Nur Viral Haberleri

Nur Viral'e mesaj yağınca açıklama yaptı! Sattığın cinsel gücü arttırıcı ürünler...

Yaptığı programlarda aldığı sorulara verdiği tepkilerle dikkat çeken Nur Viral sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Nur Viral'e gelen cinsel arttırıcı ürün mesajları gerçeği ortaya çıkardı.

Magazin 10-04-2024 10:22

24 Mart saat 19.36'ya dikkat! Nur Viral'e konuk olan ünlü astrolog Mine Ölmez 'Bunları yapın' diyerek reçeteyi verdi

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı işlediği konularla sosyal medyada gündem oluyor. Ünlü sunucuya bazı günler uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa ünlü astrolog Mine Ölmez konuk oldu. Ölmez, '24 Mart saat 19.36'ya dikkat' diyerek reçeteyi verdi.

Magazin 22-03-2024 13:27

Nur Viral'in canlı yayındaki 'kaçamak' sorusu Prof. Dr. Ekrem Çulfa'yı çileden çıkardı! 'Erkek fırsatını bulunca...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa Aile Evlilik Çift Danışmanı ve Psikoterapist Prof. Dr. Ekrem Çulfa konuk oldu. Canlı yayındaki 'kaçamak' sorusu ise herkesi şaşırttı.

Magazin 21-03-2024 12:53

Nur Viral eski halini paylaştı! Sosyal medyayı ikiye böldü

Şimdilerde Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programıyla adından söz ettiren ünlü sunucu Nur Viral sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa eski halini paylaştı. Nur Viral'in son paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-03-2024 15:51

Nur Viral

Nur Viral Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nur Viral Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Canlı yayında gelen soruya Yusuf Kavaklı çok sinirlendi! 'RTÜK amca lütfen duyma bunu! Gavur keser gibi keserim onu!' dedi... Nur Viral çok şaşırdı

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Bazı günler ünlü sunucuya emekli müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor. Canlı yayında izleyenlerden gelen soruları yanıtlayan Kavaklı bu defa gelen soruya çok sinirlendi.

Magazin 16-03-2024 08:26

Nur Viral özel hayat sorusunu sorup Ya uf dedi! Yusuf Kavaklı kendini tutamadı: 'Yataktaki görevin...'

Nur Viral'in sunumuyla Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programı konukları ve canlı yayındaki itiraflarıyla gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük ses getiren programın son bölümüne emekli müftü Yusuf Kavaklı'ya gelen bir soru damga vurdu. Viral özel hayat sorusunu sorunca Yusuf Kavaklı kendini tutamadı...

Magazin 09-03-2024 13:32

Astrologlar üst üste uyardı! Nur Viral'e konuk olan Mine Ölmez saat bile verdi! 'Cumartesi ve Pazar günü...'

Son günlerde astrologlar hafta sonu uyarılarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Nuray Sayarı 'Cumartesi gününe kadar dikkat' demiş ardından ünlü astrolog Dinçer Güner de 'Önümüzdeki 4 güne dikkat' uyarısında bulunmuştu. Şimdi de Nur Viral'e konuk olan Mine Ölmez saat vererek açıkladı...

Magazin 09-03-2024 07:03

'Cumartesi gecesine kadar dikkat' diyerek uyardı! Nur Viral'e konuk olan Astrolog Nuray Sayarı ilginç önerisiyle gündem oldu! 'Ayvayı alın...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e konuk olan Astrolog Nuray Sayarı bomba açıklamalar yaptı. 'Cumartesi gecesine kadar bunlara dikkat' diyen Sayarı 'Ayva ritüeli' ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-03-2024 09:15

Kocasıyla ilgili itirafı herkesi şaşırttı! Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! 'Programdan sonra...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Programın İletişim Uzmanı, Yazar ve Gazeteci Sevda Türküsev'in konuk olduğu bölüme gelen bir itiraf herkesi şaşırttı.

Magazin 29-02-2024 17:09

Gördüğü rüyayı anlattı Nur Viral şoke oldu! 'Arkadaşım çırılçıplak yatak odamda...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Ünlü Rüya Yorumcusu Mehmet Emin Kırgil'in konuk olduğu bölümde canlı yayına gelen soru herkesi şaşırttı.

