Toki Sosyal Konut Projesi Basvuru Ekrani Haberleri

İnşaatı tamamlanan konutlar teslim edilmeye başladı: 'Kasım sonuna dek devam edeceğiz'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nca inşaatı tamamlanan 1779 sosyal konutun, hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını açıkladı.

Haber 2023-11-08 15:39:41

Sosyal konut projesi nedir, TOKİ başvuru şartları nelerdir? Sosyal konut projesi şartları nelerdir?

Türkiye’de ev sahibi olmak isteyenlere sunulan seçeneklerden biri de sosyal konut projeleridir. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kuruluşu, bu amaçla kurulmuş bir kamu kuruluşudur. Bazı şartlara bağlı olarak dahil edilebilen konut projeleri için ilgili kurumlara başvuru yapmak ve istenen şartları yerine getirmek gerekir. Sosyal konut projelerinden yararlanabilecek kişiler kanunlar gereğince belirlenmiştir. Peki, sosyal konut projesi şartları nelerdir?

Haber 2023-08-28 10:33:35

TOKİ arsa şartları nelerdir? TOKİ e-Devlet arsa başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olan Toplu Konut Dairesi Başkanlığı (TOKİ) öncelikli olarak sosyal konut üretimi amacı ile kurulmuş olan bir kamu kuruluşudur. Seksenli yıllarda faaliyet göstermeye başlayan TOKİ kapsamında arsa ya da ev alabilmek için gerekli bazı koşullar ve uyulması gereken bazı kurallar bulunur.

Haber 2023-08-21 22:34:09

TOKİ duyurdu: KDV'den muaf, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade… 28 ilde 503 arsa açık artırma ile satılıyor

TOKİ, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 28 ildeki 503 arsayı açık artırmayla satışa sunuyor. Muhammen bedeli 11 milyar 270 milyon 290 bin 792 lira olan yaklaşık 2 milyon 879 bin 106 metrekare büyüklüğündeki arsalar için açık artırma,18-19 Temmuz'da yapılacak. Konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, akaryakıt istasyonu, depolama alanı, sosyal kültürel tesis ve plansız nitelikteki arsalara yüzde 35 peşinat, 48 ay vadeyle sahip olunabilecek.

Finans 2023-06-27 15:24:04

Başvuru için son 3 gün! İstanbul'a yeni sosyal konut projesi: İşte merak edilen 20 soru ve cevabı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi 'İlk Evim, İlk İşyerim' ve 'Yeni Evim' kampanyalarının ardından şimdi de İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla yeni bir kampanya daha hayata geçiyor. Başvuru süreci 2 Haziran'da sona erecek “Yenişehir Evleri Arnavutköy” Projesinde yüzde 20 peşinat ve 120 ay vade kolaylığı sağlanacak. İşte projeyle ilgili merak edilen 20 soru ve cevabı...

Finans 30-05-23 14:16

TOKİ İSTANBUL KURA SONUÇLARI açıklanıyor! E-devlet TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları sorgulama sayfası

TOKİ İstanbul kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi İlk Evim İlk İş Yerim TOKİ kura çekimi 1-19 Nisan 2023 tarihlerinde İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir, Esenler, Arnavutköy için gerçekleştiriliyor. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde kura sonuçları heyecanla bekleniyor. Peki, TOKİ İstanbul kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte E-devlet kura sonuç sayfası...

Finans 13-04-23 11:42

“İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” kuralarında yeni çekilişler yapılıyor! İşte üçüncü etap kura çekimlerinin tarihleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bir yandan afet bölgelerindeki geçici ve kalıcı konut çalışmalarını aralıksız sürdürürken diğer taraftan da Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi “İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” için kuralarına devam ediyor. “İlk İş Yerim” projesi üçüncü etap kura çekimleri 7 ila 28 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Finans 07-04-23 12:23

Son dakika: TOKİ İlk Evim arsa ve işyeri için yeni kura takvimi açıklandı

Son dakika: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projeleri kapsamında kura çekimleri devam ediyor. Bu kapsamda TOKİ İlk Evim arsa ve işyeri için yeni kura takvimi açıklandı. "İlk Evim Arsa" kuraları 20-27 Mart tarihleri arasında, “İlk İş Yerim” ikinci etap kura çekimi ise 23 Mart'ta çekilecek.

