Sl Benfica Haberleri

Son dakika: Dünyaca ünlü yıldız Joao Mario Galatasaray için sorguya çekildi! Saygısızlık

Son dakika haberleri: Galatasaray'da Okan Buruk'u teknik direktörlük koltuğuna oturtan yeni başkan Dursun Özbek, transfer çalışmalarını ise futbol direktörlüğüne getirdiği Cenk Ergün'e bırakmıştı. "İlk etapta orta saha için bir çalışmamız olacak" diyen Ergün, vakit kaybetmeden harekete geçmişti. Sarı - kırmızılıların gündemine gelen Joao Mario için ise flaş bir gelişme yaşandı.

Spor 29-06-2022 18:18

Transfer iddiaları sonrası çılgına döndü! Yıldız isme G.Saray sorgusu

Galatasaray transfer haberleri... Yeni sezonda şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve yönetimi teknik direktör belirsizliğini Okan Buruk ile ortadan kaldırarak taraftarlarını oldukça heyecanlandırmıştı. Yapılan bu hamle sonrası transferde daha somut adımlar atmaya başlayan Cimbom, Abdülkerim Bardakcı transferinde mutlu sona ulaşırken orta saha için de doğru bir ismi kadroya katmak istiyor. Liste bulunan oyunculardan Joao Mario için flaş bir gelişme yaşandı.

Spor 29-06-2022 11:49

Tarihin en pahalı transferi olmaya hazırlanıyor! Liverpool kafaya koydu, Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelecek...

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan tarihe geçecek bir imza geliyor. Geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla adeta önüne gelen herkese gol atan Darwin Nunez'in transferi için kulüp tarihinin en yüksek bedelini vermeye hazırlanıyor. Takımdan ayrılması beklenen Mane'nin yerine düşünülen yıldız oyuncunun haberi sosyal medyaya düşmesinin ardından İngiliz taraftarlar transfer nöbetine geçti.

Spor 09-06-2022 09:29

Son dakika: Fenerbahçe'de bilinmeyen Jorge Jesus detayı ortaya çıktı! Neden geç geldi?

Son dakika haberleri: Fenerbahçe taraftarlarının hasreti sona erdi! Dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus, dün gece İstanbul'a geldi. Uçaktan indikten sonra Ali Koç'un özel helikopteriyle otele giden Jorge Jesus'la ilgili detay da ortaya çıktı. 30 Mayıs'ta Fenerbahçe'ye gelmesi beklenen Jesus'un 1 Haziran'da İstanbul'a ayak basmasının nedeni belli oldu.

Spor 01-06-2022 10:03

Portekiz Ligi'nde şampiyon Porto!

Portekiz Süper Ligi'nde 33. hafta karşılaşmasında Porto, Benfica deplasmanına konuk oldu. Porto, 90+4. dakikada Zaidu Sanusi'nin golüyle ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Spor 07-05-2022 23:36

Son dakika: Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye Anderson Talisca hediyesiyle geliyor!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 10 maçın 9'unu kazanarak taraftarlarını sevindiren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın ortaya koyduğu performans beğeni toplamıştı. Sarı - lacivertlilerde gelecek sezon takımın başında teknik direktör olarak kimin olacağı merak edilirken, Jorge Jesus ismi birinci aday olarak öne çıkmıştı. Avrupa basını, Jesus'un Fenerbahçe'ye imza atması halinde Anderson Talisca'nın da sarı - lacivertlilere geleceğini iddia etti.

Spor 28-04-2022 09:45

Liverpool, sürprize izin vermedi

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Liverpool, sahasında Benfica ile 3-3 berabere kalmasına rağmen, ilk maçın avantajıyla yarı finale yükseldi.

Spor 14-04-2022 00:11

Benfica Liverpool maçı saat kaçta, hangi kanalda? Benfica Liverpool maçı canlı yayın bilgileri!

Benfica Liverpool maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor. İlk maçta avantaj sağlamak isteyen Benfica ile İngiliz devi Liverpool karşılaşacak. Mücadelede İspanyol hakem Gil Manzano düdük çalacak. Çift maç usulüne göre oynanacak eşleşmede rövanş karşılaşması 12-13 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Spor 05-04-2022 17:05

Son dakika: Fatih Terim'den Galatasaray için transfer itirafı! Çok istedim ama...

