Maçkolik Haberleri

CANLI | Fenerbahçe - Galatasaray derbisine çok az bir süre kala son detaylar...

Trendyol Süper Lig'de bu akşam Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin maç önü ve maçın ardından Süleyman Tetik'in sunumu, Muhammed Türkmen ve Osman Zeki'nin yorumlarıyla Mackolik YouTube kanalında değerlendiriliyor.

Spor 24-12-2023 18:02

Maçkolik ne zaman işlem görecek? Maçkolik halka arz sonuçları ne zaman? Halka arz büyüklüğü 323 milyon TL!

Maçkolik talep toplama işlemleri 19-20 Ocak 2023 tarihlerinde tamamlandı. Maçkolik talep toplama işleminin tamamlanmasının ardından, sonuçlar beklenmeye başlandı. Şirket payları eşit dağıtım yöntemiyle satışa sunulurken MACKO Bist koduyla işlem görecek hisselerin halka arz fiyatının 38 TL olacağı açıklanmıştı. Peki Maçkolik ne zaman işlem görecek?

Finans 23-01-2023 14:11

Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi? Maçkolik halka arz başvuruları hangi bankalarda var, kaç lot verir?

Dijital spor markası Maçkolik İnternet Hizmetleri Ticaret AŞ halka arz oluyor. Başvuruları başladı. Talep toplama tarihleri ise 19 - 20 Ocak 2023 olarak açıklandı. Türkiye’de 9,9 milyon, Match en Direct’le Fransa’da 4,8 milyon aylık kullanıcıya ulaşan, dijital spor markası Maçkolik, kısa süre önce halka arzına yönelik SPK’dan onay almıştı. Maçkolik halka arz sürecine dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

Finans 20-01-2023 09:20

Maçkolik

Maçkolik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Maçkolik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.