Muhallebi Tarifi Haberleri

Kesme muhallebi tarifi: Kesme muhallebi nasıl yapılır?

Türk mutfağına has sütlü tatlılardan biri olan muhallebinin türlü türlü malzemeler ve teknikler kullanılarak yapılanları vardır. Farklı bir muhallebi tarifi arıyorsanız ve yemek davetlerinizde ya da tatlı krizlerinizde hızlıca yapabileceğiniz bir tatlı tarifi istiyorsanız kesme muhallebi tarifimize mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 07-03-2024 23:29

Tahinli muhallebi tarifi: Tahinli muhallebi nasıl yapılır?

Farklı lezzetleri bir araya getirmeyi, bilinen tariflere ufak dokunuşlarla yeni lezzetler katmayı seviyorsanız tahinli muhallebi tarifimizi deneyebilirsiniz. Çok kısa süre içinde, son derece kolay temin edilebilen malzemeler kullanarak yapabileceğiniz tahinli muhallebi ile tatlı krizlerinizin önüne geçebilir ya da akşam canınız hafif ama tatlı bir şeyler çektiğinde bu tatlıyı tüketebilirsiniz.

Yemek 08-02-2024 02:18

Portakallı muhallebi tarifi: Portakallı muhallebi nasıl yapılır?

Muhallebi, Türk mutfağına has bir lezzet olarak tanınır. Mutfakların en lezzetli ve en pratik tatlılarından biri olarak kabul edilir. Sade muhallebi, pirinç unu ile yapılır ancak birçok farklı malzeme ya da meyve ile de renklendirilebilir. Özellikle de kış aylarının gözde meyvesi portakal ile hem hafif hem de lezzetli bir muhallebi yapabilmek mümkündür.

Yemek 24-01-2024 21:03

Mandalinalı muhallebi tarifi: Mandalinalı muhallebi nasıl yapılır?

Türk mutfağında şerbetli, sütlü, sıcak ya da soğuk olarak servis edilebilen türlü tatlılar vardır. Ünlü tatlıcılardan ya da pastanelerden de temin edilebilen bu tatlılar evlerde de kolaylıkla yapılabilir. Özellikle Türk mutfağının pratik olması ile bilinen ve en çok tüketilen tatlılardan biri olan muhallebinin, mevsimin en vitaminli meyvelerinden mandalina ile birleşmesi ile ortaya çıkan mandalinalı muhallebi, hem akşam üstü atıştırmalığıdır hem de yemek sofralarının baş tacıdır.

Yemek 24-01-2024 19:51

Muhallebi Tarifi

Muhallebi Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Muhallebi Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Bayramda misafirlere sunulacak en pratik tatlılardan vişneli sakızlı muhallebi tarifi! Vişneli sakızlı muhallebi nasıl yapılır? İşte yapılışı ve malzemeleri

Özellikle bayramda gelen misafirlere sunulabilecek tatlılar son günlerde sıklıkla sorgulanırken, hafifliğiyle ve lezzetiyle bilinen vişneli sakızlı muhallebi bu tariflerin başında geliyor. Pratik ve birkaç kolay malzemeyle hızlı şekilde hazırlanabilen vişneli sakızlı muhallebi tarifini ve gereken malzemeleri sizler için derledik. İşte bayramda misafirlere sunulacak en pratik tatlılardan vişneli sakızlı muhallebi tarifi...

Yemek 06-07-2022 17:54

Topaklanmalara son! Tam kıvamında muhallebi yapmak için…

Muhallebi en hafif olan tatlılar arasında bulunuyor. İçerisine eklenen malzemeler ile oldukça çeşitlendirilebilen muhallebini yapımı kolay olsa da bazı noktalara dikkat edilmediğinde topaklanmalara neden olabiliyor. Güzel bir muhallebi için kıvamını tam olarak tutturmak gerekiyor. Tam kıvamlı muhallebi yapabilmek için aşağıdaki püf noktalarına dikkat edebilirsiniz.

Yemek 20-05-2022 10:49

Tropik ve ferahlatıcı tatları sevenler için: Kavunlu, Hindistan cevizli muhallebi tarifi

Müthiş egzotik kokusuyla adeta farklı bir ülkede hissettiren kavunla, enfes aromasıyla neredeyse tüm tatlılarda başrol olarak kullanılan Hindistan cevizini birleştirmeye ne dersiniz? İki farklı ve birbirleriyle oldukça uyumlu meyveden serin mi serin bir muhallebi tarifi paylaşıyoruz! Yaz aylarında adeta bir dondurma gibi tüketebileceğiniz, son derece sağlıklı bu tarifi arkadaşlarınızla da paylaşın...

Yemek 22-02-2022 10:52

Hem ekonomik hem doğal! Bebeğiniz için evde kolayca hazırlayabileceğiniz muhallebi tarifleri

Bebeğinize hazır gıdalar vermek yerine kendi yaptığınız tarifler ile onun karnını doyurmayı istemek en doğal hakkınız. Neyse ki hem bebeğinizin yaş grubuna uygun hem lezzetli tarifler bulmak oldukça kolay. Siz de bebeğinizi hazır mamalarla değil de kendi hazırladığınız yiyeceklerle büyütmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! İşte, bebekler için evde muhallebi tarifleri...

