Kireç Çözücü Haberleri

Musluktaki inatçı kireç lekelerini dakikalar içinde yok ediyor! Ayna gibi parlayan muslukların sırrı

Musluktaki kireç, sert su kaynaklarından gelen minerallerin birikmesi sonucu oluşan yaygın bir sorundur. Kireç, suyun içinde bulunan kalsiyum ve magnezyum minerallerinin birleşmesiyle oluşur ve zamanla musluklar, armatürler ve suyun temas ettiği yüzeylerde birikir. Musluktaki kireç, sadece estetik bir sorun olmakla kalmaz, aynı zamanda su akışını azaltabilir ve muslukların performansını olumsuz etkileyebilir. Musluklardaki su lekeleri ve kireçten kurtulmak için en etkili yöntemler haberimizde.

Kadin 13-10-2023 11:26

Musluktaki inatçı kireç lekelerine son! Musluklarınız pırıl pırıl parlayacak

Kireç lekeleri ne zor çıkan lekelerden biridir. Ev hanımlarının başına dert olan kireç lekeleri için internette doğal çözüm yolları araştırılıyor. Genellikle banyo ve lavabolarda sık sık rastlanılan kireç lekeleri metallerin üzerinde hoş görünmeyen görüntüye sebebiyet veriyor. Musluklardaki su lekelerinden, kireçten kurtulmak istiyorsanız bu yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 18-08-2023 09:29

İnatçı kireç lekeleri tarihe karışıyor! 2 malzeme ile kireçlenmiş musluklar ayna gibi olacak

Mutfak ve banyo musluklarında, duş başlıklarında oluşan kireçler çoğu insanın kabusu oluyor. İnatçı lekelerden biri olan kireç lekelerinden kurtulmak için kimyasal kireç sökücü kullanmak istemeyenlere doğal kireç sökücü tarif bulunuyor. İşte 2 malzeme ile muslukları ayna gibi parlatma yöntemi...

Kadin 13-07-2023 09:15

İnatçı yüzey lekelerinde kurtarıcınız olacak en iyi yağ çözücüler

İnatçı ve zorlu yağ lekelerini çıkarmanın aslında çok kolay ve pratik bir yolunun olduğunu söylesek ne dersiniz? Yağ çözücü sprey sayesinde mutfak ve yüzeylerde birikmiş yağ lekelerinden kolayca kurtulabilirsiniz. Pek çok marka arasında kararsız kalıyor ve "En iyi yağ çözücü hangisi?" diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için hazırladığımız listede yer alan en iyi yağ çözücü markalarına gelin, birlikte göz atalım.

Haber 21-06-2023 16:59

Sadece 10 dakikada tüm kireci söküp atıyor! Su ısıtıcısı kirecinden kurtulmanın doğal çözümü

Metal yüzeylerde zaman içerisinde kireç birikimi oluşabiliyor. Özellikle su ısıtıcısında biriken kireçler suyun lezzetini ve sağlığı bozabiliyor. Bu nedenle biriken kireçleri çözmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Her evde bulunan temel bir malzeme ile su ısıtıcısındaki kireçlerden 10 dakika içerisinde kurtulabilirsiniz.

Kadin 20-06-2023 14:11

Sararmış tuvalet taşlarını 5 dakikada bembeyaz yapıyor! Kireç tutmuş tuvalet temizliği için...

Zaman içerisinde sert su ve idrar nedeniyle sararan tuvalet taşları tuvaletin zemininde kireç oluşmasına neden olabiliyor. Kireci ve sararmış tuvalet taşlarını temizlemek için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde yapacağınız doğal karışımla çamaşır suyu kullanmadan sararmış tuvalet taşlarını bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 30-05-2023 09:52

Kireç lekelerini ovalamaya gerek kalmadan çıkartıyor! İnatçı kireci anında söküp atan karışım

Kireç lekeleri banyo ve mutfak musluklarında, metal eşyalarda pis ve bakımsız görünümlere sebep oluyor. Kireç lekelerinden kurtulmak için etkili kireç sökücü ürünler aranıyor. Ancak her evde bulunan malzemelerle hazırlanan karışımla birlikte kireç lekelerinden anında kurtulmanız mümkün olabiliyor.

Kadin 28-05-2023 19:09

Derz arası kirlerini bembeyaz yapıyor! Fayans aralarını anında temizleyen karışım

Fayans aralarında biriken kirler ve harç izleri bakımsız görünümler yaratıyor. Fayanslar ne kadar temiz olursa olsun derz arası kirleri pismiş gibi görünmesine sebep oluyor. Derz arası kirlerini anında temizleyecek bir çözüm arıyorsanız aşağıda yer alan basit karışıma göz atabilirsiniz.

