Kagithane Istanbul Havalimani Metrosu Haberleri

Bakan Uraloğlu süper hızlı tren projesini anlattı: Ankara-İstanbul arası 80 dakika olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu katıldığı canlı yayında ulaşım projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Hedeflerinin toplam 29 bin kilometre raylı sistem olduğunu kaydeden Bakan Uraloğlu, "Ankara ile ilgili projelerimiz de var. Havaalanı metrosu konusunda çalışıyoruz" dedi. Bakan Uraloğlu ayrıca, "Biz bir de süper hızlı tren düşünüyoruz. Ankara-İstanbul arası 80 dakika olacak" diye konuştu.

Haber 2024-03-06 22:56:48

metro durakları - M4 metro durakları isimleri neler? M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı saat kaça kadar?

Raylı sistemler günümüzde en çok tercih edilen toplu taşıma araçları arasında bulunur. Gün içerisinde milyonlarca kişi metro hatlarını kullanır. Bu sebeple metro durakları isimleri, güzergah hattı, sefer saatleri merak edilir. Trafik yoğunluğunun en fazla yaşandığı şehirlerin başında ise İstanbul gelmektedir. M4 metrosu İstanbul’da en sık kullanılan hatlar arasında bulunur. M4 metrosunun geçtiği duraklar ise pek çok kişi için merak konusu olmaktadır. Peki, M4 metro durakları isimleri neler?

Haber 2024-01-21 20:48:14

BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Bir asırlık gurur! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda metrobüs, metro, Marmaray ve otobüs bedava mı?

29 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermediği merak edildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz olacak. Konuya dair Resmi Gazete'de yayımlanan kararda Başkentray, Marmaray, IZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferlerinden ücretsiz yararlanabilecekleri belirtildi. İşte 29 Ekim'de İstanbul'da otobüs, metrobüs, metro ve Marmaray gibi toplu taşıma araçlarında son durum...

Haber 2023-10-29 14:23:16

Bugün toplu taşıma ücretsiz mi? 28 Ekim 2023 İstanbul'da otobüs, metrobüs, metro ve Marmaray bedava mı? Cumhuriyet'in 100. yılı!

28 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak edildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz olacak. Konuya dair Resmi Gazete'de yayımlanan kararda Başkentray, Marmaray, IZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferlerinden ücretsiz yararlanabilecekleri belirtildi. Peki, yarın toplu taşıma ücretsiz mi? 28 Ekim 2023 İstanbul'da otobüs, metrobüs, metro ve Marmaray bedava mı?

Haber 2023-10-28 17:23:29

3 büyük kent için toplu taşıma kararı: 2 gün boyunca ücretsiz olacak

İstanbul, Ankara ve İzmir'de iki gün sürecek ücretsiz toplu taşıma kararı için Resmi Gazete'den duyuru yapıldı. Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle vatandaşları ücretsiz taşıyacak.

Finans 28-10-23 09:40

Resmi Gazete'de yayımlandı! 29 Ekim'de seferler ücretsiz olacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Gayrettepe- İstanbul Havalimanı Metrosu ile Marmaray, Ankara'daki Başkentray ve İzmir'deki İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Haber 17-10-23 00:43

Resmi Gazete'de yayımlandı! Metro ve Marmaray seferleri 30 Ağustos'ta ücretsiz

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda İstanbul Havalimanı Metrosu ile Marmaray, Ankara'daki Başkentray ve İzmir'deki İZBAN seferleri ücretsiz olacak. Karar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 29-08-23 00:30

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Kurban Bayramı'nda Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferlerinden ücret alınmayacak.

Finans 22-06-23 09:19

Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Türkiye'nin en hızlı metrosunda havalimanı metro hattı, metrobüs ve Yenikapı - Taksim - Hacıosman metro hattı ile entegre olacak'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin en hızlı metrosu Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattının son halkası Kağıthane-Gayrettepe etabındaki saha çalışmalarını bizzat yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı, açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, Türkiye'nin en derin metro istasyonu olma özelliğine sahip Gayrettepe İstasyonu'nun hizmete alınmasıyla havalimanı metro hattınnı metrobüs ve Yenikapı-Taksim-Hacıosman Metro Hattı ile entegre olacağını söyledi.

Haber 17-06-23 20:21

Ramazan Bayramı'nda otobüsler ücretsiz mi 2023? Bayramda toplu taşıma otobüs, metro, Marmaray kaç gün bedava? Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bayramda otobüslerin ücretsiz olup olmayacağı merak konusu olurken Resmi Gazete'de yer alan karara ilişkin bilgi edinmek isteyen birçok vatandaş İETT, Marmaray, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, Başkentray ve İzban'a dair yaptıkları araştırmalara da hız verdi. Peki, bayramda otobüsler ücretsiz mi 2023? Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma otobüs, metro, Marmaray bedava mı, kaç gün?

