Pankek (Pancake) Haberleri

Pankeklerim olmuyor diye üzülmeyin! Evde pankek nasıl yapılır? Püf noktaları nelerdir?

Pankek kahvaltılarda oldukça sevilen yiyecekler arasında yer alıyor. Reçelle, çikolatalı kremayla ve mevsim meyveleriyle lezzetine lezzet katan pankek herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Evde yaptığınız pankeklerin kıvamını tutturamıyor evde nasıl pankek yapılır merak ediyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 11-08-2022 10:34

En kabarık ve tam kıvamında tutan pankek tarifi! Pankek nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir?

Pankek genellikle reçel, bal, çikolata kreması ve meyveyle sunulur, dileyenler tuzlu halini tercih edebilir. Yapımı kolay ve malzemeleri az olan pankek tarifi nasıl yapılır merak ediliyor. İşte en kabarık ve en pratik pankek tarifi...

Yemek 15-07-2022 12:57

Dışarıdaki gibi olmuyor demeyin! Tam ölçülü Pankek tarifi

Pankek özellikle son yıllarda kahvaltılarda daha sık tüketilmeye başlandı. Oldukça leziz olan pankeklerin görünüşü ve tadı insanları cezbetse de yapımı sanıldığı kadar olmayabiliyor. Yaptığınız pankeklerin dışarı yedikleriniz kadar lezzetli olmadığını düşünüyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 20-05-2022 11:34

Birbirinden farklı 4 pratik sahur tarifi! Lavaş, kroket, çikolatalı bar...

Ramazan ayında gün boyu tok kalmak için sahurda yedikleriniz çok önemli. Uzun saatler boyunca enerjinizi ve sağlığınızı korumak amacıyla sahur vaktinde yeterince beslenmelisiniz. Uykunuzu bölüp, sofra hazırlamaya üşeniyorsanız pratik tariflere ihtiyacınız var demektir. Sahur sofranızı şenlendirecek, kolayca hazırlanan sahur tarifleriyle tanışmaya hazırsanız, detaylar içeriğimizde!

Yemek 02-04-2022 14:22

Pankek nasıl yapılır? En pratik ve en kabarık Pankek tarifi ve malzemeleri!

Kahvaltılarda marmelatla veya reçelle tüketebileceğiniz harika bir lezzet olan pankeki peynirle ya da zeytinle tuzlu olarak da tercih edebilirsiniz. Yapımı ve malzemeleri merak edilen pankekin nasıl hazırlanacağını ve püf noktalarını sizler için derledik. Peki pankek nasıl yapılır? İşte en pratik ve en kabarık Pankek tarifi ve malzemeleri!

Yemek 06-02-2022 10:13

İç çamaşırı giymeden pancake sattı! Gözaltına alınıp savunma yapmak zorunda kaldı

Kuzey Tayland’ta yaşayan 23 yaşındaki Olive Aranya Apaiso, oldukça ilginç bir durum yaşadı. Pancake satarken iç çamaşırı giymemesi ve göğüs dekolteli kıyafetler tercih etmesi nedeniyle polise şikayet edildi. Emniyet güçleri şikayetlerin ardından genç kadının ifadesini aldı.

Trend 30-11-2021 09:22

Pankek nasıl yapılır? Pankek tarifi ve malzemeleri neler?

Kahvaltılarda dilerseniz marmelatla dilerseniz de reçelle tüketebileceğiniz pankekler, en çok merak edilen tariflerden biri. Yumurta, süt ve şeker gibi basit malzemelerle pankek yapımı mümkün. Yapımı kolay olan bu lezzetin nasıl yapıldığı ve malzemeleri merak ediliyor. Peki pankek nasıl yapılır? Pankek tarifi ve malzemeleri neler? İşte ayrıntılar...

Yemek 20-09-2021 16:57

Pancake tarifi: Güzel bir kahvaltı keyfi için nefis pancake nasıl yapılır? (Videolu anlatım)

Pancake, dünyanın çeşitli ülkelerinde kahvaltıların vazgeçilmezi olduğu gibi ülkemizde de trend haline gelmiş durumda. Özellikle çocukların çok sevdiği ve geri çeviremediği bu nefis yiyecek için çeşitli Pancake tarifleri hazırladık. Peki Pancake nasıl yapılır? Püf noktaları nelerdir? Videolu anlatımı ile pratik ve kolay Pancake tarifi haberimizde.

Yemek 05-12-2018 11:57

Dev Pankek

Minik minik pankekler pişirmeye üşeniyorsanız size dev pankek tarifimizi verelim, tek seferde herkes bu lezzete doysun ????????

Yemek 15-10-2018 10:52

Kakaolu pankek tarifi: Yumuşacık hamur çikolatayla buluşuyor!

Kahvaltı keyfinizi bu tatlı mı tatlı lezzetle ikiye katlamak ister misiniz? Kakolu pankek tarifimiz tam size göre!

Yemek 31-08-2018 16:12

Peynirli, Ispanaklı Pancake

Hem pratik, hem lezzetli olsun hem de tok tutsun diyenler için harika bir pancake tarifi. Deneyin ve görün.

Yemek 02-05-2016 13:37