Ikinci El Otomobil Satis Fiyatina Sinirlama Mi Getirildi Haberleri

İkinci el piyasasında hareketlilik başlayacak! Uzman isim tarih verdi: O gün satışlar ciddi bir şekilde artacak!”

Mart ayından otomobil satışları rekor kırdı. İkinci el otomobil piyasasında da hareketlilik başladı. Bayram öncesi ikinci el araç piyasasında son durum ne? Fiyatlar düşecek mi?

Finans 2024-04-07 07:30:14

İkinci el araba satanlar dikkat! Düşüş durdu, yükseliş mi başlayacak? Galericiler stoklarını artırıyor: Merakla beklenen rapor yayınlandı!

Uzun bir süre yatırım aracı olarak değerlendirilen ikinci el otomobil piyasasındaki fiyat düşüşleri durma noktasına geldi. Merakla beklenen '2. El Oto Raporu' yayınlandı. Galericiler stoklarındaki araç sayılarını artırmaya başladı. Peki ikinci el araç piyasası tekrardan yükselişe geçecek mi?

Finans 2024-02-15 17:11:30

Yer İstanbul Haydarpaşa Limanı! Türkiye'ye getirilen binlerce sıfır araç böyle görüntülendi

Piyasada fiyatları aşırı yükselen ikinci el otomobil fiyatları, ithal edilen sıfır araçların satışa sunulmasıyla birlikte düşmeye devam ediyor. Bir kaç ay önce piyasada sıfır araç bulmak oldukça zorken, artık bayiler ellerindeki araçlarını satabilmek için üst üste kampanyalar yapıyor. Diğer yandan ise İstanbul'da bulunan Haydarpaşa Limanı’na gemilerle binlerce sıfır araç getirildi. Limanda bekleyen araçlar havadan görüntülendi.

Finans 2023-11-17 16:51:51

Sıfır araçlarda yüzde 20'lik kampanya, ikinci elde 300 bin TL'lik indirim! Otomobil piyasasında ibre terse döndü, tarih vererek uyardı

Otomobil piyasasında ibre tersine döndü. Fahiş fiyatlara karşı alınan önlemler, nakit sıkıntısı ve piyasaya yeni sıfır otomobillerin girmesiyle ikinci el otomobil satışları neredeyse durdu. Sıfır araç satışlarında teslimat sürelerinin kısalmasıyla yüzde 20'ye varan indirimler dikkat çekerken, bazı otomobillerde 300 bin TL'ye kadar indirimin yapıldığı ikinci el oto pazarında galericiler adeta sinek avlıyor. Vatandaşlar ise "Otomobil fiyatları daha da düşecek mi?" diye merak ediyor. İşte yanıtı.

Finans 2023-10-12 08:01:32

İkinci el otomobil satış fiyatına sınırlama mı getirildi? İlan yolu ile ikinci el araç satış fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama

İkinci el otomobil satışlarında yeni dönem başlıyor. Ticaret Bakanlığı, ilan platformları üzerinden yayımlanan ve düzenlemeye aykırılık teşkil edebilecek ilan sayısının 20 binden 5 binin altına indiğini duyurdu. Bakanlık, 2. el motorlu kara taşıtlarının ilan kısıtlaması ile ilgili detayları da açıkladı. Birçok kişi internette, "İkinci el otomobil satış fiyatına sınırlama mı getirildi? İlan yolu ile ikinci el araç satış fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Finans 21-07-23 09:42

ÖTV indirimi gelecek mi? Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatına Özel Tüketim Vergisi indirimi uygulanacak mı? ÖTV indirimine son nokta koyuldu!

ÖTV indirimi konusundaki iddialar ve son dakika gelişmeleri otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Sıfır veya ikinci el araçlarda Özel Tüketim Vergisi indirimi konusu ilgililer tarafından araştırılıyor. Bakan Nebati geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Ayrıca otomobil piyasasıyla ilgili galericilerden önemli uyarı geldi. Peki, ÖTV indirimi gelecek mi? İşte ÖTV ile ilgili detaylar...

