Künefe Tarifi Haberleri

MASTERCHEF KÜNEFE TARİFİ! Evde kolay ve lezzetli künefe nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları

Künefe tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Genellikle dışarıda severek tüketilen künefeyi evde denemek isteyenler hem lezzetli hem de pratik künefe yapımını araştırıyorlar. Görüntüsü ile misafir sofralarına çok yakışan künefe, püf noktalarına dikkat edildiğinde oldukça şahane oluyor. Hatay'ın meşhur lezzeti künefe tarifinin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 13-09-2023 21:04

Ramazan ayının olmazsa olmazı künefe tarifi! Evde künefe nasıl yapılır?

Ramazan ayında hangi tatlı yapılır sorusu sıklıkla aratılıyor. Bütün gün oruç tuttuktan sonra tatlı yemek vücuda enerji sağlıyor. Çayın ve kahvenin yanına en uyumlu olan tatlılar arasında bulunan künefe sevilerek tüketiliyor. Evde künefe nasıl yapılır merak ediyorsanız bu enfes künefe lezzetini denemeniz gerekiyor.

Yemek 28-03-2023 18:44

Çıtır hasır ve kaymaklı künefe nasıl yapılır? İşte kaymaklı hasır künefe tarifi...

Ülkemizde en çok sevilen ve tercih edilen tatlılardan biri olan künefe, vatandaşlar tarafından sıkça aranan tarifler arasında geliyor. Selçuklu ve Anadolu Beylikleri zamanında imaretler ve aşhanelerde verilmekte olan yemekler listesinde kadayıfın da bulunduğu söyleniyor. Peki çıtır hasır ve kaymaklı künefe nasıl yapılır? İşte çıtır hasır ve kaymaklı künefe tarifi, malzemeleri ve hazırlanışı...

Yemek 21-10-2022 09:32

Hataylı ustalara taş çıkarmak isteyenler için sır gibi saklanan evde künefe tarifi

Hatay'ın yüzlerce çeşit yiyeceği arasından çoğu kişinin favorisi olan künefe, dillere destan tadıyla evlerinize konuk oluyor. Güzel bir yemeğin üzerine gidecek en güzel tatlılardan biri olan künefe, içindeki peyniri, Antep fıstığı ve çıtır çıtır kadayıfıyla duyanların ağzını sulandırıyor. İşte karşınızda evde yapabileceğiniz bir künefe tarifi!

Yemek 24-09-2021 10:32

Künefe Tarifi

Künefe Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Künefe Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Künefe nasıl yapılır? MasterChef künefe tarifi ve malzemeleri neler?

MasterChef'in yeni bölümünde yarışmacılardan künefe yapılması istendi. Sevilen yarışmanın yeni bölümü sonrası künefe tarifi merak ediliyor. Anavatanı Hatay olan künefe, kadayıf ya da tel kadayıf, un ve suyun karıştırılmasıyla elde edilen hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen bir tatlıdır. Peki künefe nasıl yapılır? MasterChef künefe tarifi ve malzemeleri neler? İşte ayrıntılar...

Yemek 14-09-2021 01:54

Tel tel, çıtır çıtır: Usta şeften ev yapımı bol kaymaklı künefe tarifi

Künefe yemek için dışarı çıkmanıza gerek yok! Ustasından künefe tarifi ile karşınızdayız. İlk kez yapacaklar biraz tedirgin olabilir ama rahat olun. Adım adım ilerleyeceğimiz eksiksiz künefe tarifinin sonucundan memnun kalacaksınız. İşte usta şef Semen Öner'in ellerinden çıkan künefe tarifi.

Yemek 14-01-2021 09:06

Şerbetli tatlıların şahı: Hatay künefesi yapmanın püf noktaları

Hatay'ın Türk mutfağına armağan ettiği şahane bir lezzet olan künefe, aykırı tatların enfes uyumunu ortaya koyuyor. Künefecseverler için işin ustasından tarifini öğrendik. Siz de evinizde denemek isterseniz tarifi bir kenara not edin. Servis aşamasında ise bir top dondurma eklemeyi unutmayın.

Yemek 17-12-2020 08:06

Künefe nasıl yapılır? Kolay künefe tarifi nedir? Kolay künefe malzemeleri neler? İşte evde kolay künefe yapımı

Türk mutfağının en eşsiz lezzetlerinden bir tanesi olan künefe çok sayıda insanın ancak restoranlarda tükettiği tatlılardan bir tanesi. Ancak evde kolay künefe yapımı da mümkün. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında yapılan leziz tatlı ile künefe nasıl yapılır sorusu sorulmaya başlandı. İşte kolay künefe tarifi ve kolay künefe malzemeleri ile ilgili detaylar…

Yemek 19-11-2020 11:19

Künefe nasıl yapılır? Çıtır künefe tarifi nedir? MasterChef künefe tarifi ve malzemeleri

Bol tereyağlı ve çıtır çıtır dokusuyla ağızda dağılan bir lezzet olan künefe, MasterChef Türkiye'nin 9 Kasım Pazartesi yayınlanan son bölümünde kaptanlar düellosunda yarışmacılardan istenen tarif oldu. Peki, künefe nasıl yapılır? İşte, 9 Kasım MasterChef 2020 çıtır künefe tarifi ve malzemeleri.

Yemek 10-11-2020 00:26

Künefe tarifi hem de ev yapımı!

Künefe tarifi görünce “ben yapamam” diye düşünmeyin. Ustalara taş çıkaran bir künefe tatlısı için bilmeniz gereken her şey burada!

Yemek 03-06-2020 17:25

Künefe tarifi, künefe nasıl yapılır?

Hatay'dan tüm Türkiye'ye yayılan şahane bir lezzettir künefe. Sıcak tatlıların en rağbet göreni künefe tarifini evde de yapmak mümkün. Künefe tarifi sanıldığı kadar zor değil sevgili okur. Gerekli malzemeleri temin ettikten sonra evde herkes kolay bir şekilde yapabilir. İşte her bir çatalda eriyen künefe peyniriyle damak çatlatan künefe tarifi geliyor.

Yemek 09-01-2020 15:10