Parfüm Haberleri

Calvin Klein, Hermes, Guess... Marka parfümlerde Bahar Fırsatları'na özel indirimler

Dünyaca ünlü markaların övgü toplayan parfümleri Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi. %30'a varan indirimlerle satışa sunulan Calvin Klein, Hermes, Abercrombie ve daha birçok markanın parfümlerine bir şans vermeye ne dersiniz? İster kendinize alın ister sevdiklerinize hediye edin. İşte detaylar!

Haber 15-03-2024 15:43

Vücut spreyi mi parfüm mü? Vücut spreyi ile parfüm arasındaki fark nedir?

Koku esanslı vücut spreyleri, bakım rutini içerisine giren en yeni ürünlerdendir. Normal parfümlerden çok daha hafif yapıda ve güzel özellikleri mevcuttur. Vücut spreyleri genelde parfüm ve doğal esanslar içerir, bu da cildi ferahlatır. Vücut spreyi nedir, nasıl kullanılır?

Kadin 15-03-2024 02:34

Vücut spreyi nedir, nasıl ve ne zaman kullanılır? Vücut spreyi kalıcı mı?

Koku esanslı vücut spreyleri, bakım rutini içerisine giren en yeni ürünlerdendir. Normal parfümlerden çok daha hafif yapıdadır ve güzel özellikleri vardır. Vücut spreyleri genel olarak içerdikleri parfüm ve doğal esanslar ile cilde ferahlık sağlar. Peki, vücut spreyi nedir ve nasıl kullanılır?

Kadin 15-03-2024 02:32

İstanbul'da 200 milyonluk operasyon! 129 bin şişe sahte parfüm ele geçirildi

İstanbul Bayrampaşa'da ülkeye kaçak yollarla sokulduğu fark edilen sahte parfümleri piyasaya sürmeye çalışan kişilere operasyon düzenlendi. Sanayi sitesindeki bir depoya düzenlenen baskında 200 milyon lira değerinde olduğu tespit edilen 129 bin 386 şişe sahte parfüm elegeçirildi.

Haber 06-03-2024 12:38

Diğer Haber Etiketleri

bargello parfüm bargello parfüm kodları bilek Trakya Üniversitesi Chanel Gucci Hermès Lancôme trendyol gül yıldız çanta roll-on vücut spreyi gözlük Deodorant Hugo Boss kaban Bentley Kalp‎ Göz Duygu Özaslan Edirne İstanbul İzmir Victoria's Secret Prada spor ayakkabı alışveriş fenomen fabrika kol saati indirim kozmetik güneş gözlüğü yangın alara abercrombie armani armani code armani si cüzdan creed aventus coco chanel chloe chloe parfüm christian dior davidoff davidoff cool water carolina herrera bvlgari bvlgari parfum bulgari burberry burberry classic burberry parfüm calvin klein calvin klein çanta calvin klein euphoria calvin klein parfüm black friday black opium estee lauder en iyi erkek parfümleri erkek parfüm erkek parfüm önerileri eros parfüm farmasi erkek parfüm fırsat gardenya çiçeği garnier gucci guilty güneş gözlüğü erkek güzellik gözlük çeşitleri gözlük modelleri giorgio armani hypnotic poison hugo boss parfüm ilik hero ayak aqua aqua di polo aqua di polo saat avon avon parfüm emporio armani dior dior homme intense dior hypnotic poison dior parfüm dior sauvage dolce gabbana dolce gabbana parfüm jean paul gaultier jo malone ysl ysl libre kiehl's kiehls kiko mon mont blanc mor michael kors lüks marc jacobs parfüm lancome idole lancome la vie est belle saat rexona rexona clinical protection rexona deodorant siyah terre d hermes slazenger slazenger parfüm kadın güneş gözlüğü kadın parfüm koku parfüm erkek parfüm markaları olympia omnia paco rabanne paco rabanne invictus outdoor outdoor ayakkabı outdoor pantolon tom ford tom ford tobacco vanille güneş gözlük modelleri yves rocher yves rocher parfüm yves saint laurent zara parfüm kadın versace versace eros versace parfüm vichy victoria secret victoria secret parfüm victoria's secret parfüm isimleri eo sant tutku meyvesi sedir ağaç cinsi ense çiçek bahçesi yaz çiçekleri çarkıfelek meyve sosyal medya

