Koma Haberleri

Kıl dönmesi komaya soktu! Yaşama şansı sadece %4 denildi... Doktorlar bile 'mucize vaka' olarak isimlendirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas bölgesinde yaşayan 36 yaşındaki Steven Spinale isimli bir adam batık kıllarını aldırmaya çalışırken hastanelik oldu. Aylarca komada kalan ve doktorların yaşama şansını %4 olarak gördükleri Spinale sayısız tıbbi müdahaleden sonra sağlığına kavuştu. Spinale'in ölüme yakın deneyimini kız kardeşi TikTok'tan yaptığı paylaşımla belgeledi.

Trend 27-03-2024 13:59

Trafik kazasında konuşma ve yürüme yetisini kaybeden marangoz yeniden hayata tutundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ağır yaralandığı trafik kazasında konuşma ve yürüme yetisini kaybeden marangoz, bir yıldan fazla süren tedavisinin ardından yeniden konuşmaya, yürümeye ve atölyesinde çalışmaya başladı.

Yurthaber 17-01-2024 11:43

Azerbaycanlı Milletvekili Paşayeva komaya girdi

Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva’nın komaya girdiği açıklandı. Paşayeva’nın gözetim altında tutulduğu bildirilirken, komaya girme nedeni ise belirtilmedi.

Haber 24-09-2023 15:27

Denizli'de uyuşturucu komasına giren genç öldü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde uyuşturucu komasına giren genç hayatını kaybetti.

Yurthaber 22-05-2023 13:45

Beyin tümörü patlaması yüzünden komadayken doğum yaptı! Doğumdan sonra...

Hamileyken bayılan 33 yaşındaki Emma, beyninde bulunan tümörün patlaması sonucu yoğun bakıma alındı ve komadayken doğum yaptı. Yaptığı doğumun ardından felç kalan kadının yaşadıklarını eşi anlattı.

Kadin 10-05-2023 15:20

Kendisini aldatan kocası kaza geçirince aylarca ona baktı! “İyileşince ilk işi yeniden beni aldatmak oldu”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kuzey Carolina eyaletinde yaşayan 24 yaşındaki Kate Sifuentes isimli bir kadın kendisini aldattığını öğrendiği kocasının trafik kazası geçirmesinden sonra aylarca ona baktı. Yemek yemek ve yürümek dahil olmak üzere birçok becerisini kocasına yeniden öğreten kadın TikTok’tan yaptığı açıklamasında eşinin iyileşir iyileşmez kendisini yeniden aldattığını söyledi.

Trend 07-04-2023 08:04

Denizli'de uyuşturucu komasına girdiği öne sürülen genç öldü

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde uyuşturucu komasına girdiği öne sürülen 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Yurthaber 02-01-2023 13:27

Önemsiz görülen ufacık bir kıymık nedeniyle hayatını kaybediyordu! Komaya girmesine sebep oldu

Gün içerisinde yapılan rutin işlerde ufak yaralanmalar meydana gelebiliyor. Bu yaralanmalar genellikle önemsiz görülüyor. En sık karşılaşılan durumlar arasında bulunan kıymık batması da önemsiz görülen yaralanmalar arasında bulunuyor. Ancak bu durum çok ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. İngiltere'de yaşayan bir genç eline batan kıymık nedeniyle komaya girdiğini ve kısmi kör kaldığını paylaştı.

Haber 09-12-2022 16:13

Fatih Altaylı'dan tepki dolu paylaşım Siz insan mısınız? diyerek çıkıştı: Bir veya birkaç ruh hastası...

Fatih Altaylı sosyal medyada paylaştığı bir gönderiyle gündeme geldi. Paylaşımında Nişantaşı'nda kedilerin mama kaplarına zehirli mama bırakanların olduğunu duyuran Altaylı bunun sonucunda onlarca kedinin öldüğünü, sahipli köpeklerin hastalandığını ve hatta bazılarının uyutulacağını belirtti. Yaşananlara yaptığı paylaşımla tepki gösteren Altaylı "Siz nasıl insansınız? Siz insan mısınız?" diyerek çıkıştı. Paylaşım kısa sürede çok sayıda kişiden yorum aldı.

