Kılıç Haberleri

Edirne Eski Cami'de imamlar 6 asırdır hutbelere kılıçla çıkıyor

Edirne'de vatandaşlar, ramazanın ilk cuma namazını kılmak için selatin camilerde yoğunluk oluşturdu.

Yurthaber 15-03-2024 14:02

Konya'da tefecilik operasyonunda 2 zanlı tutuklandı

Konya'da düzenlenen tefecilik operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 08-03-2024 10:58

Korkunç olay: Zırhlı adam arbalet ve kılıçla bir kadının yatak odasına girmeye çalıştı!

İngiltere'de 30 yaşındaki Bryce Hodgson, takipçisi olduğu bir kadının yatak odasına zırhlı bir şekilde elinde arbalet, bıçak, kılıç ve baltayla girmeye çalıştı. Hodgson'un geçen sene de böyle bir olaya teşebbüs ettiği ve yakalandığı ortaya çıktı.

Trend 31-01-2024 17:11

Fatih'te kılıçlı saldırgan paniği! Yabancı uyruklu şahıs mahalleyi ayağa kaldırdı

İstanbul Fatih'te yabancı uyruklu bir kişi elinde kılıç ve sopayla eşinin ve kayınbiraderinin üzerine yürüdü. Sokak ortasında kılıçla dehşet saçan şahıs mahallede paniğe neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kılıçlı saldırganı gözaltına aldı. Çevrede oturan bir vatandaş ise "Çok büyük bir kavga oldu. Sabaha kadar hiç susmadılar. Evin ortasında kavga eder gibi mahallenin ortasında kavga ettiler" ifadeleriyle yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Haber 05-07-2023 18:17

Kılıçla görüntülenmişti! Yabancı uyruklu grubun kavgası sosyal medyada gündem olmuştu... Yeni gelişmeyi İstanbul Valisi Gül duyurdu

İstanbul Küçükçekmece'de geçen gün yabancı uyruklu iki grup arasında çıkan kavgada, kılıç kullanılmıştı. Bölgeye ekipler sevk edilirken polisi gören grup ayrılıp sokak aralarına kaçmıştı. Kavga sonrası dağılan gruptan bir kişinin elinde ‘samuray kılıcı’ ile dolaştığı görüntülenmişti. İstanbul Valisi Davut Gül, kavga sırasında kılıç taşıdıkları anlara ait görüntüleri sosyal medyada yayınlanan yabancı uyrukluların sınır dışı edildiğini bildirdi.

Haber 30-06-2023 14:30

Stüdyodakiler şaşkına döndü! Canlı yayında Mete Yarar kılıç çekti: 'Birçok kişi ilk defa duydu'

Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar'ın dün katıldığı canlı yayında dikkat çeken anlar yaşandı. Yarar, canlı yayında arkasındaki kılıcın hikayesini anlattı. Kılıcın Yatağan Kılıcı olduğunu ifade eden Yarar, "Damascus çeliği bu işin en zor çeliği. Onlarca çeliğin karışımından binlerce defa dövülerek yapılan bir kılıç" dedi.

Haber 13-06-2023 09:29

Sosyal medya canlı yayında vahşeti yaşadı! Kılıçlı saldırı saniye saniye kaydedildi... Kendisini savunmak isterken elini kaybetti

Çinli bir sosyal medya kullanıcısı arkadaşıyla birlikte telefonundan canlı yayın açtığı sırada ilginç bir olay yaşandı. Çinli kullanıcı ve arkadaşı sohbet ettikleri canlı yayında bir anda kılıçlı bir saldırganın hedefi haline geldi. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Sosyal medya kullanıcılarının tanık olduğu olayda kendisini savunmak isteyen bir kişi eline isabet eden kılıç darbesiyle kabusu yaşadı.

Trend 27-05-2023 09:58

Samsun'da tarihi eser niteliğindeki 2 kılıç ele geçirildi

Samsun'da 1 kişi, satmaya çalıştığı tarihi eser niteliğindeki 2 kılıç ile yakalandı.

