Selfie Haberleri

Selfie çekmek isterken denize düştüler! Hatıra fotoğrafı için fazla yaklaşınca...

Muğla’nın Datça ilçesinde gerçekleştirilen Badem Çiçeği Festivali’ne gelen bir grup kadın, hatıra fotoğrafı çekilmek için denize fazla yaklaşınca, grupta bulunan 2 kadın denize düştü. Polis ekipleri tarafından kurtarılan kadınlar ambulansla hastaneye götürüldü.

Haber 18-02-2024 16:37

Her satırı korkunç! Karısını bıçaklayarak öldürdü... Cansız bedeniyle selfie çekilerek ailesine gönderdi

Brezilya'da yaşayan 39 yaşındaki Jose Torres isimli bir adam karısını bıçaklayarak öldürdü. Kendi canına kıymadan önce eşinin cansız bedeniyle çekildiği selfieyi ailesine gönderen Torres kaldırıldığı hastanede tedavi edilerek hayat geri döndürüldü. 39 yaşındaki adam kasten adam öldürmekle suçlanarak tutuklandı.

Trend 14-02-2024 13:58

Tarihi surlarda ölümüne selfie! 1 haftada 2 kişi hastanelik oldu, manzara değişmedi

Diyarbakır'da 1 haftada 2 kişi, selfie (özçekim) yaparken tarihi surlardan düşerek yaralandı. 2 kişinin durumunun iyi olduğu belirtilirken, özçekim için halen surlara çıkmaya devam ediliyor. Dağkapı Devlet Hastanesi'nden Uzman Dr. Özkan Yükselmiş, "Sur gibi yüksek manzara çekimlerinde ne yazık ki genç hastaların kayarak yüksekten düştüklerini görebiliyoruz. Bir fotoğraf veya sosyal medya üzerinden paylaşılacak done uğruna böyle bir sıkıntıya girmek çok üzücü " dedi.

Haber 28-01-2024 16:59

Cesetle selfie yapıp sosyal medyadan paylaştı! Ölüm nedeni ortaya çıktı

Zonguldak'ta kan donduran bir olay yaşandı. M.C.Y. (22), ilişki yaşadığı Filiz K.'nin (53) yatakta cansız bedeniyle selife yapıp, fotoğrafı sosyal medyadan paylaşınca gözaltına alındı. İfadesinde gece birlikte içki içtiği Filiz K.’nin sızdığını düşündüğünü söyleyen M.C.Y. serbest bırakılırken, kadının ölüm nedeni de ortaya çıktı. Yapılan otopside, Filiz K.'nin kalp krizinden yaşamını yitirdiği belirlendi. İşte olayın detayları...

Haber 18-05-2023 15:55

Selfie

Selfie Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selfie Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medya için selfie yaparken canından oluyordu! Dehşet anları kamerada

Kırıkkale'de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Lise öğrencisi Muhammed Ali Altundal (15), sosyal medya için selfie yapmak isterken hayatının şokunu yaşadı. Altundal, arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine garda selfie yapmak için çıktığı yük vagonunun üzerinde akıma kapılıp ağır yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, Altundal hastanede yaşam savaşı veriyor. İşte olayın detayları...

Haber 18-05-2023 12:39

Geceyi birlikte geçirdiği kadının cesediyle selfie çekip sosyal medyadan paylaştı, ardından serbest bırakıldı

Zonguldak'ta 3 gün önce evinde cansız bedeni bulunan Filiz K.'nın sır ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı. O gün birlikte olduklarını belirten M.C.Y. sorguda alkol alıp uyuyakaldıklarını belirtti. Cezai ehliyetinin yeterli olmadığı tespit edilen M.C.Y.'nin cesetle fotoğraf çekip sosyal medyadan paylaştığı belirlendi. Filiz K.'nın ölüm sebebi belirlenemezken M.C.Y. sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Haber 17-05-2023 23:18

Eski sevgililerini ağlatacak paylaşım! Çırılçıplak poz verdi... İntikam selfiesi sosyal medyada olay yaratmayı başardı

Sosyal medya fenomeni Mikaela Testa, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla olay yaratmayı başardı. Eski sevgililerini ağlatacak intikam selfiesinde Testa, tüm kıyafetlerini çıkartıp tamamen çıplak bir şekilde ayna karşısında poz verdi. Testa’nın paylaşımı kısa sürede gündem yaratmayı başardı.

