Ütü Haberleri

Hem faturanız daha az gelecek hem zaman size kalacak! Ütüyle cebelleşmek istemiyorsanız... Makineden çamaşırların kırışık çıkmaması için bunu yapın

Pek çokları için çamaşır yıkamak çamaşır makinesi sayesinde kolay olsa da sonrasındaki ütü aşaması çok zorlayıcı olabiliyor. Özellikle çamaşır makineden fazlasıyla kırışık çıkan kıyafet ve ev tekstili ürünleri büyük dert yaratabiliyor. Bu durum hem pek çok kişinin hoşlanmadığı işlerden olan ütüyle fazla vakit geçirmesine hem de elektrik faturasında bunun olumsuz etkilerini görmeye yol açıyor. İşte çamaşırlarınızın makineden kırışık çıkmaması için uygulayabileceğiniz yöntemler...

Kadin 18-01-2024 17:21

Teknoloji harikası Philips Azur DST7510/80 Buharlı Ütü'yü sizin için inceledik

Kaliteli bir ütü, kıyafetlerinizi hızlı ve etkili bir şekilde ütülemenizi sağlar. Bu, daha az zaman harcamanızı ve daha iyi sonuçlar elde etmenize olanak tanır. Eğer iyi bir ütü arayışındaysanız bu önerimize mutlaka kulak vermelisiniz, işte detaylar!

Haber 16-11-2023 17:43

Fiyatı 1669 TL'ye düştü! Ütü arayanlar için kaçırılmaz fırsat

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte ev eşyaları da farklı bir boyuta taşındı. Günlük yaşamımızı kolaylaştıran ürünler arasında yer alan ütüler pratik kullanım özellikleriyle ön plana çıkıyor. Ütü ihtiyacı olanlar içinse Polti Vaporella büyük bir fırsat ile karşınızda! Ev işlerini daha hızlı ve etkili bir şekilde yapmanızı sağlayan bu ütü, sadece bir düğmeyle kırışıklıkları gideriyor ve kıyafetlerinizi pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuyor. Hazırsanız bu ürünü beraber inceleyelim!

Haber 19-09-2023 16:01

Yeni bir ütü arayanların bir numaralı tercihi olacak Tefal marka en iyi ütüler

Kıyafetlerinizi jilet gibi bir görünüme kavuşturmak için ütü yaparken her yerinizin ağrımasından sıkıldınız mı? Bu soruya yanıtınız "Evet!" ise işinizi kolaylaştıracak önerilerimiz olacak! Ütülediğiniz kıyafetlerinizi çok zaman harcamadan ve yorulmadan pürüzsüz bir hâle getirmek için “En iyi Tefal ütü hangisi?” sorusuna yanıt arıyorsanız gelin, en iyi Tefal ütüleri birlikte inceleyelim!

Haber 24-03-2023 11:26

Ütü almak isteyenler için Kiwi marka en iyi ve ucuz ütü modelleri

Ütü yapmak pek çoğumuz için en zorlayıcı ev işlerinin başında gelir. Oysa işlevsel ve güçlü bir ütü kullanmak bu zorluğu ortadan kaldırarak verimli sonuçlar elde etmemizi sağlar. Siz de tüm kumaşlar üzerinde etkili olabilecek, gerektiğinde seyahatlere de yanınızda taşıyabileceğiniz, usta bir ütücü gibi ütü yapabileceğiniz bütçe dostu ütü arayışında olabilirsiniz. Öyleyse ihtiyacınız olan ürünü bulmak için Kiwi markalı tavsiyelerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 10-03-2023 11:25

En ucuz ve uzun ömürlü Fakir marka ütü modelleri

Kaliteli ve işlevsel bir ütü almak istiyorsanız küçük ev aletlerinin en iyi temsilcilerinden biri olan Fakir'i tercih edebilirsiniz. Buharlı modellerden kazanlı cihazlara, otomatik kapanan ütülerden kireç korumalı seçeneklere kadar en ucuz ve uzun ömürlü Fakir marka ütü modellerini listemizde bulabilirsiniz. Haydi, hazırsanız başlayalım!

Haber 01-03-2023 17:53

Gömlekler, pantolonlar, tişörtler en kolay nasıl ütülenir? Ütü yapmanın püf noktaları

Ütü yaparken kan ter içinde kalıyor, o kadar yorulmanıza rağmen istediğiniz sonuçları bir türlü alamıyor musunuz? Cevabınız "Evet" ise doğru yerdesiniz. Sizin için bir araya getirdiğimiz altı farklı püf noktasıyla ütü yapmak her zamankinden çok daha kolay hâle gelecek. Daha az yorulurken jilet gibi ütü yapmanın haklı gururunu yaşayacaksınız. Dilerseniz gelin, yazımızın detaylarına beraber göz atalım.