Parfüm

Parfüm Hakkındaki Haberler Mynet'te. Parfüm Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Vücudunun güzel kokmasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Vücudunun güzel kokması, kişisel bakımın önemli bir parçasıdır ve çoğumuz bunu sağlamak için çeşitli yöntemlere başvururuz. Doğal ve etkili yöntemler vücudunuzun güzel kokmasına yardımcı olabilir. İşte, vücudunun güzel kokmasını istiyorsan yapman gereken 3 etkili şey....

Kadin 04-03-2024 11:55

Güllerden yutulabilir parfüm! Türkiye'de üretildi: Yapısı sadece iyi kokmak değil

Edirne'de Trakya Üniversitesi'nden Doç. Dr. Gülşah Gedik, güllerden tablet halinde yutulabilir parfüm ürettiklerini belirtti. Doç. Dr. Gedik, "Yapay malzeme kullanmadan gülün kendi aromasını verdiği bir kapsül içerisine koyduğumuz gülden elde ettiğimiz ekstreyi püskürtmeli kurutucuda toz haline getiriyoruz. Bazen polimer ile kaplıyoruz. Bunu da yutulabilir bir hale getirmek için daha sonra kapsüllerin içerisine koyuyoruz. Kapsüllerde yoğun bir koku oluyor; bu koku gülden geliyor" dedi.

Haber 25-02-2024 13:48

Herkes kullanıyor ama zararını kimse bilmiyor! Vücut fonksiyonlarının bozulmasına sebep olan o hata...

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan parfümün bilinmeyen bir zararı ortaya çıktı. Parfümü doğrudan boyun bölgesine sıkmanın tiroid fonksiyonlarını bozduğu öğrenildi. Tiroid bezinin yetersiz hormon salgıladığı durumlarda metabolizma yavaşlar ve obezite ortaya çıkar. Obezite genellikle, göz çevresinde, göbek etrafında ve vücudun alt bölgelerinde kendini gösterir.

Kadin 09-02-2024 07:50

Sevgilinize vereceğiniz en anlamlı hediye! Kokusuyla büyüleyen parfümleri sizin için seçtik

Hoş kokulu bir parfüm, hayatınızdaki o değerli kişiye verebileceğiniz en anlamlı armağanlardan biri olabilir. Bu Sevgililer Gününde ona duyduğunuz aşkı özel bir şekilde ifade etmenin bir yolunu arıyorsanız sizin için seçtiğimiz eşsiz parfümlere göz atabilirsiniz. İşte, farklı nota ve koku profilleriyle büyüleyen parfümler!

Haber 05-02-2024 18:00

Kokunuzla zamana meydan okuyun! İşte parfüm dünyasının klasikleşmiş kokuları

Bazı parfümler var ki, geçen yıllara rağmen popülerliğini hiç yitirmiyor; zaman geçtikte daha da aranan, klasikleşen kokular haline geliyor. Bu içeriğimizde parfümlerin etkileyici dünyasına adım attık ve milyonlarca hayranı olan klasikleşmiş parfümlerden bazılarını sizin için bir araya getirdik. Bu zamansız klasikleri keşfetmeye hazır mısınız?

Haber 30-01-2024 16:49

İzmir'deki parfüm fabrikasında yangın faciası! Parfüm şişeleri bomba gibi patladı! Ölü ve yaralılar var...

Parfüm fabrikasındaki yangından acı haber geldi. İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir parfüm fabrikasında çıkan yangında 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Haber 17-01-2024 10:36

Kendinize ya da sevdiklerinize hediye edebileceğiniz her bütçeye uygun kadın parfüm setleri

Parfüm sadece vazgeçilmez bir kişisel bakım ürünü değil aynı zamanda tarzımızın da bir yansıması. Sahip oldukları kokularla özel anları unutulmaz kılan parfüm setlerinden oluşan bir seçki hazırladık. İçinde parfümün yanında vücut losyonu ya da deodorantın yer aldığı, Versace'den Elizabeth Arden'a Avon'dan Privacy'e kadar her biri kendine has kokusuyla insanları etkisi altına alan parfüm setlerine gelin birlikte göz atalım.