Trend 14-01-2023 10:50

Her fotoğrafınızın mükemmel çıkmasını sağlayacak ünlü tüyoları! Zahmetsiz güzellik mümkün

Fotoğraf çekilmek bazı kişiler için bir tutkuyken bazıları fotoğraf çekilmekten ısrarla kaçarlar. Çok güzel olmanıza rağmen fotoğraflarda kötü çıktığınızı düşünüyor ve bu durumdan şikayet ediyorsanız ünlülerin selfielerinde kullandıkları ufak ama etkili sırlara göz atabilirsiniz. Bu tüyolarla zahmetsiz şekilde en mükemmel fotoğraf çekimini sağlayabilirsiniz.

Kadin 20-12-2022 14:27

Sosyal medyayı kasıp kavurmaya başlamıştı! O uygulamada müstehcenlik şoku...

Son birkaç gündür sosyal medya yapay zekâ selfie'lerle dolup taşıyor. Sosyal medyayı kasıp kavurmaya başlayan bu çılgınlık ile ilgili şimdi şok bir iddia ortaya atıldı. yapay zekâ selfie'ler oluşturan Lensa AI isimli o uygulamayı müstehcen görüntüler oluşturmak için kullanmanın mümkün olduğu öne sürüldü. Konuyla ilgili bir açıklamada yer alan "Hayal edebileceğiniz herkesin veya elinizde bir avuç fotoğrafı olan herkesin resimlerini oluşturabilme kolaylığı ürkütücü." ifadesi dikkat çekti.

Haber 12-12-2022 10:02

Dünyanın konuştuğu uçak kazasından sağ salim kurtuldular! Uçaktan çıkar çıkmaz selfie çekildiler... Tepki yağdı

Peru'nun başkenti Lima'daki Jorge Chavez Uluslararası Havalimanı'na iniş gerçekleştiren Latam Havayolları firmasına ait yolcu uçağı, pistteki itfaiye aracına çarpmıştı. Çarpışmanın etkisiyle itfaiye aracında bulunan 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtilmişti. Motoru alev alan pistte kaymaya başlayan uçakta büyük hasar oluşurken kazadan sağ salim kurtulan bir çiftin selfiesi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Trend 22-11-2022 15:25

Siyah beyaz fotoğraf sosyal medyada gündem oldu! Yüzlerce yıl önce çekildi ama... “Dünyanın ilk ayna selfiesi”

Sosyal medyanın ve akıllı telefonların günlük hayatta yerini almasıyla birlikte selfie çekmek doğal hayatın bir rutini haline geldi. Ancal Reddit’te paylaşılan siyah beyaz bir fotoğrafla birlikte bu günlük hayat rutininin ilk olarak yüzlerce yıl öncesinde denendiği iddia edildi. Bir kadının ayna karşısında fotoğrafını çektiği siyah beyaz kare kısa sürede sosyal medyadan gündem oldu.

Trend 05-11-2022 10:10

Kazada ölümden döndü, yerde yaralı yatarken cep telefonuyla 'selfie' çekti! Beraber de fotoğraf çekilelim

Bursa'nın İnegöl ilçesinde minibüs ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı. 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü yerde yaralı halde yatarken, yaptığı hareketle herkesi şaşırttı. Ölümden dönen motosiklet sürücüsü, cebinden çıkardığı cep telefonuyla önce kendi selfie pozunu çekti. Ardından ise kendisine yardımcı olan bir gence "Beraber de fotoğraf çekilelim" diyerek poz verdi.

Haber 21-10-2022 02:10

49 yaşındaki Gülben Ergen'den bikinili ayna pozu: Derin bir sessizlik!

Gülben Ergen sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir süre önce kırmızı bikinisiyle ayna karşısına geçerek selfie çeken 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Gülben Ergen yine benzer bir paylaşımda bulundu. Beyaz bikinisi ile poz veren ünlü ismin bronz teni ve fiziği dikkat çekti. İşte Balıkesir'de huzurlu bir gün geçirdiğini ifade eden Gülben Ergen'in beyaz bikinisiyle verdiği cesur poz...