Finans 20-03-23 10:25

İstanbul'da İlk Evim projesinde kura çekimleri başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen "İlk Evim" projesi kapsamında İstanbul'un Tuzla ilçesine yapılacak 20 bin 920 konutun kura çekimlerine başlandı.

Yurthaber 16-03-23 13:37

Bakan Kurum duyurdu: Şanlıurfa’nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde ilk kazma vuruldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Şanlıurfa'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle inşa edilecek kalıcı konutlarla ilgili yürütülen çalışmaları anlatan bir paylaşım yaptı.

Haber 14-03-23 16:26

İSTANBUL TOKİ KURA TARİHLERİ 2023: Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri, Tuzla TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman?

İstanbul TOKİ kura tarihleri; Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri, Tuzla ilçelerinde yapılması planlanan konutlar için başvuruda bulunan kişiler tarafından merak konusu oldu. 250 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul’da 50 bin konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman yapılacak, hangi tarihte? Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıklamada bulundu. İşte; Çatalca, Arnavutköy, Esenler, Başakşehir, Tuzla, Silivri TOKİ İstanbul kura çekimi tarihleri...

Finans 14-03-23 07:51

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİLİŞİ TAKVİMİ 2023: TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman, hangi gün? Sonuçlar için kritik günler yaklaşıyor!

TOKİ İstanbul kura çekimi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yapılan açıklama sonrası arama motorlarında yapılan araştırmalar hız kazandı. TOKİ 250 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul’da 50 bin konut yapılacak. Bu konutlar Tuzla, Çatalca, Silivri Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler de inşa edilecek. Peki, TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman, hangi gün yapılacak? İşte 2023 TOKİ İstanbul kura çekilişi takvimi ile ilgili detaylar...

Finans 14-03-23 07:51

TOKİ, 72 bin 596 konut için harekete geçti! Kahramanmaraş’ta ilk kazma vuruldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından, 6 Şubat depremlerinin ardından 11 ilin inşası için başlatılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini anlatan bir video paylaştı. Videoda, Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde kalıcı konutlarla ilgili ilk kazmanın vurulduğu belirtildi. Bakan Kurum, yayımladığı mesajında, “72 bin 596 konut yapacağımız Kahramanmaraş’ta da ilk kazmayı vurduk” dedi.

Finans 13-03-23 10:50

Mersin’deki TOKİ konutlarında hak sahipleri evlerine kavuştu

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) başlattığı yerinde kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Çay Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 416 konut ve 36 iş yerinde, hak sahibi olan vatandaşların bir kısmına bugün anahtar teslimi gerçekleştirildi.

Yurthaber 10-03-23 14:40

'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde kura çekimi yeniden başlıyor: 5 ilde 21 binden fazla konut

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen ancak 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri nedeniyle ertelenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” kura çekimleri kaldığı yerden devam ediyor. 5 ilde 21 binden fazla konut için kuralar yarın çekilecek.

Finans 07-03-23 09:41

TOKİ KURA TAKVİMİ 2023: TOKİ kura çekimleri ne zaman başlayacak, hangi tarihte? 250 bin sosyal konut hak sahiplerinin olacak!

TOKİ kura takvimi, 11 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası çekilişlerin ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından merak konusu oldu. İzmir, Tekirdağ, Afyon, Edirne ve İstanbul gibi şehirlerde yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, TOKİ kura çekimleri ne zaman başlayacak? 2023 TOKİ kura çekilişi hangi tarihte?