Finans 16-11-22 11:45

Otomobil piyasasından flaş talep: Banka kredilerinde yeni düzenleme

İkinci el otomobil piyasasındaki durgunluk devam ediyor. Araba alacaklar 'ÖTV indirimi' nedeniyle beklemeye geçmişti. 'Otomobil fiyatları düşecek mi?' sorusu gündemden düşmezken, galericiler piyasanın durgun olmasını banka kredilerine bağladı. Esnaf piyasanın canlanması için banka kredilerinde yeni düzenleme bekliyor.

Finans 01-11-22 11:38

Fiyatlarda düşüş için ÖTV indirimi istiyorlardı! İkinci el otomobilde 2023 için çarpıcı yorum

İkinci el otomobil pazarındaki durgunluk devam ediyor. Araba alacaklar 'ÖTV indirimi' nedeniyle beklemeye geçmişti. 'Otomobil fiyatları düşecek mi?' sorusu gündemden düşmezken, galericilerden araba alacakları ilgilendiren yeni bilgiler geldi.

Finans 27-10-22 14:57

ÖTV indirimi ikinci el otomobillere gelir mi, vergi indirimi olacak mı? Araç alacaklar dikkat: OSD Başkanı Eroldu'dan ÖTV açıklaması!

İkinci el otomobillerde ÖTV indirimi beklentisi oluşması sonrası birçok kişi son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Araç piyasasında durgunluk yaşandığı gözlemlenirken Özel Tüketim Vergisi indirimi ya da matrah düzenlemesi ile ilgili gelişmeler de merak konusu oldu. Birçok kişi indirimden faydalanıp otomobil almak almak istiyor. Peki, ÖTV indirimi ikinci el otomobillere gelir mi? İkinci el Otomobillerde vergi indirimi olacak mı? OSD Başkanı Cengiz Eroldu'nun açıklaması ve detaylar...

Finans 18-10-22 08:19

Araba alacaklar-satacaklar dikkat! İkinci elde bunu yapan yandı! 300 bin lira ceza kesilecek...

Otomobil piyasası için Ticaret Bakanlığı'ndan önemli bir düzenleme gelmişti. Otomobilde fahiş fiyatların önüne geçilmek istenirken ikinci el otomobil satışları için 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı getirildi. Düzenleme ve denetimler 15 Eylül’de başladı. Yeni uygulamanın ardından internet sitelerindeki ilanları takibe alan Ticaret Bakanlığı, devir hilesiyle hazırlanan 50 bin ilan belirledi. Bununla beraber İkinci el otomobil satışında kilometre şartını ihlal edenlere 300 bin TL ceza verilecek.

Finans 23-09-22 09:07

İkinci el otomobil için son günler! Panik başladı: 3-5 bin TL’sine bakmadan satmaya başladılar

Otomobil piyasası için Ticaret Bakanlığı'ndan önemli bir düzenleme gelmişti. Otomobilde fahiş fiyatların önüne geçilmek istenirken ikinci el otomobil satışları için 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı getirildi. Düzenleme ve denetimler 15 Eylül’de başlayacak. Sınırlama için son günler yaklaşırken galericilerden dikkat çeken açıklama geldi. Antalya Galericiler Odası Başkanı İsmail Çağlar, 'Şirketler bir an önce satılsın, elimizden çıkaralım diye 3-5 bin TL’sine bakmadan satmaya başladılar' dedi.

Finans 13-09-22 11:22

İkinci el otomobil için son hafta! 60 bin lirayı geçti: Panikle ucuza araba satmaya başladılar...

İkinci el otomobil piyasası için Ticaret Bakanlığı çok önemli bir adım atmıştı. Otoda fahiş fiyatların önüne geçilmek istenirken ikinci el otomobil satışları için 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı getirildi. Düzenleme ve denetimler 15 Eylül’de başlayacak. Sınırlama için son 1 haftaya girilirken galericilerde panik başladı. Satılmayan araçların aylık maliyeti en ucuz araba için bile 10 bin lirayı geçecek. Bu sebeple galericiler ellerindeki araçları çeşitli kampanya ve indirimlerle satmaya başladı.