Haber 14-04-23 10:19

Havalimanı metrosu ücretsiz mi olacak? Kağıthane İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu

Havalimanı metrosu ile ilgili beklenen son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Ülkenin en hızlı metrosunun kullanılacağı hattın açılışı 22 Ocak 2023 Pazar günü gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan hattı kullanacaklara müjdeyi verdi. Peki, Havalimanı metrosu ücretsiz mi olacak? Kağıthane İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte detaylar...

Haber 22-01-23 15:09

Son dakika: İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Günde 800 bin yolcu 24 dakikada ulaşacak

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Açılan metro hattından günde 800 bin kişinin faydalanabileceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada ulaşılabilecek" diye konuştu. Erdoğan konuşmasının sonunda bir ay süreyle yeni metro hattının ücretsiz olacağını duyurdu.

Haber 22-01-23 14:42

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro güzergahı: Kağıthane İstanbul Havalimanı metrosu ne zaman, saat kaçta açılacak? İşte duraklar

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro durakları için araştırmalar hız kazandı. Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Vatandaşlar heyecanla bekledikleri metronun güzergahını merak ediyorlar. Peki, Kağıthane İstanbul Havalimanı metrosu ne zaman açılacak ve nerelerden geçiyor? İşte duraklar

Haber 22-01-23 10:46

Pazar günü için heyecanlı bekleyiş sürüyor! Bakan Karaismailoğlu'ndan açılış öncesi Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu ziyareti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metrosu'nu engellilerle ile gezdi.

Finans 20-01-23 12:34

Osmanbey metro durağı neden çalışmıyor, ne zaman açılacak? 19 Ocak 2023 M2 Yenikapı-Hacıosman Metrosu çalışma saatleri

İstanbul'da metro seferlerinde aksama yaşanıyor. Metro İstanbul sosyal medya hesabından bugün M2 Yenikapı-Hacıosman Metrosu seferlerinde aksama yaşanacağını açıkladı. Bir çok kişi aksamanın metro aksamasının nedenini öğrenmek için araştırmalara başladı. Peki İstanbul'da metro seferleri neden durdu, hangi duraklarda çalışmıyor? İşte ayrıntılar...

Haber 19-01-23 13:08

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu'ndan müjde! İstanbul Havalimanı metrosu için geri sayım başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, katıldığı bir televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul Havalimanı metrosuna ilişkin bilgi veren Bakan Karaismailoğlu, "Bu ayın sonunda İstanbul Havalimanı metrosu, şubat ayında da Çam Sakura Hastanesi metrosu açılacak." ifadelerini kullandı.

Haber 11-01-23 21:07

Bostancı-Dudullu metrosu ne zaman açılacak? Bostancı-Dudullu metrosu durakları hangileri?

Bostancı-Dudullu Metrosu İstanbul Anadolu yakasında üç önemli metro hattını birbirine bağlayacak. Birçok vatandaşın ulaşımını kolaylaştıracak Bostancı-Dudullu Metrosunun ne zaman açılacağı ve durakları merak ediliyor. Peki Bostancı-Dudullu metrosu ne zaman açılacak? Bostancı-Dudullu metrosu durakları hangileri? İşte detaylar...

Haber 06-01-23 13:03

Metro çalışma saatleri nedir? İstanbul, Ankara, İzmir metrosu sefer saatleri nedir?

İstanbul, İzmir, Adana, Ankara ve İzmir gibi illerde her gün milyonlarca kişi metrolara binerek istedikleri yerlere ulaşabilir. Bu nedenle metroların hangi saatlerde hizmet sunduğu ve hangi günlerde açık olduğu sıkça araştırılır. Genelde metro çalışma saatleri sabah erken saatlerden gece yarısına kadar uzanır. İstanbul, İzmir ve Ankara metro çalışma saatleri nedir?

Haber 09-12-22 16:53

Ekrem İmamoğlu'nun Sabiha Gökçen metrosu ile ilgili sözlerine Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan yanıt! 'Bu emek hırsızlığıdır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuş ve "Metro hattının maliyeti İBB tarafından karşılanmaktadır" ifadelerini kullanmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İmamoğlu'nun sözlerine canlı yayında yanıt verdi. Karaismailoğlu, "Bu emek hırsızlığıdır." dedi.