Yemek 21-12-2021 07:47

Kadayıflı muhallebi nasıl yapılır? Kadayıflı muhallebi malzemeleri neler?

Sevilerek tüketilen sütlü tatlılardan biri olan kadayıflı muhallebi evde oldukça kolayca hazırlanabilir. Kadayıflı muhallebi hazırlarken tel kadayıfı, çıtır olması ve kolay kavrulması için derin dondurucuda bekletebilirsiniz. Kadayıfı küçük parçalara ayırdıktan (kırdıktan) sonra orta ateşte kavurabilirsiniz. İşte kadayıflı muhallebi tarifi ve malzemeleri...

Yemek 19-10-2021 22:06

Muhallebi nasıl yapılır? Muhallebi malzemeleri nelerdir?

Türk mutfağının vazgeçilmezi olan muhallebi tatlısı, hafif tüketimi ve pratik hazırlanışıyla, özellikle ev hanımlarının favori tatlılarından arasında yer alıyor. Üstelik, soğuk ya da sıcak servis seçenekleriyle her mevsim tüketilebiliyor. İşte adım adım muhallebi yapımı...

Yemek 23-09-2021 17:02

Bebekler için bayılacağı muhallebi tarifi! Akşam öğününde verirseniz...

Anneler, bebeklere ek gıda verilmeye başlanmasıyla farklı tarif arayışına girebilir. Ek gıdalar anne sütünün yanında hem besinleri tanıması hem de daha rahat doymaları ve farklı vitaminlerle beslenmeleri için oldukça önem taşır. Bu noktada en çok tercih edilense muhallebi tarifidir. Muhallebi tarifi yapılışı kolay olduğundan ve içinde süt barındırdığından çokça tercih edilir. Peki muhallebi nasıl yapılır? İşte püf noktalarıyla muhallebi tarifi...

Yemek 14-06-2021 15:55

Sade muhallebi tarifi ile tatlı kriziniz son bulacak

Sade muhallebi tarifi düşük kalori miktarı ile tatlı krizlerini sonlandırıyor. Hızlı hazırlanabilen tarifi ile de dikkat çeken sade muhallebi, farklı sunum çeşitleriyle de sofraları renklendiriyor. Hem göze hem damağa hitap eden sade muhallebi tarifi, kolay malzeme seçimiyle de hafızanızda yer edecek. İşte tatlı yerken içindeki süt sayesinde kalsiyuma da doyacağınız o tatlı tarifi...

Yemek 08-01-2021 14:43

Muhallebi tarifi arayanlara 9 farklı seçenek!

Çeşit çeşit muhallebi tarifi ile geldik. Hem bebeklerinize yedirebileceğiniz, hem de misafirlerinize ikram edebileceğiniz bu tariflerle emin olun muhallebiye doyacaksınız.

Yemek 07-07-2020 16:32

Muhallebi tarifi: Bu kadar kolayını görmediniz sadece 15 dakikanızı alacak!

Sütlü tatlıların en sevilen, en pratik lezzeti muhallebi tarifi ile karşınızdayız. İster tek başına servis edin, ister pasta dolgusu olarak kullanın bu nefis tada doyamayacaksınız.

Yemek 19-06-2020 10:55

Muhallebi tarifi: Damağınızda bir nostalji tadı

Sütlü tatlıların kraliçesi muhallebi tarifi, 7’den 70’e herkesin sevdiği lezzetlerin başında gelir. Çocukluk yıllarının heyecanla beklenen tatlısı olan muhallebi yapımı, hem ekonomik hem de çok pratiktir.

Yemek 09-06-2020 10:45

Muhallebi tarifi! Suçluluk hissetmeyecek yedikçe yiyeceksiniz

Kuşkusuz birçok kişi muhallebi nasıl yapılır biliyor ancak bilmeyenler için 7 farklı muhallebi tarifi ile karşınızdayız. İşte hem protein deposu hem de hafif oluşuyla yedikçe suçluluk hissettirmeyen lezzet şöleni.

Yemek 07-11-2018 16:01

Sunumu Şahane: Dondurma Külahında Muhallebi

Harika bir sunumla karşınızdayız. Misafirleri şaşırtacak, renkli mi renkli; içi yumuşacık lezzetli külah muhallebileri çok seveceksiniz.

Yemek 11-07-2018 11:49

Suçluluk hissettirmeyen tatlı: Kaçamak muhallebi tarifi

Diyet yaparken, sağlıklı beslenirken sağlıklı bir kaçamak isteyenlere, suçluluk hissettirmeyen mis gibi muhallebi!

Yemek 16-04-2018 11:28

Kakaolu muhallebi tarifi: Hafif mi hafif, leziz mi leziz

Eskilerden beri soframızdan eksik olmayan muhallebi, şimdi yanına eşlik eden kakao ile enfes bir tad bırakıyor ağzımızda.

Yemek 07-09-2016 16:09