Kadin 13-01-2024 19:01

Fiyatı 2000 TL'ye düştü! Abercrombie & Fitch'in sevilen erkek parfümünde Yılın Son Fırsatı

Karizma ve özgüveni bir arada sunan Abercrombie & Fitch markasının en sevilen erkek parfümlerinden biri olan Away, Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında büyük indirimle satışta! İndirimlerin bugün son günü olduğunu hatırlatalım. İşte detaylar!

Haber 25-12-2023 14:24

Armani, Dior, Lancome ve dahası! Dünyaca ünlü markaların parfümlerinde büyük fırsat

Dünyaca ünlü markaların övgü toplayan parfümleri Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirime girdi! %40'a varan indirimle satışa sunulan Versace, Armani, Dior, Lancome ve daha birçok markanın parfümlerine bir şans vermeye ne dersiniz? İster kendinize alın ister sevdiklerinize hediye edin; işte detaylar!

Haber 17-11-2023 14:36

Christian Dior'un ikonik parfümü Sauvage kısa süreliğine indirimde

Christian Dior'un ikonik ve sofistike erkek parfümü Sauvage şimdi indirimde! Taze ve enerjik bir koku profiline sahip olan, kalıcılığı ve derin notasıyla hayranlık uyandıran bu parfüme Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimli bir şekilde sahip olmak isterseniz yazımızı okumaya devam edin.

Haber 13-11-2023 15:30

İkonik parfümlerde fırsat başladı! Yves Saint Laurent parfümlerde 1000 TL'ye 300 TL indirim

İddialı, cezbedici kokularıyla öne çıkan Yves Saint Laurent parfümlerde kaçırılmayacak indirimler başladı! %25 indirimlere ek 1000 TL'ye 300 TL ve ekstra kupon fırsatı sizleri bekliyor. Libre'den Opium'a, La Nuit de L'Homme'dan Y'ye en ikonik parfümlerdeki indirimleri kaçırmamak için acele edin.

Haber 25-10-2023 14:31

Kokularıyla sonbahara en çok yakışan erkek parfümlerini sizin için listeledik

Tarçın, vanilya, amber, baharat gibi notalara sahip yoğun tatlı kokular, sonbahar ve kış aylarında sıklıkla tercih ediliyor. Siz de doğru mevsimde doğru kokuyu seçmek isteyenlerdenseniz olmanız gereken yerdesiniz! Sonbaharda kendinize ve sevdiklerinize seçebileceğiniz birbirinden farklı kokuları sizler için derledik. Kendinizi öz güvenli, stil sahibi, otoriter ve baştan çıkarıcı hissedebileceğiniz parfümlerin yer aldığı seçkimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 17-10-2023 16:44

Vücut spreyinden parfüme terleme ve koku önleyici kişisel bakım ürünleri

Yaz aylarını her ne kadar sevsek de terleme ve koku problemi can sıkıcı olabiliyor. Ancak ter kokusu sorunuyla baş etmek için bazı ürünler bulunuyor. Parfümden deodoranta pek çok bakım ürünü sayesinde terleme ve ter kokusu problemini minimuma indirebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız terleme ve koku önleyici kişisel bakım ürünlerini incelemeye ne dersiniz?

