Murat Akyer Haberleri

Boşanma haberini dans videosuyla duyurmuştu! Nursel Ergin eski kocasına döndü, aşk pozu geldi

"Gelinim Mutfakta" programının güzel sunucusu Nursel Ergin boşandığını eşine döndü. Ayrılık haberini garipsenen dans videosuyla duyuran Ergin barışma haberini de eski eşinin gözlerine bakarken verdiği pozla duyurdu.

Magazin 24-12-2023 13:37

Dans videosuyla boşandığını duyurmuştu! Nursel Ergin ve Murat Akyer sarmaş dolaş görüntülendi

Nursel Ergin, 2017 yılında evlendiği Murat Akyer ile boşandığını sosyal medyada yaptığı bir video ile paylaşmıştı. Boşanmadan bir süre sonra Şevval Sam'ın konserinde sarmaş dolaş şekilde görüntülendi.

Magazin 07-12-2023 15:27

Nursel Ergin Murat Akyer ile boşandığını dans ettikleri anları paylaşarak duyurdu! Kendi içimizde kaybolduk

"Var Mısın Yok Musun?" yarışmasıyla ünlendikten sonra sunuculuk yapmaya başlayan Nursel Ergin boşandığını sosyal medyadan duyurdu. Ergin paylaşımında iş adamı Murat Akyer ile boşanmasını "Bu da geçer yahu!" sözleriyle ilan etti.

Magazin 18-06-2023 14:59

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin boşanıyor mu? ''Evi terk etti'' iddiası gündemde

Yıllar önce katıldığı "Var Mısın Yok Musun?" yarışmasıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve sonrasında sunuculuk yapmaya başlayan Nursel Ergin şimdilerde Kanal D'nin gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfak ile karşımıza çıkıyor. Ünlü sunucunun evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü isim evi terk ettiği de iddia edildi.

Magazin 17-06-2023 17:07

Murat Akyer

Murat Akyer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Murat Akyer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.