Leyla Feray Haberleri

Camdaki Kız’ın Pera’sı Leyla Feray’ın annesi de ünlü çıktı! Cem Yılmaz detayı şaşırttı

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Pera karakteriyle karşımıza çıkan Leyla Feray başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekmişti. Diziye finalden önce veda eden ünlü ismin özel hayatı da merak konusu oldu. Leyla Feray’ın annesinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 01-06-2023 17:24

Camdaki Kız dizisinin Pera'sı Leyla Feray kimdir? Leyla Feray kaç yaşında ve nerelidir? Leyla Feray evli mi, sevgilisi var mı?

Camdaki Kız dizisinin Pera'sı nam-ı diğer Leyla Feray, sergilediği performans ile göz doldurmaya devam ediyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'a Pera karakteri ile başarılı oyuncu Leyla Feray dahil oldu. İzleyiciler Leyla Feray'ı Kardeşim Benim 2 filmi ile tanıdı ve sevdi. Güzel oyuncu Leyla Feray şimdilerde de Camdaki Kız dizisi ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Leyla Feray, Pera karakteri ile izleyicilerin beğenisini topluyor. İşte Leyla Feray'a dair merak edilen bilgiler!

Magazin 08-04-2022 00:50

Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray kimdir? Leyla Feray nereli ve kaç yaşında? Filmleri nelerdir?

Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray dizinin dün yayınlanan 34. bölümünün ardından merak konusu oldu. Rafet Koroğlu'nun eski sevgilisi sevgilisi Pervin'in kızı Pera'yı canlandıran ünlü oyuncu vatandaşlar tarafından günün en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Peki Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray kimdir? Leyla Feray nereli ve kaç yaşında? Filmleri nelerdir? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 11-03-2022 14:10

Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray'ın 7 yıllık aşkı da çok ünlü çıktı! ''Baktığım her yerdesin''

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan ve Selma Ergeç gibi isimlerin paylaştığı Camdaki Kız dizisi, Kanal D ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Camdaki Kız kadrosuna dahil olarak izleyiciyi heyecanlandıran Leyla Feray'ın, kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu. Bakın Leyla Feray'ın 7 yıllık aşkı kim çıktı...

Magazin 01-03-2022 13:25

Leyla Feray

Leyla Feray Hakkındaki Haberler Mynet'te. Leyla Feray Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Serhat Teoman kimdir, sevgilisi kim? Oğlum dizisi Sedat karakteri Serhat Teoman aslen nereli ve kaç yaşında?

Daha önce Acil Aşk Aranıyor, Menajerimi Ara gibi dizilerde rol almış olan Serhat Teoman şimdilerde Oğlum dizisinde Sedat karakterini canlandırıyor. Ünlü oyuncunun özel hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Serhat Teoman kimdir, sevgilisi kim? Serhat Teoman aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 23-02-2022 17:59

Camdaki Kız dizisi Pera kimdir? Leyla Feray kimdir, aslen nereli? Leyla Feray kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisindeki Pera karakteri merak edilen isimlerden biri oldu. Camdaki Kız dizisinin oyuncuları arasına katılan Leyla Feray, dizide Pera karakterine hayat veriyor. Peki Camdaki Kız dizisi Pera kimdir? Leyla Feray kimdir, aslen nereli? Leyla Feray kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 18-02-2022 14:19

İkimizin Sırrı dizisi ekrana veda ediyor! Final tarihi belli oldu

Fox'un dizisi Uzak Şehrin Masalı'nın ardından ATV'de ekrana gelen İkimizin Sırrı dizisi için de final kararı alındı. Başrollerini Aras Aydın ve Leyla Feray'ın paylaştığı İkimizin Sırrı'nın final tarihi de belli oldu.

Magazin 28-09-2021 23:30

İkimizin Sırrı 8. bölüm fragmanı yayınlandı! ''Neva hiçbir yere gitmiyor!''

ATV ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Sırrı'nın 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Emir, Neva'ya ''Sen gitmezsen ben seni zaten göndereceğim'' diyerek gözdağı veriyor. Bu tehdidi duyan Alp'in yanıtı ise ''Neva, hiçbir yere gitmiyor'' oluyor.

Magazin 20-09-2021 13:03

İkimizin Sırrı 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Alp'ten Neva'ya evlilik teklifi

Başrollerini Leyla Feray ile Aras Aydın’ın paylaştığı İkimizin Sırrı 4. bölüm fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Atv’nin sevilen dizisi İkimizin Sırrı yeni bölüm fragmanına Alp’in Neva’ya evlenme teklif etmesi damgasını vurdu.

Magazin 24-08-2021 13:39

İkimizin Sırrı 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Niye yardım ediyorsunuz bana?

Başrollerini Leyla Feray ile Aras Aydın’ın paylaştığı İkimizin Sırrı 3. bölümden yeni fragman beğeniye sunuldu. İkimizin Sırrı yeni bölüm fragmanına "Niye yardım ediyorsunuz bana?" sözleri damga vurdu.

Magazin 22-08-2021 01:01

İkimizin Sırrı 3. bölüm fragmanı yayınlandı! O kadınla görüşmeyeceksin

Genç oyuncularla usta isimleri bir araya getiren İkimizin Sırrı dizisi son bölümüyle hayranlarını ekrana kilitledi. İkimizin Sırrı 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanı doruklara yükselten İkimizin Sırrı 3. bölüm fragmanına “O kadınla görüşmeyeceksin” lafları damga vurdu.

Magazin 17-08-2021 09:56

İkimizin Sırrı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! ''Kızım o adamların elinde''

İlk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan İkimizin Sırrı dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın’ın paylaştığı İkimizi Sırrı dizisinin oyuncu kadrosunda Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi usta isimler de yer alıyor.

Magazin 12-08-2021 14:51

İkimizin Sırrı dizisi nerede çekiliyor? İkimizin Sırrı oyuncuları kimler?

ATV ekranlarının yeni dizisi İkimizin Sırrı geçtiğimiz pazar seyirciyle buluştu. Başrollerinde Leyla Feray ve Aras Aydın'ın yer aldığı İkimizin Sırrı dizisinin çekim mekanları merak konusu oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden tecrübeli isimler yer alıyor. İşte İkimizin Sırrı dizisinin oyuncuları ve çekim mekanları...

Magazin 11-08-2021 00:15

İkimizin Sırrı dizinin oyuncuları kimdir? İkimizin Sırrı dizisinin konusu ve karakterleri!

Başrollerinde Leyla Feray ve Aras Aydın'ın olduğu "İkimizin Sırrı" dizisi 8 Ağustos 2021 Pazar günü ATV ekranlarında yerini aldı. İlk bölümüyle beğeni toplayan dizinin oyuncu kadrosu gündem oldu. İşte ilgi çekici konusuyla seyircileri ekranların başına toplayan İkimizin Sırrı dizisinin oyuncuları...

Magazin 10-08-2021 22:50

İkimizin Sırrı 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Neva, kızı Hayal'i bulabilecek mi?

Atv’nin yeni dizisi İkimizin Sırrı 2. bölüm fragmanı, izleyicilerin beğenisine sunuldu. Başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın’ın paylaştığı İkimizi Sırrı dizisi, bir anne-kızın hayatta kalma mücadelesini ekrana getiriyor.

Magazin 10-08-2021 13:49