Finans 02-03-23 09:26

TOKİ kuraları ertelendi mi? TOKİ İstanbul kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ kuraları, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve çevresindeki on ili etkileyen deprem nedeniyle ertelendi. Mart ayında tüm sosyal konut kuralarının bitmesi bekleniyordu. TOKİ İstanbul kuraları ne zaman başlayacak merak ediliyor. Peki TOKİ kuraları ertelendi mi? TOKİ İstanbul kuraları ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

Haber 20-02-23 11:35

Bakan Kurum açıkladı! TOKİ binaları nasıl sağlam kaldı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un koordinasyonunda yapılan toplantılarda deprem bölgesinde konut yapımı için belirlenen alanlarda mikro bölgeleme ve zemin etüt çalışmaları yapılıyor. Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklamada bulunan Bakan Kurum, "TOKİ binaları nasıl sağlam kaldı? Doğru zemin, doğru teknikle. İstişareler sonucu belirlediğimiz yeni yerleşim yerlerimizde de doğru zemini bulmak için mikro bölgeleme ve zemin etüdü çalışmalarımız hızla devam ediyor" dedi.

Haber 19-02-23 13:48

TOKİ Ankara arsa kurası sonuçları nereden ve nasıl öğrenilir? İşte TOKİ Ankara arsa kurası sonuç sorgulama ekranı

TOKİ Ankara arsa kurası 6 Şubat saat 10.00'da başladı. Sosyal konut projelerinde yavaş yavaş sonlara gelinmesiyle arsa kuraları çekiliyor. İlk olarak 1 Şubat'ta başlayan ilk etap kurası, 6 Şubat Ankara arsa kura çekimiyle son buluyor. Peki TOKİ Ankara arsa kurası sonuçları nereden ve nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

Haber 06-02-23 10:08

'ilk evim' projesinde şimdi sıra İzmir’de! Bakan Kurum sosyal medyadan duyurdu: Yarın başlıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan “İlk Evim” projesi kapsamında İzmir’de yapılacak kura çekimlerinin yarın itibarıyla başlayacağını resmî sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla duyurdu. Bakan Kurum, mesajında, “Yarından itibaren 8 gün boyunca İzmir’imizde 12 bin 400 konutun kuralarını çekiyoruz.” ifadelerini kullandı. 224 bin 830 başvuru yapılan İzmir’de sosyal konut kuraları, 13 Şubat'a kadar devam edecek.

Finans 05-02-23 14:32

Milyonlar bunu bekliyordu! TOKİ İstanbul kurası için geri sayım! Kuraya katılacaklar listesi yayınlandı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde kura çekilişleri tüm hızıyla devam ediyor. 7. etap kura çekilişleri devam ederken en çok İstanbul kuralarının ne zaman yapılacağı araştırılıyor. TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri ilçelerinde toplam 50 bin konut inşa edecek. İstanbul TOKİ projelerinde kura çekim tarihi henüz belli olmadı ancak kuraya katılacaklar listesi yayınlandı...

Finans 05-02-23 09:10

TOKİ Muş ve Osmaniye arsa kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Muş ve Osmaniye arsa kurası sonuç sorgulama ekranı

TOKİ arsa kuraları 1 Şubat itibarıyla başladı. Bugün (2 Şubat) Muş ve Osmaniye kura çekimleri tamamlandı. Kuralar, sosyal konut projelerinde de olduğu gibi canlı olarak yayınlandı. Sonuçlar ise e-Devlet üzerinden kontrol ediliyor. Peki TOKİ Muş ve Osmaniye arsa kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Muş ve Osmaniye arsa kurası sonuç sorgulama ekranı...

Haber 02-02-23 14:49

TOKİ Burdur, Siirt, Kastamonu kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte TOKİ Burdur, Siirt, Kastamonu kura sonuçları sorgulama ekranı!

