Kobra Murat Haberleri

Kobra Murat gençlik fotoğrafını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Roman müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Kobra Murat, geçtiğimiz günlerde ikinci kez ameliyat olduğunu duyurmuştu. Kobra Murat son olarak Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Paylaşımı kısa sürede içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 17-04-2024 17:32

İkinci kez bağırsak ameliyatı olmuştu! Kobra Murat mehter takımıyla taburcu oldu

Kobra Murat lakabı ile tanınan şarkıcı Murat Divandiler sahne tarzı, şarkıları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde bağırsağında çatlak oluşması nedeniyle ameliyata alınan Kobra Murat ikinci kez ameliyata girdi. Kobra Murat, bu kez hastaneden mehter takımı eşliğinde göbek atarak çıktı.

Magazin 23-03-2024 12:35

Kobra Murat sevenlerinden helallik isteyerek ikinci kez ameliyat olacağını duyurdu!

Roman müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Kobra Murat, geçtiğimiz günlerde bağırsağında çatlak oluşması nedeniyle ameliyata alınmıştı. Sağlığına kavuşan ünlü isim göbek atarak taburcu olmuştu. İkinci kez ameliyat olacağını sosyal medya hesabından duyuran Kobra Murat sevenlerinden dua istedi.

Magazin 11-03-2024 13:02

Servetiyle gündemdeydi! Kobra Murat'ın gençliği sosyal medyayı salladı

Kobra Murat lakabıyla adını geniş kitlelere duyuran Murat Divandiler farklı giyim tarzı ve sempatik halleri ile dikkat çekiyor. Serveti ile gündemde olan Kobra Murat '18 kg altınım, 18 adet evim ve 4 tane yazlığım var' açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Kobra Murat şimdi de gençlik hali ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-03-2024 12:46

Kobra Murat

Kobra Murat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kobra Murat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demişti! Kobra Murat'a MASAK şoku... Bu altınlar...

'Kobra Murat' adıyla tanınan şarkıcı Murat Divandiler, katıldığı bir programda '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demişti. Yanlış anlaşıldığını söyleyen Kobra Murat gerçek mal varlığını açıklamıştı ama bu sözler gündemde kaldı. Kobra Murat mal varlığı açıklaması sonrası MASAK'ın telefonuyla şoke oldu. Ünlü şarkıcı yaşadıklarını canlı yayında anlattı.

Magazin 08-02-2024 13:49

Kobra Murat altına nasıl yatırım yaptığını anlattı! Eurolarla dolarla...

"18 kilo altınım var" açıklamasıyla uzun süre gündemde kalan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler altın kaplamalı evinin kapısını TV8'e açtı. Kobra Murat altına nasıl yaptırım yaptığını da anlattı.

Magazin 29-01-2024 13:27

Hayranlarından helallik istemişti! Kobra Murat galada ortaya çıktı! İşte son hali...

Roman müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Kobra Murat, bağırsağında çatlak olduğunu açıklaması ile hayranlarını korkutmuştu. Apar topar ameliyata alınan Kobra Murat sağlığına kavuştu ve göbek atarak taburcu olmuştu. Ünlü isim şimdi de dün akşam gerçekleştirilen Kolpaçino 4 filminin galasında ortaya çıktı.

Magazin 10-01-2024 11:12

Kobra Murat'tan veda gibi paylaşım! Ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı, sevenlerinden helallik istedi

Ünlü şarkıcı Kobra Murat'tan üzen haber geldi. Belçika'dan dönerken uçakta aniden karnında bir patlama hissettiğini dile getiren Murat Divandiler soluğu hastanede aldı. Bağırsak çatlaması yaşayan Kobra Murat ölüm tehlikesi olan bir ameliyata gireceğini ve iyileşme sürecinin de bir ayı bulacağını söyledi. Hastaneden paylaşım yapan ünlü şarkıcı sevenlerinden dua ve helallik istedi.

Magazin 27-12-2023 08:27

Kobra Murat minik torununun doğum gününde altın yağdırdı! Çocuk altınların altında ezilecek

Servetiyle sık sık gündeme gelen Kobra Murat torununun bebek arabasını kuyumcu dükkanına çevirdi. Küçük torununa düğün salonunda doğum günü yapan Kobra Murat torununu altına boğdu. Kobra Murat'ın paylaşımlarını görenler "Çocuk altınların altında ezilecek" dedi.

Magazin 19-07-2023 13:46

Servet açıklaması çok konuşulmuştu... Kobra Murat kaç kurban kestiğini açıkladı! Altın yorumu

'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler, katıldığı bir programda "2 tane altın kasamız var. İçinde 18 kilo altın var" diyerek gündeme gelmişti. Son olarak Söylemezsem Olmaz'a katılan Kobra Murat bayramda kaç tane kurban kestiğini açıkladı. Şarkıcı altın yatırımı yaptığını da söyledi.