Finans 07-09-22 08:15

Araba fiyatları yükselince bu yola başvurdular: Binlerce kişiyi mağdur eden ‘ÖTV’siz araç’ polemiği! (İşte ÖTV’den muaf tutulan araçların listesi)

Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları her geçen gün artarken vatandaşlar ucuza araba almanın yollarını aramaya başladı. Ancak bazı kişiler engelli yakınlarının raporlarını kullanarak engelli kişilere tanınan ÖTV muafiyetli araçları satın almaya başladı. Suistimallerin önüne geçilmek için bu yıl ÖTV’den muaf araçlar için 450 bin liralık kota getirildi. Bu fiyatın altında otomatik vitesli araba kalmayınca engelli vatandaşlar mağdur oldu. Peki otomobilde ÖTV muafiyetinden kimler yararlanabilir?

Finans 06-09-22 11:37

Araba alacaklar dikkat! Satışlar yüzde 17 azaldı! Fiyatlar ise...

Vatandaşlar hem sıfır hem de ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika haberlerini araştırırken yeni bir gelişme yaşandı. Sıfır otomobiller için getirilen 6+6 şartı sonrası otomobil piyasasında durgunluk yaşanmaya başladı. 'Otomobil fiyatları düşecek mi?' sorusu gündemden düşmezken, araba alacakları ilgilendiren yeni veriler geldi. İşte otomobil piyasasıyla ilgili son dakika gelişmesi...

Finans 02-09-22 10:03

Araba alacaklar dikkat! İkinci elde satışlar yüzde 45 düştü! Fiyatlar ise...

Vatandaşlar hem sıfır hem de ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika haberlerini araştırırken yeni bir gelişme yaşandı. Sıfır otomobiller için getirilen 6+6 şartı sonrası ikinci el araç piyasasının durumu da merak edilmeye başlandı. 'Otomobil fiyatları düşecek mi?' sorusu gündemden düşmezken, araba alacakları ilgilendiren yeni veriler geldi. İkinci el otomobil satışları yüzde 45 azalırken, fiyatlarda ise yüzde 5 ila 10 arasında gerileme kaydedildi.

Finans 24-08-22 11:23

Son dakika: İkinci el otomobil satışında yeni dönem! Herkesi ilgilendiriyor... Araba fiyatları düşecek mi?

Son dakika haberine göre, ikinci el otomobil satışına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre, ikinci el kara taşıtı ticaretiyle iştigal edenler, otomobil ve arazi taşıtlarının satışını, ilk tescil tarihinden itibaren 6 ay ve 6 bin kilometre geçmedikçe 1 Temmuz 2023'ten önce yapamayacak. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 16-08-22 07:06

Araba alacaklar dikkat! İkinci elde satışlar yüzde 45 düştü! Fiyatlar ise...

Vatandaşlar hem sıfır hem de ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika haberlerini araştırırken yeni bir gelişme yaşandı. 'Otomobil fiyatları düşecek mi?' sorusu gündemden düşmezken, araba alacakları ilgilendiren yeni açıklama geldi. İkinci el otomobil satışları yüzde 45 düşerken, araç fiyatlarında değişiklik yaşanmadı. İşte otomobil piyasasıyla ilgili son dakika haberinin detayı...

Finans 12-08-22 11:57

Araba fiyatları düşecek mi? 'Uzak ihtimal' diyerek açıkladı: ÖTV kararı...

İkinci el otomobil piyasasında ÖTV düzenlemesi sonrası durgunluk yaşanıyor. ÖTV'deki düzenleme yetkisinin Cumhurbaşkanına geçirilmesi, otomobil piyasasında nasıl etki yapacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Konu ile ilgili Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel'den kritik açıklama geldi. İşte otomobil fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması...