Yurthaber 05-01-2023 09:19

Yer: Esenyurt! Sosyal medyada tepki çekti, ellerine kılıç alıp bağırdılar: Oğlum bunlar bizi öldürür ha!

İstanbul Esenyurt'ta çekilen bir görüntü sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Tepkilere yol açan görüntülerde yabancı uyruklu grubun ellerine aldıkları kılıçlarla kutlama yaptığı yer aldı. Görüntüleri çeken kişinin ise "Oğlum bunlar bizi öldürür ha!" dediği görüldü. Söz konusu grubun Ürdünlü olduğu ve düğün kutlaması yaptıkları ortaya çıktı.

Haber 13-12-2022 08:29

Ağzını açıp bir bir yutuyordu! Efsanevi kılıç yutma ustasından kötü haber: Antremanı sonu mu olacak?

Dünyaca ünlü bir kılıç yutma ustası, karın boşluğunu kesip karaciğerinin bir lobunu deldikten sonra hastanede tedavi görmeye başladı. Doktorlar ümitli olmasa da hayatta kalmayı başaran efsanevi ustanın, şimdi iyileşip sahnelere dönmek için gün saydığı bildirilirken, çalışmadan geçirdiği tedavi sürecini finansal olarak atlatabilmesi için bağış toplanmaya başlandı.

Trend 07-12-2022 12:43

Bakırköy'de avukat, satır ve kılıç ile dehşet saçtı! Korku dolu anlar kamerada

Bakırköy'deki hukuk bürosunda sinir krizi geçiren Avukat Levent D. dehşet saçtı. Levent D., bir elinde kılıç diğer elinde satır ile önce meslektaşı Ramazan Erdoğan'ı sonra da sokaktakileri tehdit etti. Sokak ortasında bağırıp küfürler eden Levent D., yoldan geçen araçlara da saldırmaya çalıştı. Korku dolu o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 23-10-2022 11:59

Antalya'da Büyükler Kılıç Uluslararası Eskrim Açık Turnuvası düzenlendi

Antalya'da Büyükler Kılıç Uluslararası Eskrim Açık Turnuvası düzenlendi

Yurthaber 15-10-2022 14:40

Dehşet anları kamerada! Kılıç ve silahlar çekildi, sebebi 'pes' dedirtti

Adana’nın Kozan ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. 2 kişi, çatı akması nedeniyle tartıştıkları esnafın iş yerini bastı. Saldırganlar, iş yeri sahibini dışarı çağırıp önce tokat attı ardından kılıçla yaraladı. İş yeri sahibinin av tüfeğiyle ateş açması sonucu saldırganlardan biri yaralandı. Yaşanan dehşet anları, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. İşte olayın detayları...

Haber 25-09-2022 10:31

Zincir operasyonu büyük ses getirmişti! Kılıcın değeri 7 milyon liraymış

Türkiye genelinde başlatılan 'Zincir' operasyonundan yeni detaylar geldi. Soruşturmanın Muğla ayağında, ürettikleri sahte içkileri kargoyla piyasaya sürenler yakalanırken çok sayıda da eşya ele geçirildi. Bunlar içinde en dikkat çeken ise Roma dönemine ait olduğu belirlenen 7 milyon değerindeki bronz kılıç oldu.

Haber 16-09-2022 13:46

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığından 3 yabancının kılıçla gezdiği iddiasına ilişkin açıklama:

"Halkı provoke edici mesajlar ile bahse konu paylaşımları yapan sosyal medya hesapları hakkında soruşturma işlemleri başlatılmıştır"

Yurthaber 23-08-2022 20:53

Sokak ortasında kılıçla yürümüşlerdi! Sosyal medyayı karıştıran görüntülerin sebebi belli oldu

Dün Eskişehir'de çekilen görüntüler sosyal medyada hızla yayılmış ve çok sayıda kişinin tepkisini çekmişti. Görüntülerde 3 kişinin ellerindeki kılıçlarla etrafa aldırış etmeden şehrin merkezinde yürüdüğü anlar yer alıyordu. Tepki çeken görüntülerin hızlıca yayılmasının ardından gerçek ortaya çıktı. 3 kişinin bir dizi yapım ekibinden olduğu ve elindeki kılıçların tahta olduğu belirtildi. Konuyla ilgili İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı da açıklama yaptı.

