Utu Kireci Nasil Temizlenir Haberleri

Elektrik faturalarını artırıyor: Su ısıtıcısı kirecinden anında kurtulun! Kettle kireci nasıl temizlenir?

Su ısıtıcısı hayatımızı oldukça kolaylaştıran ev aletleri arasında yer alıyor. Çaydanlığa göre çok daha etkili sonuçlar sağlayan su ısıtıcıları hemen hemen her evde bulunuyor. Ancak zaman içerisinde kettleda biriken kireçler hem sağlığı hem de cebi yakabiliyor. Uzmanlar kettle kirecinin faturaları artırdığını belirtiyor. Evde uygulayacağınız ipuçlarıyla su ısıtıcısı kireçlerinden kurtulmanız mümkün.

Kadin 2023-02-06 09:29:41

Hem ütünüzü hem de çamaşırlarınızı mahvediyor! Ütü kireci nasıl temizlenir?

Kıyafetlerimizin üzerimizde jilet gibi görünmesini istediğimiz için sıklıkla ütü kullanıyoruz. Ütüyü temel ihtiyacı olarak gören, çoraplarını bile ütüsüz giyemeyen kişiler bulunuyor. Ütü hayatımızda bu kadar önemli bir yere sahipken sıklıkla kireçlenmesi can sıkıcı oluyor. Birçok ev hanımı ütü kireci nasıl temizlenir? Sorusunu aratıyor. İşte ütü kirecini temizlemek için püf noktaları...

Kadin 2022-11-24 10:02:43

Çaydanlık kireci nasıl temizlenir? Çaydanlık temizliği nasıl yapılır?

Ülkemizde içecek olarak sudan sonra en çok çay tüketildiği bilinen bir gerçektir. Bu nedenle her evde bir çaydanlık bulunur. Hal böyle olunca çaydanlık kireci sorunu da herkesin yaşadığı problemlerden biri olarak karşımıza çıkar. Peki çaydanlıktaki kireç nasıl temizlenir?

Kadin 2020-12-08 11:39:31