Finans 08-08-22 11:08

SON DAKİKA: Herkes bunu merak ediyor! Araç fiyatları düşecek mi? Resmi Gazete'de ÖTV sürprizi

Son dakika haberi: Dünyanın genelinde yaşanan yedek parça ve çip sıkıntısı nedeniyle yeni otomobil üretme noktasında problemler yaşanıyor. Bu da ikinci el araçların değerini fahiş fiyatlara çıkarıyor. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren ÖTV ile ilgili yeni düzenleme geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan karar dikkat çekti. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 26-07-22 10:25

Sıfır ve ikinci el otomobilde indirim bekleyenler dikkat! Elinizi çabuk tutun: Sektör temsilcileri ‘yakın zamanda’ diyerek duyurdu…

Araba almak isteyenlerin en çok merak ettiği soru “Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarındaki artış devam edecek mi?” olurken, yılın ilk altı ayında fiyatlar yüzde 50 arttı. Sadece son iki ayda 150 bin lira zamlanan sıfır otomobiller, araba almak isteyenleri ikinci ele yönlendirse de durum orada da farklı değil. Peki sıfır ve ikinci el araba fiyatları ne zaman düşecek? Sektör temsilcileri, “Yakın zamanda da duracak gibi gözükmüyor” diyerek araba alma hayali kuranları üzecek haberi paylaştı.

Finans 07-07-22 07:03

Araba alacaklar dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarında yüzde 27 artış...

Otomobil fiyatları düşecek mi? Soruları gündemden düşmezken, araba almak isteyen herkes ikinci el otomobilleri araştırmaya başlamıştı. Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar 2022 yılı mayıs ayında fiyatlar da ortalama yüzde 27 arttı. Bununla beraber sektör temsilcileri ikinci el otomobillerde fiyatların yüzde 25 artacağını ön görerek bir an önce araç almalarını tavsiye etti.

Finans 06-06-22 12:37

Son dakika: Otomobil fiyatlarıyla ilgili tarih verildi! Nisan itibarıyla...

Son dakika: İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Uzun bir süredir çip krizi ile uğraşan otomotiv sektörü Rusya-Ukrayna arasındaki savaşla birlikte gözler otomobil fiyatlarına çevrilirken vatandaşlar "ikinci el otomobil fiyatları düşecek mi?” sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Sektör temsilcileri nisan ayına dikkat çekerek önemli uyarılarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları…

Finans 24-03-22 17:29

TÜİK, o verileri paylaştı! Sıfır ve ikinci el araç satışındaki gerçek gözler önüne serildi

2022 yılında sıfır ve ikinci el otomobil sahibi olmak isteyenlerin en çok aradıkları konu “Araba fiyatları düşecek mi?” oldu. Çip krizi ve savaş nedeniyle otomotiv sektöründe sıkıntılar devam ederken, araç bulunabilirliğinin azalması fiyatları daha da yukarı çekti. Araç satışlarındaki bu azalışı TÜİK de rakamlarla ortaya. Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 12,2 azaldı. Trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı Şubat ayı sonu itibarıyla 25 milyon 385 bin 84 oldu.

Finans 23-03-22 10:55

Taşıt kredisi hesaplamaları sil baştan! İkinci el araba fiyatlarında düşüş sinyali

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Başkanı Turgay Mersin, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun BDDK'nın yeni düzenlemesinin otomotiv pazarına pozitif bir yansıması olacağını ifade etti. Bu düzenlemenin ikinci el otomobil piyasasına da olumlu etki edeceğini, araç fiyatlarına zam gelecek mi sorusuna "Birincisi, bu kura bağlı. Kurlar zaten şu an stabil. Bir de 2022 modeller çıkıyor malumunuz. 2022 model araçlara bazı zamlar geldi ama 2021 modellerde zam yok." ifadelerini kullandı.

