Kil Maskesi Haberleri

Yüzüne kil maskesi yerine kına sürdü! O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Kurgu olduğuna yemin edebilirim

TikTok'ta 'diladoa1' kullanıcıa adıyla paylaşım yapan bir kadın kil maskesi ile kınayı karıştırınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kil maskesi yerine yüzüne kına sürdüğü anları ve sonrasını paylaşan kadının görüntüsü sosyal medyada gündem yarattı. Kullanıcıların büyük bir kısmı görüntülere inanmadığını söyledi.

Trend 18-11-2023 15:06

TikTok'ta viral oldu: Siyah noktaları teker teker döküyor! Fiddy metoduyla siyah noktalardan kurtulun

Siyah noktalar genişleyen gözeneklerin içerisine dolan bir saç folikülü veya cildin doğal olarak ürettiği yağ (sebum) ve ölü hücrelerdir. İstenmeyen görüntülere sebep olan siyah noktalardan kurtulmak için en sık uygulanan yöntem siyah noktanın sıkılmasıdır. Ancak siyah noktaları sıkmak kalıcı izlere neden olabilmektedir. TikTok'ta paylaşılan fiddy metoduyla siyah noktaları teker teker dökebilirsiniz.

Kadin 28-12-2022 10:08

Alanların fazlasıyla memnun kaldığı en iyi Amazon ürünleri 2023

Amazon'da, kullananların başkalarına da önerdiği, farklı kategorilerdeki birçok kaliteli ürünle karşılaşmak mümkün. Hayatınızda ufak dokunuşlarla büyük fark yaratacak bu ürünler, size "İyi ki almışım!" dedirtecek cinsten. Eğer onların neler olduğunu merak ediyorsanız tek yapmanız gereken, listemizi incelemek. Hazırsanız başlayalım!

Haber 30-11-2022 17:06

Sepetinize eklediğinize değecek etkili kozmetik ürünleri

Güzellik anlayışı çağlar boyunca farklılık gösterse de kozmetiğe olan ihtiyaç her zaman baki. Güzelliğine ve öz bakımına düşkün kadınlar piyasada yer alan pek çok marka ve ürün seçeneği içerisinde pişman olmayacağı, en etkili kozmetik ürünlerini araştırıyorlar. Eğer siz de etkili kozmetik ürünlerini arıyorsanız birbirinden başarılı markaların yer aldığı listemize mutlaka göz atmalısınız!

Kadin 13-11-2022 22:58

Kullanıcılarından tam not alan en etkili güzellik ürünleri

Kullananlardan tam not alan en etkili güzellik ürünlerini mi arıyorsunuz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz! Vücut peelinginden saç bakım setine, maskaradan yüz serumuna, saç şekillendiriciden göz altı kremine kadar birbirinden etkili güzellik ürünlerini inceleyerek hak ettiğiniz özeni kendinize göstermeye ne dersiniz?

Kadin 07-11-2022 17:55

Doğanın Mucizesi! Her Derde Deva Bentonit Kili

Doğanın bizlere sunduğu mucizeler saymakla bitmiyor… İnsan sağlığına pek çok faydası olan doğal mucizelere ulaşmak da oldukça kolay. Doğanın sunduğu mucizelerden biri de bentonit kili. Peki, bentonit kili nedir?

Haber 19-09-2022 13:16

Amazon'da son zamanların en çok satan cilt bakım ürünleri listesi

Cilt bakım ürünleri, sağlıklı ve ışıl ışıl parlayan bir cildin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Siz de bakım ürünlerine ilgi duyuyor ve en çok satılan cilt bakım ürünlerini merak ediyorsanız listemize göz atmaya ne dersiniz? İşte Amazon'un en çok satan cilt bakım ürünleri...

Kadin 15-08-2022 14:50

Siyah noktalarınızdan tamamen kurtulabilirsiniz

Sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt için siyah nokta, sivilce gibi problemleri çözmek gerekiyor. Cilt temizliği aksatıldığında ve dengesiz beslenildiğinde cilt problemlerinde artış meydana geliyor. Cilt problemlerini özel cilt bakımları ile çözebilseniz de evde kendi yöntemlerinizle de siyah noktalardan arınabilirsiniz.