Haber 26-02-2023 23:55

Ütüsünü yenilemek isteyenler için Arzum marka en iyi ütü modelleri

Ütü yapmak en zahmetli ev işlerinden biri olabilir. Ancak kırışıklıkları tek hamlede etkisiz hâle getiren bir ütüye sahipseniz çok daha kolay ve pratik bir şekilde kıyafetlerinizi ütüleyebilirsiniz. Pek çok özelliğiyle oldukça işlevsel son teknoloji ütüler sayesinde zamandan tasarruf ederek kısa sürede kıyafetlerinizi jilet gibi yapabilirsiniz. Siz de ütünüzü yenilemek istiyorsanız hayatınızı kolaylaştıran en iyi arzum ütü modellerini incelemeye ne dersiniz?

Haber 09-02-2023 17:59

Ütü yapmanıza gerek kalmayacak! Kıyafetleri jilet gibi yapan sprey tarifi

Ütü yapmak en sevilmeyen ev işi olarak görülüyor. Saatlerce süren ütü yapmak zamanınızın çoğunu boşa geçirmenize neden olabiliyor. Bu nedenle birçok kadın ütü yapmadan da kıyafetlerindeki kırışıklıkları açmanın yolunu arıyor. Evde yapacağınız kırışık açıcı sprey bu konuda yardımınıza koşuyor.

Kadin 30-01-2023 16:51

Taş gibi havluları yumuşacık yapmanın yolu kolay! Sadece 5 dakikada havluları yumuşatmak için...

Sertleşmiş havlular hem görüntü hem de hissiyat olarak istenmeyen durumlara yol açıyor. Kimse ellerini ve yüzünü taş gibi sertleşmiş havlularla kurulamak istemiyor. Bazı evlerin havlularının yeni alınmış gibi yumuşacık olduğu görülüyor. Yumuşak havluların sırrı merak ediliyor. İşte sertleşen havluları yumuşatmak için yapmanız gereken basit tüyolar...

Kadin 04-01-2023 10:04

Kıyafetlerdeki kırışıklıklarla savaşmanızda en büyük yardımcınız olacak 2022'nin en iyi ütüleri ve markaları

Ütü yapmak oldukça zahmetli ve zorlu bir iş. Ancak kıyafetlerinizi jilet gibi ütülemenizi sağlayacak son derece kaliteli, kullanışlı ve pratik bir ürüne sahipseniz ütü yapmak keyifli bir eyleme dönüşebilir. Eğer yeni yıla girmeden ütünüzü değiştirmek istiyor ya da yeni eviniz için iyi bir ürün almayı düşünüyorsanız 2022 yılının en iyi ütülerini listelediğimiz yazımız tam size göre. İşte karşınızda 2022'nin en iyi ütü marka ve modelleri!

Haber 14-12-2022 17:22

En inatçı lekeyi bile çıkarır! Kahve lekesi nasıl çıkar? Kahve lekesini çıkarmak için en etkili çözüm

Sevdiğimiz kıyafetlerin, eşyaların üzerine dökülen ve leke bırakan içecekler istenmeyen görüntülere sebep olabiliyor. Lekeli yeri yıkasanız bile lekenin çıkmayacağını düşünüyorsanız aşağıdaki temizlik tüyoları en inatçı leke olarak görülen kahve lekesini bile kökten temizliyor. Kahve lekesi nasıl çıkar diye düşünüyorsanız aşağıdaki yöntemleri vakit kaybetmeden denemelisiniz.

Kadin 07-12-2022 17:22

Kıyafetlerinde kırışıklık istemeyenlerin tercihi Philips marka en iyi ütü modelleri

Kan ter içinde kalarak saatlerce ütü yapmaktan yorulduysanız doğru adrestesiniz. Gelişen teknolojiyle ütü yapmak artık sandığınızdan çok daha kolay hatta eğlenceli. Ütü yaparken yüksek buhar gücüne ve kaliteli taban tasarımına sahip, hem işlevsel hem uzun ömürlü bir ürün tercih ederek hayatınızı pratik hâle getirmeye ne dersiniz? Gelin, birbirinden başarılı Philips ütüleri beraber inceleyelim.