Haber 03-10-22 21:42

İstanbul Anadolu Adliyesi Sabiha Gökçen Havalimanı seyahat süresi kaç dakika olacak? İstanbul Anadolu Adliyesi Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşım süresi!

Pendik - Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açılışı 2 Ekim Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Birçok kişi basında yer alan haberler sonrası internette araştırma yapmaya başladı. metro istasyon durakları çevresindeki oturma alanları peyzaj çalışmasının ardından vatandaşların hizmetine sunuldu. Peki, Pendik - Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ile ulaşım süresi ne kadar kısalacak? İstanbul Anadolu Adliyesi - Sabiha Gökçen Havalimanı seyahat süresi kaç dakika olacak?

Haber 01-10-22 13:02

İSTANBUL - RUS HEYETİNİ TAŞIYAN UÇAK ATATÜRK HAVALİMANI'NA İNDİ - 3 (AKTÜEL GÖRÜNTÜYLE)

İSTANBUL'da yapılacak görüşmeler öncesi Rus heyetini taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na indi.

Yurthaber 28-03-22 17:32

İSTANBUL - RUS HEYETİNİ TAŞIYAN UÇAK ATATÜRK HAVALİMANI'NA İNDİ -2

İSTANBUL'da yapılacak görüşmeler öncesi Rus heyetini taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na indi.

Yurthaber 28-03-22 16:50

İBB'nin ''Metro hattı onaylanmadı'' iddiasına AYGM'den yanıt geldi! Önünde hiçbir engel yok...

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin "Beylikdüzü-Sefaköy Metrosu projesinin onaylanmadığına" yönelik iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Konuyla ilgili olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM), resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla bu iddialara yanıt verdi.

Haber 18-01-22 23:36

Kağıthane-Eyüp-İstanbul Havalimanı ve Gayrettepe-Kağıthane metrosu açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-Kağıthane metrosunun ise 2022'de, Kağıthane-Eyüp-İstanbul Havalimanı metrosunun ise 2022 başında açılacağını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda açıkladı.

Finans 13-09-21 08:27

Halkalı-İstanbul Havalimanı metrosu ne zaman açılacak? Bakan tarihi duyurdu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattının yüzde 60'ının tamamlandığını belirterek, "2022 sonunda 31,5 kilometrelik bu hattı halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz." dedi.

Finans 13-07-21 07:51

Kirazlı Halkalı metrosu ne zaman açılacak, nereden geçiyor? İşte Kirazlı Halkalı metro güzergahı

İstanbul metrosundaki en eski hatlar arasında yer alan M1 hattı, Kirazlı'dan Halkalı'ya kadar uzatılmakta. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni kredi anlaşması ile iş makinelerinin tekrar çalıştığı metro inşaatının ise 2023 senesinde tamamlanması bekleniyor. İşte Kirazlı - Halkalı metro hattı inşaatından son durumlar...

Haber 28-03-21 16:32

Zonguldak Havalimani pist çalışmaları yerinde incelendi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Saltukova beldesinde bulunan Zonguldak Havalimanı’nın pist çalışmaları yerinde incelendi.TBMM Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Komisyon Başkanı İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya beraberinde Zonguldak AK Parti Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun Zonguldak Havalimanına yapılan pist uzatma çalışmalarını yerinde inceledi.Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz ve Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin gelinen nokta ve yapılacak işler hakkında heyete bilgiler aktarılarak, 1 Ekim tarihinden itibaren başlanılacak olan mevcut pistin genişletilmesi çalışmaları koordine edilerek havalimanının eksikleri hususunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Yurthaber 25-09-20 14:45

Ataköy/Şirinevler ve Yenibosna metrosu ne zaman açılacak? Atatürk Havalimanı metro çalışması ne zaman biter?

İBB'nin M1 metro hattını yenileme çalışmaları için kapatılan Ataköy/Şirinevler-Atatürk Havalimanı metro durakları ve arasında kalan Yenibosna metro durağı ve DTM ve İstanbul Fuar Merkezi metro durakları kapandı. Yenibosna metro durağı ne zaman açılacak merak eden vatandaşlar, Ataköy/ Şirinevler metro duraklarının çalışmaları ne zaman bitecek araştırıyor.

Haber 11-09-20 09:00

İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nın yüzde 71’i tamamlandı! Dev yeraltı şehrini andırıyor

Türkiye’nin ilk insansız hızlı metrosu olan ve 120/km saat hız ile seyir edilebilecek İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nın inşaat çalışmaları adeta dev bir yer altı şehrini andırıyor. Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattının Kâğıthane-Havalimanı bölümünün 2021 yılının ikinci çeyreğinde, Gayrettepe-Kağıthane kısmının ise 2021 yılı sonuna doğru tamamlanması planlanıyor.