Haber 28-08-2023 17:51

Herkesin hayran kalacağı bir koku arayanlara Versace'den Burberry'e unutulmaz parfümler

"Bvlgari, Davidoff veya Versace Eros nasıl kokuyor?" sorusunu merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! İyi ve kaliteli bir parfümün çevrenizde yarattığı etki düşündüğünüzden çok daha fazla olabilir. İnsanlığın en kadim duyularından biri olan koku, karşı tarafı etkilemek için kullanılabilecek en iyi yollardan biri. Bunu bilen markalar tarafından üretilen ve girdiğiniz ortamlarda direkt olarak fark edilmenizi sağlayacak parfümleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 28-08-2023 17:51

İmza kokusunu arayanlar buraya! Yüksek puanlı ve tercih edilen kadın parfümleri

Piyasada yer alan sayısız parfüm arasından doğru seçim yaparak etrafınızdakileri kendinize hayran bırakabilirsiniz. Peki, parfüm konusunda doğru seçim yapabilmek için Amazon'un en yüksek puanlı seçenekleri ile hazırladığımız seçkiye göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 22-08-2023 15:55

Bvlgari'den Hermes'e, Hugo Boss'tan Versace'ye Amazon'un en çok satan erkek parfümleri

Birbirinden farklı kokulara sahip parfümler, uzun süre kalıcı etkisiyle çevrenizdekilerin başını döndürmeyi başarıyor. Siz de teninize uygun bir imza kokusu arıyorsanız kalıcılığı yüksek olmasıyla öne çıkan EDP parfümlere göz atabilirsiniz. Sizin için Amazon'un en çok satan erkek parfümlerini derledik.

Haber 14-08-2023 16:39

Sıcak havalarda kişisel bakımdan geri kalmayın! Deodoranttan roll-ona hayat kurtarıcı kişisel bakım ürünleri

Yaz aylarında sıcak havanın olumsuz etkilerinden korunabilmek adına pek çoğumuz kişisel bakımımıza özenmeyi, güzel kokmayı ve bakımı ciddiye alırız. Bu süreçte kimi zaman ter kokusuyla mücadele etmekte, doğru parfümü veya tenimize yapışacak o yaz kokulu vücut spreylerini bulmakta zorluk çekebiliyoruz. Yazın rahat ve çekici kokularını, terleme ve koku önleyici deodorant önerilerini sizin için bi araya getirdik.

Haber 17-07-2023 19:13

Armani, Kiko, Lancome, YSL... Parfümden maskaraya %40'a varan indirim

Lancome'dan Yves Saint Laurent'e, Armani'den Kiko'ya dünyaca ünlü kişisel bakım ve kozmetik markalarında yaz indirimleri başladı. Parfümden şampuana, maskaradan ruja her ihtiyaca uygun ürünlere %40'a varan indirimlerle sahip olmak için acele edin, işte detaylar!

Haber 13-07-2023 00:53

Muhteşem kokularıyla baş döndüren en iyi erkek parfüm önerileri

Bu yıl, erkek parfümleri için oldukça hareketli bir yıl oldu. Yeni trendler, klasiklerin yeniden yorumlanması ve farklı nota kombinasyonları ile karşımıza çıkan birbirinden güzel parfümler bu yıl da erkeklerin ilgisini çekmeyi başardı. Peki, yılın en iyi erkek parfümleri hangileriydi? Sizler için bu yılın öne çıkan parfümlerini mercek altına alıyor, kokunuzla gözleri üzerinize çekmenize yardımcı olacak öneriler sunuyoruz. Hazırsanız hep beraber en iyi erkek parfümlerine göz atalım!

Haber 07-07-2023 10:10

Kokusuyla tüm duyuları uyaran en iyi erkek parfüm çeşitleri

Erkeklerin güçlü, karizmatik ve çekici hissettikleri anlardan biri de doğru bir parfümü buldukları andır. İyi bir erkek parfümü kişinin kendine güvenini artırdığı gibi çevresindeki insanları da etkileyebilir. Bugün piyasada birçok farklı erkek parfümü bulunuyor ama en iyi olanları seçmek zor olabilir. Sizin için koku aşıklarının hayran kalacağı erkek parfüm önerilerimizi listeledik. En iyi erkek parfümlerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 19-06-2023 16:53

Gözlük, saat, çanta, parfüm ve dahası... Sezona damgasını vuran aksesuarlarda indirimler başladı