Haber 06-12-2022 16:34

Elektrik faturasından ve zamandan tasarruf edin! Ütü derdinden kurtulmak için alternatifler

Herkes kıyafetlerinin jilet gibi dümdüz görünmesini istiyor. Ancak günlük koşuşturmacanın içerisinde ütü yapmak oldukça can sıkıcı olabiliyor. Ütü yapmak hem elektrik faturasını oldukça yüklü getiriyor hem de zamanınızı çöpe atıyor. Uzmanlar ütü yerine kıyafetlerinizi düzleştirecek çözüm önerileri sunuyor. Bu yöntemler ile elektrik faturasını düşürebilir, zamanınızı daha aktif hale getirebilirsiniz.

Kadin 26-10-2022 15:28

Elektrik faturasını düşürmek için sadece bir kaşık dökmeniz yeterli! Faturayı yarı yarıya indirecek

Faturalar ev bütçesini oldukça sarsabiliyor. Özellikle bir ay boyunca kullanılan ev aletlerinin elektrik faturalarına yansıması dehşete düşürebiliyor. Ev ekonomisine katkı sağlamak isteyenler faturayı düşürecek tasarruf yöntemleri arıyor. Elektrik faturanızı düşürmek için yapmanız gereken çok çeşitli tasarruf yöntemleri bulunuyor. Oldukça şaşırtıcı olan tasarruf yöntemleri faturanızın çok daha düşük gelmesini sağlayabiliyor.

Kadin 18-09-2022 07:44

Philips'in çok beğenilen ve çok satılan ütü serisi Azur'un en iyi ve ucuz modelleri

Kıyafetlerinin jilet gibi ütülü olmasını herkes ister. Bunu sağlamak içinse buhar gücü yüksek ve kıyafetlerin üzerinde kolayca hareket eden kaliteli bir ütüye ihtiyacınız var. Sizin de böyle bir gereksiniminiz varsa bu noktadaki önerimiz belli: Philips Azur'un en son modelleri sayesinde kıyafetlerinizi ütülemek artık daha kolay olacak. Bu yüzden sizler için "En iyi Philips Azur ütü hangisi?" sorusunun cevabını araştırdık. İşte, Philips Azur'un en ucuz ve en çok satan modelleri...

Haber 13-09-2022 15:36

Çamaşırhane uzmanı paylaştı: Her evde bulunan malzeme ile çamaşırları ütülemenize gerek kalmayacak

Çamaşırların kırışık görüntüsü bakımsız ve hoş olmayan biri görüntüye sebep oluyor. Ancak günlük koşuşturmanın içerisinde saatlerce çamaşır ütülemek de oldukça can sıkıcı olabiliyor. Çamaşırlarınızın kırışıklıklarını azaltacak onları yeni gibi gösterecek yöntemler arıyorsanız bu hileleri deneyebilirsiniz.

Kadin 31-08-2022 15:08

Bu taktiklerle spor ayakkabılarınızı senelerce kullanabileceksiniz

Spor ayakkabıları en pahalı ürünler arasında yer alıyor. Her geçen gün fiyatları daha da artıyor. Spor ayakkabılarınızı senelerce yeni gibi kullanmak istiyorsanız bakımına dikkat etmeniz gerekiyor. Ayakkabıcılar spor ayakkabınızı yıllarca kullanmanız için yapmanız gereken basit yöntemleri açıklıyor.

Kadin 21-08-2022 16:21

Tatilde bile giyimine dikkat etmek isteyenler için taşınabilir dikey ütü modelleri

Şık giyinmeyi ve güzel gözükmeyi kim sevmez ki? Kıyafetlerimizin düzenli gözükmesi, iş hayatımızda çevremize karşı da iyi bir görünüm sunar. Bazı kişiler, iş hayatı dışında günlük yaşamında bile ütüsüz ve özensiz kıyafetlerle dolaşmayı tercih etmez. Tatildeyken bile giyimine özen gösterenler için taşınabilir dikey ütü modellerini listeledik. İşte detaylar!

Haber 03-08-2022 14:45

Bu yaz çıktığınız tatillerde kurtarıcınız olacak yanınızdan ayırmayacağınız ürünler

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatil planları da yapılmaya başlandı. Seyahat konforunuzu arttırmak içinse ihtiyaçlarınızı rahat bir şekilde karşılamanıza yardımcı olacak pratik ürünlerden faydalanabilirsiniz. Bu yaz çıktığınız tatillerde kurtarıcınız olacak ve yanınızdan ayırmayacağınız ürünleri inceledik. Bu ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 02-08-2022 14:10

Keşke daha önce sahip olsaydım diyeceğiniz hayatınızı kolaylaştıracak ürün önerileri

Evin farklı alanlarında pratiklik sağlayan ürünler, genellikle yapılacak işi çok kolaylaştırıyor. Bir sorunu doğrudan çözen pratik ev eşyaları, zaman kaybetmenin de büyük oranda önüne geçiyor. Siz de evinizin farklı alanlarında kullanabileceğiniz eşyalara ihtiyaç duyuyorsanız sizin için bir araya getirdiğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz. Haydi, zaman kaybetmeden detaylara geçelim!