Magazin 27-02-2024 14:59

Cinsel ilişki itirafı şoke etti! Kocam bir kereliğine... Nur Viral ne diyeceğini bilemedi

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Psikoterapist Şeyda Betül Kılıç'ın konuk olduğu bölümde gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı. Nur Viral duyduklarına inanamadı.

Magazin 23-02-2024 16:14

Canlı yayındaki soru Yusuf Kavaklı'yı çıldırttı! Nur Viral, Yusuf Güney'i hatırlatınca... 'Benim de kulağıma üflüyorlar...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya emekli müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor ve izleyicilerden gelen soruları yanıtlıyor. Bu defa öyle bir soru geldi ki Yusuf Kavaklı çok sinirlendi. Nur Viral, Yusuf Güney'i hatırlatınca canlı yayında ilginç anlar yaşandı.

Magazin 17-02-2024 15:09

Yusuf Kavaklı ile Nur Viral canlı yayında bir anda gerildi! Nur Viral duyduklarına dayanamadı! 'Burayı terk eder giderim'

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programı işlediği konular ve sorularla gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran programın son bölümüne Yusuf Kavaklı ile Nur Viral'in gerildiği anlar damga vurdu. Ünlü sunucu duyduklarına dayanamayıp 'Burayı terk eder giderim' dedi.

Magazin 10-02-2024 14:57

Kocasının ahlaksız teklifini anlatıp içini döktü! Nur Viral'in ağzı açık kaldı: Zina...

Serhat Yabancı ve Nur Viral canlı yayına telefonla bağlanan izleyicilerin sorunlarını dinledi ve tavsiyelerde bulundu. Kadın seyirci kocasının kendisini aldattığını söylerken kocasından aldığı ahlaksız teklifi de anlatarak Nur Viral'i şoke etti.

Magazin 07-02-2024 15:53

'Dini nikah' sorusu Yusuf Kavaklı'yı çileden çıkardı! Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! 'Ahmaklığına doyma...'

Beyaz TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir soru canlı yayında ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Emekli Müftü Yusuf Kavaklı 'Dini nikah' sorusuna sert çıktı.

Magazin 02-02-2024 15:45

Nur Viral seyircinin 'koca'sına dair anlattıklarıyla çılgına döndü! Sen şerefsiz adam...

Beyaz TV'de yayınlanan ve ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir itiraf herkesi şoke etti. Evli ve beş çocuklu bir adamla birliktelik yaşadığı söyleyen bir seyirci 'Ben eşimi seviyorum' deyince Nur Viral çılgına döndü. Viral'ın canlı yayındaki o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-02-2024 12:18

Canlı yayında ilginç anlar... Nur Viral okumak istemedi! Yusuf Kavalı'nın sözleri gündem oldu! Türk uzaya gidince hav hav havlıyor

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Nur Viral ile konuk Yusuf Kavaklı seyircilerden gelen sorularu yanıtlarken programdaki anlar yine gündem oldu. Emekli müftü Kavaklı'nın "Türk uzaya gidince hav hav havlıyor" sözleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 27-01-2024 16:04

Nur Viral 'İlk defa duyuyorum' diyerek sordu! Yusuf Kavaklı 'Bunlar sapık' diyerek isyan etti! Canlı yayında ilginç anlar

Beyaz TV'de yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Nur Viral ile konuk Yusuf Kavaklı seyircilerden gelen sorulara canlı yayında yanıt vermeye çalıştı. Ancak canlı yayında şaşırtan bir soru geldi. Nur Viral 'İlk defa duyuyorum' diyerek sordu.

Magazin 26-01-2024 15:51

Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! İçimde ne arzular, tutkular varmış deyip yaşadıklarını anlattı!

Aile Terapisti ve danışmanı Serhat Yabancı, Nur Viral'e konuk oldu. Canlı yayına telefonla bağlanan izleyicinin anlattıkları dikkat çekti. "Bana ilk 'gülüm' diyen adama aşık oldu" diyen seyircinin anlattıkları karşısında Nur Viral ne diyeceğini bilemedi. Kadın seyirci 1 trilyona aşkın parasının gittiğini de sözlerine ekledi.