Son dakika: Galatasaray'da başkan Burak Elmas ile birlikte karşılıklı anlaşarak yolları ayıran teknik direktör Fatih Terim, açıklamalarıyla gündem oldu. Başarılı çalıştırıcı, sarı - kırmızılı takım için transfer itiraflarında bulundu. Terim, istediği oyuncuyu açıklarken transferin gerçekleşmediğine üzüldüğünü belirtti. İşte haberin detayları...

Spor 30-03-2022 11:00

Fenerbahçe'den ayrılıp Avrupa devine gidiyor! Hem de bedavaya...

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Başkan Ali Koç'un açıklamasının ardından takımdan ayrılacağı kesinleşen Berke Özer için flaş gelişmeler yaşanıyor. Potansiyeli yüksek bir kaleci olarak bilinen Berke'ye Avrupa'nın büyük bir kulübü talip oldu. Geçtiğimiz günlerde sarı lacivertliler 6 oyuncu ile sözleşme uzatırken, başkan Ali Koç Berke Özer ile sözleşme uzatılmayacağını ifade etmişti.

Spor 21-03-2022 16:59

Son dakika: Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu!

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor 18-03-2022 14:27

Ajax Benfica Canlı İzle! Ajax Benfica maçı ne zaman? Ajax Benfica maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş maçında Ajax ile Benfica karşı karşıya gelecek. Benfica ilk kez Şampiyonlar Liği'nde 16 turu geçmek istiyor. Portekiz temsilcisi 2000 yılından bu zamana kadar dördüncü kez çeyrek finalde boy gösterecek. Ajax da bu sezon Şampiyonlar Ligi maçında büyük başarılar elde etti. Sporseverler, Ajax Benfica maçını iple çekiyor. İşte Ajax Benfica maçına dair detaylar!

Spor 15-03-2022 14:57

Ukraynalı futbolcu Romen Yaremchuk'u duygulandıran destek! Benfica taraftarının desteği sonrası gözleri doldu

Benfica'nın Ukraynalı futbolcusu Romen Yaremchuk, Vitoria Guimaraes maçında oyuna girerken kendisi ve ülkesi için gösterilen desteği görünce duygusal anlar yaşadı. Kaptanlık pazubandı da bir anda kendisine verilen Yaremchuk, kısa süreli yaşadığı şaşkınlık sonrası oyuna girdi. Yaremchuk'un gösterilen destek karşısında gözlerinin dolduğu görüldü.

Spor 28-02-2022 07:44

Benfica Ajax maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Ligi Benfica Ajax maçı hangi kanalda?

Benfica Ajax maçı için geri sayım başladı. Benfica ile Ajax Şampiyonlar Ligi son 16 Turu kapsamında kozlarını paylaşacak. Maç öncesi Benfica Ajax maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Ligi Benfica Ajax maçı hangi kanalda? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte Benfica Ajax maçı ile ilgili bilgiler...

Spor 23-02-2022 19:54

Son dakika: Beşiktaş'tan Galatasaray'a yılın çalımı! Gedson Fernandes bu gece özel uçakla geliyor

Son dakika Galatasaray haberleri: Gedson Fernandes Beşiktaş'ta! Yıldız oyuncuyu ezeli rakibine kaptıran Galatasaray'da moraller çok bozuk. Sarı-Kırmızılı taraftarlar Burak Elmas ve yönetimini sert bir şekilde istifaya davet ediyor. Galatasaray'a gelmeyi çok isteyen futbolcuyu renklerine bağlayamayıp bir de Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'da ortalık karıştı. Gedson Fernandes, Galatasarayla ilgili tüm paylaşımlarını Instagram hesabından sildi. Yıldız oyuncu bu akşam İstanbul'da olacak.

Spor 02-02-2022 11:34

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray bu haberi konuşuyor! Gedson Fernandes gemileri yaktı... Kariyerini bile bitirebilir

Son dakika Galatasaray haberleri: Portekiz medyası, Gedson Fernandes'in Benfica'yı şikayet ettiğini yazdı. Galatasaray'a transfer olmak isteyen fakat kendisi için yüksek bonservis talep edildiği için takımdan ayrılamayan yıldız oyuncu sonunda isyan etti.

Spor 30-01-2022 13:02

Son dakika... Benfica, Fatih Terim'i istiyor! Ayrılıyor mu?