Haber 23-08-2022 17:00

Samuray kılıcıyla yakalandı! 6 ayrı suçtan aranıyordu...

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonuç vermeye devam ediyor. 6 ayrı suçtan arama kaydı bulunan M.G. isimli şüpheli de yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramada çok sayıda silah ve Samuray kılıcı ele geçirildi.

Haber 19-08-2022 18:13

Ünlü isimler Emniyet'e çağrılmıştı! 'Sarallar' üyelerinin eğlence mekanına baskınından şok görüntüler ortaya çıktı

Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya, Aylin Coşkun, Sinan Engin gibi ünlü isimlerin de adının geçtiği, liderliğini iş insanı ve Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Erdal Acar'ın yaptığı ileri sürülen, 'Sarallar' olarak bilinen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 122 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda bugün adliyeye sevk işlemleri devam ederken Sarallar üyelerinin eğlence mekanına bir baskınından görüntüler ortaya çıktı.

Haber 07-07-2022 10:17

Bir metrelik kılıçla dehşet saçtı! 'Ninja değilsin, Terminatör değilsin...'

Kocaeli'de geçtiğimiz Ağustos ayında iki esnafın tartışması kanlı bitti. İki esnafın kavgasında marketçi kılıçla esnafa saldırdı, o anlar güvenlik kamerasına kaydedildi. Kılıçla karnından yaralanan Yunus Tokgöz iki kez ölümden döndü. Kolunu kaybetme tehlikesi geçiren Tokgöz, "Sanık 1 metrelik bir kılıçla bana saldırdı. Ninja değilsin, Terminatör değilsin, o kılıcın senin dükkanında ne işi var? Bu şahsın yakalanması için illa ölmem mi gerekiyordu" dedi. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 10-05-2022 11:05

Komşusuna samuray kılıcıyla saldırdı! Korku filminde olmak gibiydi”

İngiltere’de yaşanan bir olay dünya manşetlerinde geniş yankı uyandırdı. Jennifer Robinson isimli bir kadın ve beraberindeki iki erkek, kadının komşusu olan Yob Dean Brown’un samuray kılıçlı saldırısına uğradı. Olayı korku filmi olarak nitelendiren kadın yaşadıklarının şokunu uzun süre üzerinden atamadığını belirtti.

Trend 20-04-2022 16:39

Mimar Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldürmüştü! Katil Can Göktuğ Boz: Şeytan fısıldadı

Samuray kılıcıyla vahşice katledilen mimar Başak Cengiz'in öldürülmesinin ardından ilk duruşma gerçekleşti. Katil Can Göktuğ Boz, savunmasında şizofreni hastası olduğunu, kendisine şeytanın o gün birini öldürmesini fısıldadığını iddia etti. Acılı anne Beyhan Cengiz ise, ''Mimar Başak Cengiz Türkiye'nin evladı. Türkiye adaletine inanıyorum ilk günden beri. Ben acının, sabrın, özlemin çok ağır olduğu bir imtihandayım" dedi.

Haber 25-02-2022 16:17

Zonguldak'ta akıllara durgunluk veren kavga! Kılıç çekip üzerime geldiğini gördüm

Zonguldak'ta iki taraf arasında çürük portakaldan çıktığı iddia edilen kavgada taraflardan biri zülfikar kılıcıyla saldırmaya kalktı. Olayın görgü tanıkları ise çığlık atarak büyük bir şok yaşadı.

Haber 22-02-2022 17:27

Başakşehir'de Pes dedirten olay! Üzerinden kılıç çıktı, bekçiler şaşkına döndü

Başakşehir'de şüphe üzerine durdurulan kişinin üzerinden çıkanlar şaşkına çevirdi. Görevlilerin durdurduğu yabancı uyruklu kişinin üzerindeki kemer görünümlü kılıfın içinden 60 santimetrelik kılıç çıkarıldı.