Magazin 24-01-2024 16:59

Öyle bir soru geldi ki... Nur Viral 'Bu soruyu da soramam' diyerek isyan etti! Yusuf Kavaklı çok sinirlendi

Beyaz TV'de yayınlanan ve ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Nur Viral ile konuk Yusuf Kavaklı seyircilerden gelen sorulara canlı yayında yanıt vermeye çalıştı. Ancak öyle bir soru geldi ki ünlü sunucu çok sinirlendi...

Magazin 20-01-2024 16:08

Canlı yayında kocasını ifşa etti! Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! 'Küçük dilimizi yuttuk'

Beyaz TV'de yayınlanan ve ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir itiraf herkesi şaşkına çevirdi. 2 çocuk annesi olan kadının eşi hakkında anlattıkları ağızları açık bıraktı. Eşinin sürekli kendisini aldattığını söyleyen kadın yaşadıkları karşısında yardım istedi.

Magazin 12-01-2024 11:20

Karısından çıplak fotoğraf isteyen adama tepkisi gündem olmuştu...Yusuf Kavaklı ve Nur Viral'in o anları yayınlandı

Hayatta Her şey Var programına çıkan Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı programda gösterdiği tepkilerle gündeme geliyordu. O anlardan bir tanesi viral oldu ve Nur Viral, canlı yayında gülme krizine girdi.

Magazin 21-11-2023 11:54

Yusuf Kavaklı'nın sözleri Nur Viral'i şoke etti! Hocam canlı yayındayız...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı yeni sezonda ekranlara döndü. Sunucu Nur Viral'e bazı günler eşlik eden Yusuf Kavaklı bir kadın seyirciden gelen soru karşısında ne diyeceğini bilemedi. Ardından ise Nur Viral Yusuf Kavaklı'nın sözleri karşısında şoke oldu.

Magazin 19-09-2023 12:06

Sunucu Nur Viral şoke oldu! Canlı yayında kocası ile ilgili söylediği sözler pes dedirtti

Hayatta Her Şey Var programında bu sefer Esra Ezmeci yerine evlilik ve aile terapisti Serhat Yabancı konuk oldu. Nur Viral'e gelen sorular ise sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Son olarak yayına katılan bir kadının kocasıyla ilgili anlattıkları sunucuyu şoke etti.

Magazin 29-06-2023 11:05

Yusuf Kavaklı ve sunucu Nur Viral arasında gerilim! Yeter bıktım ya bıktım...

Sunucu Nur Viral ile Yusuf Kavaklı canlı yayın sırasında gerildi. İlahiyatçı "Elinin hamuruyla erkek işine karışma" deyince sunucu rahatsız oldu. Nur Viral bu sözün üzerine eleştiride bulununca ilahiyatçı "Bıktım ya" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 27-06-2023 08:22

Yusuf Kavaklı'ya gelen altın sorusu hem ilahiyatçıyı hem de Nur Viral'i rahatsız etti: Nasıl soru bu ya?

Nur Viral'in sorularını yanıtlayan Yusuf Kavaklı'ya gelen soru bu sefer sunucuyu rahatsız etti. Nur Viral'e gelen sorulardan biri de "Altın fiyatlarının daha çok yükselmesi için dua etmek günah mıdır?" oldu. Hem Viral hem de ilahiyatçı bu soruya tepki gösterdi.

Magazin 22-06-2023 15:14

Esra Ezmeci yine Nur Viral'i utandırdı! Okşa, arzula... diyerek gösterdi

Klinik Psikolog Esra Ezmeci sık sık sunucu Nur Viral'in programına katılıyor. Esra Ezmeci, canlı yayına telefonla bağlanan izleyicilere tavsiyeler verirken söyledikleriyle yine Nur Viral'i utandırdı. Esra Ezmeci çapalama tavsiyesi vererek "Okşa, arzula" diyerek Viral'in üzerinde canlandırma yaptı.

Magazin 08-06-2023 15:06

Nur Viral yayında Fulya Öztürk'ü andı! İkimizi de arkamızdan çektiler ama...

Bir süre gündüz kuşağında program yaptıktan sonra muhabirliğe geri dönen Fulya Öztürk Nur Viral'in kendisi hakkında söylediği sözleri paylaştı. Viral kendisi ve Fulya Öztürk'ün pek çok engellemeye maruz kaldığını ima ederek bakın ne dedi.