TOKİ Burdur, Siirt, Kastamonu arsa kura çekimi için beklenen gün geldi. TOKİ Burdur, Siirt, Kastamonu arsa kura çekimleri 2 Şubat'ta tamamlandı. Kura çekimi süreci, sosyal konut projelerinde de olduğu gibi YouTube üzerinden canlı olarak yayınlandı. Arsalar piyasa fiyatının altında yüzde 30 indirimle satılıyor. İşte Burdur, Siirt, Kastamonu kura canlı izleme ve sonuç sorgulama ekranı!

Haber 02-02-23 14:48

TOKİ Muş ve Osmaniye arsa kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Muş ve Osmaniye arsa kura çekimi nereden izlenir?

TOKİ arsa kura çekimleri başladı. TOKİ arsa projesine Muş ve Osmaniye için başvuru yapanlar, TOKİ Muş ve Osmaniye kura çekimi tarihini sorgulamaya başladı. Arsa kura çekimleri, sosyal konut projesinde de olduğu gibi YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Peki TOKİ Muş ve Osmaniye arsa kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

Haber 01-02-23 16:40

TOKİ Bitlis, Bilecik, Kırıkkale arsa kura çekimi nasıl sorgulanır? TOKİ Bitlis, Bilecik, Kırıkkale arsa kura çekimi sonuç sorgulama linki!

TOKİ arsa kura çekimi 1 Şubat itibarıyla başladı. Bitlis, Bilecik, Kırıkkale, Yozgat ve Bayburt kuraları çekildi. Kura çekimleri, sosyal konut projelerinde de olduğu gibi YouTube üzerinden canlı olarak yayınlandı. Bitlis, Bilecik, Kırıkkale, Yozgat ve Bayburt kura sonuçları ise e-Devlet üzerinden sorgulanıyor. İşte TOKİ Bitlis, Bilecik, Kırıkkale arsa kura çekimi sonuç sorgulama linki!

Haber 01-02-23 16:13

TOKİ Bayburt ve Yozgat kura çekimleri ne zaman, saat kaçta? TOKİ Bayburt ve Yozgat kura çekimi sonuç sorgulama linki!

TOKİ Bayburt ve Yozgat kura çekimi, şubat ayının gelmesiyle başladı. 1 Şubat'ta, içinde Bayburt ve Yozgat'ın da olduğu 5 ilin kurası çekildi. Sonuç sorgulaması ise sosyal konut projesinde de olduğu gibi e-Devlet üzerinden yapılacak. İşte Toki Bayburt ve Yozgat arsa kura çekimi sonuç sorgulama linki...

Haber 01-02-23 16:12

TOKİ İstanbul kura çekilişi ne zaman? 2023 TOKİ İstanbul kura çekilişi tarihi belli mi? Arnavutköy, Başakşehir, Tuzla kuraları bekleniyor!

İstanbul TOKİ kura çekilişi tarihleri araştırılıyor. TOKİ sosyal konut projesiyle binlerce konut sahiplerini bulunuyor. İl il tamamlanan kura çekilişleri YouTube üzerinden yayınlanmaya devam ederken, yeni kura takviminin yayınlanmasıyla İstanbul çekilişinin tarihi merak konusu oldu. Peki TOKİ İstanbul kura çekilişi ne zaman? 2023 TOKİ İstanbul kura çekilişi tarihi belli mi? İşte detaylar...

Haber 30-01-23 12:47

Konut kredisi hesaplama: Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank konut kredisi nasıl hesaplanır? 0.69 konut kredisi detayları

0.69 konut kredisi, orta gelirlilere yönelik "Yeni Evim Kampanyası" kapsamının başlamasının ardından araştırılmaya başlandı. TOKİ sosyal konut kampanyasının ardından orta gelirlilere yönelik başlatılan yeni kampanyada faiz oranı yüzde 0,69'dan başlayan oranlarla uygulanacak. Finansman tutarı 2 milyon liraya kadar 0,69, 2 ile 4 milyon lira arası için 0,79 ve 4 ile 5 milyon lira arası 0,99 faiz/kar payı ile 15 yıl vadeli olacak. Peki, konur kredisi nasıl hesaplanır?

