Portekizliler Haberleri

Ve beklenen gerçekleşiyor! Jorge Jesus'un sözleşmesi hakkında gelişmeyi Portekizliler duyurdu

Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Jorge Jesus'un sözleşmesi son günlerde gündeme gelmeye başlamıştı. Sarı-lacivertlilerin başında yaptığı çıkışla taraftarın gönlünde kısa sürede taht kuran Portekizli çalıştırıcı için ülkesinden flaş bir iddia ortaya atıldı. Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceği konuşulan Jorge Jesus için Fenerbahçe'nin devreye girdiği ve sözleşmesinin uzatılması için görüşmelere başlandığı aktarıldı.

Spor 2022-10-29 13:51:36

Fenerbahçelileri her gün tedirgin eden Jorge Jesus'un kontratıyla ilgili yeni gelişme! Portekizliler duyurdu...

Fenerbahçe'nin başında hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da harikalar yaratan Jorge Jesus için Portekiz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Sezon sonunda sarı-lacivertlilerden ayrılıp Brezilya'ya döneceği iddia edilen Jesus hakkında Fenerbahçelilerin içine su serpecek cinsten bir haber yapıldı. Ali Koç ve yönetiminin Jorge Jesus'un sözleşmesi bitmeden masaya oturup mukaveleyi 2026 yılına kadar uzatma planı içinde olduğu ifade edildi.

Spor 2022-10-20 11:16:34

Portekiz-Türkiye maçı kaderini belirleyecek! Yenilirse bırakıyor...

A Milli Futbol Takımı ile 2022 Dünya Kupası Elemeleri play-off maçında karşılaşacak Portekiz'in Teknik Direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu. Türkiye maçını final gibi gören Portekizliler, basın toplantısında tecrübeli hocaya istifa sorusu sordu. Türkiye maçının kaybedilmesi halinde tüm Portekizli taraftarlar Fernando Santos'un istifasını bekleyecek.

Spor 2022-03-23 16:48:53

Portekiz'de seçimleri Sosyalist Parti kazandı

Seçimleri kazanan Sosyalist Parti, tek başına iktidara gelecek çoğunluğu yakalayamadığından hükümeti kurmak için yine dış destek arayacak - Başbakan ve Sosyalist Parti lideri Antonio Costa: - "Portekiz'in uluslararası inandırıcılığı için siyasi istikrar temeldir. Portekizliler istikrarlı bir hükümet için güçlenmiş bir PS'yi tercih ettiler" - Portekiz'de ilk defa meclise giren aşırı sağ parti 1 milletvekili çıkardı - Portekiz demokrasi tarihindeki en düşük katılımlı (yüzde 54) seçim oldu

Haber 2019-10-07 03:13:08

Portekizliler Samsun’da tramvayları inceledi

Portekiz’in 2’nci büyük şehri Porto’nun metro yöneticileri, SAMULAŞ’ın hafif raylı sistemde kullandığı araçları incelemek üzere Samsun’a geldi.Samsun’da, hafif raylı sistemin işleticisi Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Samsun Proje Ulaşım İmar İnşaat Yat.

Haber 12-04-19 11:04

GRAFİKLİ - Afrika'nın bakır zengini ülkesi: Zambiya

Yıllarca İngiliz ve Portekizliler tarafından sömürülen ülke, bağımsızlığını kazandığı 1964'ten bu yana istikrarını koruyor - Afrika'nın ikinci büyük bakır üreticisi olan ülke, zengin yeraltı ve yerüstü kaynaklarıyla biliniyor - 70’in üzerinde farklı etnik gruba ev sahipliği yapan ülke "“Tek Millet, Tek Zambiya” ilkesini benimsiyor

Haber 27-07-18 11:11

Portekizliler Tribünde

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızları Pepe ve Quaresma, Gençlerbirliği karşılaşmasını locadan takip etti.Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final...

Yurthaber 10-03-18 20:32

Portekizliler tribünde

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızları Pepe ve Quaresma, Gençlerbirliği karşılaşmasını locadan takip etti.Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaşan Beşiktaş’ta Pepe’nin sağ ayak baş parmağı kırılmış, Quaresma da kırmızı kart görmüş ve 5 maç ceza almıştı.

Haber 10-03-18 19:48

Balıkesirspor'u Portekizliler Yaktı

- Balıkesirspor Baltok'a, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Ulusal Kulüp Lisansı almak için gerekli mali kritelerleri yerine getirmediği gerekçesiyle 3 puan

Yurthaber 21-09-17 12:46

Avrupa medyası Beşiktaş'ı konuşuyor

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında deplasmanda Porto'yu 3-1 yenmesinin ardından Portekiz basını maçı manşetlere taşıdı. Beşiktaş'ın etkili ve akıllı bir futbol ile Porto'yu yendiği belirten Portekizliler, Cenk Tosun'u ise maçın adamı seçtiler.

Spor 14-09-17 11:41

Portekizliler Galatasaray'ı masaya yatırdı

Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray-Benfica karşılaşması öncesinde Portekizliler sarı-kırmızılı ekibi analiz etti. Mais Futebol sitesinin hazırladığı sarı-kırmızılı ekibin analizinde Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencilerini güçlü ve zayıf yanları ortaya konarak, Galatasaray'ın nasıl bir oyun yapısında mücadele ettiği anlatıldı.  

Spor 20-10-15 10:51

Akhisar Belediyespor'da Portekizliler Imzaladı

Haldun AKYÜZ/AKHİSAR, Başkan Hüseyin Eryüksel'in katıldığı imza töreninde, Braga'dan transfer edilen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Custodio Castro 1.5 yıllık,

Yurthaber 18-01-15 18:45

Onlar için son 43 gün

Fernandes ve Almeida Beşiktaş ile sözleşme uzatmazsa Ocak ayından sonra başka takımlarla görüşme hakkını elde edecek.Yönetim olarak Portekizliler için ellerinden gelen bütün fedakarlığı yaptıklarını belirten Erdal Torunoğulları “Derbiden sonraki 1 hafta, oyuncularımızın karar vermesi için son süre” ifadelerini kullandı.

Spor 19-11-13 06:34

En dürüst millet Finlandiyalılar çıktı

Dünyaca ünlü kültür dergisi Reader's Digest'ın hazırladığı dürüstlük listesinde Finlandiyalılar ilk sırayı alırken, Portekizliler listenin en alt sırasında yer aldı.

Haber 26-09-13 16:18

Beşiktaş'ta Fernandes krizi!

Portekizliler asistleri ve attıkları gollerle sezona fırtına gibi girdi... İkiliyle sözleşme uzatmak için pazarlıklar sürerken, bu durum masaya oturmadan yönetimin eli zayıfladı.

Spor 02-09-13 06:15