Haber 05-12-2022 15:04

Cinsel gücü artıran ilaç alıp 11 kez ilişkiye girdiler! Cinsel ilişkinin sonu kötü bitti...

Cinsel güç ilaçları dünyanın birçok yerinde sıklıkla kullanılıyor. Genellikle cinsel sorunlar yaşayan kişilerin kullandığı bu ilaçlar sağlık için büyük risk oluşturabiliyor. Nijerya'da cinsel güç artırıcı ilaç alan gençlerden biri öldü diğeri ise bitkisel hayatta.

Haber 01-12-2022 15:31

Hamileğinin 40. gününde kaza geçirdi! Aylarca komada kalan kadın uyanmadan doğum yaptı

Hindistan’da yaşayan Shafiya isimli bir kadın burkasının motosikletin arka tekerleğine dolanması ve ciddi kafa yaralanmalarına neden olan bir kazaya yol açmasının ardından baygın halde olmasına rağmen bir kız çocuğu dünyaya geldi. Olay uluslararası basında geniş yankı uyandırdı.

Trend 02-11-2022 11:10

Kendi ellerinizle zehir hazırlıyorsunuz! Evde yapılan konserveleri yemenin sonucu ölümcül olabilir

Taze domatesler kışa girmeye hazırlanırken yavaş yavaş pazarlardan, manavlardan çekilmeye başlıyor. Birçok kişi bu domatesleri kışın da kullanabilmek içi konserve yapıyor. Ancak kışlık konservelerin yapımında yapılan ufak yanlış sağlığınız için ölümcül etkiler oluşturabiliyor.

Haber 06-10-2022 14:21

2 yıl sonra komadan uyanan kadının ilk sözleri şoke etti! Saldırganın ağabeyi olduğunu açıkladı

ABD'nin Batı Virginia'daki evinde Haziran 2020'de uğradığı saldırı sonucu komaya giren 51 yaşındaki Wanda Palmer isimli kadın, 2 yıl sonra gözlerini açtı. Komadan uyanan Palmer'in ilk sözleri ise çevresindekileri şoke etti. Palmer, kendisine saldıran ve ölüme terk eden kişinin ağabeyi olduğunu söyledi.

Haber 19-07-2022 01:58

2 yıl boyunca komada kaldı! Gözlerini açtığında ilk sözü herkesi şaşırttı: Kardeşimi bulun

Amerika Birleşik Devletleri’nin Batı Virgina eyaletinde yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Wanda Palmer isimli bir kadın 2020 yılında evinde saldırıya uğrayarak komaya girmişti. 2 yılın sonunda komadan mucizevi bir şekilde uyanarak herkesi şaşırtan Palmer, kendisine saldıran kişinin kimliğini açıklayınca ailesi inanamadı.

Trend 18-07-2022 11:07

Galatasaraylı olarak girdiği komadan Fenerbahçeli olarak çıktı! Cem Yılmaz fark etti...

İstanbul'da yaşayan Engin Akkaya, 15 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonrasında yoğun bakıma kaldırılmış ve 33 gün boyunca komada kalmıştı. Galatasaraylı olarak girdiği komadan Fenerbahçeli olarak çıkan ve sarının yanına laciverti daha çok yakıştırdığını söyleyen Akkaya, tamamıyla değişen hayatını anlattı.

Spor 29-06-2022 20:07

Galatasaraylı girdi, Fenerbahçeli çıktı! 33 günlük komadan bambaşka biri gibi uyandı

Koç Üniversitesi'nde kütüphaneci olarak görev yapan 45 yaşındaki Engin Akkaya, 15 yıl önce beyin kanaması geçirdi. Koyu Galatasaraylı olan Akkaya, komadan 33 gün sonra Fenerbahçeli olarak uyandı. Girdiği koma sonrası ne gülebilen ne de ağlayabilen Akkaya'nın gözleri de her şeyi çift görmeye başladı.

Haber 29-06-2022 08:16

19. yaşının sonunda komaya girip 19 yıl sonra uyanan adam 19 yıl daha yaşayıp öldü

ABD'li Terry Wayne Wallis 19 yıllık komada kaldıktan sonra uyanıp konuşarak tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Wallis bu olaydan 19 yıl sonra yaşamını yitirdi. 57 yaşındaki Wallis, 29 Mart'ta hayatını kaybettiği açıklandı.

