Pancake Haberleri

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere tadı unutulmayacak tarifler! İşte 8 Mart yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız, lezzetini kanıtlamış yemek tariflerinden derlediğimiz yemek menüsü içeriğimizden fikir alabilirsiniz. Bugün yemekte, tadı unutulmayacak nefis tarifler var. İşte 8 Mart yemek menüsü...

Yemek 08-03-2023 11:06

Japon pancake tarifi! Pofuduk pancake nasıl yapılır?

Pancake kahvaltıların yıldızı olarak görülüyor. Pancakeleri yaparken şekillerine oldukça önem veriliyor. Genellikle yassı olan pancake doğru adımları kullanarak pofuduk bir görünüme kavuşabiliyor. Japon pancake olarak da bilinen pofuduk pancake tarifinin kesinlikle denenmesi gerekiyor.

Yemek 08-03-2023 09:39

Airfryer dev pancake tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da dev pancake nasıl yapılır?

Çıkış tarihi Antik Yunan’a dayanan bir lezzet olan pancake’yi Airfryer ile dev boyutta ve birkaç dakika içinde hızlıca hazırlayabilirsiniz. Genel olarak kahvaltılarda tüketilen ve beğenilen pancake Türk mutfağına da yerleşmiş bir yiyecek seçeneğidir. Özellikle pazar kahvaltılarına tatlı bir lezzet katan pancake'i dev bir şekilde, yumuşacık ve istediğiniz gibi süsleyerek servis edebilirsiniz.

Yemek 19-12-2022 17:48

Google Trends 2022: Bu yıl Google'da en çok aranan yemek tarifleri açıklandı! Türk yemekleri de var...

Google Trends, tüm yıl boyunca en çok aratılan konu başlıklarını açıkladı. İnternetten yemek tarifi arayan ve bu yemekleri uygulayan birçok kişi bulunuyor. İnternet yemek tarifleri konusunda oldukça çeşitli menüler çıkarmanızı sağlayabiliyor. Google Trends, 2022 yılı boyunca tüm dünyada en çok aranan yemekleri açıkladı. Bu tarifler arasında 3 tane Türk yemeği bulunuyor.

Yemek 09-12-2022 10:13

Pancake

Pancake Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Pancake Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Pankek tarifi: Kolay pankek nasıl yapılır? Tam kıvamında mis gibi pancake | Videolu pankek tarifi

Akıtmaya benzeyen tarifiyle son yıllarda 7’de 70’e herkesin gönlünü çalan pankek tarifi ile karşınızdayız. Genellikle kahvaltıda tercih edilse de canınızın istediği her an pankek tarifi için mutfağa girebilirsiniz. Tam kıvamında mis gibi pancake yemek için çok ünlü cafelere dünyanın parasını vermenize gerek yok. Kolay pankek nasıl yapılır sorusunun cevabı burada! Pankek tarifi için istikamet mutfak!

Yemek 03-11-2022 19:22