Finans 22-02-22 13:33

En çok satan ikinci el otomobiller belli oldu! Sürpriz liste…

Geçtiğimiz haftalarda yapılan ÖTV düzenlemesi sonrası ikinci el araç piyasasında indirim söz konusu olmuş ancak araç alacaklar bu indirimi yeterli bulmamıştı. Peki araba fiyatları düşecek mi? İkinci el otomobil fiyatları ne zaman düşecek?" En fazla satılan ikinci el araçlar hangisi?” İşte son dakika haberinin detayları…

Finans 05-02-22 14:45

Son dakika: Otomobil fiyatlarında büyük düşüş olacak! Yüzde 50 indirim için tarihi açıkladılar

Son dakika: Otomobil fiyatlarında büyük indirim beklentisi... Araba fiyatlarında görülmemiş yükselişin ardından bu kez gelen haberler sevindirici. Merakla beklenen "Araba fiyatları düşecek mi? İkinci el otomobil fiyatları ne zaman düşecek?" soruların yanıtı belli oldu. Analistler birkaç ay sonra otomobil fiyatlarında düşüş olacağını belirtti. Özellikle eski model araba fiyatlarında yüzde 50'ye varan düşüşler olması bekleniyor. İşte otomobil fiyatlarında beklenen indirimle ilgili tüm detaylar...

Finans 04-02-22 14:20

İkinci el araç için tarih verildi: Yüzde 20 düşecek

İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Döviz kurundaki artış otomobil piyasasını da etkilemişti. Doların düşmesiyle gözler otomobil fiyatlarına çevrilirken vatandaşlar "ikinci el otomobil fiyatları düşecek mi?” sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Fiyatlarda küçük bir düşüş olsa da daha fazlasını bekleyen vatandaşlara uyarıda bulunan İslam Memiş, araç fiyatlarında Şubat-Mart ayında düşüş yaşanacağını belirterek 'acele etmeyin' dedi.

Finans 24-01-22 07:47

Son dakika: İkinci el otomobil fiyatlarında ÖTV etkisi! Fiyatlar düşecek mi? İşte ilk tahminler...

İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Döviz kurundaki artış otomobil piyasasını da etkilemişti. Doların düşmesiyle gözler otomobil fiyatlarına çevrilirken bugün yeni bir gelişme yaşandı ve sıfır araç için ÖTV değişikliği yapıldı. Vatandaşlar "ÖTV indirimi sonrası otomobil fiyatları düştü mü? ÖTV sonrası ikinci el araçlarda da fiyatlar düşecek mi?" sorularının cevabını araştırmaya başladı. İşte ikinci el otomobil piyasasındaki son durum...

Finans 13-01-22 15:31

SON DAKİKA | Dolar ve eurodaki düşüş sonrası ikinci en araba fiyatları düşer mi? 'Haberi aldık' diyerek duyurdu: Fiyatlarda...

Son dakika haberine göre Dolar ve euroda yaşanan düşüş sonrası gözler sıfır otomobil ve ikinci el otomobil fiyatlarına çevrildi. Uzmanlar, dövizde yaşanan düşüş sonrası sıfır kilometre otomobil markalarının fiyat listelerini güncellediğini, aşağı yönlü bir revizyon olacağını belirtti. İşte otomobil fiyatlarıyla ilgili son dakika haberinin detayları...

Finans 21-12-21 15:38

ÖTV düzenlemesi ikinci el araba fiyatlarını düşürecek mi? Sektör uzmanlarından ikinci el otomobil indirim açıklaması

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan habere göre, bugünden itibaren sıfır otomobilden alınan ÖTV matrahlarında indirim yapılacak. Yeni matrah uygulamasına göre sıfır otomobil fiyatlarında yüzde 20'ye varan düşüşler bekleniyor. Peki alınan bu karar ikinci el otomobil fiyatlarına nasıl yansıyacak, ikinci el araba fiyatları da düşecek mi? Konuyla ilgili açıklama yapan sektör temsilcileri ikinci el araç fiyatlarında önümüzdeki günlerde 'sınırlayıcı indirimler' olmasını öngörüyor.