Magazin 30-06-2023 13:39

Reyting için 18 kilo altınım var demiş! Kobra Murat itiraf etti: 2.5 milyon borca girdim...

Kobra Murat lakabı ile tanınan Murat Divandiler geçtiğimiz yıl '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demiş ve gündem olmuştu. Geçtiğimiz günlerde torununa altınlar içinde sünnet yapan şarkıcı Kobra Murat "18 kilo altınım var" lafını reyting için söylediğini itiraf etti.

Magazin 07-04-2023 14:50

18 kilo altınım var deyince olay olmuştu! Kobra Murat 7 tane adak kurban kesip torununu altına boğdu

'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler daha önce katıldığı programda "18 kilo altın, 18 tane evim, 4 tane yazlığım var. Ama hepsi alın teri" diyerek şoke etmişti. Daha sonra birikimi olduğunu ama altın konusunda şaka yaptığını söyleyen Kobra Murat son olarak 7 tane kurban keserek gündem oldu.

Magazin 04-04-2023 13:21

Kobra Murat'tan gündem olacak 'seçim' mesajları! Romanlar 14 Mayıs tercihini açıkladı: Biz sadece İstanbul 3. Bölge'de...

Seçimlere 42 gün kala Romanlar hangi tarafı destekleyeceklerini açıkladı. İstanbul'daki 2 Roman federasyonu birleşerek yaptıkları açıklamalarda desteklerini güçlü bir şekilde bildirdi. Kamuoyunda 'Kobra Murat' olarak da bilinen, Roman Dernekleri Federasyonu Onursal Başkanı Murat Divandiler'ın verdiği mesajlar dikkat çekti. İstanbul Roman Kanaat Önderleri Federasyon Başkanı Adnan Demirez de desteklerinin nedenlerini sıralarken İstanbul 3. bölgede sahip oldukları seçmen sayısını açıkladı.

Haber 02-04-2023 08:25

‘Kobra Murat’ canlı yayında açıkladı: AK Parti’den teklif geldi!

Halk arasında 'Kobra Murat' olarak tanınan Roman şarkıcı Murat Dinavdiler kendisine milletvekilliği teklifi yapan partiyi canlı yayında açıkladı. ‘Siyasete girecek misiniz?’ sorusuna yanıt veren Kobra Murat, AK Parti’den teklif aldığını belirterek neden teklifi geri çevirdiğini de anlattı.

Magazin 25-01-2023 08:28

Kobra Murat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine nasıl hitap ettiğini anlattı! 'Kobram diyor bana'

Halk arasında 'Kobra Murat' olarak tanınan Roman şarkıcı Murat Dinavdiler, canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine nasıl hitap ettiğini anlattı. Kobra Murat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine "Kobram" dediğini söyledi.

Magazin 24-01-2023 22:03

18 kilo altınım var deyince olay olmuştu... Kobra Murat Katarsis'te konuk oldu! 13 yaşına kadar ölülerin...

"18 kilo altınım var" deyince olay olan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler son olarak eviyle gündeme gelmişti. Varlıklı haliyle dikkat çeken Kobra Murat Katarsis’te Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. Kobra Murat yaşadığı zor günleri anlatarak duygusallaştı. Ayrıca şarkıcı 18 kilo altın konusuna da açıklık getirdi.

Magazin 22-12-2022 13:47

Kobra Murat kimdir, gerçek ismi ne? Kobra Murat kaç yaşında, aslen nereli? Serveti ağızları açık bıraktı!

Tv8'in sevilen ve ilgi ile takip edilen moda programı yarışması Doya Doya Moda bugün 100. bölümü ile ekrana gelecek. Programda 100. bölüm partisi kapsamında Kobra Murat konuk olacak. Peki, Kobra Murat kimdir, gerçek ismi ne? Kobra Murat kaç yaşında, aslen nereli? Kobra Murat servetini açıkladı, ağızlar açık kaldı.

Magazin 02-12-2022 12:26

18 kilo altınım var diyerek olay olan Kobra Murat'ın evini görenler gözlerine inanamadı! 'Bize küflü altınlı derler'

Servetine dair açıklama yapan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler "18 kilo altınım var" deyince olay olmuştu. Birikimiyle çocuklarına ev ve yazlık alan Kobra Murat altınlarını da kasada tutuyordu. Kobra Murat'ın altınları kadar evi de merak ediliyordu. İşte Kobra Murat'ın görenleri şaşkınlığa uğratan evi ve 'prenses' dediği kızının görüntüsü...

Magazin 22-11-2022 07:53

'18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demişti! Kobra Murat'tan yeni açıklama: İbrahim Tatlıses'in taktığı altın kemer...