Haber 25-07-2022 15:42

Uzun yıllar kullanıp memnun kalacağınız en iyi buhar kazanlı ütü modelleri

Kan ter içinde saatlerce ütü yapmaktan sıkıldınız mı? O hâlde işinizi kolaylaştıracak, dakikalar içinde bütün ütüleri bitirmenizi sağlayacak kazanlı bir ütüye ihtiyacınız var. Kireç önleyici özelliklere sahip modellerden sıcaklık ayarı gerektirmeyen teknolojiye sahip ütülere, dikey ve yatay tasarımlara kadar birçok farklı özelliğe sahip ütü arasından size en uygun ürünü seçmek için kazanlı ütü önerilerimizi incelemeye ne dersiniz?

Haber 19-07-2022 16:59

Kullanıcılar tarafından tam not almış her evde bulunması gereken hayat kolaylaştırıcı ürünler

Kırışık kıyafetlerden keskinliğini yitiren bıçaklara kadar bazı detaylar ne kadar küçük gibi görünse de onları bir an önce halledebilmek için pratik ürünlere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Mutfak ve banyo gibi evinizin farklı alanlarında kullanabileceğiniz hayat kurtarıcı ürünleri sizler için bir araya getirdik. Kullanıcılardan tam not alan ve mutlaka evinizde bulunması gereken ürünleri detaylı olarak incelemeye ne dersiniz?

Haber 19-07-2022 16:54

Geleneksel şekillerde ütü yapmayı sevmeyenler için dikey ütü önerileri

Yaz mevsiminin gelmesiyle seyahatler için valizler hazırlanmaya başladı. Valizde kırışan çamaşırlar için artık endişe etmenize gerek yok. Buharlı dikey ütüler, en kısa sürede kıyafetlerinizi ütülemenizi sağlıyor. Yüksek buhar gücü ile bu ürünler, tüm çamaşırlarınızın kuru temizlemeden çıkmışçasına ütülenmesine olanak tanıyor. Eğer siz de ütü masası kullanmaktan sıkıldıysanız dikey ütülere şans verebilirsiniz. Gelin, birbirinden kaliteli dikey ütü modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 07-07-2022 15:54

Gördüğünüzde evinizde olmadığına inanamayacağınız ve hemen almak isteyeceğiniz ürün önerileri

Hayatın akışına ayak uydururken işlerinizi kolaylaştıracak ürünlerden yardım almak isteyebilirsiniz. Özellikle ev işlerini kolaylaştıracak ve hayat kalitenizi arttıracak ürünlere yönelmek, size zaman kazandırarak kendinize daha fazla vakit ayırmanızı da sağlar. Birbirinden kaliteli, kullanışlı ürünler yazımızda sizi bekliyor. Eğer hazırsanız evinize yenilik katacak muhteşem ürünlerle tanışın!

Haber 27-06-2022 10:22

Tatillerdeki minik sorunların tümünün çözümü olacak kullanışlı ürün önerileri

Yoğun tempolu çalışma hayatına kısa bir mola vermek için rüya gibi bir tatile hazır olun! Bütün kış boyunca hayalini kurduğunuz yaz tatiline 1 adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşarken bavulunuzdaki eksikleri tamamlamaya ne dersiniz? Öyleyse sizler için hazırladığımız tatillerde karşılaşılan minik sorunların tümüne çözüm bulan birbirinden kullanışlı ürün önerilerimize göz atabilirsiniz.

Haber 22-06-2022 18:36

Yaşam kalitenizi arttırıp keşke yıllar önce alsaydım diyeceğiniz ev ürünleri

Evde geçirdiğiniz anları daha keyifli hâle getirmek ve yaşam kalitenizi artırmak için birkaç öneriye ne dersiniz? Alışılagelmişin dışında birkaç küçük eşya değişikliğiyle mutfakta geçirdiğiniz zamanı azaltabilir, dolaplarınızın içini ferahlatabilir ya da yaşam alanlarınızı daha şık ve konforlu hâle getirebilirsiniz. Siz de "Keşke daha önce alsaymışım!" diye düşünmek istemiyorsanız sizin için hazırladığımız önerilere bir an evvel göz atabilirsiniz!