Finans 13-08-21 15:30

İkinci el otomobil fiyatları düşer mi? Otomobil alacaklar dikkat

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık "Şu an ikinci elde hareketlilik devam ediyor. Sıfır araç alamayanlar ikinci el araçlarda talepleri artırdı. İşlerimiz iyi durumda" dedi. Yanık, ikinci el araç fiyatlarında düşüş beklemediklerini söyledi.

Finans 17-07-21 11:35

'İkinci el otomobil fiyatları yükselir mi, düşer mi?' sorularına uzmanlardan açıklama

Özellikle koronavirüs pandemisi sonrası araba almayı planlayan birçok vatandaş hem pandemi hem de fiyatlardaki artış sebebi ile bu planlarını ertelemişti. İkinci el araba almak isteyenler fiyatların düşmesini beklemeye devam ediyor. Peki ikinci el otomobil fiyatları yükselir mi, düşer mi? İkinci el fiyatları ne zaman düşecek? İşte uzmanlardan yanıt...

Haber 22-04-21 17:10

İkinci el otomobil pazarında hareketlilik sinyali! Normalleşmeyle fiyatlar düşecek mi?

Koronavirüs pandemisinden olumsuz etkilenen ikinci el otomobil piyasası Mart ayında kademeli olarak normalleşme adımlarının atılacağının duyulmasıyla hareketlenmeye başladı. Yükselen ikinci el araba fiyatlarının düşüşe geçtiğine dikkat çeken oto galericiler, piyasada beklenen dönüşün gerçekleşeceğini düşünüyor.

Finans 24-02-21 10:15

İkinci el araba fiyatları düşüyor mu? Şimdi araba alınır mı? Fiyatlar yükselir mi? 2021 ikinci el araç piyasasında son durum!

Araba satın almak isteyenler ikinci el araba fiyatları düşüyor mu konusunda araştırmalarına devam ediyor. Özellikle şimdi araba alınır mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son olarak Samsun’da galerici esnafı, son aylarda ikinci el otomobil satışlarının tamamen durduğunu, artık telefonlarının bile çalmadığını söyledi. Peki, ikinci el araba fiyatları düştü mü? Fiyatlar yükselecek mi? İşte 2021 ikinci el araç piyasasında son durum

Finans 23-01-21 10:50

İkinci el araba fiyatları son durum 2021... İkinci el araba fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Ne zaman ikinci el araba alınır?

Koronavirüsten kaynaklanan nedenlerle otomotiv üretiminin durma noktasına gelmesi vatandaşların ikinci el arabaya yönelmesine neden olmuştu. Geçtiğimiz aylarda ikinci el araba fiyatları çok fazla artınca, ikinci el araç piyasasında da hareketlilik durmuştu. Markaların sıfır araç üretimini hızlandırması ile dengeler değişti. İkinci el arabaların fiyatları düştü. İkinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi? İkinci el araç piyasası son durum ve uzmandan ikinci el otomobil fiyatları yorumu...

Finans 11-01-21 08:37

İkinci el araba fiyatları son durum 2021: İkinci el araba fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Ne zaman ikinci el araba alınır?

Koronavirüsten kaynaklanan nedenlerle otomotiv üretiminin durma noktasına gelmesi vatandaşların ikinci el arabaya yönelmesine neden olmuştu. Geçtiğimiz aylarda ikinci el araba fiyatları çok fazla artınca, ikinci el araç piyasasında da hareketlilik durmuştu. Markaların sıfır araç üretimini hızlandırması ile dengeler değişti. İkinci el arabaların fiyatları düştü. İkinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi? İkinci el araç piyasası son durum ve uzmandan ikinci el otomobil fiyatları yorumu...

Finans 08-01-21 08:40

İkinci el araba fiyatları son durum 2021: İkinci el araba fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Şimdi ikinci el araba alınır mı, ne zaman alınır?