Trend 03-04-2022 16:46

Kenan Işık kimdir, aslen nereli? Kenan Işık komadan çıktı mı? Kenan Işık kaç yaşında? İşte son durumu!

Sunucu, oyuncu, eski gazeteci ve eski ana haber sunucusu olarak bilinen Kenan Işık'ın hayatı ve son durumu merak konusu oldu. Özellikle Kim Milyoner Olmak İster isimli televizyon programı ile tanınan Kenan Işık'ın sağlık durumu ve yaşı, memleketi gibi detaylar merak edildi. Peki Kenan Işık kimdir, aslen nereli? Kenan Işık komadan çıktı mı ve kaç yaşında? İşte son sağlık durumu!

Magazin 21-02-2022 01:20

Gaziantep'te 9 yaşındaki Mehmet, ekmek almak için evden çıktı komalık oldu

Gaziantep'te ekmek almak için evden çıkan 9 yaşındaki Mehmet Akbayram, yoğun kar yağışı nedeniyle kopan elektrik telinin üzerine basması sonucu akıma kapılarak ağır yaralandı. Hastanede yaşam savaşı veren küçük çocuğun ailesi ise yaşananlara isyan eti. Amca Mustafa Akbayram, “Olay sonrası çevredekiler defalarca aramış ama gelen giden önlem alan olmamış. O sırada yeğenim ekmek almaya giderken kabloya basıyor ve elektrik çarpıyor. Bunun sorumlusu kim? Durumu çok kritik'' diyerek yardım istedi.

Haber 25-01-2022 17:31

752 gün komada kaldı, doktorların yapamaz dediğini yaptı

Antalya'da, trafik kazası sonrası 752 gün kaldığı komadan çıktığında bilinci yerinde olmayan 33 yaşındaki Semih Taşdemir, doktorların "Ayağa kalkamaz" sözlerine karşın 2 yıllık tedavinin ardından yürümeye başladı. Taşdemir, “1-2 dakika ayakta durabilme ihtimalim yoktu. Ailem 1-2 saniye ayakta durduğumu görünce sevinip, bana hediyeler alıyordu" dedi.

Haber 23-09-2021 14:08

39 yıldır komada olan Jean-Pierre Adams hayatını kaybetti

39 yıldır komada bulunan Fransa Milli Takımı'nın eski futbolcusu Jean-Pierre Adams hayatını kaybetti.

Spor 06-09-2021 15:41

ABD'li adamı komalık ettiler! Müziğin sesinin kısılmasını istedi, tanınmaz hale geldi

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan adam komşularına müziğin sesini kısmalarını söyleyince hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaştı. Acımasızca dövülen ve yüzünde çok sayıda kırık oluşan adam tanınmaz hale getirildi.

Haber 29-07-2021 07:22

10 ay boyunca komada kaldı, doğum yaptı! İlk sözü bakın ne oldu

On ay önce komaya giren bir kadın, aylar sonra uyandığında kız bebek dünyaya getirdiğini öğrendi. Komaya girdiğinde yedi aylık hamile olan İtalyan kadının ilk sözü ''Anne'' oldu.

Haber 11-06-2021 12:24

Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? İşte son hali...

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Kenan Işık'ın sağlık durumu merak ediliyor. Spor sonrası beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Kenan Işık, hala komada. Peki, Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? İşte, Kenan Işık'ın son hali...

Magazin 27-04-2021 20:28

Pandemiden önce komaya girip, iki kez Covid'e yakalanan genç uyanıyor !

İngiltere'de yaklaşık bir yıl önce bir araba kazasından sonra komaya giren genç yavaş yavaş uyanmaya başladı. Bu süreçte kendi de iki defa Covid-19'a yakalanan Joseph Flavill tüm dünyaya yayılan salgından haberi olmadı.

Haber 09-02-2021 09:50

Komaya girip kaybolan anne, 30 yıl sonra çocuklarıyla yeniden bir araya geldi

Yaklaşık 30 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası komaya giren ve ortadan kaybolan kadın ailesiyle yeniden bir araya geldi.

Haber 25-12-2020 17:29

Beyin ölümü nedir? Beyin ölümü nasıl gerçekleşir?