Son dakika Galatasaray haberleri...Galatasaray'ın efsane hocası Fatih Terim için gündemi sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'da Süper Lig'de ortaya koyduğu performansla eleştirilen tecrübeli teknik adam, Avrupa'da aldığı sonuçlarla da kendinden söz ettirmeyi başardı. Geçmiş Avrupa tecrübesinden dolayı her zaman yabancı takımların radarında olan Fatih Terim'e sürpriz bir talip çıktı. Galatasaray'da sözleşmesi devam eden Fatih Terim'in ne karar vereceği henüz bilinmiyor. İşte detaylar...

Spor 02-01-2022 07:27

Fenerbahçe ile anılan Jorge Jesus, Benfica ile yollarını ayırdı!

Benfica, teknik direktör Jorge Jesus ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Fenerbahçe ile görüştüğü konuşulan Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası nasıl bir hamle yapılacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Spor 28-12-2021 18:10

Benfica'dan Pirlo'ya yakın takip!

Portekiz ekiplerinden Benfica'da, teknik direktör Jorge Jesus'un performansından memnun olmayan yönetimin, Andrea Pirlo ile temasa geçeceği öne sürüldü.

Spor 27-12-2021 19:57

Belenenses'teki koronavirüs vakaları Omicron varyantı çıktı!

Benfica karşısına koronavirüs vakaları nedeniyle 9 kişi çıkan Belenenses takımında Omicron varyantına rastlandı. Portekiz-Türkiye maçı öncesi bu konuyla ilgili panik yaşandı.

Spor 29-11-2021 14:42

Futbol adına utanç gecesi! Benfica da skandala ortak oldu

14 oyuncusu koronaya yakalanan Belenenses, Benfica maçına 9 kişiyle çıktı. Kaleci maça orta saha başladı. 7-0 giden maçta Belenenses oyuncusuz kaldı. Maçın oynanmaması için her şeyi yapan Belenenses Başkanı Soares, hüngür hüngür ağladı. Benfica'nın zayıf rakibine attığı gollere sevinmesi büyük tepki çekti.

Spor 28-11-2021 16:08

Gedson Fernandes Galatasaray'a haber yolladı

Galatasaray'ın ısrarla yeniden kadrosuna katmak için uğraştığı Benficalı Gedson Fernandes, menajeriyle konuştu ve Galatasaray'a gitmek istediğini iletti. Sezon başında Beşiktaş'ın da ilgilendiği genç oyuncu için hareketli günler yaşanacak.

Spor 14-11-2021 17:54

Gedson için flaş sözler: Transfer olacak!

Gedson'un menajeri Jorge Mendes'in partnerlerinden Ahmet Bulut, transferle ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Spor 10-11-2021 16:50

Gedson Fernandes'te son dakika! İlginç gelişme...

Sezon öncesi Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Gedson Fernandes'i kulübü göndermeye sıcak baktığı ancak öncelikle oyuncuya kontratı hakkında baskı yapıldığı iddia edildi.

Spor 29-10-2021 08:37

Fatih Terim, Gedson için Rui Costa'yı arayacak!

Galatasaray'ın devre arası ilk hedefi eski oyuncusu Gedson Fernandes olacak. Fatih Terim, yeni başkan seçilen Rui Costa'yı arayarak bu transferi bitirmek istiyor.

Spor 11-10-2021 09:56

Benfica'nın yeni başkanı Rui Costa!

Benfica kulübünün seçimlerinde Rui Costa, oyların %84.45'ini alarak yeni başkan seçildi.

Spor 10-10-2021 13:06

Barcelona bu kez Benfica'ya 3-0'la boyun eğdi

Şampiyonlar Ligi E Grubu ikinci maçında Barcelona, deplasmanda Benfica'ya 3-0 mağlup oldu ve 72-73 sezonundan bu yana ilk kez Avrupa kupalarına 2'de 0'la başladı.

Spor 30-09-2021 07:19

Jorge Jesus: Gedson gitmek istemedi

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray'ın gündemindeki Gedson Fernandes ile ilgili konuştu.

Spor 10-09-2021 17:34

Beşiktaş, Gedson Fernandes'i bitirdi!

Beşiktaş, Gedson Fernandes için Benfica'yla anlaşmaya vardı.

Spor 31-08-2021 18:07

Play-off rövanşında 3 maç oynandı

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında Benfica, Malmö ve Young Boys, bu sezon gruplarda mücadele edecek.