Koronavirüsten kaynaklanan nedenlerle otomotiv üretiminin durma noktasına gelmesi vatandaşların ikinci el arabaya yönelmesine neden olmuştu. Geçtiğimiz aylarda ikinci el araba fiyatları çok fazla artınca, ikinci el araç piyasasında da hareketlilik durmuştu. Markaların sıfır araç üretimini hızlandırması ile dengeler değişti. İkinci el arabaların fiyatları düştü. İkinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi? İkinci el araç piyasası son durum ve uzmandan ikinci el otomobil fiyatları yorumu...

Finans 07-01-21 07:43

İkinci el araba fiyatları son durum 2021... İkinci el araba fiyatları düşecek mi? İkinci el araç pazarında neler olacak?

Koronavirüsten kaynaklanan nedenlerle otomotiv üretiminin durma noktasına gelmesi vatandaşların ikinci el arabaya yönelmesine neden olmuştu. Geçtiğimiz aylarda ikinci el araba fiyatları çok fazla artınca, ikinci el araç piyasasında da hareketlilik durmuştu. Markaların sıfır araç üretimini hızlandırması ile dengeler değişti. İkinci el arabaların fiyatları düştü. İkinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi? İkinci el araç piyasası son durum ve uzmandan ikinci el otomobil fiyatları yorumu...

Finans 06-01-21 11:19

İkinci el araba fiyatları uzman yorumu... Ne zaman ikinci el araba alınır?

İkinci el araba fiyatları son dakika haberi gelmeye devam ediyor. Otomobil almak isteyen vatandaşlar ikinci el araba fiyatları düşecek mi araştırırken, küresel ekonomiyi alt üst eden koronavirüs salgını otomotiv piyasasını etkilemeye devam ediyor. Bu süreçte uzmanlardan ikinci el araba fiyatları ne olacak yorumları da gelmeye devam ediyor. Peki ikinci el araba fiyatları ne zaman düşer?

Haber 02-12-20 10:43

İkinci el otomobil alacaklar dikkat! İkinci el araba fiyatları düşer mi? İkinci el araç fiyatları ne zaman düşer?

Koronavirüs salgını sürecinde toplu taşıma kullanmak istemeyen vatandaşlar tarafından ikinci el otomobil alımına yönelimde artış yaşanıyor. Fiyatlardaki hareketlilik devam ederken çok sayıda vatandaş ikinci el araba fiyatları düşer mi sorusuna cevap arıyor. Peki, ikinci el araç fiyatları ne zaman düşer? İşte uzmanların fiyatlarla ilgili yorumları…

Finans 05-11-20 10:19

Uzmanı yorumladı... 2021'de ikinci el araba fiyatları düşecek mi? 2. el araçların fiyatları artacak mı?

İkinci el araçlardaki sürekli fiyat artışı yaşanmasının ardından vatandaşlar umutla ne zaman fiyatlar düşecek araştırmaya başladı. Sıfır araç üretiminin henüz talepleri karşılamaması nedeniyle ikinci el arabalara yönelen vatandaşlar fiyatların yüksek olmasından şikayetçi. Peki ikinci el araba fiyatları ne zaman düşecek? 2021 yılında ikinci el araç fiyatları ne olacak? Eskişehir Oto Galericiler Dernek Başkan Yardımcısı Akın Taymaz, 2. el otomobil fiyatları ne olacak yorumladı..

Haber 03-11-20 14:27

İkinci el araçlarda fiyatlar düşecek mi?

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor.

Finans 02-11-20 13:52

İkinci el araç alacaklara müjde! 2021'de ikinci el araba fiyatlarının düşmesi için çalışma yapılacak! 2. el araç fiyatları düşecek mi?

İkinci el araba fiyatlarının el yakmasının ardından, fırsatçıların bu fiyatları da artırması Ankara gündemine yerleşti. İkinci el araba piyasasında yaşanan fiyat artışlarına yönelik hükümet çalışma başlatacak. İkinci el otomobil fiyatlarının sürekli artması vatandaşları isyan ettiriyor. Peki ikinci el araba fiyatları düşecek mi? 2021'de ikinci el araba fiyatları nasıl olacak?