Magazin 06-06-2023 13:21

Nur Viral, Esra Ezmeci ile konuşurken neden boşandığını itiraf etti! Sadece cinsel ilişki değil...

Sunucu Nur Viral yıllar sonra neden boşandığını yayınında Esra Ezmeci ile konuşurken itiraf etti. Güzel sunucu "Sadece cinsel ilişki değil yalan da aldatmak" diyerek özel hayatına dair samimi konuştu. Nur Viral konuşmasının devamında "Yine olsa yine yıkarım" dedi.

Magazin 25-05-2023 13:21

Esra Ezmeci Cinsellik yaptıkça yapılası gelen bir şey deyince Nur Viral utandı

"Evlilikte cinsel birliktelik haftada kaç gün olmalıdır?" sorusunu açıklayan Klinik Psikolog Esra Ezmeci, sunucu Nur Viral'i utandırdı. "Cinsellik yaptıkça yapılası gelen bir şey" diyen sözlerini duyan ünlü sunucu ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 12-05-2023 08:23

Yusuf Kavaklı 'Gelinim gelin maaşı istiyor ne yapmalıyım?' sorusuyla çileden çıktı! Filan filanla sevişmiş...

Aile dizisinde Serenay Sarıkaya'ya gelen 'gelin maaşı' sosyal medyayı sallamıştı. Nur Viral'in sorularını yanıtlayan Yusuf Kavaklı çileden çıktı. Emekli Müftü Yardımcısı gelen sorudan sonra çileden çıktı kanallarda duyduklarını anlatarak isyan etti. "Filan filanla öpüşmüş filan filanla sevişmiş, bana ne ya!" dedi.

Magazin 18-04-2023 15:26

Nur Viral çileden çıktı! Hiç mi vicdanınız yok?

Büyük yıkımın 7. gününde acı haberlerin yanında mucize haberleri de gelmeye devam ediyor. Yardımların devam edildiği bu acı günlerde bazı insanların gönderdiği yardım kolilerinden çıkanlarsa herkesi çıldırtıyor. Son olarak sunucu Nur Viral isyan etti.

Magazin 12-02-2023 14:40

Nur Viral ve Esra Ezmeci'nin yayınına bir erkek bağlanınca... Açık açık sordu: Neden cinsel beraberliğiniz yoktu?

Klinik Psikolog Esra Ezmeci, sunucu Nur Viral'in sunduğu programda gelen soruları yanıtlıyor. Yayına uzun süre sonra bir erkek bağlanınca şaşıran ikili gelen soruyla şaşırdı. İsmini vermek istemeyen kişinin açıklaması sonrası Viral "Neden cinsel beraberliğiniz yoktu?" diyerek detayları öğrenmeye çalıştı.

Magazin 03-02-2023 08:45

Sunucu Nur Viral ve Esra Ezmeci şoke oldu! 75 yaşında cinsel gücü artırıcı kullandığını duyunca...

Sunucu Nur Viral ve Esra Ezmeci canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen bir kadın izleyicinin anlattıklarını duyunca şoke oldu. 75 yaşındaki kocasının kendisini aldattığını ve cinsel güç artırıcı haplar sipariş ettiğini anlatan kadın Nur Viral ve Esra Ezmeci'yi şoke etti.

Magazin 27-01-2023 11:47

Yusuf Kavaklı Neden giyiniyoruz? deyince sunucu Nur Viral şaştı kaldı! O ne demek hocam?

Sunucu Nur Viral'in programında yorumcu olan Yusuf Kavaklı hiçbir zaman sözünü sakınmıyor. Gelen sorulardan birini yanıtlarken "Çok özür dileyerek söylüyorum benim dışında biriyle yorgan altına girmişse..." diyen Kavaklı'nın o anlarında sunucu Nur Viral ne yapacağını bilemedi. Viral bir başka soruda da "O ne demek" diyerek şaştı kaldı.

Magazin 24-01-2023 15:40

Nur Viral, Armağan Çağlayan'a konuk oldu! Selin Karacehennem itirafı olay oldu: RTÜK sözlerine ceza verince...