Magazin 21-08-2022 19:07

Selfie çekmek isterken olanlar oldu! Kastamonu'da feci olay

Kastamonu Tosya'da manzara karşısında özçekim (selfie) yapmak isteyen bir kişinin otomobili uçuruma uçtu. Otomobil olay yerine çağrılan vinçle uçurumdan çekilerek kaldırıldı. Öte yandan otomobilin el freninin çekilmediği ve uçuruma kaydığı öğrenildi.

Haber 04-07-2022 19:08

Uçan kamera Pixy: Snapchat, selfie çeken drone çıkardı

ABD ve Fransa'da 250 dolardan satışa çıkarılan Pixy, selfie çubuğuna ihtiyacı ortadan kaldırıyor.

Haber 03-05-2022 17:45

Apple düşük kalitede selfie kamerasına karşı

Bilindiği üzere Apple’ın son dönemde satışa sunduğu iPhone modellerinin ön panelinde selfie kamerası haricinde, 3D FaceID modülü de yer alıyor. Bu modül sayesinde iPhone modellerinin göreceli olarak daha kaliteli selfie fotoğraflar çektiğini söyleyebiliriz.Peki Apple neden ekran altı kamera teknolojisine sıcak bakmıyor? Malum hali hazırda bazı üreticiler bu teknolojiyi deneyimlemeye başladı. Örneğin Samsung Galaxy Z Fold 3 modelinde ekran altı kameraya yer vermişti.

Haber 14-11-2021 10:02

Hayallerinizden bir adım geride durmayın! Selfie ve fotoğraf çekerken sık yapılan yanlışlar...

Selfieler ve fotoğraflar artık hepimizin olmazsa olmazı. Gerek sosyal medyaya atmak için çektiğimiz selfieleri, gerekse çok sevdiğimiz manzaraları fotoğraflamak için epey uğraş veririz. Fakat bazen ne yaparsak yapalım istediğimiz gibi görüntüler elde edemeyiz. Bunun nedeni iyi bir ayarlama yapamamış olmamız! Peki bu nasıl düzelir? İşte selfie ve fotoğraf çekerken sıkça yapılan yanlışlar...

Haber 27-10-2021 13:34

İlginç görüntü! Ayının peşinden koşup selfie çekti

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, Umutcan Yarar (24) gördüğü ayının peşinde koşup, yaklaşarak selfie çekti.

Haber 20-10-2021 17:12

Tunceli'de ilginç anlar! Ayının peşinden koşup yaklaşarak selfie çekti

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, Umutcan Yarar (24) gördüğü ayının peşinde koşup, yaklaşarak selfie çekti.

Haber 20-10-2021 13:44

Adana'da özçekim faciası! Gençlerden biri feci şekilde hayatını kaybetti

Adana'da, Varda Köprüsü civarında özçekim yaparken uçurumdan düşen iki kişiden biri hayatını kaybetti, diğeri yaralandı.

Haber 11-10-2021 21:14

Özçekim yapmak isterken hayatını kaybetti!

Şanlıurfa'da özçekim yapmak isteyen 19 yaşındaki Bekir Tagay, kuzeni Furkan Tagay'ın elindeki pompalı tüfeğin ateş alması sonucu vefat etti.

Haber 03-10-2021 16:15

'Bebiş' adını verdiği ayı ile böyle selfie yaptı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde otel yöneticisi Deniz Demir, 10 metre kadar yaklaştığı ve 'Bebiş' adını verdiği bozayı ile tehlikeye aldırmadan selfie yaptı.

Haber 08-09-2021 09:50

Korkunç olay! Birlikte selfie çekmeye çalıştığı fil tarafından ezildi

Zimbabve'de bir kişi, birlikte selfie çekmeye çalıştığı fil tarafından ezilerek hayatını kaybetti.