Finans 24-01-23 16:38

Silivri, Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla KURA TAKVİMİ açıklandı mı? İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman? 50 bin konut için heyecanlı bekleyiş!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında kura çekilişleri devam ediyor. TOKİ bu kapsamda İstanbul'da 50 bin sosyal konut inşa edecek. TOKİ İstanbul projelerine başvuru yapanlar kura çekim takvimini merak ediyorlar. Peki, İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman? Silivri, Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla KURA TAKVİMİ belli mi? İşte tüm merak edilenler...

Finans 24-01-23 14:15

TOKİ konutları kura takvimi belli oldu! Herkes merak ediyordu... İşte 12 ilin TOKİ çekiliş tarihleri

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde 64 ilin kuraları tamamlandı. 164 bin 666 konutun hak sahibi noter huzurunda çekilen kuralarla belirlendi. Öte yandan Bursa, Isparta, Burdur, Denizli, Muğla, Balıkesir, Aydın, Çanakkale, Manisa, Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar'da 7'nci etap kuralarının çekiliş tarihi belli oldu. Peki, TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? İşte, 2023 Ocak-Şubat TOKİ kura çekimi tarihleri takvimi...

Finans 22-01-23 17:41

Yeni konut projesi ile ilgili detaylar belli oldu! Bakan Kurum paylaştı! İşte örnek evler…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu Roman vatandaşlara yönelik sosyal konut projesinin detayları belli oldu. 12 ili kapsayacağı kaydedilen proje hakkında yapılan açıklamada, başta İzmir, Edirne, Çanakkale, Aydın gibi Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı yerlerde uygun ödeme imkanlarıyla ev sahibi olabilmelerinin önünün açılacağı vurgulandı. İşte yeni konut projesine ilişkin detaylar…

Finans 21-01-23 12:23

TOKİ Bursa KURASI İSİM LİSTESİ! Nilüfer, Orhangazi TOKİ KURA SONUÇLARI belli oldu mu? 2+1, 3+1 kazananlar...

TOKİ'nin 250 bin sosyal konut projesi kapsamında kura çekilişleri devam ediyor. Kura çekilişi kurumun resmi YouTube sayfası üzerinden canlı olarak yayınlandı. Kura çekimi Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Osman Gazi Salonu'nda noter huzurunda yapıldı. Adaylar, kura çekilişini kurumun YouTube üzerinden anbean takip ettiler. Peki, TOKİ Bursa KURA ÇEKİLİŞ sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ Bursa kura sonucu sorgulama sayfası...

Finans 18-01-23 23:13

TOKİ Antalya KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN İZLE! Antalya TOKİ KURA SONUÇLARI açıklandı mı? Antalya'da 4.600 konut sahibini buluyor

TOKİ'nin 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirdiği projelerde kura çekimleri devam ediyor. Bugün Antalya Merkez'de yer alan 4.600 konut sahibini bulacak. Antalya TOKİ kura çekimi bugün saat 13:00'da başladı. Kuralar Mimar Sinan Kongre Merkezi Büyük Salon'da noter huzurunda çekilecek. TOKİ Antalya Merkez kurası YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez kura sonuçları belli oldu mu? Antalya TOKİ KURA SONUÇLARI nasıl sorgulanır? İşte tüm merak edilenler..

Finans 18-01-23 14:18

TOKİ 18-24 Ocak kura takvimi belli oldu! TOKİ kura çekimi ne zaman? İşte İl İl kura çekiliş tarihi

TOKİ'nin 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirdiği projelerde kura çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ kura çekiliş takvimi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından haftalık olarak güncelleniyor. TOKİ 18-24 Ocak kura takvimi belli oldu. Peki, TOKİ kura çekimi ne zaman? İşte İl İl kura çekiliş tarihi...