Sunucu Nur Viral, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Sunucu Viral uzun süre birlikte yayın yaptığı Selin Karacehennem hakkında yaptığı itirafla gündem oldu. Viral eski çalışma arkadaşına sitem ederek kanalda yaşananları anlattı.

Magazin 15-01-2023 13:47

Nur Viral'den şoke eden açıklama! “Ekrana taşıyamadıklarımız var” dedi ve iğrenç taciz olayını açıkladı

Hayatta Her Şey Var isimli programı ile sık sık gündeme gelen Nur Viral, Armağan Çağlayan’ın Youtube programına konuk oldu. Viral programı ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Sevilen sunucu programda işlenen konuların gerçek olduğunu vurguladı ve ekrana taşıyamadıkları bir taciz olayını anlattı.

Magazin 15-01-2023 13:41

Nur Viral Eşlerin birbirine nude yani çıplak fotoğraf göndermesi günah mı? sorusunu okuyunca... Ulan aynı yatakta yatıyorsun...

Beyaz TV'de Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir soru Yusuf Kavaklı'yı sinirlendirdi. "Eşlerin birbirine nude yani çıplak fotoğraf göndermesi günah mı?" sorusunu canlı yayında okuyan Nur Viral'e Kavaklı öyle bir yanıt verdi ki sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-12-2022 09:20

Canlı yayında ağızları açıkta bırakan itiraf! Dışarıda başka kadın bulamayınca...

Hayatta Her Şey Var isimli programa telefonla bağlanan bir kadın, eşinin 30 yıldır kendisini aldattığını söyleyerek "Eşim bana 'dışarıda başka kadın bulamayınca sana geldim' dedi. Kızım, babasının boşanan bir kadınla mesajlarını yakalayınca, hem onu hem beni dövdü" dedi.İhanete uğrayan kadının sözleri Nur Viral'i şaşkına çevirdi.

Magazin 23-11-2022 13:54

Nur Viral, kadın seyircinin eltisine ve görümcesine kızdı: Getir bana parçalayacağım

Beyaz TV'de ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programına bağlanan bir kadın seyirci, elti ve görümcesinin kendine yaptıklarını anlattı. İsmini vermek istemeyen kadın seyirci "Eşim değil başkaları karışıyor. Kayınvalidem, görümcelerim, eltilerim. Kendi aileme göndermek istemiyorlar" dedi. Kadının anlattıkları karşısında sinirlenen sunucu Nur Viral ise "Getir bana eltini parçalayacağım şimdi" diye tepki gösterdi.

Magazin 12-01-2022 20:55

Hayatta Her Şey Var programında gündem olan Edis sorusu

Nur Viral'in sunumuyla hafta içi Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programına bağlanan bir kadın izleyici kocasının Edis hayranlığına isyan etti.

Magazin 18-11-2021 09:29

Müge Anlı, Zuhal Topal, Nur Viral ve Esra Harmanda buluştu! Gözler onu aradı

Televizyonda gündüz kuşağının iddialı isimleri Müge Anlı, Zuhal Topal, Nur Viral ve Esra Harmanda akşam yemeği için bir araya geldi. Zuhal Topal ve Nur Viral o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü isimlerin takipçileri Zahide Yetiş’i sordu.

Magazin 03-11-2021 15:42

Garip soru! Kocam rüyamda Rusça konuşuyordu, sevgilisi mi var?

Rüya Yorumcusu Kırgil’in konuk olduğu Hayatta Her Şey Var programına mesaj gönderen seyirci, “Rüyamda kocam Rusça konuşuyordu. Rus sevgilisi var mı” sorusunu sordu.

Magazin 26-10-2021 14:50

Canlı yayında ilginç soru: Kocam boşanan kadına 'sıkılırsan beni çağır' demiş, iyi niyetli mi?

Gündüz kuşağı programlarında yaşanan garipliklere bir yenisi daha eklendi. Son olarak Beyaz TV ekranlarında yayınlanan programda bir kadın izleyici, kocasının yeni boşanıp yalnız yaşayan komşusuna 'sıkılırsan beni çağır' dediğini, iyi niyetli olup olmadığını sordu.

Magazin 20-10-2021 15:35