Kadin 22-05-2023 11:47

Kettle kirecini anında söker atar! Tek malzemeyle kettle kirecini temizleme tüyosu

Kettle mutfakta en sık kullanılan küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Çay tiryakilerinin ve öğrencilerin vazgeçilmezi olan kettelada biriken kireçler sağlığı riske atabiliyor. Temizlik uzmanlar kettle kirecini temizlemek için anında etki eden her evde bulunan malzemeyi açıkladı.

Kadin 11-05-2023 11:30

Kireci bir saat içinde söküp atıyor! Duş başlıklarını yeni gibi yapan temizlik tüyosu

Duş başlıklarında, musluklarda biriken kireçler bakımsız görünümlere sebep oluyor. Bu kireçler ne kadar temizlik yapılırsa yapılsın hiç temizlik yapılmamış gibi gösteriyor. Kireçleri temizlemek için kireç sökücü temizlik tüyoları arıyorsanız mutfakta bulunan bir malzemeyle tüm kireçlerden kurtulabilirsiniz.

Kadin 07-05-2023 11:51

Musluktaki kireç ve su lekelerini geçiren mucizevi temizlik tüyosu! Temizlik malzemelerine para vermeye son

Banyo ve mutfak musluklarında oluşan kireçler, su lekeleri bakımsız görünümlere sebep oluyor. Musluktaki su lekelerini geçirmek için farklı temizlik ürünleri kullanılsa da bu ürünler istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. Temizlik uzmanları musluktaki kireç ve su lekelerinin çözümünün her evde bulunan bir malzemeden geçtiğini açıkladı.

Kadin 05-05-2023 14:12

Çamaşır makinesini bu saatte kullanmayın! Elektrik faturasını ikiye katlıyor

Çamaşır makinesinin kullanımı faturayı oldukça etkileyebiliyor. Hem elektrik hem de su faturası için tasarruf yöntemleri arayanların çamaşır ve bulaşık makinelerinin kullanımına dikkat etmeleri gerekiyor. Uzmanlar çamaşır makinelerinin yanlış saatlerde kullanımının faturaları katladığını açıklıyor. İşte faturayı düşürmek için etkili yöntemler...

Kadin 27-04-2023 11:25

Kireçli sararmış tuvaleti anında bembeyaz yapıyor! Tuvaleti beyazlatmak için en etkili yöntem

Sararmış tuvalet taşları hijyenden uzak kötü bir görünüme sebep oluyor. Zaman içerisinde kireçleşen ve sararan tuvaletleri beyazlatmak için çeşitli kimyasal maddeler kullanılıyor. Kullanılan kimyasal temizlik ürünleri sağlığı riske atabiliyor. Ancak evde bulunan temel bir malzemenin kireç tutmuş ve sararmış tuvaletleri anında bembeyaz yaptığı öğrenildi.

Kadin 12-04-2023 11:48

Musluktaki inatçı kireci söküp atıyor! Kireçlenmiş musluklar ayna gibi parlayacak

Mutfak ve banyo musluklarında, duş başlıklarında oluşan kireçler bakımsız, pis bir görünüme neden olabiliyor. Muslukları ne kadar temizlersem temizleyeyim inatçı kireçlerden kurtulamıyorum diyorsanız bunun için etkili çözümler bulunuyor. Her evde bulunan malzemelerle kireci söküp atabilirsiniz.

Kadin 06-04-2023 15:47

Kireçten tamamen kurtulmanız mümkün! Bir gecede tüm kireci çözüyor

Metal eşyaların üzerinde biriken kireçler bakımsız ve pis bir görünüme sebep oluyor. Mutfak ve banyo kireçlerinden kurtulmak için çeşitli ürünler kullanılıyor. Temizlik uzmanı olarak bilinen Bayan Hinch sadece bir gecede tüm kireçlerden kurtulmanızı sağlayacak yöntemi paylaştı.

Kadin 23-02-2023 15:50

Elektrik faturalarını artırıyor: Su ısıtıcısı kirecinden anında kurtulun! Kettle kireci nasıl temizlenir?

Su ısıtıcısı hayatımızı oldukça kolaylaştıran ev aletleri arasında yer alıyor. Çaydanlığa göre çok daha etkili sonuçlar sağlayan su ısıtıcıları hemen hemen her evde bulunuyor. Ancak zaman içerisinde kettleda biriken kireçler hem sağlığı hem de cebi yakabiliyor. Uzmanlar kettle kirecinin faturaları artırdığını belirtiyor. Evde uygulayacağınız ipuçlarıyla su ısıtıcısı kireçlerinden kurtulmanız mümkün.

Kadin 06-02-2023 09:29

Sadece 10 dakikada tuvaletteki kireci söker atar! Sararmış tuvalet taşlarından ve kireçlerden kurtulmak için...

Tuvaletinizi temizlemenize rağmen kireçten ve sararmış tuvalet taşlarından şikayetçiyseniz bu durumlardan kurtulmak için zararlı kimyasallara başvurmanıza gerek yok! Temizlik tüyoları sayesinde sadece 10 dakikada tuvalet kirecini geçirebilirsiniz.