Havalı görünmenin basit ve etkili yollarından biri, tarzınıza uygun aksesuarlarla kombinlerinizi zenginleştirmektir. Siz de bu yaz birbirinden şık aksesuarlarla stilinize hava katmak isterseniz saatten gözlüğe, parfümden çantaya her beğeniye ve ihtiyaca uygun şu an indirimde olan ürünlere sahip olarak şıklık yolculuğunuzda bir adım atabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 05-06-2023 09:24

Çekiciliğinizi artıracak Diesel, Lancome ve Estee Lauder parfümlerde %30'a varan indirim

Kombinlerinizdeki şıklığı, stilinizdeki havayı hoş kokulu bir parfümle taçlandırmak isteyenler buraya! Harika bir haberle geldik: Diesel, Lancome ve Estee Lauder markalarının parfümlerinde kısa süreliğine %30'a varan indirimler başladı. Eşsiz kokulara uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin!

Haber 28-04-2023 10:54

Bahar ve yaz aylarında kullanabileceğiniz fresh parfümler

Kim mis gibi kokan fresh bir parfümü sevmez ki? Bahar ve yaz aylarında tarzınızı harika kokan bir fresh parfümle taçlandırabilirsiniz. Tabii alacağınız parfümün kokusu kadar kalıcılığı da kadar önemli. Eğer siz de hem fresh hem kalıcılığı yüksek parfümleri seçmekte zorlanıyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız! Haydi gelin, en kaliteli ürünlere yer verdiğimiz yazımızı birlikte inceleyelim.

Kadin 13-04-2023 16:06

“Libido eksikliğini giderecek” dedi! Kendi terinden hazırlanan parfümü çıkarttı... “Erkekler buna bayılıyor”

Brezilyalı sosyal medya fenomeni Wannessa Moura, koronavirüs pandemisinin başında çalışmalarını yürüttüğü parfüm fikrini hayata geçirdi. Kendi terinden oluşturulan parfümü piyasaya çıkarttığını duyuran Moura, kokunun insanlardaki libido eksikliğini gidereceğini iddia etti.

Trend 08-04-2023 13:56

Sıradışı ve baştan çıkarıcı kokusuyla Paco Rabanne Olympea parfüm incelemesi ve yorumları

Paco Rabanne Olympea, baştan çıkarıcı ve unutulmaz bir kadın parfümü olarak piyasaya sürüldü. Yeni çağın tanrıçası temasıyla tasarlanan Olympea, bir savaşçının gücü ile bir kadının güzelliğini birleştiriyor. Taze ve oryantal notaların birleşimi yemyeşil tazelik ve feminenlikle harmanlanıyor. Olympea, hem gündüz hem gece kullanım için uygun ve kendine özgü bir imza kokusu yaratmak isteyen her kadının koleksiyonunda bulunması gereken bir parfüm. Bu eşsiz parfümü sizin için inceledik.

Haber 31-03-2023 15:33

Modern ve şık kadınların kokusu Armani Si parfüm incelemesi ve yorumları

Giorgio Armani imzasını taşıyan Si Kadın Parfümü özgürlük, bağımsızlık ve cesaretin kadınsı bir ifadesini içeriyor. İçindeki zengin çiçek ve meyve notaları her ortama uyum sağlayacak bir koku yaratıyor. Kalıcılığı sayesinde gün boyu size eşlik ederken teninizde çekici ve zarif bir iz bırakıyor. Şık şişesi ile banyo dolabınızda veya makyaj masanızda dekoratif bir detay oluşturacak bu parfüme bir şans vererek hem güzelliğinizi vurgulamaya hem de kendinize özgüven katmaya ne dersiniz?

Haber 31-03-2023 14:58

Spor ve şıklığın birleştiği nokta: En iyi Slazenger parfüm çeşitleri ve yorumları

Sporun ve şıklığın buluştuğu nokta artık daha yakınınızda! Slazenger, sportif tarzınızı yansıtan, ferahlatıcı ve enerjik kokularıyla sizlere yeni bir seçenek sunuyor. Slazenger parfümleri spor hayatınızın yanı sıra günlük yaşamınızda da size eşlik edecek, sportif karakterinizi yansıtan harika seçenekler sunuyor. Slazenger parfümleri kaliteli ve dayanıklı spor ekipmanlarıyla bilinen bir marka olan Slazenger'ın imzasını taşıyor. Yazımızda sizin için en iyi Slazenger parfüm çeşitlerini inceledik.

