Kayserispor Fenerbahce Maci Seyircisiz Mi Oynanacak Haberleri

Kayserispor - Fenerbahçe maçı seyircisiz mi oynanacak? Kayserispor - Fenerbahçe maçı için seyirci kararı!

Kayserispor - Fenerbahçe maçına dair Kayseri İl Güvenlik Kurulu tarafından son dakika açıklamasında bulunuldu. 4 Mart Cumartesi günü saat 19.00'daki mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada 'seyirci kararı' detay dikkat çekti. Basında yer alan haberler sonrası birçok kişi araştırma yapıyor. Peki, Kayserispor - Fenerbahçe maçı seyircisiz mi oynanacak? İşte, Kayserispor - Fenerbahçe maçına ilişkin yapılan açıklama...

Spor 2023-02-28 13:09:06

Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Galatasaray maçı şifreli mi şifresiz mi?

Kayserispor Galatasaray maçına saatler kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak maçta, hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olarak açıklandı. Birçok kişi internette "Kayserispor Galatasaray maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi şifresiz mi?

Spor 2022-10-15 17:30:07

Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Hatayspor Kayserispor maçı şifreli mi?

Hatayspor ile Kayserispor Süper Lig'in 7. haftasında karşı karşıya gelecek. Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak olan maçta hakem Çağdaş Altay düdük çalacak. Altay'ın yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Furkan Ürün yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olarak açıklandı. Teknik direktör Serkan Özbalta'nın çalıştırdığı bordo-beyazlılar maçtan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor. Peki, Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Hatayspor Kayserispor maçı şifreli mi?

Spor 2022-09-16 15:30:32

Ziraat Türkiye Kupası ne zaman? Ziraat Kupası finali saat kaçta yayınlanacak? Kayserispor – Sivasspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası finali şifresiz nasıl izlenir?

Ziraat Türkiye Kupası final maçı araştırılmaları başladı. Merakla beklenen Ziraat Türkiye Kupası maçının ne zaman, saat kaçta oynanacağı araştırılıyor. Bu yıl şampiyonluğa iki Anadolu takımından biri ulaşmayı planlıyor. Kayserispor ile Sivasspor, bu tarihi kupayı evlerine götürmeye çalışacak. Peki, Kayserispor – Sivasspor maçı şifresiz mi, Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, saat kaçta oynanacak? sorularının ayrıntılı cevapları!

Spor 2022-05-26 10:30:57

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! Maçlar seyircili mi oynanacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda Türkiye'de lig maçların seyircisiz oynanması durumu hakkında konuştu.

Spor 30-09-20 20:53

TFF maçlar seyircisiz mi oynanacak? Seyircili maçlar ne zaman oynanır? Süper Lig'de maçlar seyircisiz mi oynanacak?

Koronavirüsle birlikte mart ayında uygulanan seyircisiz maç yasağı tekrar gündem oldu. Seyircinin izlemesine yasaklanan maçlarla ile ilgili son durumlar gelmeye devam ediyor. TFF aldığı kararla tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alabilecekti fakat Sağlık Bakanı Koca açıklama yaptı. TFF maçlar seyircisiz mi oynanacak araştıran vatandaşlar, seyircili maçlar ne zaman başlayacak öğrenmek istiyor.Peki Süper Lig'de maçlar seyircisiz mi oynanacak? Son dakika Sağlık Bakanı Koca'nin açıklaması

Spor 03-09-20 07:04

Koronavirüs nedeniyle Galatasaray Beşiktaş maçı seyircisiz mi oynanacak, açıklama var mı?

İstanbul’da bir koronavirüs hastasının tespit edilmesi ile birlikte yetkililerden art arda açıklamalar geliyor. En son Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu maçların seyircisiz oynanıp oynanmayacağına dair açıklamalarda bulundu. Peki Galatasaray Beşiktaş maçı seyircisiz mi oynanacak? İşte detaylar...

Spor 11-03-20 12:27

Maçlar seyircisiz mi oynanacak? Bakan Kasapoğlu açıkladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, koronavirüsle (COVID-19) ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, maçların seyircisiz oynanmasının ya da ertelenmesinin şu anda gündemlerinde olmadığını ifade ederken, mart ve nisan ayında birçok branşta 80’den fazla uluslararası müsabakayı da ertelediklerini söyledi.

Spor 11-03-20 11:04