Günümüzde bitkisel hayat ve koma ile sıkça karıştırılan beyin ölümü bir kez gerçekleştikten sonra tekrar geri dönüşü olmaz ve hasta hayatını kaybeder. Beyin ölümü pek çok sebebe bağlı olarak gerçekleşebilmektedir. Peki beyin ölümü nedir?

Haber 22-12-2020 17:52

İngiltere’de hamile kadın ikiz doğurunca komadan uyandı

İngiltere’de koronavirüs (Covid 19) hastası sağlık çalışanı kadın, komada ikiz bebek dünyaya getirdikten 16 gün sonra gözlerini açtı.

Haber 19-11-2020 16:53

62 günlük komadan o sözü duyunca uyandı: Tavuk fileto!

Tayvan'da 62 gündür komada olan genç 'tavuk fileto' sözünü duyunca uyandı.

Haber 09-11-2020 11:49

15 yıldır komadaki uyuyan prensin ilk kez parmaklarını oynattığı video viral oldu

Suudi Arabistan'da kraliyet ailesi üyelerinden olan ve 14 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından komaya giren Prens Velid bin Halid bin Talal'ın parmaklarını oynattığı görüntüler ülkede en çok konuşulanlar arasına girdi.

Haber 20-10-2020 17:27

Navalny komadan çıktı!

Zehirlenme şüphesiyle Almanya'da tedavi altına alınan ve komaya giren Rus muhalif Alexei Navalny komadan çıktı.

Haber 07-09-2020 16:39

Denizli'de alkol komasına girdikleri değerlendirilen 3 arkadaştan biri öldü

Ölen kadının 2 arkadaşı da tedavi altına alındı

Yurthaber 01-01-2020 13:56

Üvey anne dehşeti! 'Sürekli ağlıyor' diye dövüp komaya soktu

Adana'da üvey annenin "sürekli ağlıyor" diye dövdüğü ve komaya soktuğu 3 yaşındaki kız çocuğu hayatta kalma mücadelesini kazandı. Hastaneden taburcu olan kız çocuğu yuvaya yerleştirildi.

Haber 18-11-2019 10:18

Komadan çıkan Nisanur'a yeniden hayata hoş geldin pastası

Ağrı'da 2 ay önce yedikleri konserveden zehirlenen ve Erzurum'da yoğun bakımda tedaviye alınan anne ile kızdan 20 gün komada kalan Nisanur Yaşar, hastanedeki 48. gününde doktorlarca pasta kesilerek taburcu edildi, annesinin ise yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor - BEAH Çocuk Yoğun Bakım Sorumlusu Dr. Nuri Alaçakır: "Fizik tedaviler ve yoğun bakımda uyguladığımız tedaviler sonrası hastamızın hayati fonksiyonları kontrol altına alındı. Biraz zayıflıkları var, bir süre fizik tedavi görmesi gerekecek. Annesi erişkin yoğun bakımda, durumu daha ciddi. Nisanur'da yüz güldüren sonuçlar aldık, hastanedeki 48. gününde taburcu edeceğiz" - Nisanur Yaşar: "Hemşire ve doktorlar çok yardımcı oldular. Benim için pasta keserek güzel bir an yaşadık. İnşallah annem de biran önce iyileşir"

Yurthaber 10-10-2019 11:48

Komadan çıkan Nisanur'a yeniden hayata hoş geldin pastası

Ağrı'da 2 ay önce yedikleri konserveden zehirlenen ve Erzurum'da yoğun bakımda tedaviye alınan anne ile kızdan 20 gün komada kalan Nisanur Yaşar, hastanedeki 48. gününde doktorlarca pasta kesilerek taburcu edildi, annesinin ise yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor - BEAH Çocuk Yoğun Bakım Sorumlusu Dr. Nuri Alaçakır: "Fizik tedaviler ve yoğun bakımda uyguladığımız tedaviler sonrası hastamızın hayati fonksiyonları kontrol altına alındı. Biraz zayıflıkları var, bir süre fizik tedavi görmesi gerekecek. Annesi erişkin yoğun bakımda, durumu daha ciddi. Nisanur'da yüz güldüren sonuçlar aldık, hastanedeki 48. gününde taburcu edeceğiz" - Nisanur Yaşar: "Hemşire ve doktorlar çok yardımcı oldular. Benim için pasta keserek güzel bir an yaşadık. İnşallah annem de biran önce iyileşir"

