Sascha Stegemann Haberleri

Spartak Trnava Fenerbahçe maçının hakemi Sascha Stegemann kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sascha Stegemann hangi takımları yönetti?

Sascha Stegemann, Spartak Trnava Fenerbahçe maçında düdük çalacak. Bu sezon Avrupa kupaları ve Süper Lig’de çıktığı 14 karşılaşmanın tamamından galip ayrılan sarı lacivertliler bu maçı da alıp seriyi sürdürmek istiyor. Hakem Sascha Stegemann sporseverler tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Sascha Stegemann kimdir, nereli ve kaç yaşında? Spartak Trnava Fenerbahçe maçının hakemi Sascha Stegemann hangi takımları yönetti?

Spor 2023-10-05 19:36:42

Borussia Dortmund Bochum maçının hakemi penaltıyı vermediği için özür diledi! Tehdit edildik

Almanya Bundesliga'nın 30. hafta karşılaşmasında Borussia Dortmund'un deplasmanda Bochum ile karşılaşırken, mücadelede 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın hakemi Sascha Stegemann, Dortmund'un penaltısını vermediği için maç sonunda özür diledi. İşte detaylar...

Spor 2023-05-02 09:19:39

TRABZONSPOR KIZILYILDIZ MAÇI CANLI İZLE! UEFA Avrupa Ligi Trabzonspor Kızılyıldız maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Trabzonspor Kızılyıldız maçı için geri sayım sürüyor. Medical Park Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Sascha Stegemann yönetecek.. Bordo Mavili ekipte teknik direktör Abdullah Avcı rakiplerinin Sırbistan'ın en değerli kulüplerinden biri olduğunu söylerken, rakip takımda Teknik Direktörü Milojevic ise ülkelerinde de Türk ligini takip ettiklerini belirtti. 'Trabzonspor Kızılyıldız maçı canlı izle' konu başlığı internette araştırılıyor. Peki, Trabzonspor Kızılyıldız maçı saat kanalda?

Spor 2022-09-15 15:30:14

TRABZONSPOR KIZILYILDIZ MAÇI CANLI İZLE! Trabzonspor Kızılyıldız maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında Kızılyız ile kozlarını paylaşacak. Medical Park Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma için geri sayım devam ederken bordo mavili taraftarlar karşılaşmaya öncesi 'Trabzonspor Kızılyıldız maçı canlı izle' konu başlığını arama motorlarında sorgulamaya başladı. Karşılaşmada Alman hakem Sascha Stegemann düdük çalacak. Peki, Trabzonspor Kızılyıldız maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte karşılaşmanın muhtemel 11'leri...

Spor 2022-09-15 15:06:53

Elon Musk'a bir şok daha: Sascha Zahnd istifa etti!

Tesla CEO'su Elon Musk'a kötü haber bu kez Avrupa'dan geldi. Alman basınının iddialarına göre, Tesla'nın Avrupa operasyonlarını yöneten Sascha Zahnd, Elon Musk'a istifasını sundu. İstifanın nedeni ise dikkat çekici.

Haber 14-05-20 14:08

BİFO Beethoven'ın 250. doğum yılını kutladı

"Beethoven'a Armağan-1" adlı konserde, Sascha Goetzel yönetimindeki BİFO'nun konuğu piyanist Rodolfo Leone oldu - Piyanist Rodolfo Leone: - "Beethoven'ın eserlerini klasik ya da romantik gibi kalıplara sokmak mümkün değil. Ama klasik bir yapı içerisinde romantik anlar, romantik kaçışlar görebiliyorsunuz. Sonuçta ne kadar uzun yıllar geçse de evrenselliğini ve soyutluğunu korumaya devam ediyor"

Haber 24-01-20 10:14

Artık Asus Notebook’larını bir araba gibi kendi anahtarıyla açabileceğiz!

Asus’un tüm dünyayla aynı anda yaptığı lansmanında teknik PR sorumlusu Sascha Krohn’u yakalamışken soru yağmuruna tuttuk.

Trend 08-05-19 20:55

Dumlupınar’a hayran kaldı

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde bir Alman vatandaşının Türk bayrağı ve Atatürk heykelinin önünde ’Ne mutlu Türküm diyene’ demesi sosyal medya’da kısa sürede büyük ilgi gördü.Öğrencilerin ve vatandaşların şehitliği ziyaret edip tarihlerine sahip çıkmalarından çok etkilendiğini belirten Sascha Arms, kendi isteğiyle ’Ne mutlu Türküm diyene’ diye Alan Klavuzu Habib Akalın ile birlikte bağırdı.Başkomutan Tarihi Milli Parkı Alan Klavuzu Habib Akalın , Dumlupınar ilçesine bağlı Ağaçköy’den Oğuz Arslan ve Hüseyin Arslan’ın Amanya’dan getlen misafirlerine kılavuzluk yaptı.

Yurthaber 02-05-19 09:50

Enerjisa Enerji’nin konsolide faaliyet gelirleri yüzde 57 arttı 

  Enerjisa Enerji, 2018 yılının ilk dokuz ayında 2.735 milyon lira konsolide faaliyet geliri yaratarak, gelirlerini geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 57 artırdı.  Enerjisa Enerji’nin 2018’in ilk 9 ayında baz alınan net karı 624 milyon liraya yükseldi.  Enerjisa Enerji CFO’su Sascha Bibert, güçlü büyümenin üçüncü çeyrekte de devam ettiğini söyledi ve ekledi: “Enerjisa Enerji üçüncü çeyrekte yatırımlarına devam ederek hem Dağıtım ve hem de Perakende satış gelirlerinin artışına bağlı olarak faaliyet gelirlerinde güçlü bir büyüme kaydetmiştir.  Şirket önümüzdeki dönemde şartları dikkate alarak, esnek risk yönetim politikaları ile nakit yönetimine ve yatırımların zamanlamasına odaklanacaktır.” (Fotoğraflı)

Finans 06-11-18 13:59

Enerjisa Enerji'nin gelirleri yılın ilk yarısında yüzde 58 arttı

Enerjisa Enerji Finans Direktörü Sascha Bibert: - "Enerjisa Enerji ikinci çeyrekte planlanan yatırımlarına devam ederek, hem dağıtım ve hem de perakende satış gelirlerinin artışına bağlı olarak faaliyet gelirlerinde güçlü bir büyüme kaydetti"

Finans 14-08-18 10:57

Trezeguet'nin menajeri Empacher: Schalke iddiaları doğru değil!

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Mahmoud Trezeguet'in menajeri Sascha Empacher, Schalke 04 hakkında çıkan transfer dedikodularına cevap verdi.

Spor 15-06-18 20:56

Leyla Gencer Anısına: Donizetti ve Puccini konseri

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası tarafından, İstanbul Lütfi Kırdar ICEC'te gerçekleştirilen konserin şefliğini Sascha Goetzel, yönetmenliğini ise Yekta Kara üstlendi

Haber 18-05-18 09:53

Bayern Münih 0-1 Augsburg maçı Tivibu'da yayınlandı

Bundesliga'da heyecan Bayern Münih-Augsburg maçıyla devam etti. Dün saat 16.30'da ekrana gelen Bayern Münih-Augsburg maçını Tivibu Spor 1'de canlı yayınlandı. Karşılaşmayı hakem Sascha Stegemann yönetti.

Spor 10-05-15 10:55

BİFO'nun şefi Sascha Goetzel oldu

10. yılını kutlayan Barış İçin Müzik Vakfı'nın sanat yönetmeni, BİFO'nun şefi Sascha Goetzel oldu.

Magazin 21-02-15 13:17