Hayalet Haberleri

İzmir’de 'hayalet nişancı' kabusu! 5 kişi ve 1 köpek yaralandı! İddialar sosyal medyada hızla yayıldı…

İzmir’i karıştıran ‘hayalet nişancı’ paniği… Karşıyaka’da bulunan Nergiz Parkı’nda değişik zamanlarda 5 kişinin ve bir köpeğin vurularak yaralanması olayı geniş yankı uyandırdı. Olayların sosyal medyada duyularak halkta büyük panik yaratması sonrasında yapılan çalışmalarda 3 şüpheli tespit edildi. Olayla ilgili olarak ise 1 kişi gözaltına alındı.

Haber 03-12-2023 07:28

'Hayalet hırsız' Görüntüleri izleyenler şaşkına döndü! Peş peşe yaşanan olaylar vatandaşları bezdirdi

Yalova’da başına çarşaf geçirerek adeta hayalete benzeyen hırsızın binanın bahçesine girerek bisiklet çaldığı anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Söz konusu sokağa dayanan hırsızların yaşattığı olaylar vatandaşları adeta bezdirirken son yaşanan hırsızlık olayının görüntülerini izleyenler ise hayretler içerisinde kaldı.

Haber 09-10-2023 12:36

Bir hayaletle evlenmek isteyen Brocarde, düğün tarihini açıkladı! “Yıllarca cinsel ilişkiye girdik, şimdi Cadılar Bayramı’nda evleniyoruz”

39 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Brocarde, koronavirüs sırasında Viktorya dönemindeki bir askerin hayaleti olduğunu söylediği Edwardo ile tanıştı. Birbirlerine kısa sürede aşık olduklarını dile getiren Brocarde, hayalet sevgilisiyle evleneceğini açıklayarak dünya gündemine yerleşti. İkili kıskançlık çizgilerini aşmalarının bir yolunu bulduktan sonra Cadılar Bayramı’nda evlenmeye karar verdi.

Trend 31-10-2022 11:01

Tüyler ürperten iddia: 134 yıl önce öldü, mezarlıkta yürümeye devam ediyor! Bir kez daha kameraya yansıdı

ABD'de yakın zamanda objektiflere takılan bir kare, başlangıcı 134 yıl önceye dayanan tüyler ürpertici bir olaya ilişkin kuşkuları derinleştirdi. İddiaya göre, yakın zamanda mezarlıkta çekilen fotoğrafta, yaşamını 1888'de gizemli bir şekilde yitiren Sue Howard Hardy adlı kadın görülüyor. Hardy, fotoğrafta bir bebek mezarının üzerine eğiliyor. Fotoğrafı ve olayı sıradan bir 'hayalet' safsatasından farklı kılan ise Hardy'nin bundan 35 yıl önce de tam olarak aynı şekilde kameralara yansıması...

Haber 22-06-2022 15:17

Hayalet

Hayalet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hayalet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aşkın böylesi! Bir hayaletle evlenmek isteyen Brocarde, düğün tarihi konusunda tartıştıklarını anlattı

38 yaşındaki söz yazarı Brocarde, Viktoria dönemindeki bir askerin hayaleti olduğunu söylediği Edwardo ile evlenmesine hiçbir kilisenin razı olmadığını ve rahipler tarafından "şeytan kovma" ile tehdit edildiğini iddia ederek ses getirdi. Brocarde, "Edwardo ve ben şu anda düğün tarihi konusunda tartışıyoruz" diye konuştu.

Haber 10-02-2022 14:42

Hayaletle evlenmeye hazırlanıyor! İlginç ilişkisi herkesi şaşırtmayı başardı

38 yaşındaki söz yazarı Brocarde, Victoria döneminde yaşayan bir askerin hayaletiyle sevgili olduğunu iddia etti. Uykusuzluk sorunu yaşadığı bir gece Victoria döneminde yaşayan bir askerin ruhu olan Edwardo’nun kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Brocarde ona aşık oldu ve ikilinin ilişkileri başladı. Brocarde sevgilisinin elmas yüzükle ona evlenme teklifi ettiğini söyledi.