Haber 10-10-2019 11:48

Komaya giren hamile kadın bebeğiyle birlikte zarar görmeden kurtuldu

Adana'da beyin ana toplardamarının tıkanması nedeniyle komaya giren 4,5 aylık hamile kadın, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde pıhtı temizlenmesi operasyonuyla karnındaki bebeği de zarar görmeden hayata döndü - Hamileliği nedeniyle özel kıyafetle ameliyata alınan Döndü Al: - "Sağlığıma, çok şükür doktorum sayesinde kavuşuyorum. Bir çocuğum olacak, onun sağlıklı, sıhhatli dünyaya gelmesini bekliyoruz" - İnme Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Zülfikar Arlıer: - "Hastanın eşiyle konuştuğumda 'umudun çok az' olduğunu söyledik. Eşi, imzaları atıp ameliyatı kabul etti. Hastamız mucizevi şekilde kurtuldu"

Haber 26-09-2019 12:15

Komaya giren hamile kadın bebeğiyle birlikte zarar görmeden kurtuldu

Adana'da beyin ana toplardamarının tıkanması nedeniyle komaya giren 4,5 aylık hamile kadın, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde pıhtı temizlenmesi operasyonuyla karnındaki bebeği de zarar görmeden hayata döndü - Hamileliği nedeniyle özel kıyafetle ameliyata alınan Döndü Al: - "Sağlığıma, çok şükür doktorum sayesinde kavuşuyorum. Bir çocuğum olacak, onun sağlıklı, sıhhatli dünyaya gelmesini bekliyoruz" - İnme Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Zülfikar Arlıer: - "Hastanın eşiyle konuştuğumda 'umudun çok az' olduğunu söyledik. Eşi, imzaları atıp ameliyatı kabul etti. Hastamız mucizevi şekilde kurtuldu"

Yurthaber 26-09-2019 12:15

Komadaki Suudi prens 14 yıl sonra başını oynattı

Suudi Arabistan’da kraliyet ailesi üyelerinden olan ve komada olan Prens Halid Bin Talal, 14 yıl sonra ilk kez başını oynattı.

Haber 31-05-2019 15:47

Komadan çıkan insanlar neler yaşadıklarını anlattı

Komadan çıkan insanlar komadayken yaşadıklarını anlattı. Bazıları komada olmayı derin bir uyku gibi düşünürken bazıları ise her şeyi duyabildiğini ama tepki veremediğini söyledi. İşte komadaki insanların deneyimleri...

Trend 09-04-2019 09:13

Komaya girdi uyandığında anne oldu

İngiltere'de yaşanan olay ülkede gündeme oturdu: Genç kız komaya girdi ve hastaneye kaldırıldı, 4 gün sonra kendine gelen Ebony Stevenson bir bebek sahibi olmuştu. Genç kadın hamile olduğunun farkında olmadığını söyledi.

Trend 18-02-2019 11:47

Diyabetle mücadelesi henüz 18 aylıkken başladı

Antalya'da nefes darlığı, çok su içme ve kilo kaybı şikayetiyle götürüldüğü hastanede, şeker komasına girdiği tespit edilen 18 aylık Burak Karakoç, 15 günlük tedavinin ardından hayata tutundu - Oğluna Tip-1 diyabet teşhisi konulan anne İrem Karakoç: - "18 aylık oğlumun şeker komasına girmesini hiç beklemiyordum, öğrendiğimde çok kötü oldum. 'Bronşit ya da astım hastasıdır' diye düşünüyorduk" - Çocuğun doktoru Doç. Dr. Doğa Türkkahraman: - "Günde 3-4 kez olmak üzere ömür boyu insülin kullanması gerekiyor. Hastamız, hayatı boyunca yediklerine dikkat edecek, diyet uygulanacak ve şekerli gıdaları tüketmeyecek"