Haber 19-02-2022 11:10

SON DAKİKA | Başak Cengiz cinayetinde 29 saniye detayı! Samuray kılıcıyla öldürülmüştü, katiliyle göz göze gelmiş

Son dakika haberi: Başak Cengiz'in sokak ortasında tanımadığı bir kişi tarafından samuray kılıcıyla öldürülmesi Türkiye'nin kanını dondurmuştu. Günlerce konuşulan vahşi cinayetle ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda 29 saniye detayı, vahşeti gözler önüne serdi. Rapora göre kendisini takip ettiğinden şüphelenen Başak Cengiz, sanığın olduğu tarafa doğru bakıp katiliyle göz göze gelmiş. Rapordaki diğer bir detaya göre ise kılıçlı saldırı 29 saniye boyunca kesintisiz sürdü.

Haber 04-02-2022 07:44

Antalya'da Yıldızlar Kılıç Federasyon Kupası düzenlendi

Begüm Alkaya ve Enes Talha Kalender, birincilik kupasının sahibi oldu

Yurthaber 02-02-2022 19:38

Son Dakika: Kadıköy’de lüks sitede sokak köpeği tartışması! Samuray kılıcıyla doğrarım

Son dakika haberi: Kadıköy’de lüks sitede oturan iki grup, sitede sokak hayvanlarına bakılması konusunda karşı karşıya geldi. Sokak hayvanlarının kötü muamele gördüğünü ve ortadan kaybolduklarını iddia eden site sakinleri yetkililerden yardım istedi. Karşıt site sakini tarafından köpeğinin boğazı sıkılarak tehdit edildiğini belirten Tuğba Güner ise “Senin kelleni keserim, samuray kılıcıyla doğrarım, kimsenin ruhu duymaz” diye tehdit aldığını söyledi. İşte son dakika haberinin detayları!

Haber 03-01-2022 10:26

Ardahan'da bir evde 5 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği ele geçirildi

Ardahan'da bir evde 5 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği ele geçirildi

Yurthaber 27-12-2021 11:32

Son dakika! TIRPAN operasyonundan yeni detay: Samuray kılıcı ele geçirildi

Son dakika haberine göre bu sabah 27 ilde eş zamanlı olarak başlatılan TIRPAN operasyondan yeni detaylar geldi. Operasyonunun Muğla ayağında 16 şüpheli gözaltına alınırken ele geçirilen samuray kılıcı dikkat çekti.

Haber 24-12-2021 15:32

Sosyal medyada gündem oldu! Küçükçekmece'de elinde kılıçla görüntülenen kişinin sırrı çözüldü

Küçükçekmece'de eli kılıçlı bir kişinin yürürken çekilmiş görüntülerinin sosyal medyada yayılması üzerine sokakta korku yaşandı. Mahallede yaşayanlar görüntüleri görünce endişe etti. Görüntülerdeki 14 yaşındaki Hamza G. ve annesi Kadriye G., konuştu. Anne Kadriye G. "Gerçek kılıç değil, oyuncak. 3 yaşındaki çocuğum, 4 yaşındaki kardeşine vuruyordu. Bunu eşim gördü 'çöpe atın' dedi. Ben de çöpleri toplarken Hamza'ya dedim ki 'Al bunu götür, çöpe at' o sırada birisi videoya çekmiş" dedi.

Haber 14-12-2021 14:55

Rusya'da akılalmaz olay! At sırtında geldi, kılıcıyla market basmaya kalktı

Rusya'nın Karl Liebknecht köyündeki bir markete at sırtında gelip, kılıçla soygun yapma girişiminde bulunan adam korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Atının otomatik kapıdan içeri girmemekte ısrar etmesi sonucu eylemi gerçekleşmeyen Rus tutuklanırken, atı da gözden kayboldu.