Haber 24-03-2023 07:09

Klasik ve modern kokuları buluşturan en iyi Gucci parfüm çeşitleri ve yorumları

Hayat bir yolculuk ve bu yolculukta insanlarla tanışır, anılar biriktiririz. Tüm bu anıların bir parfümle ilişkisi olabilir mi diye düşündünüz mü hiç? Kokular duyularımızı harekete geçirir ve anılarımızı hatırlatır. Bu nedenle sıradan anılarınızı bile özel kılacak, kaliteli bir parfüme sahip olmak önemli. Kendinize özgü kokunuzun olması, etrafınızdaki insanlar üzerinde unutulmaz bir izlenim bırakır. Bu yazımızda özgünlüğünüze ışıltı katacak Gucci parfüm çeşitlerini inceledik.

Haber 24-03-2023 05:24

Doğanın kokusunu hissetmek isteyenlere en iyi Yves Rocher parfüm çeşitleri ve yorumları

Doğadan ilham alınan Yves Rocher parfümleri, size en özel anlarınızda eşlik edecek. Yves Rocher'nin özel parfümleri, zararlı kimyasal maddeleri içermez ve doğal bileşenlerin rahatlatıcı etkisini gün boyu cildinizde hissettirir. Doğal malzemelerle hazırlanmış Yves Rocher parfümleri ile hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartabilirsiniz. Doğanın özünü şişelerinde saklayan en iyi Yves Rocher parfümlerini sizin için listeledik.

Haber 23-03-2023 03:24

Kalitenin vazgeçilmezi en iyi Bvlgari parfüm çeşitleri ve yorumları

Lüks mücevher ve aksesuar tasarımlarıyla tanınan İtalyan devi Bvlgari aynı zamanda parfüm sektörünün de gözde markalarından. Bvgari parfümleri sofistike, zarif ve modern kokularıyla biliniyor ve her yaş ve tarza uygun ürünler sunuyor. Sektörün karizmatik markası Bvlgari, kalıcılığı ve benzersiz tarzıyla özgüveninizin vazgeçilmez bir parçası haline gelecek. Lüks ve kalite arzusunun vazgeçilmez adresi Bvlgari parfüm çeşitlerini gelin birlikte inceleyelim.

Haber 20-03-2023 09:49

O bir klasik! İşte en iyi Hugo Boss parfüm çeşitleri ve yorumları

Hugo Boss, moda dünyasında adından sıkça söz ettiren ve kaliteli ürünleriyle fark yaratan bir marka olarak öne çıkıyor. Farklı tarzlara hitap eden özgün ve kalıcı kokular sunan Hugo Boss parfümleri, kendi benzersiz tarzları ile en çok tercih edilen parfüm markaları arasında yer alıyor. Hugo boss parfümleri fiyatı ve kalitesi ile premium segment markalardan biri olarak görülüyor. En çok tercih edilen Hugo Boss parfümlerini ve Hugo Boss parfüm yorumlarını sizler için inceledik.

Haber 20-03-2023 09:24

Farkım kokum diyorsanız işte sizin için en iyi Armani parfüm çeşitleri ve yorumları

Armani, kaliteli ve lüks ürünleriyle tanınan bir İtalyan moda markası. Armani'nin yarattığı parfüm koleksiyonu da zarif kokularıyla kullanıcılarını büyülüyor. Erkekler için ferah ve maskülen kokular sunan marka, kadınlara ise daha çiçeksi ve tatlı kokularla hitap ediyor. Armani erkek parfümleri ve Armani kadın parfümleri kalıcılığı ve yoğunluğu ile öne çıkarken her beğeniye ve ortama uygun şekilde tasarlanıyor. Sizin için Armani'nin en iyi parfümlerini seçtik. İşte detaylar!

