Liste Haberleri

Emekli maaşlarıyla birlikte onlar da artacak! Düğmeye basıldı! Ek ödeme fırsatı: 25 bin TL'ye dayandı

Milyonlarca emeklinin temmuz ayıyla birlikte alacağı zamlı maaşlar kesinleşti. En düşük emekli maaşı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltilirken emekliye seyyanen zam ve refah payı da rafa kalkınca emekliler ek ödeme fırsatı olarak emekli promosyonlarına yöneldi. Bankalarda da yarış kızıştı, promosyonlar 25 bin TL'ye dayandı. Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, DenizBank, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası'nın güncel emekli promosyonları ne kadar?

Finans

Akaryakıt, sigara, alkolden sonra sıra onda! Çaya da zam geldi! Fiyat listeleri gönderildi!

Akaryakıt, sigara, alkol fiyatlarının ardından kuru çay fiyatlarına da zam geldi. Çaykur, çaya ortalama yüzde 24 oranında zam yaparken, yeni fiyat listeleri toptan satış yapan şirketlere gönderildi.

Finans

İş dünyasından gri listesi değerlendirmesi: Yeni fırsatların kapılarını aralayacak

Türkiye'nin beklediği kritik karar açıklandı. Türkiye'nin 3 yılın ardından FATF gri listesinden çıkması piyasalarda olumlu karşılandı. Hükümet ve iş dünyasından değerlendirmeler geldi.

Finans

Kritik kararın açıklanmasına dakikalar kaldı! Gri listeden çıkınca neler değişecek?

Son dakika haberi: Türkiye'nin, mali suçlarla mücadeleye uyumunu tespit eden gri listeden çıkıp çıkmayacağına ilişkin kararın açıklanmasına dakikalar kaldı. Karar öncesi toplantıya giden Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in "Başardık" mesajı dikkat çekti. Peki Türkiye'nin gri listeden çıkması ne anlama geliyor? Piyasaları nasıl etkileyecek?

Finans

Liste

Liste Hakkındaki Haberler Mynet'te. Liste Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Togg'dan ilk! Devler listesine girdi: 24,3 milyar TL'lik satış geliri!

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) hazırladığı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 Araştırması'nın sonuçları açıklandı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu San. ve Tic. A.Ş, ilk kez listede kendine yer buldu. Togg listede 42. sırada yer aldı.

Finans

Raporlu ilaçlar için yeni gelişme: Liste belli oldu

Raporlu ilaç yazdıran hastalar için yeni dönem başladı. Aile hekimlerinin raporlu reçete edebildiği ilaç sayısı 1858'e yükseldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan vatandaşların SMS yoluyla ilaçlara dair bilgilendirileceğini duyurdu.

Finans

SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri hepinizi ilgilendiriyor! Özel bankalardan promosyon hamlesi: 31 bin TL ödeme veren var!

Milyonlarca emeklinin temmuz öncesi seyyanen zam hayalleri suya düşerken emekliler de bankaların emekli promosyonlarını takip etmeye devam ediyor. Kamu ve özel bankaların emekli promosyonu yarışı kızıştı. Bazı bankalar, promosyona ek finansman da sağlamaya başladı. Hangi banka, ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar...

Finans

SGK açıkladı! 47 ilaç daha geri ödeme listesinde

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) geri ödeme listesindeki ilaçlara ilişkin yeni bir karar geldi. 47 ilaç daha geri ödeme listesine alındı. İlaçlardan 8'i yenilikçi kanser ilacı...

Finans

Emekli promosyonunda son tablo! 15, 17 bin TL derken 20 bin TL'ye merdiven dayadı! Rakamlar güncellendi, listeye bakmadan bankaya gitmeyin!

Mart ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından 3 aylık enflasyon farkı da belli oldu. Milyonlarca emeklinin temmuz ayı hesapları başladı. Bankalar ise emekli promosyonlarında güncellemeye gitti. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyonu veren banka hangisi?

Finans

Bakan duyurdu: 47 ilaç daha geri ödeme listesinde!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan beklenen açıklama geldi. Bakan Işıkhan 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldıklarını duyurdu. Geri ödeme listesine alınan ilaçlardan 36'sının yerli üretim olduğunu söyledi.

Finans

‘En değerli 500 banka’ açıklandı: Zirve değişmedi, listede 7 Türk bankası da var!

Araştırma şirketi Brand Finance, “Banking 500” listesini açıkladı. Dünyanın en değerli bankası zirvesi değişmedi. Türkiye'den de 7 banka listede kendine yer buldu. İş Bankası, Türkiye’nin en değerli bankası olarak listede 223’üncü sırada...