Haber 04-12-2021 10:21

Samuray kılıcıyla katledilmişti! Bakan Derya Yanık’tan Başak Cengiz cinayetiyle ilgili açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz cinayetiyle ilgili görüntüleri sızdıran kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını, görev ve sorumluluk ihmali olan kişiler varsa onlarla alakalı da suç duyurusunu yapacaklarını söyledi.

Haber 27-11-2021 17:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan arayıp söyledi! Başak Cengiz'in ismi mezun olduğu fakültede yaşatılacak

İstanbul Ataşehir'de uğradığı kılıçlı saldırıda hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in babası Avni Cengiz, kızının isminin Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesine verilmesine ilişkin, "Cumhurbaşkanımız dün akşam 22.00'de beni aradı, 'kararı imzaladım, hayırlı olsun' dedi. Bizimle ilgilendi, çok teşekkür ediyorum. Bu karar acımızı en azından biraz hafifletti." dedi.

Haber 23-11-2021 13:42

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul'da Can Göktuğ Boz (27) tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haber 22-11-2021 14:32

Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz, polise direnmiş

Ataşehir’de, Mimar Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz’un vahşi cinayet sonrası eve gelen polislere direndiği için zor kullanılarak kelepçelendiği öğrenildi. Katil Can Göktuğ Boz’un, kelepçelendikten kılıcı polise gösterdiği ve suçunu itiraf ettiği tutanaklara geçti.

Haber 17-11-2021 14:10

Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz'un avukat annesi Ayşe Necla Yomralıoğlu: İstifa ediyorum

Ataşehir'de samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i (28) katleden Can Göktuğ Boz'un (27) avukat olan annesi Ayşe Necla Yomralıoğlu yazılı açıklama yaptı. Yomralıoğlu, oğlunun avukatlığından istifa edeceğini belirtti.

Haber 17-11-2021 11:48

Sümeyye Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İstanbul'da Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haber 15-11-2021 14:54

Devlet Bahçeli'den Başak Cengiz için başsağlığı mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ataşehir'de samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz için, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Bahçeli mesajında Başak Cengiz’in ailesine baş sağlığı dileyerek, “Katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını hassaten ve ısraren bekliyor, bunun takipçisi olacağımın altını çiziyorum. Akli dengesi bozuk bahanelerinin işlenen cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesini de ümit ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber 13-11-2021 17:16

Başak Cengiz samuray kılıcıyla öldürülmüştü! Yayın yasağı getirildi

Ataşehir’deki mimar Başak Cengiz’in samuray kılıcıyla öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yayın yasağı getirildi.

Haber 12-11-2021 15:24

Türkiye'nin kanını donduran cinayet! Samuray kılıcıyla öldürülen Başak'ın annesi konuştu

İstanbul'da Can Göktuğ Boz (27) tarafından sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) annesi Beyhan Cengiz, "Kuzumu benden ayırdılar, adalet istiyorum" dedi. Baba Avni Cengiz ise saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı iddiasıyla ilgili, "Akli dengesi yerinde değilse nasıl 2 üniversite bitirmiş? Nasıl o kılıçları alıyor veya kim ona aldırıyor? Kılıçların satışı yasaklanmalı" dedi.

Haber 12-11-2021 13:33

Samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz'in nişanlısından yürek yakan sözler: Bohçasını bile göremedi

İstanbul'daki iş seyahati sırasında akli dengesi yerine olmadığı iddia edilen bir kişini samuray kılıçlı saldırısına uğrayıp hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in (28) acılı nişanlısı konuştu. Başak Cengiz'in nişanlısı Mahir Mızrak'ın "Götürdüğümüz bohçasını bile göremedi" sözleri yürekleri yaktı.

Haber 12-11-2021 09:35

Samuray kılıcı nedir? Samuray kılıcı ne için kullanılır? İşte korkunç cinayette kullanılan kılıç...