'Kobra Murat' adıyla tanınan şarkıcı Murat Divandiler, katıldığı bir programda '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demişti. Yanlış anlaşıldığını söyleyen Kobra Murat gerçek mal varlığını açıklarken İbrahim Tatlıses'in, kızı Dilan Çıtak'a taktığı altın kemere dair de bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 19-10-2022 08:13

Kobra Murat kimdir? 2. Sayfa konuğu Kobra Murat'ın serveti ne kadar, kaç TL?

Kobra Murat, 14 Ekim 2022 Cuma günü 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e özel açıklamalarda bulunan ünlü isim magazin gündemini değerlendirdi. "Yemekte Yaparım Salçayla", "Kaliteliyiz Markayız Havalıyız", "Kraliçe" ve "Saltanat Gaydası" gibi şarkılarla bilinen ünlü ismin biyografisi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Kobra Murat kimdir? 2. Sayfa konuğu Kobra Murat'ın serveti ne kadar, kaç TL?

Magazin 14-10-2022 10:18

Kobra Murat'tan canlı yayında '18 kilo altın' açıklaması! Mülklerini tek tek saydı

Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayın konuğu oldu. Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan ve mal varlığını açıklayan Kobra Murat, "18 kilo altın, "16 ev, 4 yazlığım var" demişti. Kobra Murat yaptığı bu açıklamayla sosyal medyada gündem oldu. Kobra Murat, gerçek mal varlığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 06-10-2022 17:58

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Erdoğan'dan Macron'a bomba teklif, hastanedeki skandaldan yeni gelişmeler, sözleşmeli personel için kritik tarih...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Fransız mevkidaşı Macron'a 'Türk Devletleri Teşkilatı' teklifi, Türkiye'nin konuştuğu hastaneden yeni gelişmeler ve skandalın perde arkası, Kobra Murat'tan yeni 'mal varlığı' açıklaması, sözleşmeli personel için kritik tarih, Türkiye'nin atadığı yeni büyükelçilerde 'Metin Feyzioğlu' sürprizi, Tayland'da kreşe silahlı saldırı...

Haber 06-10-2022 17:22

Evlerini kiraya vermişti... Kobra Murat servetini açıkladı: 18 kilo altın, 18 ev ve...

Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler katıldığı programda mal varlığını açıkladı. Daha önce Armağan Çağlayan'a konuşan Kobra Murat "Emekliliğim yok evlerimin kira geliri var" diyerek gündeme gelmişti. Kobra Murat bu sefer de servetini açıkladı. Ünlü isim 18 kilo altından yazlığa kadar pek çok malı olduğunu açık açık anlattı.

Magazin 05-10-2022 15:28

Kobra Murat 'Ben Rahmaniydim' dedi! Armağan Çağlayan şoke oldu

Kobra Murat, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınladığı programına konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde bir hayranına tavrıyla konuşulan Kobra Murat "Ben küçükken evliyalarla konuşuyordum, 13 yaşına kadar gözlerim açıktı. Ben Rahmaniydim" dedi.

Magazin 12-05-2022 11:04

Kobra Murat'ın hayranına tepkisi olay oldu! 'Ayıp etmiş'

Kobra Murat adını kullanan Murat Divandiler gündemden düşmüyor. Kobra Murat son olarak gittiği bir düğünde şarkı söylerken ısrarla fotoğraf çekmek isteyen hayranına tepkisiyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 05-05-2022 07:53

Kobra Murat'ın eşiyle olan gençlik fotoğrafları şaşkına çevirdi! Bu o olmaz

Sosyal medyada oldukça geniş hayran kitlesi olan şarkıcı Kobra Murat'ın gençlik fotoğrafları görenleri şoke etti. Kobra Murat'ın eşiyle olan gençlik pozlarına adeta yorum yağdı.

Magazin 05-04-2022 17:31

Kobra Murat peruğunu çıkarınca olanlar oldu! Bu hâliyle şoke etti

'Kobra Murat' olarak bilinen Murat Divandiler, katıldığı programda herkesi şaşırtan bir hareket yaptı. Ünlü şarkıcı, aslan yelesi şeklindeki peruğuyla olay yarattı.

Magazin 19-03-2021 10:04

Kobra Murat kimdir ve aslen nerelidir? Kobra Murat'ın gerçek ismi ne? Canlı yayında peruğunu çıkardı

Roman müzikleri seslendiren şarkıcı Kobra Murat canlı yayında peruğunu çıkarmasının ardından gündemde en çok aranan isimlerden biri oldu. Düğünlerin aranan ismi Kobra Murat ile ilgili arama motorları üzerinden Kobra Murat'ın gerçek ismi araştırılıyor. Peki, Kobra Murat kimdir? İşte, yanıtı!

Magazin 18-03-2021 22:33

Kobra Murat bir anda peruğunu çıkarınca olay oldu

Lerzan Mutlu'nun programına konuk olan Kobra Murat, eşi için yazdığı şiiri okurken peruğunu çıkardı. O anlar yeniden gündem oldu.

Magazin 18-03-2021 13:36