıklama! ''Hiçbir oyuncumuza teklif gelmedi''

Galatasaray'da forma sponsorluğu için imza töreni düzenledi. Transferler hakkında açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, şu ana kadar hiçbir oyuncularına teklif gelmediğini ifade etti.

Spor

FIFA sayfasını güncelledi, iki Süper Lig kulübüne transfer yasağı! Resmen açıklandı

FIFA resmi sitesinde yaptığı güncellemeyle 2 dönem transfer yasağı alan Samsunspor'un bu yasağını resmi olarak sitesine eklemiş oldu. Öte yandan bir diğer Süper Lig ekibi Kayserispor'un da yasağına listede yer verildi. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor, 5 oyuncuyu aynı anda açıkladı! Ozan Tufan ve Nwakaeme Türk futboluna geri döndü

Trabzonspor, anlaşmaya vardığı 5 yeni transferini KAP'a bildirdi. Trabzonspor; Ozan Tufan, Anthony Nwakaeme, Borna Barisic, John Lundstram ve Denis Draguş'un transferleri için görüşmelere başlandığını resmen açıkladı açıkladı.

Spor

EURO 2024 sonrası Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü golcü geliyor!

Türkiye'de transfer döneminin bugün açılmasıyla birlikte takımlar resmi girişimlerini hızlandırdı. Çalışmalarına son sürat devam eden Fenerbahçe'de dünyaca ünlü iki golcüden biri takıma katılacak.

Spor

Galatasaray iddiaları çıkan Fenerbahçe'li Jayden Oosterwolde'den cevap!

Galatasaray'a transfer olabileceği iddia edilen Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Jayden Oosterwolde, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dedikodulara cevap verdi.

Spor

Galatasaray'ın istediği Michy Batshuayi için Acun Ilıcalı'dan resmi açıklama geldi

Sezonun tamamlanmasının ardından Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin ismi Galatasaray ile anılırken, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı'dan yıldız isim için resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor

Alex de Souza'nın ilk transferi Fenerbahçe'den!

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex de Souza, Fenerbahçe'den Emre Mor'un peşine düştü. Geçtiğimiz transfer dönemi de istenen Emre Mor bu kez ikna edilmek üzere...

Spor

Galatasaray için olay yaratan ifadeler! Leo Dubois alınan karara ateş püskürdü

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Başakşehir'e kiraladığı Leo Dubois, Fransız basınına olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılılarla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Dubois için nasıl bir karar verileceği büyük merak konusu oldu.

Spor

Dursun Özbek, Galatasaray'ın transfer yapacağı mevkileri açık açık söyledi! ''Sağ bek, orta saha ve...''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, "Sağ bek, orta saha ve Mertens'i yedekleyecek bir oyuncu bakıyoruz. Fırsat transferi olabilecek oyunculara bakıyoruz. Çok dinamik bir şey bu. Her şey kağıt üzerinde kalmaya bilir. Ben çok başarılı bir 2024-25 sezonu geçireceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Spor

Başlamadan bitebilir! Antalyaspor'un başına geçen Alex de Souza'da fesih şoku...

Uzun yıllar aradan sonra Türkiye'ye Antalyaspor ile dönen Alex de Souza'nın sözleşmesinde çok ilginç bir madde olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor

SON DAKİKA | Galatasaray'da Erden Timur dönemi resmen bitti! Erden Timur'un sesi titredi 'içeriyi' işaret etti: Tutunacak dalım kalmadı!

Son dakika haberi: Galatasaray'da Erden Timur dönemi resmen sona erdi. Düzenlediği basın toplantısında konuşan Timur, önümüzdeki dönemde görev almayacağını söyledi. Yer yer sesinin titrediği, gözlerinin dolduğu görülen Timur, "Ben de bırakmam hiç istemiyorum ama hiç tutunacak dalım kalmadı. Yapılanlar içeriden olduğu vakit bunun çaresi olmuyor." diye konuştu. Timur'un 'başkanlık' sorusuna yanıtı da dikkat çekti.

Spor

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel'den 'Mourinho' açıklaması

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüştüklerini ancak bazı maddelerde ortak paydada buluşamadıkları için anlaşmanın sağlanamadığını açıkladı.

Spor

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Bonucci emekli olduğunu açıkladı

Fenerbahçe'nin devre arasında Union Berlin'den kadrosuna kattığı Bonucci aktif futbolculuk kariyerini noktaladı. İtalyan futbolunun gelmiş geçmiş en iyi savunma oyuncuları arasında gösterilen Bonucci'nin vedası İtalya'da da üzüntüyle karşılandı.