Finans 02-11-20 09:52

İkinci el araba fiyatlarını artırıyorlar... İkinci el otomobil fiyatları neden artıyor, işte sebebi! İkinci el araç fiyatları düşecek mi?

Pandemi döneminden dolayı ikinci el araba fiyatları oldukça artmıştı. İkinci el araba fiyatları ne zaman düşecek araştıran vatandaşlara, ikinci el araba fiyatlarının artmasının sebeplerinden birisini paylaşalım. Sosyal medya ve Whatsapp gruplarında ikinci el araba fiyatlarının nasıl artırıldığı ortaya çıktı. İşte ikinci el araba fiyatlarının artış sebebinden birisi!

Finans 30-10-20 11:09

Uzmanından ikinci el araba fiyatı tahmini... 2021'de ikinci el piyasası ne olacak? Araba yatırım aracı olur mu? İkinci el otomobil fiyatları düşecek mi?

İkinci el araç fiyatlarının sürekli artışta olması ve inmemesi nedeniyle vatandaşlar, ikinci el arabayı yatırım aracı olarak kullanmaya başladı. Bu nedenle 2021 yılında ikinci el araba fiyatları nasıl olacak araştırılıyor. TÜSİAV Vergi Platformu Başkanı Kumdakcı 2021'de ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı. 2021'in ilk yarısında fiyatların değişmeyeceğini ifade etti. 2021'de ikinci el piyasası ne olacak? İkinci el otomobil fiyatları düşecek mi?

Finans 26-10-20 10:29

İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Yatırım aracı oldu! İkinci el araç fiyatları ne zaman düşer?

İkinci el araba fiyatları ile ilgili hareketlilik sürerken yeni bir araç satın almak isteyenler ikinci el araba fiyatları düşecek mi sorusunun yanıtını araştırıyor. Son olarak Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı Vergi Platformu Başkanı Serkan Kumdakcı, ikinci el otomobil fiyatlarındaki artışı değerlendirdi ve araçların artık yatırım aracı olarak görüldüğünü söyledi. Peki, ikinci el araç fiyatları ne zaman düşer? İşte detaylar…

Finans 19-10-20 14:20

Uzmanlardan 2021 ikinci el araba fiyatları tahminleri... İkinci el otomobil fiyatları düşecek mi, 2021'de ikinci el piyasası ne olacak?

Binlerce vatandaş ikinci el araba fiyatlarının düşmesini bekliyor. Hem yatırım amaçlı hem de kullanmak için ikinci el araba fiyatlarını araştıranlar, 2021'de ikinci el araba piyasasının tekrar eskisi gibi olacağını düşünüyor. Uzmanlar ikinci el araba fiyatlarının 2021 tahminlerini konuştular. İşte uzmanların 2021 ikinci el otomobil beklentileri.

Finans 12-10-20 15:16

Açıklama geldi! İkinci el otomobil fiyatları düşecek mi?

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Aydın Erkoç, yıl sonuna doğru yeni araçların bayilere gelişinin ardından sıfır araç arzındaki yükselişle ikinci el araç sektörünün de hareketleneceğini belirterek, "Fiyatlarda da bir düşüş yaşanmasını umuyoruz." dedi.

Finans 02-10-20 13:40

2021'de ikinci el araba fiyatları düşecek mi? Cardata Müdürü'nden 2021 otomobil fiyat tahmini!

Koronavirüs nedeniyle üretilmeyen sıfır araçlardan dolayı vatandaşlar ikinci el araçlara yönelince, talep çokluğu nedeniyle ikinci el araçların fiyatları artmıştı. İkinci el araba fiyatları ne zaman düşecek araştıranlara, uzmanından 2021 ikinci el araba fiyatları tahmini geldi. İkinci el araç fiyatlarındaki artışın durdurulmayacağını söyleyen Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

Finans 23-09-20 10:04