Haber 20-03-2023 09:03

İmzamı kokumla atarım diyenler için en iyi Burberry parfüm çeşitleri ve yorumları

Moda dünyasının ünlü markası Burberry, parfüm söz konusu olduğunda oldukça iddialı bir yerde bulunuyor. Burberry parfümler, kalıcı ve unutulmaz kokularıyla dünya çapında milyonlarca hayrana sahip. Markanın parfümlerini diğer parfümlerden ayıran şey, farklı notaları özel bir şekilde bir araya getirmesi ve ortaya herkesin beğendiği muhteşem kokular çıkarması. Sizin için en iyi Burberry kadın parfüm ve Burberry erkek parfüm çeşitlerini inceledik. İşte detaylar!

Haber 20-03-2023 08:50

Kokunuzla hafızalara kazınmanızı sağlayacak, en çok iltifat alan en iyi 10 erkek parfümü

Kokunuzla etrafınızdaki herkesi büyülemek ister misiniz? Ve tabii sık sık "Parfümün nedir?" sorusunu duymak... Sizin için en çok iltifat alan, en iyi 10 erkek parfümünü bulduk! En favori kişisel bakım ürününüz olacak, en özel o kokuları gelin birlikte keşfedelim.

Haber 15-03-2023 08:59

Kadınların mutlaka göz atması gereken 2023'ün en iyi kadın parfümleri

Teninizle bütünleşen parfümün eşsiz kokusuyla hafızalarda yer edinmeye ne dersiniz? Eğer imza kokunuz olacak bir parfüm arayışındaysanız 2023 en iyi kadın parfümlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmanızı öneririz. Önerilerimiz doğrultusunda teninize en çok yakışacak parfümü bulabilir, büyüleyici kokunuzla baş döndürebilirsiniz. Gelin, o halde keşfedelim.

Kadin 09-03-2023 08:56

Boşuna binlerce lira ödemeyin! Dünyaca ünlü parfümlerin en iyi ve uygun fiyatlı muadilleri

Kadınlar girdikleri ortamlarda yalnızca kıyafetleriyle ve güzellikleriyle değil, kokularıyla da iz bırakmayı severler. Bu sebeple kendine yakıştığını düşündüğü parfümlerle etrafa güzel kokular saçarlar. Siz de parfümünüzle herkesi kendinize hayran bırakmak istiyorsanız uygun fiyatlara dünyaca ünlü markaların muadillerini bulabilirsiniz. Nasıl mı? İşte cevabı!

Kadin 07-03-2023 16:17

Yaz boyunca en büyük yardımcınız olacak en güzel ve doğal kokulu erkek parfüm önerileri

Havalar ısındığı zaman daha fresh kokular tercih edilir. Baharatlı ve yoğun kokular sıcak havayla rahatsız hissettirebilir. Böyle zamanlarda kullanabileceğiniz parfümünüz yoksa üzülmeyin. Birbirinden etkileyici, yaz mevsimiyle uyumlu parfüm seçeneklerine göz atarak kendi kokunuzu bulabilirsiniz. Hangi parfümü alacağınıza henüz karar vermediyseniz veya imza kokunuzu hâlâ bulamadıysanız yazımız tam size göre!

Haber 03-03-2023 17:08

Birbirinden kaliteli markaların stilinize hava katacak indirimdeki ürünlerini keşfedin

Olduğundan daha havalı görünmek, stiliyle herkesin dikkatini çekmek isteyenler buraya! Gardırobunuza stil sahibi hoş birkaç parça eklemenin zamanı geldi; hem de kalitesiyle öne çıkan markaların indirimdeki ürünlerinden! Gelin, vakit kaybetmeden sizin için seçtiğimiz indirimlere bir göz atalım.

Haber 20-02-2023 17:25

Sonbahar ve kış aylarında kadınların kullanabileceği parfüm notaları

Sonbahar ve kış mevsimine geçişte hayatımızın her alanında daha fazla yoğunluk hissediyoruz. Birçok kişi için çok önemli olan parfüm kokusu da bu yoğunluk isteğinden nasibini alıyor. Kadınlar için sonbahar ve kış aylarına en çok yakışan parfüm notalarını bir araya getirdik. İşte sonbahar ve kış mevsimi için parfüm seçerken dikkat etmeniz gereken o notalar!