Finans 08-07-20 15:40

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Projesi İlk Ray Kaynağı Töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (1) - "Ülkemizin ilk hızlı metrosu unvanını kazanacak bu hatla Havalimanı-Gayrettepe arasındaki ulaşım 35 dakikada sağlanacak" - "Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı, ülkemizin kazı çalışmaları en hızlı yürütülen projesidir" - "Toplam uzunluğu 37,5 kilometreyi bulan ve 9 istasyondan oluşan bu metro güzergahı, İstanbul'daki diğer tüm toplu taşıma hatlarıyla da bağlantılıdır" - "Hızlı tren hatlarıyla İstanbul'u ülkemizin dört bir noktasına bağlayacağız"

Haber 18-01-20 16:08

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Projesi İlk Ray Kaynağı Töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (1) - "Ülkemizin ilk hızlı metrosu unvanını kazanacak bu hatla Havalimanı-Gayrettepe arasındaki ulaşım 35 dakikada sağlanacak" - "Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı, ülkemizin kazı çalışmaları en hızlı yürütülen projesidir" - "Toplam uzunluğu 37,5 kilometreyi bulan ve 9 istasyondan oluşan bu metro güzergahı, İstanbul'daki diğer tüm toplu taşıma hatlarıyla da bağlantılıdır" - "Hızlı tren hatlarıyla İstanbul'u ülkemizin dört bir noktasına bağlayacağız"

Haber 18-01-20 16:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İstanbul Havalimanı Metrosu için ilk kaynak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gayrettepe’den İstanbul Havalimanı’na yolcu taşıyacak olan metro hattının ilk kaynak törenine katıldı. Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulunana Erdoğan, "125 milyar lira değil, 75 milyar lira maliyeti var. İstanbul bir başka güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Finans 18-01-20 15:24

 İSTANBUL - (geniş haber) HAVALİMANI GİRİŞİNDE KORKU DOLU ANLAR KAMERADA: ALEV ALEV YANAN MİNİBÜS POLİS ARACINA ÇARPTI 

Enver ALAS - İstanbul DHA - İSTANBUL Havalimanı girişinde yanan VIP minibüs kayarak çarptığı polis aracının da yanmasına neden oldu.

Haber 24-10-19 12:36

DHA İSTANBUL BÜLTENİ -2 

  1 - HAVALİMANI GİRİŞİNDE KORKU DOLU ANLAR KAMERADA: ALEV ALEV YANAN MİNİBÜS POLİS ARACINA ÇARPTI (1) Enver ALAS - İstanbul DHA İstanbul Havalimanı girişinde bir minibüste yangın çıktı.

Haber 24-10-19 12:26

İSTANBUL - HAVALİMANI GİRİŞİNDE KORKU DOLU ANLAR KAMERADA: ALEV ALEV YANAN MİNİBÜS POLİS ARACINA ÇARPTI (1)

Enver ALAS - İstanbul DHA İstanbul Havalimanı girişinde bir minibüste yangın çıktı.

Haber 24-10-19 12:00

İSTANBUL HAVALİMANI KIŞA HAZIR

*Kış aylarında havalimanının olumsuz etkilenmemesi için hazırlıkları Eylül ayından itibaren başladı *İstanbul Havalimanı pist, apron ve taksi sahalarında gerekli tedbirler alındı.  Haber-Kamera: Enver ALAS-İbrahim YILDIZ /İSTANBUL,DHA Nisan ayında tam kapasiteye geçmesinin ardından operasyonların başarılı bir şekilde sürdüğü İstanbul Havalimanı'nda kış hazırlıkları tamamlandı.

Haber 22-10-19 13:00

HAMBURG HAVALİMANI'NDA 2. DÜNYA SAVAŞI'NDAN KALMA BOMBA BULUNDU

  *HAVALİMANI UÇUŞLARA KAPATILDI *THY'NİN HAMBURG UÇAĞI BREMEN'E İNDİ Haber: ENVER ALAS / İSTANBUL, DHA Hamburg-Schenelsen Havalimanı, 2.

Haber 16-10-19 23:56

HAMBURG HAVALİMANI'NDA 2. DÜNYA SAVAŞINDAN KALMA BOMBA BULUNDU

*HAVALİMANI UÇUŞLARA KAPATILDI *THY'NİN HAMBURG UÇAĞI BREMEN'E İNDİ Haber: ENVER ALAS / İSTANBUL, DHA Hamburg-Schenelsen Havalimanı, 2.