Spor

Fenerbahçe'den yılın bombası! Ali Koç Karim Benzema ile ilk görüştü, büyük ölçüde anlaştı... Taraftar çıldırmış durumda

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe sezonu kupasız tamamlarken yeni sezon için kolları şimdiden sıvamış durumda. Sarı-Lacivertliler birçok yıldız ismi listesine alırken Arabistan'da umduğunu bulamayan Karim Benzema ile ilk görüşme sağlandı ve olumlu geçtiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe resmi sitesinden resmen açıklandı! Yıldız isim Leonardo Bonucci son maçına çıkıyor

Son dakika... Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada tecrübeli isimlerinden Leonardo Bonucci'nin aktif futbolculuk kariyerini yarın oynanacak maç ile noktalayacağı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor

Kulüpten de açıklama geldi! Beşiktaş'ın Marsilya'ya kiraladığı Jean Onana Fransa'da silahlı saldırıya uğradı

Beşiktaş'ın Fransız ekiplerinden Marsilya'ya kiralık gönderdiği Jean Onana, Fransa'da hırsızların saldırısına uğradı. Yaşanan bu üzücü olayın ardından Beşiktaş cephesinden de bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor

Süper Lig ekibiyle anlaşma sağlayan Alex de Souza, Acun Ilıcalı'nın kolaylık sağlamasıyla ilk transferini yapıyor!

Önümüzdeki sezon için Alex de Souza ile prensip anlaşmasına varan Antalyaspor'da transferler de yavaş yavaş şekilleniyor. Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Alex ile sözleşme imzalayacak Antalyaspor yönetimi çalışmalara şimdiden başladı.

Spor

Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig devi Beşiktaş ile görüşme yapacak! Transfer döneminin bomba gelişmesi...

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ligin son haftalarında takımda forma giyme şansını iyiden iyiye kaybeden milli oyuncunun transfer döneminde ezeli rakiple görüşeceği ifade edildi.

Spor

Adana Demirspor Luis Nani ile yollarını resmen ayırdı!

Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada 37 yaşındaki oyuncu Luis Nani ile yollar resmen ayrıldı. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaşma sağlandı

Fenerbahçe önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-lacivertlilerin, Fatih Karagümrük'ün yıldız oyuncusu Levent Mercan ile anlaşma sağladığı yazıldı.

Spor

Galatasaray'a büyük piyango! Hakim Ziyech'e Suudi Arabistan'dan servet önerdiler

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Hakim Ziyech için Suudi Arabistan'dan sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş 9 sezon sonra kötü gidişi tekrarladı!

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Beşiktaş, 2023-2024 sezonunda oynadığı tüm derbileri kaybetti.

Spor

Ancelotti'nin Arda Güler'e nefreti ortaya çıktı! İspanyollar yazdı: Geleceğin için bavulunu topla git Arda''

Real Madrid'de bir türlü istediği forma şansını bulamayan Arda Güler'in son oynanan Mallorca maçında da süre bulamaması sabırları taşırdı. Mallorca maçına yedek ağırlıklı kadroyla çıkmasına rağmen yine de Arda'ya süre vermeyen Ancelotti için İspanyol basınında flaş ifadeler kullanıldı.

Spor

Ancelotti'nin bir türlü süre vermediği Arda Güler, Real Madrid'e veda etmeye hazırlanıyor! Madrid yönetiminin kararı bekleniyor

Real Madrid'e transferiyle büyük ses getiren genç yıldız Arda Güler yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formadan uzak kalırken, iyileşmesine rağmen hala kulübeden kurtulabilmiş değil. Hal böyle olunca birçok iddianın ortaya atıldığı yıldız oyuncu için İspanyollar ayrılık çanlarını çalmaya başladı. İşte detaylar...

Spor

Semih Kılıçsoy için hayrete düşüren teklif! Beşiktaş yönetimi duyar duymaz anında yanıt verdi

Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon da kadrosunda tutmak istediği ve 25-30 milyon euro değer biçtiği Semih Kılıçsoy için şaşırtan bir transfer teklifi geldi. Daha önce Premier Lig kulübü Arsenal ile birlikte Borussia Dortmund ve Leipzig'in de canlı olarak izlediği yıldız futbolcu için gelen teklife jet hızıyla cevap verildi. İşte detaylar...

Spor

Bayern'e transfer olan Sacha Boey'dan haber var!

Alman ekibi Bayern Münih, ara transfer döneminde Galatasaray’dan kadrosuna kattığı Sacha Boey’in yaşadığı sakatlığın ardından bugün bireysel antrenmanlara başladığını duyurdu.

Spor

Resmi hesaptan yayınlandı! Fenerbahçe'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tam 5 soru

Fenerbahçe resmi hesabından, seçim kararı aldığını duyuran TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye yönelik 5 sorunun yer aldığı bir paylaşımda bulunuldu. İşte detaylar...

Spor

Manchester United gitmesine izin verdi! Eriksen'den Galatasaray'a müjdeli haber

Galatasaray'ın listesinde bulunan isimlerden Christian Eriksen için Manchester United'dan karar çıktı. İşte detaylar...