Kadin 02-02-2023 18:12

Ne var bu parfümlerin içinde? diyeceğiniz 5000 TL üstü pahalı, üst segment parfümler

Üst segment niş parfümler, koku meraklılarının en çok merak ettiği ürünler arasında yer alıyor. Bu lüks kokular özenle ve ufak sırlar içerecek şekilde edilerek hazırlanıyor. Bu da onları benzersiz parfümler hâline getiriyor. Niş kokular genelde bulunması zor içeriklerle elde ediliyor. Bu nedenle dikkat çekici olmaları son derece kaçınılmaz. İşte "Ne var bu parfümde?" diyeceğiniz 5 bin TL üstü fiyatıyla dudak uçuklatan o kokular!

Haber 20-01-2023 15:10

Parfümlerin kalıcılığını arttırmak için ne yapabiliriz?

Hoş kokulu parfümünüzün teninizde ve kıyafetlerinizde uzun süre kalıcı olmasını istiyor ancak ne yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Neyse ki bunun için uygulayabileceğiniz birçok farklı yöntem var! Bu yöntemler sayesinde parfümünüzün kokusunun çok daha uzun saatler dayanmasını sağlayabilirsiniz. Haydi; etkisini görünce çok şaşıracağınız, mutlaka uygulamanız gereken en iyi tüyoları birlikte inceleyelim.

Kadin 06-01-2023 16:12

Etkileyici ve kalıcı kokuya sahip 2022'nin en iyi erkek parfümleri

Sıradanlıktan uzak olduğunu göstermek isteyen erkeklerin ilk tercihi, kokusuyla baş döndüren bir parfüm kullanmak oluyor. Dolayısıyla akıllara, "En iyi parfüm nasıl olur?" sorusu geliyor. Şüphesiz, en iyi erkek parfümü en uzun süre kalıcı ve etkili olandır. Elbette siz de o muhteşem parfümü arayanlardansınız! Gelin, bu yılın en beğenilen parfümlerini beraber inceleyelim.

Haber 16-12-2022 16:12

Duygu Özaslan'ın tavsiye ettiği zarif kokusuyla sizi kendine hayran bırakacak parfüm önerisi ve alternatif koku önerileri

Duygu Özaslan'ın Instagram'da paylaştığı Cacharel Noa, hoş kokusuyla Özaslan'ın takipçilerinin radarına girdi. Kaliteli bir parfümün bütün detaylarını taşıyan ürün, hemen herkesin beğenisini kazandı. Siz de bu parfümü merak edenlerdenseniz doğru yerdesiniz! Kendine hayran bırakan bu eşsiz kokuyu almayı düşünüyor ya da benzer alternatifler arıyorsanız okumaya devam edin!

Kadin 01-12-2022 10:54

Mynet Kadın takipçilerimizin kokusundan asla vazgeçemediği favori parfümleri

Onlarca markanın binlerce parfümü içinden seçim yapmak elbette oldukça zor. Ancak stil sahibi, zevkli kadınların önerileri bu konuda oldukça yol gösterici. Biz de Mynet Kadın takipçilerimize kokusunu asla unutamadıkları favori parfümlerini sorduk. Gelen yanıtları inceledik ve en çok yorum alan parfümleri belirleyerek bir seçki oluşturduk. İşte Mynet Kadın takipçilerimizin favori parfümleri...

Kadin 29-11-2022 18:48

Büyük gün geldi! Efsane Cuma indiriminin kaçırmamanız gereken ürünlerini sizin için derledik

Büyük gün, bugün! Kasım ayı boyunca süren indirimleri taçlandıran Efsane Cuma geldi çattı! Siz de "Yılın son büyük indiriminden ne alsam?" diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Onlarca kategorideki binlerce ürünün müthiş indirimlerle satışa sunulduğu bu büyük alışveriş etkinliğinden yüksek indirim oranına sahip parfüm, saat ve güneş gözlüklerini sizin için derledik. Haydi durmayın, acele edin. İşte detaylar!

Haber 25-11-2022 10:48