Oppenheimer Filmi Haberleri

Yeni James Bond kulisleri başladı! Eski James Bond Pierce Brosnan, Oppenheimer yıldızı Cillian Murphy'yi işaret etti

Eski James Bond yıldızı Pierce Brosnan, 2021 yılında rolünü Daniel Craig'e devretmesinin ardından ikonik casus karakteri için , Oppenheimer yıldızı Cillian Murphy'yi işaret etti. Oppenheimer yıldızı "Bence, bu rol için fazla yaşlıyım" açıklamasında bulundu.

Trend 09-03-2024 15:33

Sinema kombini tepkilere neden oldu! Kasanın önünde dakikalarca bekledi... “Böyle de giyilmez ki...”

Brezilyalı sosyal medya fenomeni Indi Jung, sinema salonunda bilet almak için sıra beklerken görüldü. Sosyal medyadaki cesur tarzını günlük hayatına da yansıtan fenomen ismin film izlemek için yaptığı tercih eleştirilere neden oldu. Sosyal medyada Jung’un kıyafeti için “Böyle de giyilmez ki...” yorumu yapıldı.

Trend 29-07-2023 14:30

Hindistan’da Oppenheimer tepkisi! Sevişme sahnesindeki detay kızdırdı

Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan Christopher Nolan filmi "Oppenheimer", 21 Temmuz’da Barbie filmiyle birlikte vizyona girmişti. Tüm dünyanın yakından takip ettiği filmin bir sahnesi Hindistan’da tepkilere neden oldu. Filmde bir sevişme sahnesinde ülkede kutsal kabul edilen Hindu metni Bhagavad Gita'nın görünmesi tepki çekti.

Trend 26-07-2023 15:22

Dünyanın “Barbie ve Oppenheimer” tartışmasına Mia Khalifa da katıldı! Tarafını seçtiğini kostümüyle gösterdi

Dünya şu anda Barbie ve Oppenheimer filmlerinin aynı anda vizyona girmesinden sonra adeta ikiye bölünmüş durumda. Dünyaca ünlü yıldız Mia Khalifa da katıldı. Fenomen isim Oppenheimer filmiyle uygun kıyafetler giyerek sosyal medyadan poz verdi.

Trend 25-07-2023 15:39

Cillian Murphy, Oppenheimer filmindeki seks sahneleri hakkında konuştu

Cillian Murphy, Robert Downey Jr, Matt Damon gibi ünlü isimlerin rol aldığı "Oppenheimer" filmi, yılın en merak edilen filmlerinden biri arasında yer alıyor. Son dönemin en başarılı oyuncularından Cillian Murphy, yeni atom bombası biyografisi Oppenheimer'da Florence Pugh ile olan seks sahneleri hakkında konuştu.

Magazin 24-07-2023 13:39

Oppenheimer filminin başrolü Cillian Murphy bir deri bir kemik kaldı! Bakın sadece ne yemiş

Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan Christopher Nolan filmi "Oppenheimer" oyuncularından Cillian Murphy filmdeki rolü için bir deri bir kemik kaldı. Başarılı oyuncu rol için bakın sadece ne yemiş...

Magazin 20-07-2023 08:45

Christopher Nolan imzalı “Oppenheimer” daha vizyona girmeden heyecanlandırdı! “İçinde bulunduğum en iyi film”

II. Dünya Savaşı döneminde atom bombasının mucitlerinden olan J. Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi dünya prömiyerinin ardındna övgü dolu yorumlar topladı. 21 Temmuz’da vizyona girmesi beklenen filme bir övgü de oyuncu Robert Downey Jr.’dan geldi. Usta oyuncu “Şimdiye kadar oynadığım en iyi film” yorumunu yaptı.

Trend 15-07-2023 15:46

Sinema dünyası büyük bir merakla bekliyor! Christopher Nolan’ın yeni filmi Oppenheimer’in ilk fragmanı geldi

Sinema dünyasının usta yönetmenleri arasında kabul edilen Christopher Nolan imzasını taşıyan Oppenheimer filminin ilk fragmanı paylaşıldı. Atom bombasının icadını konu alan film sinemaseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. 21 Temmuz’da Birleşik Krallık’ta vizyona girecek filmin fragmanı bile heyecanlandırmaya yetti.

Trend 09-05-2023 14:52

Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filminden ilk fragman yayınlandı! Merakla bekleniyordu

Atom bombasının mucidi Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hikayesini konu alacak Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan ilk fragman yayınlandı. Nolan'ın İkinci Dünya Savaşı temalı filmi Oppenheimer 21 Temmuz 2023'te vizyona girecek. Filmin fragmanı bile Nolan hayranlarını heyecanladırmayı başardı.

Trend 20-12-2022 15:49

Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filminden ilk fragman yayınlandı! İşte vizyon tarihi

Atom bombasının mucidi Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hikayesini konu alacak Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan ilk fragman yayınlandı. Nolan'ın İkinci Dünya Savaşı temalı filmi Oppenheimer 21 Temmuz 2023'te vizyona girecek.

Magazin 28-07-2022 20:24

Usta yönetmen ve oyuncular bir arada! Christopher Nolan'ın ‘Oppenheimer’ filminin ilk görseli paylaşıldı

Sinema dünyasının yakından takip edilen yönetmenlerinden biri olan Christopher Nolan'ın ‘Oppenheimer’ filmine dair çalışmalar hız kazandı. Atom bombasının mucidi olarak anılan bilim insanı J. Robert Oppenheimer’a odaklanacağı Oppenheimer isimli yeni filminin ilk görseli paylaşıldı.

Trend 23-02-2022 12:05

Usta isimler bir arada! Christopher Nolan'ın ‘Oppenheimer’ filminin kadrosuna yeni isimler katıldı

Ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın merakla beklenen yeni filmi Oppenheimer’a yönelik çalışmalar devam ediyor. ‘Oppenheimer’ filminde Robert Downey Jr., Matt Damon, Cillian Murphy, Emily Blunt'ın yer alacağı açıklanmıştı. Filmin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi.

Trend 10-12-2021 17:15

Christopher Nolan imzalı “Oppenheimer” filminin oyuncu kadrosuna dâhil oldular

Robert Downey Jr. ve Matt Damon, Christopher Nolan’ın atom bombasının mucidi olarak anılan bilim insanı J. Robert Oppenheimer’a odaklanacağı Oppenheimer isimli yeni filminin oyuncu kadrosuna dâhil oldu. Filmin 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 03-11-2021 16:49

Christopher Nolan’ın ‘Oppenheimer’ filminin başrol oyuncusu belli oldu! Başrolünü Cillian Murphy üstlenecek

Tenet, Batman Kara Şövalye ve Prestij gibi filmlerle adını sinema sektörüne altın harflerle yazdırmayı başaran Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer büyük bir merakla bekleniyor. Henüz yapım aşamasındaki filmin başrol oyuncusu kesinleşti. Son açıklanan bilgilere göre filmin başrolünde Peaky Blinder dizisinin yıldızı Cillian Murphy yer alacak.

Trend 13-10-2021 16:35