Sandviç Haberleri

İzmir'deki 1000 liralık sandviç gündem oldu! İçindekiler bilindik fiyatı şaşırtıcı: Kuzu kulağı, slayze domates...

Sosyal medyada 'musti.geziyor' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişinin İzmir Bostanlı'daki bir sandviç dükkanındaki siparişi popüler oldu. 1000 lira değerindeki sandviçi deneyen kullanıcı, "Çok çok iyi. Burada mutlaka bu sandviçi yemelisiniz" dedi. Sosyal medyadan yorumlar gecikmedi.

Trend 06-03-2024 14:13

Sandviç kurabiye tarifi: Sandviç kurabiye nasıl yapılır?

Bilinen kurabiye tariflerinden ya da aynı görünümdeki kurabiyeler yapmaktan sıkıldıysanız ve farklı bir kurabiye tarifi arıyorsanız sandviç kurabiye tarifimiz tam size göre. Adını şeklinden alan bu kurabiyelerle tatlı krizlerinizi yatıştırabilir ya da çay kahve sohbetlerinin yanında şık sunumlar yapabilirsiniz.

Yemek 09-02-2024 18:25

İşe, okula yemeğinizi evden götürenler için kullanışlı ve pratik yemek taşıma kapları

Günümüzün hızlı tempolu yaşamında dengeli beslenmek her zamankinden daha önemli hale geldi. İşe veya okula giderken sağlıklı atıştırmalıklarınızı yanınızda taşımak genellikle zor olsa da saklama kapları dengeli beslenmeyi sürdürmek için mükemmel bir çözüm sunuyor. Biz de sizler için farklı tasarım ve özelliklere sahip birbirinden pratik ve kullanışlı beslenme kaplarını derledik. Hadi, sağlıklı beslenmeyi kolaylaştırmanın yanında çevre dostu bir seçenek sunan 10 beslenme kabına birlikte bakalım.

Yemek 08-02-2024 18:54

Masum görünüşüne inanmayın! Uzmanı sandviçin ölümcül zararlarını sıraladı

Sağlıklı ve pratik olduğunu düşünerek yenilen birçok yiyecek oldukça zararlı etkiler yaratabiliyor. Sağlıksız gıdalar denildiğinde ilk akla paketlenmiş gıdalar gelse de evde hazırlanan sandviçler de adeta zehir saçıyor. Uzmanı yenilen sandviçlerin zararlı maddelerini ve tehlikelerini tek tek sıraladı.

Haber 16-03-2023 09:17

Sandviç

Sandviç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sandviç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kaşık kaşık yedirir: Orijinal Rus salatası tarifi! Enfes Rus salatası nasıl yapılır?

Rus salatası, soğuk salataların ve sandviçlerin vazgeçilmez lezzeti olarak görülüyor. Bol mayonez ve garnitürler hazırlanan Rus salatası herkesin sevdiği bir salata tarifi. Orijinal Rus salatası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu Rus salatası tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 25-01-2023 11:09

Rock'n Roll'un Kralı Elvis Presley'in altı ay boyunca her gün yediği yemek paylaşıldı! Saplantılı gibiydi...

Rock'n Roll'un Kralı Elvis Presley yaptığı zamansız şarkılarla günümüzde bile popülerliğini sürdürmeyi devam ediyor. Başarılı şarkıları hariç özel hayatıyla da dikkat çeken Elvis Presley'in eski eşi Priscilla, Elvis'in altı ay boyunca her gün aynı yemeği yediğini paylaştı.

Yemek 12-01-2023 13:23

Airfryer sağlıklı hotdog tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da sağlıklı hotdog nasıl yapılır?

Hotdog ya da bir diğer adıyla sosisli sandviç, özellikle sokak lezzetlerinin başında gelen ve sosisle hazırlanan bir atıştırmalıktır. Kökeni Amerikan ve Alman mutfağına ait olan hotdog farklı tarifler ve malzemelerle çeşitlendirilse de temel olarak sosis, yumuşak sandviç ekmeği, hardal ve mayonezle hazırlanır. Airfryer'da da hazırlayabileceğiniz hotdog tarifine farklı bir dokunuş getirerek patates ve tavukla hazırlayıp daha sağlıklı bir yemek yapabilirsiniz.

Yemek 30-12-2022 17:31

Airfryer kruvasan tarifi ve malzemeleri nelerdir? Airfryer'da kruvasan nasıl yapılır?

Fransız mutfağına ait lezzetlerden birisi olan kruvasan oldukça güzel bir tada sahip hamur işlerinden birisidir. Yapımı biraz zahmetli olsa da kat kat kabarmasıyla ve çıtırlaşmasıyla birlikte damaklarda çok güzel bir tat bırakır. Milföy hamuruna benzeyen bir hamura sahip olan kruvasanı airfryer’da kısa bir süre içerisinde pişirebilirsiniz. Kruvasanı dilerseniz sabah kahvaltılarında kahvenin yanında dilerseniz öğle yemeklerinizde sandviç olarak ya da tatlı niyetine tüketebilirsiniz.

Yemek 30-12-2022 16:43

Aioli Sos tarifi: MasterChef Aioli Sos nasıl yapılır? Akdeniz mutfağının vazgeçilmezi

Aioli sos tarifi MasterChef seyircileri tarafından merak edildi. Akdeniz mutfağının sevilen soslarından biri olan aioli tadı itibariyle mayoneze benzetiliyor. Peki, MasterChef Aioli Sos nasıl yapılır? Akdeniz mutfağının vazgeçilmezi aioli sos tarifi...

Yemek 28-11-2022 23:56