Mimar olduğu bilinen ve İstanbul’a eğitim için gelen 28 yaşındaki Başak Cengiz, samuray kılıcı ile saldırıya uğradıktan sonra yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hiç tanımadığı bir kişi tarafından sokak ortasında öldürülen Cengiz'in vefatı sonrası samuray kılıcının ne olduğu merak edildi. Peki Samuray kılıcı nedir? Samuray kılıcı ne için kullanılır? İşte korkunç cinayette kullanılan kılıç...

Haber 11-11-2021 21:14

Başak Cengiz'in kılıçla öldürülme anına ait görüntüler

Ataşehir'de mimar Başak Cengiz'in (28), kaldırımda yürüdüğü sırada kendisini takip eden Can Göktuğ Boz (27) tarafından kılıçla saldırılarak öldürülmesine ait anlar, çevredeki güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Haber 11-11-2021 16:18

Samuray kılıcıyla öldürülen Başak'ın cenazesinden ağıtlar yükseldi

İstanbul'da Can Göktuğ Boz (27) tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz (28), memleketi Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede kızının tabutuna sarılan anne Beyhan Cengiz, geçirdiği sinir krizi sonrası bayılırken, nişanlısı Mahir Mızrak, "Kendisini bilmez birinin saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti. Saldırgan yakalandı. En ağır şekilde cezalanmasını istiyoruz. Hatta idam istiyoruz'' dedi

Haber 11-11-2021 15:03

Samuray kılıçlı caninin ifadesi ortaya çıktı: Evden cinayet işlemek için çıktım!

Ataşehir'de hiç tanımadığı 28 yaşındaki Başak Cengiz'i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldürdüğü iddiasıyla yakalanan üniversite öğrencisi Can Göktuğ Boz'un ifadesi ortaya çıktı. 27 yaşındaki Boz ifadesinde, evden çıkarken birini öldürmeyi planladığını, erkeğin kendisine karşı koyma ihtimaline karşılık bir kadını öldürmeye karar verdiğini söyledi. Öte yandan Boz, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Haber 10-11-2021 15:53

Yer: Ataşehir! Samuray kılıcıyla saldırıya uğrayan kadın yaşamını yitirdi

Ataşehir'de Başak Cengiz (28), Göktürk B. tarafından samuray kılıcıyla saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Başak Cengiz, hastanede hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı Göktürk B. ise gözaltına alındı. Zanlının akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edildi.

Haber 10-11-2021 03:02

900 yıllık! İsrailli dalgıç Akdeniz'de Haçlılardan kalma kılıç buldu

İsrail'de amatör bir dalgıç, dalış sırasında Haçlılardan kaldığı ve 900 yıllık olduğu tahmin edilen kılıç buldu. Denizden çıkarılan kılıç İsrailli yetkililere teslim edilirken yüzeyi deniz kabuklarıyla kaplanan kılıcın 1 metre uzunluğunda olduğu belirtildi.

Haber 19-10-2021 15:08

Gençler Epe, Flöre ve Kılıç Açık Turnuvası, Konya'da sona erdi

Gençler Epe, Flöre ve Kılıç Açık Turnuvası, Konya'da sona erdi

Yurthaber 17-10-2021 18:57

Pandemide canı sıkılan internetten kılıç, bıçak siparişi verdi

Pandemi yasakları ve kısıtlamalar nedeniyle evde canı sıkılan, izlediği dizilerden etkilenen vatandaşlar internetten kılıç, bıçak siparişi verdi. Yüzyıllardan bu yana kılıç ve bıçak üretimi yapılan Serinhisar İlçesine bağlı Yüreğil Mahallesi’ndeki kılıç, bıçak ustaları siparişlere yetişemiyor.

Finans 21-06-2021 16:07

Mersin'de askere gidecek genç kılıçla öldürüldü: Oğlum gözlerimin önünde katledildi

Mersin’in Silifke ilçesinde askere gitmek için sülüs evrakını alan 20 yaşındaki genç çıkan kavgada kılıçla öldürüldü. Olayla ilgili gözaltına alınan 13 kişiden 8'i tutuklanırken, gencin öldürülme olayı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 23-05-2021 10:49