Finans

Marketler mercek altında: Fiyatlar, etiketler, listeler tek tek kontrol edildi, tespiti halinde...

Ramazan ayı öncesi marketlerde fiyat, etiket denetimi artırıldı. Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne'de marketlerdeki etiketler, fiyatlar incelendi.

Finans

Emekliye maaş promosyonu için bankalar düğmeye bastı! Listeler güncellendi, bazıları en düşük emekli maaşını geçti

Emekli maaşı zammının belli olmasının ardından ek gelir elde etmek isteyen milyonlarca emekli vatandaş, hangi bankanın ne kadar promosyon verdiği araştırmaya koyuldu. Emeklilere yapılan ek zamların hesaplara yatmasının ardından bankalar listelerini güncelledi. Hangi banka ne kadar emekli maaşı promosyonu veriyor? İşte detaylar...

Finans

Mynet’in de listede olduğu Türkiye'nin en çok para kazanan 100 internet şirketi belli oldu!

Gelirlerinin tamamını internetten elde eden Türkiye'nin en büyük şirketleri belli oldu. açıklandı. Fast Company tarafından açıklanan listede Mynet de yer alırken; zirvede Trendyol ve Nesine yer aldı. Sürpriz şirketlerin de yer aldığı 100 şirket arasında, oyun şirketlerinin ağırlığı da dikkati çekti.

Finans

Bakan Işıkhan duyurdu: 13 ilaç daha geri ödeme listesinde

13 ilaç daha Sosyal Güvenlik Kurumu'nun bedeli ödenecek ilaçlar listesine alındı.

Finans

İstanbul Modern, National Geographic'in Dünyanın En İyileri listesine girdi

İstanbul Modern'in yeni binası, National Geographic'in hazırladığı "Dünyanın En İyileri" (Best of the World) sıralamasında yerini aldı.

Yurthaber

SGK listeyi güncelledi! Bu şartları sağlıyorsanız erkenden emekli olabilirsiniz!

SGK malulen emeklilikten yararlanacak hastalıkların listesini değiştirdi. Peki kimler erken emekli olabilir? Şartlar nelerdir?

Finans

Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri belli oldu: THY listede kaçıncı sırada?

Airline Ratings, 2024 için En Güvenli 25 Havayolu listesini açıkladı. Peki THY listede yer aldı mı, kaçıncı sırada?

Finans

Erkek arkadaşlarından istediklerinin listesi sosyal medyayı karıştırdı! Zorunlu vazektomi yaptırması gerekiyor...

Herkesin sevgililikten beklentisi değişim gösteriyor. Erkek arkadaşlarında aradığı kriterleri bir liste haline getiren kadın 54 maddelik özellikleri yayınladıktan sosyal medyada tartışma yarattı. 54 talebinin içerisinde sosyal medya takipçi yönetimi ve vazektomi isteği de bulunan genç kadın birçok kişiyi kızdırdı.

Kadin

Hatay'da konteyner kent alanları için geçici el koyma kararı alındı

Hatay Valiliği, depremzedelerin barınma ihtiyaçlarına yönelik konteyner kent alanları oluşturulması amacıyla ücreti daha sonra ödenmek üzere bazı parsellerde "geçici el koyma" kararı alındığını bildirdi.

Yurthaber

Listeler teslim edildi! AK Parti’de genç adayların çokluğu dikkat çekti

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde AK Parti Milletvekili aday listesi belli oldu. Listede gençlik kolları başkanlığında yetişen isimlerin çokluğu dikkat çekti.

Haber

MHP'nin milletvekili aday listeleri belli oldu! İşte listede yer alan isimler...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın sosyal medya hesabından duyurduğu, milletvekili aday listeleri belli oldu. Listelerin 7 Nisan'da Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edileceği bildirildi. Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1'inci sıradan milletvekili adayı oldu. İşte MHP'nin milletvekili aday listesinde yer alan isimler...

Haber

2023 en ucuz sıfır araç listesi: İşte 420, 450 bin TL'ye sıfır otomobiller!

Otomobil fiyatları, araç sahibi olmak isteyen birçok vatandaşın gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz sene otomobil fiyatlarına ortalama yüzde 70 zam yapıldı. Otomobil zamları 2023'ün gelmesiyle devam ederken, en ucuz otomobilin fiyatı 420 bin TL'ye dayandı. Bazı markalar, otomobil fiyatlarını güncellemeye devam ediyor. İşte Türkiye'de bu yıl satılan en uygun fiyatlı sıfır otomobiller listesi...

Finans

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ, Avrupa'nın en iyi işverenleri arasında gösterildi

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ, Avrupa'nın en iyi işverenleri arasında gösterildi

Yurthaber