Haber 01-09-2021 15:45

Taksi şoförünün ayı ile özçekimi sosyal medyayı salladı

Artvin’de taksi şoförü Gürsel Demir (40) ormanlık alanda rastladığı ayıyı önce oturup izledi, daha sonra özçekim yaparak sosyal medyada paylaştı. O anları ise cep telefonu kayıt eden taksi şoförü sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Haber 31-08-2021 14:04

Gülşen beline kadar yırtmaçlı geceliğiyle poz verdi

Son dönemde sahnede tercih ettiği kıyafetleriyle sosyal medyada sık sık gündem olan Gülşen evden yaptığı selfielerle de beğeni topluyor. Gülşen geceliğiyle yine hayranlarının ilgisini çekti.

Magazin 24-08-2021 13:44

Selfie çekmek için kayalıklara çıkan fenomen uçurumdan düşerek öldü

Instagram'da özellikle kayalık yerlerde tehlikeli pozlar vererek çektiği fotoğrafları paylaşarak kısa süre içinde tanınan Sofia Cheung, selfie çekerken kaza geçirdi.

Magazin 14-07-2021 11:25

Bartın'da özçekim yaparken denize düşen üniversite öğrencisi, çevredekilerce kurtarıldı

Bartın'da özçekim yaparken denize düşen üniversite öğrencisi, çevredekilerce kurtarıldı

Yurthaber 18-06-2021 18:49

Selfie çekerken canından oluyordu

Bartın’ın Amasra ilçesinde kayalıkların üzerinde selfie çekerken denize düşen üniversite öğrencisi Ürdün uyruklu Seif Mohammad Yousef Khashan (19) vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Haber 18-06-2021 14:20

Yer: Artvin! Köye inen ayı ile selfie çekti

Artvin’de aç kalan yavru ayı köye indi. Ayıyı karşısında gören vatandaşlar önce şaşırdı, daha sonra selfie (özçekim) çekti.

Haber 14-06-2021 11:04

Asker konvoyunda tehlikeli anlar! Araçlardan sarkıp selfie yaptılar

Bursa'da koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlama olmasına rağmen asker eğlencesi konvoyu oluşturan bir grup, yollardaki şeritleri kapatıp trafik akışını yavaşlattı. Hareket halindeki araçlardan sarkanlar ise yürekleri ağızlara getirdi. Aralarında çocuklarında bulunduğu konvoyda selfie yaparak ilerlediler.

Haber 08-06-2021 08:29

Selfie çekerken şüphelendi, beyninde tümör çıktı

Beyin tümörüne bağlı kişilik değişikliği yaşayan ve en son selfie çekerken bazı gariplikler olduğunu anlayan Ajda Şengönüller Gürkanlar’ın beyninde tümör olduğu ortaya çıktı ve 8 saatlik operasyon sonrası sağlığına kavuştu.

Haber 25-05-2021 10:16

Yer: Adana! Selfie yapan kız kardeşler gasp edildi

Adana'da kardeşi Emine Ölker ile yolda yürüdüğü sırada selfie (özçekim) yapan Büşra Ölker’in cep telefonunu gasp eden Kenan P., güvenlik kamerası görüntülerinden yakalandı. Ölker kardeşlerin, gaspçının peşinden koştuğu anlar da kameraya yansırken emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Kenan P., mahkemece tutuklandı.

Haber 10-05-2021 11:14

Özçekim düşkünlüğü 3 kişiyi canından etti!

Kenya'da, Viktorya Gölü'nde gezintiye çıkan gruptan bir kişinin, özçekim yapmaya çalışırken sandalın alabora olmasına yol açması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Haber 22-03-2021 15:30

Teknolojinin gelişmesiyle hayatımızın tam ortasına yerleşen 10 ilginç hastalık

Gelişen teknolojinin hayatın merkezine yerleşmesiyle birlikte sosyal medya uygulamaları daha büyük önem kazanmaya başlamıştır. Teknoloji kolaylıklarla beraber aslında zararları da peşinden sürüklemiştir. Bu zararların en büyük kanıtı olan teknoloji hastalıklarını bir araya getirdik.

Trend 12-03-2021 16:07

Jennifer Lopez'den beyaz mayolu poz!

Jennifer Lopez, evinin odasında beyaz mayolu fotoğrafını paylaştı. Dekoltesi ve kalçalarıyla olan olan JLO sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-03-2021 09:39