Trend 01-12-2021 13:56

Öldükten sonra da arkadaşlarını bırakmadı! Mail attığı iddia edilen Jack Froese’nin gizemli durumu

Jack Froese, 2011 yılının Haziran ayında 32 yaşındayken kalp aritmisi nedeniyle hayatını kaybetti. Ani ölümünün sonrasında çevresindekileri derin bir üzüntüye boğan Froese’nin hikâyesi aslında bu noktada gizemli bir hal almaya başladı. Froese’nin arkadaşları bir anda ölü adamdan mailler almaya başladıklarını iddia ettiler.

Trend 29-11-2021 09:28

Evlerinde iki hayaletle beraber yaşadığını iddia eden çiftin akıllara durgunluk verecek hayatı

Elektrikler kesildiğinde tüm dünyada hayalet hikâyelerini anlatmak oldukça popüler bir aktivitedir. Özellikle bu anlatılanların gerçekten yaşanmış bir olaya dayandığını söylendiğinde kişilerin ilgisini daha çabuk çeker. Evlerinde onlarla birlikte yaşayan hayaletlerin olduğunu söyleyen çift sosyal medyada popüler olmayı başardı.

Trend 22-11-2021 09:24

Dindar olarak büyütülmüştü! Şimdiki mesleği herkesi şaşırttı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletinde yaşayan Cherise Williams, çocukluğundan itibaren dini eğitimle beraber büyütüldü. Ebeveynlerinin dini eğitimlerinin yanında Williams, şimdilerde ise günlerini hayaletleri ve cadıları araştırarak geçiriyor.

Trend 01-11-2021 13:59

Hayaletler gerçek mi? Bilim insanları merak edilen soruya cevap buldu

Çocukluğunuzda mutlaka sevimli hayalet Casper’in hikâyelerini izlemişsinizdir. Günümüzde çok sayıda kişi hayaletlerin varlığına inanıyor. Chapman Üniversitesi’nin yaptığı araştırmaya göre, Amerikalıların %52’si hayaletlerin gerçekten var olduğunu düşünüyor. Aynı şekilde nüfusun yarısı doğaüstü güçlere inanıyor. Peki bilim insanları bu konuda ne diyor?

Trend 21-10-2021 09:49

Bu nasıl aşk! Hayaletle evli olduğunu iddia eden Brocerde’den ilginç itiraf: Beni öldürmesinden korkuyorum

38 yaşındaki söz yazarı Brocarde, Victoria döneminde yaşayan bir askerin hayaletiyle sevgili olduğunu iddia etti. Uykusuzluk sorunu yaşadığı bir gece, Victoria döneminde yaşayan bir askerin ruhu olan Edwardo’nun kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Brocarde, ona aşık oldu ve evlendiklerini iddia etti. Brocarde’un en büyük endişesi ise Edwardo'nun onun da bir hayalet olmasını istemesi.

Trend 12-10-2021 12:22

Tüyler ürperten görüntü! Masada bulunan sandalye bir anda hareket etmeye başladı

Birleşik Krallık'ın dört ana bölgesinden biri olan Galler'in başkenti Cardiff'te tüyler ürperten bir olay yaşandı. Ancak bar müdürü olarak çalışan kadın, oturduğu masadaki sandalyenin ve önünde asılı duran tabelanın hareket ettiğini görünce çok da şaşırmadı. Çünkü bu durum söz konusu mekanda sıklıkla yaşanıyor.

Haber 08-09-2021 09:44

Hayaletler gerçek mi?

İngiltere'nin Birmingham şehrinde okullu bir çocuk tarafından görüntülünen hayalet görüntüsü tüm ülkeyi karıştırdı. Cep telefonuyla hayaleti çeken Reece ve kardeşi görüntüleri basına verdi.

Haber 30-11-1999 00:00