Kadin 05-02-2023 17:16

Çaydanlığınızı tertemiz yapacak: Kireci söker atar! Pırıl pırıl çaydanlık için...

Çay ülkemizde en sık kullanılan içecek olarak görülüyor. Ocaktan eksik olmayan çaydanlık zaman içerisinde kireçlenebiliyor. Kireçlenen çaydanlık hem çayın tadını bozuyor hem de sağlığı riske atıyor. Kireci çözmek için çeşitli kimyasallar kullanılıyor. Ancak bu ürünler etkili sonuçlar sağlayamıyor. Evde doğal yöntemlerle kireçleri kökten çözebilirsiniz. Çaydanlıklarınızın tertemiz olması için yapmanız gereken çok basit!

Kadin 27-12-2022 16:39

Kullanılmış limonu sakın çöpe atmayın! Ocağın üzerine koyunca 2 dakika mucize yaratıyor

Limon, her mevsim mutfağın vazgeçilmez malzemeleri arasında bulunuyor. Birçok hastalığa karşı tam koruma sağlayan limonun sadece içi değil kabuğu da oldukça faydalı. Kullanım alanı mutfakla sınırlı kalmayan limonun sağladığı etkiler şaşırtıyor. Limonu kullandıktan sonra çöpe atıyorsanız bu yanlıştan hemen vazgeçin! Limon kabuğunun faydası...

Kadin 09-12-2022 09:28

Mutfağınızı tertemiz hale getirmeniz için gereken yardımcı ürünler

"İnatçı yağ ve kireç lekeleri onları iyice ovalamadan çıkmıyor. Fırın, ocak ve davlumbaz derken temizlik bitmek bilmiyor." diyorsanız artık endişe etmenize gerek yok. Bazı yardımcı ürünlerle mutfağınızı hızlı ve kolay bir şekilde pırıl pırıl yapabilirsiniz. "Bu ürünleri nereden bulabilirim?" diye merak ediyorsanız okumaya devam etmeniz yeterli.

Haber 28-11-2022 16:50

Hem ütünüzü hem de çamaşırlarınızı mahvediyor! Ütü kireci nasıl temizlenir?

Kıyafetlerimizin üzerimizde jilet gibi görünmesini istediğimiz için sıklıkla ütü kullanıyoruz. Ütüyü temel ihtiyacı olarak gören, çoraplarını bile ütüsüz giyemeyen kişiler bulunuyor. Ütü hayatımızda bu kadar önemli bir yere sahipken sıklıkla kireçlenmesi can sıkıcı oluyor. Birçok ev hanımı ütü kireci nasıl temizlenir? Sorusunu aratıyor. İşte ütü kirecini temizlemek için püf noktaları...

Kadin 24-11-2022 10:02

Kettle kirecini söker atar! Su ısıtıcısı kireçlerini temizleme yöntemleri

Kettle hayatımızı kolaylaştıran ev aletleri arasında bulunuyor. Suyu çok daha hızlı kaynatan kettle mutfakta sıklıkla kullanılıyor. Sık sık kullanılan kettleda zamanla kireçler meydana geliyor. Bu kireçlerin temizlenmemesi sağlığı riske atıyor. Kettle kireçleri nasıl temizlenir? merak ediyorsanız bunun yolu oldukça basit.

Kadin 19-10-2022 07:47

Kastamonu'da kireç çözücü içen 3 çocuk taburcu edildi

Kastamonu'da kireç çözücü içen 3 çocuk taburcu edildi

Yurthaber 07-10-2022 20:53

Haşlanmış yumurta suyunu lavaboya döküyorsanız büyük hata yapıyorsunuz! Haşlanmış yumurta suyu kullanım alanları

Haşlanmış yumurta kahvaltılarda en doyurucu besinler arasında bulunuyor. Sık sık haşlanan yumurta suyunu lavaboya döküyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz. Bu suyun içerisinde oldukça yüksek miktarda kalsiyum bulunuyor. Haşlanmış yumurta suyu çok farklı alanlarda etkili sonuçlar sağlayabiliyor.

Kadin 20-09-2022 23:12

Hayatını yoluna koymak isteyen herkesin yardımcısı olacak ürün önerileri

Küçük gibi görünen birçok farklı problem, gündelik hayatı olumsuz yönde etkileyebiliyor. Neyse ki işlevsel ürünlerle bu tür sorunları kolayca ortadan kaldırabilirsiniz. Hayatını yoluna koymak isteyen herkesin yardımcısı olacak ürün önerilerini sizler için bir araya getirdik. Kişisel bakım ve ev gibi farklı alanlardaki birçok farklı ürünü detaylı olarak incelemeye ne dersiniz?

Haber 09-09-2022 15:05