Kadin 11-05-2022 15:16

Yüzünüzdeki istenmeyen yağlanmaları yok ederken en büyük yardımcınız olacak kil maskesi önerileri

Yağlı cildinizle başınız dertte mi? Öyleyse fazla yağlanma sorununun devası olan kil maskeleriyle cildinizdeki tüm kir ve sebumu temizleyip pürüzsüz cildinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Cildinizde gözle görülür değişim yaratacak en iyi kil maskelerini sizler için bir araya getirdik. Haydi, birbirinden etkili ürünleri detaylı olarak inceleyelim.

Kadin 10-05-2022 09:28

Oruçluyken yüz maskesi yapılır mı? Yüz maskesi orucu bozar mı?

Orucun son günlerine yaklaşırken hala vatandaşların akıllarında bazı soru işaretleri var. O sorularda genellikle orucu bozan durumlar hakkında oluyor. Yüz maskesi orucu bozar mı? sorusu merak edilen sorular arasında yer alıyor. Orucu bozan pek çok durum var onların içinde neler var neler yok pek azı biliniyor. Yüz maskesi yapmak orucu bozar mı sorusu da bu yüzden soruluyor. İşte yüz maskesi orucu bozar mı sorusunun yanıtı!

Haber 27-04-2022 11:14

Pürüzsüz ve ışıl ışıl bir yüz için en iyi kil maskesi çeşitleri

Kusursuz görünen bir cilt, herkesin hayali. Neyse ki kil maskeleri ile bu hayale ulaşmak mümkün! Sivilce ve akne izlerinden arınmış, geniş gözenek problemi olmayan bir cilt için düzenli olarak kil maskesi uygulamak gerekir. Sağlıklı ve kusursuz bir görünüme kavuşmanıza yardım edecek en iyi kil maskesi çeşitlerini sizler için araştırdık.

Kadin 09-12-2021 10:11

Bu maske elden düşmüyor! Yağlı ciltten eser bırakmayan beyaz kil maskesi cildi beyazlatır mı?

Vitamin ve mineral açısından zengin olan kil, yüzyıllardır kullanılıyor. Evde de kullanımı kolay olduğu için çoğu kadın tarafından maskeleri yapılan kil, etkisiyle de büyük fark yaratıyor. Sizin için bugün beyaz kil maskesi yapımını, nasıl uygulayacağınızı ve faydalarını içeren bir yazı hazırladık.

Kadin 10-02-2021 08:54

Bentonit kili nedir? Ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

Cildin beslenmesi, diri ve sağlıklı bir görünüme kavuşması bir çok farklı yöntem ve ürün bulunmaktadır. Cilt bakımı konusunda son zamanlarda popüler hale gelen ve sıklıkla tercih edilen ürünlerden bentonit kil maskesi nedir? Ne işe yarar?

Kadin 30-12-2020 09:52

Kaolin kili maskesi nedir? Sivilceler üzerinde nasıl etkileri vardır?

Kaolin kili Çin’de bulunan bir dağdan çıkarılan, doğal yapısıyla mineralli beyaz renkli bir tozdur. Kil maskesi, yüz pudrası ve daha birçok kozmetik ürününde kullanılmasıyla da ününü genişletir. Peki Çin kili olarak da bilinen kaolin kili uygulaması nasıl yapılır? İçeriğinde neler bulunur? Tüm detaylar yazımızda!

Kadin 29-12-2020 17:23

Her cilt tipi için inanılmaz kolay kil maskesi tarifleri! Sürdüğünüz anda...

Yağlı, akneye eğilimli ve karma ciltler için yüz maskeleri söz konusu olduğunda, kil maskesi tüm cilt sorunlarınıza bir cevap olabilir. Kil maskeleri cildi yatıştırır ve iyileştirir ve fazla yağı gidererek yağlı cilt tipleri için mükemmel hale getirir. Gelin, cilt tipinize göre kil maskenizi nasıl hazırlayacaksınız, öğrenelim.

Kadin 29-12-2020 07:40

Kil Maskesi Nasıl Yapılır, Faydaları Nelerdir?

İçerisinde herhangi bir yan etkiye sebep olabilecek kimyasal barındırmayan kil maskesi sağlıklı bir cilde sahip olmak isteyenler için kozmetik ürünlerine kıyasla oldukça uygun ve etkili bir maskedir. Kil maskesinin düzenli olarak uygulanması halinde kısa süre içerisinde cildin doğal güzelliğine kavuşması mümkün.

Kadin 08-06-2018 15:37