Yurthaber 17-02-2019 11:06

Diyabetle mücadelesi henüz 18 aylıkken başladı

Antalya'da nefes darlığı, çok su içme ve kilo kaybı şikayetiyle götürüldüğü hastanede, şeker komasına girdiği tespit edilen 18 aylık Burak Karakoç, 15 günlük tedavinin ardından hayata tutundu - Oğluna Tip-1 diyabet teşhisi konulan anne İrem Karakoç: - "18 aylık oğlumun şeker komasına girmesini hiç beklemiyordum, öğrendiğimde çok kötü oldum. 'Bronşit ya da astım hastasıdır' diye düşünüyorduk" - Çocuğun doktoru Doç. Dr. Doğa Türkkahraman: - "Günde 3-4 kez olmak üzere ömür boyu insülin kullanması gerekiyor. Hastamız, hayatı boyunca yediklerine dikkat edecek, diyet uygulanacak ve şekerli gıdaları tüketmeyecek"

Haber 17-02-2019 11:05

Üniversite öğrencisi Leyla Sönmez burun ameliyatından sonra komaya girdi

Adana'da 24 yaşındaki Leyla Sönmez, özel bir hastanede yapılan burun estetiği ameliyatının ardından kan kusmaya ve karın ağrısı çekmeye başladı. 3 gün sonra fenalaşan genç kız, götürüldüğü hastanede komaya girdi. Sönmez'in ailesi, kızlarının ihmal kurbanı olduğunu öne sürerken, ameliyatı yapan Prof. Dr. M.S.A. ise konuya ilişkin açıklama yapmak istemediğini söyledi.

Haber 03-02-2019 13:02

Özbekistan uyruklu bir kişi evde ölü bulundu

Özbekistan uyruklu bir kişi evde ölü bulundu

Haber 01-01-2019 00:26

Cem Özer, Mehmet Ali Erbil'i koma halinden nasıl çıkardı?

Mehmet Ali Erbil ile aynı dönemde rahatsızlanıp yoğun bakımda tedavi gören Cem Özer, Mehmet Ali Erbil'in uyanması için ne yaptı? Ailesi Cem Özer'i dinleyince ne oldu? Yoğun bakımda koma halinde iken neler yaşadı?

Magazin 24-12-2018 13:44

İddia uğruna sümüklü böcek yedi, hayatını zindana çevirdi

2010 yılında katıldığı bir doğumgünü partisinde arkadaşıyla girdiği iddia uğruna sümüklü böcek yiyen Avustralyalı ragbi oyuncusu, eğlenmek için girdiği iddianın hayatına mal olacağını tahmin edemedi. O zamanlar 19 yaşında olan Sam Ballard isimli adam, birkaç gün sonra midesinde ağrı hissetmeye başladı.

Haber 06-11-2018 10:49

Senegal'de Fransız askerlerince darbedildiği ileri sürülen genç komada

Ülkedeki bir restoranda çıkan kavgada Fransız askerlerince darbedildiği öne sürülen Senegalli gencin tedavisi sürerken gözaltına alınan askerler 24 saat içinde serbest bırakıldı

Haber 21-09-2018 23:22

Ölümcül üç hastalığı yenerek hayata tutundu

Titreme ve halsizlik şikayetiyle başvurduğu hastanede soğuk algınlığı teşhisi konarak eve gönderilen 48 yaşındaki hasta, 2 gün sonra kaldırıldığı hastanede domuz gribi olarak bilinen H1N1, lejyoner hastalığı ve çoklu organ yetmezliği tanısıyla yoğun bakıma alındı - Her biri ölümcül riske sahip hastalıkları atlatan hasta, 17'inci günde komadan çıkmayı başardı - Yoğun Bakım Kliniği Sorumlusu Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Kıraklı: - "Hastamız uzun süre kendine gelemedi ama beyin fonksiyonları düzeldiğinde normale döndü, sağlıklı bir hayat yaşamaya devam edecek"

Haber 05-04-2018 11:07

4 senedir komada olan Kenan Işık’ın son durumu nasıl?

Türk sinema ve tiyatrosunun usta isimlerinden Kenan Işık, 2014 yılının Mart ayında, İstanbul'da gittiği spor salonunda ayağının kayması sonucu yere düşmüş ve başını çarpmıştı. Komada yaşam mücadelesini sürdüren Işık'ın tedavisi evinde devam ediyor. Sanatçının sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Magazin 02-04-2018 15:15