Finans 18-01-23 12:21

Ev almak isteyenler dikkat! TOKİ'den açıklama geldi! Bu tuzağa düşmeyin…

TOKİ sosyal konut kampanyasında süreç tüm hızıyla devam ederken vatandaşlar kuraları yakından takip ediyorlar. TOKİ sosyal konut projesi başvuruları aralık ayı içerisinde tamamlandı. Başvurular e-Devlet üzerinden gerçekleştirilirken, ücret ödemeleri ise anlaşmalı bankalardan gerçekleştirildi. TOKİ tarafından yapılan yeni açıklamada vatandaşlara dolandırıcılık uyarısında bulunuldu.

Finans 17-01-23 16:17

Sakarya'da İlk Evim İlk İş Yerim projesi kura çekimleri tamamlandı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Sakarya'da yapılacak 2750 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesi tamamlandı.

Yurthaber 17-01-23 14:54

Mersin TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Mersin 2+1, 3+1 asil ve yedek kazananlar SORGULAMA EKRANI

TOKİ Mersin kurası, bugün Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda Mut ve Toroslar ilçeleri için gerçekleştirildi. Mut ilçesinde 400, Toroslar'da ise 650 konut sahibini buldu. Noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş kurumun YouTube kanalında canlı olarak ekrana geldi. Peki, Mersin TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Mersin 2+1, 3+1 asil ve yedek kazananlar sorgulama ekranı...

Finans 17-01-23 14:19

TOKİ Sakarya KURASI CANLI İZLE! Sakarya Merkez TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi

TOKİ Sakarya kurası bugün çekiliyor. TOKİ'nin 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilen projelerde kura çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Sakarya Merkez TOKİ projesindeki 1.760 konut bugün sahibini bulacak. Kura çekimi Serdivan Spor Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ Sakarya kurası nasıl izlenir? Sakarya Merkez TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte tüm merak edilenler...

Finans 16-01-23 09:34

'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde 58 ilin kuraları tamamlandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde 7 Kasım 2022’de başlayan kura çekimleri etaplar halinde devam ediyor. İlk 5 etapta 58 ildeki 139 bin 218 konutun hak sahibi 67 günde noter huzurunda çekilen kuralarla belirlendi.

Finans 13-01-23 16:51

Ankara Gölbaşı TOKİ KURASI ÇEKİLİYOR! Gölbaşı TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE! 2+1, 3+1 kazananlar listesi

Ankara Gölbaşı TOKİ kurası bugün çekiliyor. TOKİ'nin 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirdiği projede yer alan 1.545 daire sahibi bulacak. Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda çekilecek kura kurumun YouTube sayfası üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

Finans 10-01-23 14:38

Adana'da İlk Evim, İlk İş Yerim projesiyle yapılacak konutlar için ilk kuralar çekildi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Adana'da inşa edilecek 6 bin 356 konutun hak sahibinin belirleneceği kura çekimi başladı.

Yurthaber 10-01-23 12:21

TOKİ Ankara kura çekimi nasıl canlı izlenir? TOKİ Ankara kura sonucu sorgulama linki!

TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi devam ediyor. Noter huzurunda çekilen TOKİ kura çekilişi canlı olarak YouTube ekranlarından yayınlanıyor. Sonuçlar, online olarak internet üzerinden sorgulanıyor. Peki TOKİ Ankara kura çekimi nasıl canlı izlenir? İşte TOKİ Ankara kura sonucu sorgulama linki!

Haber 09-01-23 12:26

TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ İstanbul 2+1 ve 3+1 kura çekimi isim listesi nasıl sorgulanır?

TOKİ İstanbul kura çekimi merakla bekleniyor. TOKİ uygun fiyatlı sosyal konut projesine İstanbul için başvuru yapan adaylar gelişmeleri yakından takip ediyor. TOKİ kuralarının Mart 2023'te tamamlanması bekleniyor. Peki TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ İstanbul 2+1 ve 3+1 kura çekimi isim listesi nasıl sorgulanır? İşte detaylar...

