Sütlaç Tarifi Haberleri

MasterChef fırın sütlaç nasıl yapılır, malzemeleri neler? Tadına doyulmaz fırın sütlaç tarifi

MasterChef fırın sütlaç tarifi merak ediliyor. All Star sezonuyla ekranlara dönen MasterChef'te heyecan dolu mücadeleler yaşanıyor. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan Türkiye'nin 7 bölgesinden tatlılar yapmalarını istedi. Bunlardan biri de fırın sütlaç oldu. En lezzetli fırın sütlacı tarifini yapan takım dokunulmazlıkta öne geçecek. Peki, MasterChef fırın sütlaç nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 18-07-2023 19:48

İftar için en kolay ve lezzetli menü! Ramazan’ın 25.günü menüsü

Ramazan’ın 25. günü için hazırladığımız bu menüde leziz tatlar bulunuyor. Ramazan’ın sonuna doğru yaklaşırken ağır ve yorucu menüler yapmaktan yorulduysanız bu menü tam size göre. Çok hızlı ve kolay bir şekilde hazırlayacağınız yemeklerin tadı saatlerce hazırlık yapmışsınız gibi olacak.

Yemek 27-04-2022 09:14

Ünlü şeflerden tadına doyum olmaz Hamsiköy sütlacı tarifi! Meğerse işin püf noktası...

Ünü Trabzon Maçka'nın minik mahallesi Hamsiköy'den başlayarak tüm dünyaya yayılan Hamsiköy sütlacı evlerde bayram havası yaşatan çok lezzetli bir tatlı. Yemekten sonra üzeri nar gibi kızartmış bir sütlaca kim hayır diyebilir ki? İşte lezzetiyle damaklara bayram havası estirecek olan Hamsiköy sütlacı tarifi...

Yemek 05-10-2021 13:31

Yok böyle bir lezzet! Kıvamına ve rengine bayılacağınız Yörük sütlacı tarifi

Tatlı yemeyi kim sevmez! En bilinen sütlü tatlılarımızdan sütlacın farklı çeşitlerini afiyetle yemiş olmalısınız bugüne kadar. Peki içindeki bakliyatları ve safrandan gelen tatlı sarı rengiyle Yörük sütlacını hiç denediniz mi? Malzemeleriyle aşureye selam gönderen, safranı ve sütüyle farkını ortaya koyan bu tatlının tarifini araştırdık.

Yemek 24-09-2021 14:33

Sütlaç Tarifi

Sütlaç Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sütlaç Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Sütlaç nasıl yapılır? Sütlaç malzemeleri nelerdir?

Sütlü tatlıların en besleyicilerinden olan sütlaç tatlısı, aynı zamanda hafif tüketimiyle de çokça tercih ediliyor. Soğuk ve sıcak olmak üzere farklı şekillerde servis edilebilen sütlacın nasıl yapıldığını, gelin hep birlikte öğrenelim...

Yemek 20-09-2021 15:51

Tatlı mı, tuzlu mu? Kafaları karıştıran bir Tayland lezzeti: Mangolu yapışkan pirinç (Mango sticky rice)

Güney Asya sütlacı olarak da bilinen mango sticky rice, Tayland mutfağının en popüler lezzetlerinden biri olarak kabul ediliyor. Hazırsanız bu lezzetin tarifini sizler için araştırdık.

Yemek 15-09-2021 16:58

Vedat Milor'dan sosyal medyayı ikiye bölen sütlaç mı baklava mı anketi!

Gastronomi yazarı Vedat Milor, Twitter üzerinden yeni bir anket başlattı. Milor, anketinde, takipçilerine sütlaç ve baklava arasında kalsalar hangisini ısmarlayacaklarını sordu. Paylaşıma kısa sürede yüzlerce yorum gelirken, ankette ezici çoğunluğu baklava oluşturdu.

Magazin 20-03-2021 07:16

Pastanelerde yediğinizden daha lezzetli: Ev yapımı fırın sütlaç tarifi!

Buram buram süt kokan fırında sütlaç, lezzetinden önce mis kokusuyla doyurur. Sütlaç, evlerde sıklıkla yapılsa da fırında sütlaç genelde pastanelerde tüketilir ya da hazır bir şekilde alınır. Aslında fırında sütlaç tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Püf noktalarını dikkate alarak son derece leziz bir tatlıya imza atabilirsiniz. Fırın sütlaç yapımını videolu anlatımla da adım adım izleyebilirsiniz.

Yemek 24-02-2021 11:52

Haşhaşlı Portakallı Sütlaç

Portakalın hafif mayhoşluğu, haşhaşın hafif çıtırlığı... Bu sütlaç anlatılmaz yaşanır!

Yemek 13-12-2018 14:53

Sütlaç tarifi: Lezzetli ve kolay sütlaç tarifleri (nişastalı, unsuz, pirinçli) - Videolu anlatım

Türk mutfağının geleneksel tatlılarından biri olan sütlaç, en sevilen tatlılarımızdan biridir. Yazımızdaki kolay sütlaç tarifi ile siz de fazla vakit harcamadan, kolayca evdekilere, komşulara, misafirlere lezzetli bir sütlaç yapabilirsiniz. Klasik olarak süt ve pirinç ile yapılan sütlaç, sağlıklı tatlılar tüketmek isteyenler için farklı tariflere de sahip. Sizin için nişastalı unsuz sütlaç tariflerini de derledik.

Yemek 21-10-2018 18:29

Sütlü tatlı sevenler buyursun: Sütlaç tarifi

Sütlü tatlıların en sevilenlerinden biri olan sütlaç tarifini tam ölçüsü ve kararında birlikte hazırlamaya ne dersiniz?

Yemek 12-12-2017 13:58

Sütlaç Tarifi

Türk mutfağının en önemli, en sevilen ve en lezzetli tatlılarından bir tanesi olan sütlaç, özel günlerde ve akşam yemeklerinden sonra sık sık tüketilir.

Yemek 07-09-2016 16:11

Sütlaç nasıl yapılır? Sütlaç tarifi

İster sıcak isterseniz soğuk olarak afiyetle yiyebileceğiniz mis gibi sütlaç tarifi. Türk mutfağına özgü bu lezzeti kısa sürede hazırlayıp servis edebileceksiniz.

Yemek 17-05-2016 12:49