Haber 16-10-19 23:45

BAKAN ERSOY İSTANBUL HAVALİMANI KÜTÜPHANESİNİ AÇTI

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı ve İGA iş birliğiyle, yüzlerce Nobel ödüllü kitapların da aralarında bulunduğu 2 bini aşkın esere ev sahipliği yapacak İstanbul Havalimanı Kütüphanesi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından hizmete açıldı.  Edebiyattan çocuk oyun alanlarına yolcuların vakit geçirebilecekleri kültürel dinlenme noktası olan kütüphanede bin 350 edebiyat, 500 çocuk, 150 İngilizce, 50 dergi ve 500 Nobel ödülü almış edebiyat eserlerinin bulunduğu toplam 2 bin 550 eser bulunuyor.

Haber 11-10-19 20:40

BÜYÜKÇEKMECE'DE HAVALİMANI SERVİS ARACI DEVRİLDİ; 5 YARALI

Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA Büyükçekmece D- 100 Karayolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği, İstanbul Havalimanı çalışanlarını taşıyan servis midibüsü devrildi.

Haber 04-10-19 23:55

İSTANBUL - ATATÜRK HAVALİMANI ÇEVRESİNDE TRAFİK DURDU; SÜRÜCÜLER TELEFONLARINA SARILDI

Haber-Kamera: Alper KORKMAZ - İstanbul DHA - TEKNOFEST kapsamında yapılan gösteriler sırasında Atatürk Havalimanı çevresinde trafik durdu, araçlarını durduran sürücüler telefonlarına sarıldı.

Haber 17-09-19 12:20

DHA İSTANBUL -(GENİŞ HABER) HAVALİMANI METROSUNDA IŞIK GÖRÜNDÜ

 - GAYRETTEPE-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Hasdal-İstanbul Havalimanı Kesimi Tünel Delme İşlemlerinin Tamamlanması ve Işık Göründü Töreni'ne katılan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Projenin bugüne kadar kazılan kısmında hız açısından dünya rekoru kırıldı.

Haber 06-09-19 14:28

BAKAN TURHAN: (İSTANBUL HAVALİMANI) BUGÜN İTİBARIYLA 30 MİLYON YOLCU SAYISINA ULAŞTI. (1) 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Gayrettepe - İstanbul Havalimanı Metro Hattı, Hasdal-İstanbul Havalimanı kesimi tünel delme işlemlerinin tamamlanması ve ışık göründü törenine katıldı.

Haber 06-09-19 12:00

İstanbul Metrosu'nda ışık göründü

Yaklaşık üç yıl önce yapımına başlanan Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosunda ışık göründü. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Havalimanı metrosu saatte 120 kilometreye çıkabilecek, Türkiye’nin en hızlı metrosu olacak" dedi.

Finans 06-09-19 11:43

İSTANBUL HAVALİMANI YOLUNDAKİ KAZA NEDENİYLE YOL TRAFİĞE BİR BUÇUK SAAT KAPATILDI(geniş haber)

Haber-kamera:Ertan KILIÇ-Ozan URAL/İstanbul DHA Eyüpsultan'da hafriyat kamyonunun devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Haber 08-08-19 07:48

İSTANBUL HAVALİMANI YOLUNDA HAFRİYAT KAMYONU DEVRİLDİ(2)

Haber-Kamera: Ertan KILIÇ -Ozan URAL / İSTANBUL DHA İstanbul Havalimanı yolunda bir hafriyat kamyonunun devrilmesi sonucu yol trafiğe kapandı.

Haber 08-08-19 07:24

İSTANBUL HAVALİMANI YOLUNDA HAFRİYAT KAMYONU DEVRİLDİ(2)

Haber-Kamera: Ertan KILIÇ -Ozan URAL / İSTANBUL DHA İstanbul Havalimanı yolunda bir hafriyat kamyonunun devrilmesi sonucu yol trafiğe kapandı.

Haber 08-08-19 06:56

İSTANBUL HAVALİMANI YOLUNDA HAFRİYAT KAMYONU DEVRİLDİ, YOL TRAFİĞE KAPANDI(1)

Haber-Kamera: Ertan KILIÇ -Ozan URAL / İSTANBUL DHA İstanbul Havalimanı yolunda bir hafriyat kamyonunun devrilmesi sonucu yol trafiğe kapandı.

Haber 08-08-19 06:09

İMAMOĞLU: MECİDİYEKÖY-MAHMUTBEY METROSU İSTANBUL’UN EN YOĞUN HATLARINDAN BİRİ OLACAK

İSTANBUL Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden ‘Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nda incelemelerde bulundu.

Haber 30-07-19 12:44