Spor 25-08-2021 07:23

Benfica'dan Gedson Fernandes açıklaması

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes'in transferi ile ilgili olarak Benfica kulübünden açıklama geldi. Benfica Futbol Genel Direktörü Rui Pedro Braz, "Gedson için Türkiye ve diğer liglerden çok sayıda teklif aldık. Fakat ne kulüplerin ismini ne de transfer için teklif ettikleri paranın miktarını açıklayacağım. Daha da önemlisi Gedson Benfica'da kalıyor. Gitmeyecek. Bu kesin olan kararımız" diyerek net konuştu.

Spor 20-08-2021 21:04

Gedson Fernandes transferinde yeni gelişme!

Portekiz ekibi kampta gösterdiği performans sonrası kararını değiştirdi. Teknik Direktör Jorge Jesus olumlu rapor sununca Galatasaray’ın 2+8 milyon Euro’luk teklifi de şu an için masada kaldı. Aslan, Portekiz ekibindeki gelişmelere göre hareket edecek.

Spor 26-07-2021 10:28

Benfica'da yeni başkan Rui Costa!

Galatasaray'ın PSV Eindhoven maçına yetiştirmek amacıyla Gedson Fernandes transferi için görüşmeler yaptığı Benfica'da yeni bir gelişme yaşandı.

Spor 09-07-2021 21:39

Galatasaray'dan Gedson Fernandes için transfer teklifi

Galatasaray, Benfica'ya Gedson Fernandes için teklifini sundu. Portekiz basını Gedson'un önümüzdeki sezon takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu yazdı.

Spor 01-07-2021 07:57

Beddua ile Benfica’nın 100 yıl boyunca şampiyon olmamasını sağlayan teknik direktör: Bela Guttmann

Spor dünyasında takımlar tarih boyunca şampiyon olmak için mücadele verdi. Ancak Benfica takımının teknik direktörü oldukça farklı bir duruma imza attı. Çünkü teknik direktör olarak Bela Guttmann, takımının şampiyon olmaması için beddua etti. Rivayete göre bu beddua 100 yıl boyunca tuttu. Sizler için bu ilginç hikayeyi derledik.

Trend 31-05-2021 09:49

MAÇ SONUCU | Arsenal 3-2 Benfica

UEFA Avrupa Ligi'nde Arsenal, 1-1'in rövanşında Benfica'yı 3-2 yenerek son 16'ya kaldı.

Spor 25-02-2021 22:55

Cüneyt Çakır, Benfica - Arsenal maçını yönetecek

Cüneyt Çakır, Portekiz'in Benfica ile İngiltere'nin Arsenal takımları arasında oynanacak maçta düdük çalacak.

Spor 16-02-2021 15:31

Jorge Jesus, koronavirüse yakalandı

Portekiz Birinci Futbol Ligi ekibi Benfica'da teknik direktör Jorge Jesus'un yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Spor 29-01-2021 14:41

Galatasaray Gedson Fernandes ile anlaştı iddiası

Orta sahaya bir takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın, bonservisi Benfica'da olan Gedson Fernandes ile anlaştığı kaydedildi.

Spor 29-01-2021 10:11

Benfica'da 17 kişide Kovid-19 tespit edildi

Portekiz'in Benfica takımında 17 kişiye yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisi konulduğu bildirildi.

Spor 19-01-2021 19:18

George Gardi: Eljif'in arzusu sezonu burada tamamlamak

Daha önce Türkiye'de Fenerbahçe forması giyen Eljif Elmas'ın Napoli'den ayrılması gündemde. Eljif Elmas'ın menajeri, Makedon futbolcunun Benfica'ya transfer olacağı iddialarına yanıt verdi.

Spor 25-12-2020 12:04

Galatasaray'da Benfica kadrosu belli oldu

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanşında Portekiz temsilcisi SL Benfica ile oynayacağı maç öncesi bugün bir antrenman gerçekleştirdi. Teknik Direktör Fatih Terim kamp kadrosunu belirledi. Sarı kırmızılıların Benfica kafilesinde sakatlığı olan Martin Linnes yer almadı. UEFA listesinde bulunmayan Semih Kaya, Kostas Mitroglou, Emre Taşdemir ile birlikte cezalı Fernando Reges de kafileye dahil edilmedi

Spor 19-02-2019 15:23