Spor

Carlos Vinicius: Kurduğumuz aile ortamı ile şampiyon olacağımıza inanıyorum

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Carlos Vinicius, kurdukları aile ortamıyla Süper Lig’de şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

Spor

Galatasaray peşindeydi, Rangers kararını verdi! Rıdvan Yılmaz'dan Sarı-Kırmızılılar'a kötü haber

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ancak takımında kalan Rıdvan Yılmaz, milli takımın Macaristan ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak aday kadrodan çıkarılmıştı. Sarı-Kırmızılılar'ın sezon sonunda kadrosuna katmak istediği isim için Rangers'tan beklenmedik bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor

Uğurcan Çakır adım adım Galatasaray'a geliyor!

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Uğurcan Çakır için flaş bir gelişme yaşandı. Önümüzdeki yıl başka bir takıma transfer olması beklenen Uğurcan Çakır, menajer değişikliğine gitti.

Spor

Büyük beklentilerle gelmişti! Bonucci takımdan olaylı şekilde ayrılıyor... Fenerbahçe'deyken başka bir takımla anlaştığı iddia edildi

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı Leonardo Bonucci'nin takımda mutlu olmaması nedeniyle MLS ekibiyle anlaştığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor

50 milyon euro + Arda Güler! Real Madrid'den tarihe geçecek takas teklifi...

Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi yaşanıyor. Yavaş yavaş maçlarda oynamaya başlayan genç oyuncu için ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Spor

EURO 2024 öncesi şok! Benfica'da forma giyen milli yıldız Orkun Kökçü kadro dışı bırakıldı

Sezon başında Benfica'ya rekor bedelle transfer olan milli futbolcu Orkun Kökçü, kadro dışı bırakıldı. İşte detaylar...

Spor

FIFA'dan Süper Lig ekibine çok kötü haber! Antalyaspor'un transfer yasağı süresize çevrildi

Daha önce FIFA'dan 3 transfer dönemi boyunca transfer yasağı cezası alan Antalyaspor'un bu cezası süresize çevrildi. İşte detaylar...

Spor

Tüm dünya bu transferi konuşacak! Al Nassr'dan ayrılacak Mane'nin yeni adresi Galatasaray...

Suudi Arabistan'ın güçlü ekiplerinden Al Nassr sezon başında 30 milyon Euro karşılığında Sadio Mane'yi kadrosuna katarken yıldız isim beklentilerin altında kaldı. Geçtiğimiz günlerde kendisi de seviyesinden memnun olmadığını dile getiren yıldız oyuncu Galatasaray ile Avrupa'ya dönebilir. İşte detaylar...

Spor

Arda Güler'in resitali! Davide Ancelotti idmanı durdurup tebrik etti: İlk 11 sözü...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve tüm dünyanın ilgisini üzerine çeken Arda Güler bu sezon forma şansı bulmakta güçlük çekiyor. Sezon başından bu yana idmanlarda sergilediği performanslarla göz dolduran milli yıldızın takımındaki son antrenmanında sergilediği performans ise Carlo Ancelotti'nin oğlu ve yardımcı antrenör Davide Ancelotti'yi bir farklı etkiledi. Ayrıca milli yıldızın yarınki Celta Vigo maçı için ilk 11 sözü aldığı iddia edildi.

Spor

Ronaldinho'dan yıllar sonra gelen Fenerbahçe itirafı! Bunu duyan taraftarlar sinirden kahroldu...

Futbolcu olduğu dönemde hemen hemen her transfer döneminde Türk takımları için adı geçen Ronaldinho'dan yıllar sonra itiraf geldi.

Spor

FIFA'dan Süper Lig ekibi hakkında karar! Transfer yasağı getirildi

FIFA, 27 Şubat tarihinden geçerli olmak üzere Konyaspor'a 3 dönem transfer yasağı getirdi. Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, "Bu olay abartılacak tarzda bir olay değil. 3 dönem denmesi de 3 dönem boyunca futbolcuların alacaklarını ödemediğimiz takdirde futbolcuların tekrar dava açabilecek olması" dedi.

Spor

Muammer Sarıkaya: “Galatasaray maçına da galibiyet almak için gidiyoruz”

Çaykur Rizespor’un ara transfer döneminde kadrosuna kiralık olarak kattığı Muammer Sarıkaya, “Galatasaray maçına da galibiyet almak için gidiyoruz” dedi.

Spor

Galatasaray'dan bir dev satış daha geliyor! Sacha Boey'un ardından yeni rekor...

Galatasaray ara transfer döneminde Sacha Boey'u Bayern Münih'e 30 milyon euro karşılığında göndermişti. Tarihi rekor anlaşmasına imza atan sarı-kırmızılılardan sürpriz bir hamle daha gelebilir.

Spor