Haber 05-01-23 14:39

TOKİ ORTA GELİRLİYE KONUT projesi 1. bölgede hangi iller var? Orta Gelir konut projesinde en çok verilen kredi ne kadar, kaç TL?

TOKİ orta gelirliye konut projesi ile ilgili son dakika açıklaması geçtiğimiz gün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarafından yapıldı. Bakan Nebati, gelir düzeyi ve konut fiyatları baz alınarak Türkiye'yi 3 bölgede ele aldıklarını ifade etti. Peki, TOKİ orta gelirliye konut projesi 1. bölgede hangi iller var? TOKİ orta gelirliye konut projesi 1. bölgede en çok verilen kredi ne kadar?

Finans 05-01-23 07:32

TOKİ ORTA GELİRLİYE KONUT başvuruları ne zaman başlayacak? TOKİ orta Gelir Konut projesine kimler başvurabilir, şartları neler?

TOKİ orta gelirliye konut projesinin detayları geçtiğimiz gün canlı yayında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarafından aktarıldı. Çok sayıda vatandaş bugün de arama motorlarında konuya dair araştırma yapmaya devam ediyor. Bakan Nebati Orta Gelirliye İlk Ev projesi için "0,69'dan başlayan faiz ve 15 yıl vade olacak" ifadesini kullandı. Peki, TOKİ orta gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor? İşte ayrıntılar...

Finans 05-01-23 07:30

TOKİ orta gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor? Orta gelirliye konut projesi şartları açıklandı!

TOKİ orta gelirliye konut projesine ilişkin detaylar geçtiğimiz gün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarafından aktarıldı. Çok sayıda vatandaş konuya ilişkin arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, TOKİ orta gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor, TOKİ orta gelirliye Konut kampanyası şartları neler? İşte ayrıntılar...

Finans 05-01-23 07:25

ORTA GELİRLİ MAAŞI ne kadar, kaç TL? Kimler orta gelirli sayılır? TOKİ Orta Gelirliye Konut Projesine başvurmayı düşünenler bu detaya DİKKAT!

TOKİ orta gelirliye konut projesi ile ilgili son dakika açıklaması bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarafından yapıldı. TOKİ 'ilk ev' projesinin ayrıntılarının aktarılmasının ardından kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler; orta gelir ne kadar, kimler orta gelirli sayılır sorularını internette araştırmaya başladı. İşte konuya ilişkin ayrıntılar ve orta gelir konusunda bilinmesi gereken sınır...

Finans 04-01-23 13:09

Hatay TOKİ KURASI CANLI İZLE! Hatay TOKİ Kırıkhan, Dörtyol KURA SONUÇLARI açıklandı mı?

TOKİ'nin hayata geçirdiği 250 bin sosyal konut projesinde kura çekilişleri tüm hızıyla devam ediyor. Bugün TOKİ'nin Hatay Kırıkhan ve Dörtyol projelerinde kura çekimi devam ediyor. Kura çekilişi Antakya Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Peki, Hatay TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte tüm merak edilenler...

Finans 03-01-23 09:12

TOKİ ANKARA kura çekilişi CANLI İZLE! 3 Ocak 2023 Salı Ankara TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? 18 bin 450 konut sahibini buluyor!

TOKİ Ankara kura çekilişi canlı yayını; Kahramanpazar, Polatlı, Kızılcahamam ilçeleri için gerçekleştirilen çekilişlerin ardından bugün yapılacak. İlk Evim sosyal konut projesi kapsamında Başkent için yapılacak çekiliş noter huzurunda gerçekleştirilecek ve kurumun YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak. Peki, 3 Ocak 2023 Salı Ankara TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? 18 bin 450 konut sahibini buluyor. İşte TOKİ Ankara kura çekilişi canlı izle ekranı...

Finans 03-01-23 08:58