Haber 25-04-2022 09:34

Jilet gibi kıyafetler için kullanabileceğiniz Philips Azur Ütü incelemesi ve kullanıcı yorumları

Ütüsüz kıyafetlerden hoşlanmıyorsanız mutlaka işinizi kolaylaştıracak, kıyafetleri jilet gibi yapacak, kaliteli ve kullanışlı bir ütüye sahip olmalısınız. Piyasada bulunan birçok model arasından öne çıkmayı başaran Philips Gc4552/00 Azur Buharlı Ütü'yü inceliyoruz! Ürünle ilgili merak ettiğiniz her şeye ve benzer modellere yer verdiğimiz yazımıza göz atmaya ne dersiniz?

Haber 21-03-2022 17:17

Pantolon ütülemek gözünüzü korkutmasın! Karşınızda jilet gibi pantolon ütüsünün püf noktaları...

Ütü yapmak, çoğu kişi için sıkıcı ve zahmetli bir iş. Zor olmasının yanında vakit alması nedeniyle de çoğu insan ütü yapmaktan hoşlanmıyor. Bir de ütülenen kıyafet pantolonsa ve bu pantolonun kumaşı ütü tutmuyorsa çok daha problemli bir hal alıyor. Jilet gibi bir pantolon ütüsünü nasıl yapacağınıza dair pratik tavsiyelerle karşınızdayız. İşte detaylar!

Kadin 01-03-2022 13:08

Tabanı kirlendiği için yeni bir ütü alacak değilsiniz! İşte paslanan veya kararan ütünüzü geri döndürmek için basit tüyolar...

Ütü yapmanın "yapılacak eğlenceli şeyler" listenizin başında olmadığını biliyoruz. Fakat altı kararan ya da paslanan bakımsız bir ütünüz varsa, kumaşa yapışıyorsa veya kirli su püskürtüyorsa işler daha da kötü olabilir. Ufak temizlik tüyolarıyla ütünüzü ilk günkü haline getirebilirsiniz.

Kadin 19-01-2022 15:56

Bir türlü annemin yaptığı gibi olmuyor diyenlere ütü tüyoları ve ürün önerileri

Bir türlü anne eliyle ütü yapılmış gömlek ve pantolonların nizami duruşunu elde edemiyor musunuz? Canınızı sıkmayın, mükemmel ütü yapmak sandığınızdan çok daha kolay. Ütü yapmayı çocuk oyuncağı haline getiren ürünler ve pratik bilgilerle karşınızdayız. Şimdiden anlaşalım; anlatacaklarımız aramızda kalıyor, jilet gibi giyinen bir tek siz olun istiyoruz. Haydi, başlayalım!

Haber 15-12-2021 18:33

Ütünüzün tabanı mı yandı? Daha önce hiç duymadığınız bu yöntemlerle ilk günkü haline getirebilirsiniz!

Kireçli ütüyle başınız dertte mi? Öyleyse, yalnız değilsiniz. Tabanı kireç tutan bir ütü uzun süre temizlenmezse kullanılamayacak duruma gelebilir. Bir diğer kötü senaryo ise yanık ütü tabanı... Bu sorunlarla nasıl baş edeceğinizi bilmiyorsanız işler karışabilir. Endişelenmeyin, ütü temizliğiyle ilgili vereceğimiz birkaç etkili ipucu sizi bu dertten kurtarabilir.

Kadin 10-12-2021 22:41

Kıyafetlerinin kırışıklıklarından kurtulmak isteyenler için en iyi buhar kazanlı ütü modelleri

Ütü yapmak, en zahmetli ev işlerinden biri. Üstelik tek tek tüm kıyafetleri ütüleyerek kırışıklıklarını ortadan kaldırmak oldukça zaman alır. İşte, tam da bu noktada bir buhar kazanlı ütü ile tanışmak hayat kurtarıcı olabilir! Öyleyse gelin, ütüleme işini zahmetsiz hale getiren en iyi buhar kazanlı ütü modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 09-12-2021 16:21

Konforlu ve güvenli bir ütü deneyimi için en iyi ütü masası modelleri

En zorlu ev işlerinden biri ütü yapmak. Her kıyafetin tek tek ütülenmesini gerektiren bu işlem oldukça zaman alıyor. Bu nedenle kaliteli bir ütü masası kullanmak çok önemli. Ütü yaparken hayat kurtaracak en iyi ütü masası markalarını sizler için araştırdık.

Haber 17-11-2021 14:35

Kırışıklıklardan kolayca kurtulun! Çamaşır yıkarken bu işlemleri uygularsanız...

Günlük rutinin önemli bir parçası da çamaşırlarla ilgilenmek. Yıkamak, asmak, kurutmak, katlamak ve ütülemek derken çamaşırların işi hiç bitmeyecekmiş gibi gelebilir! Bu işlemleri daha uzun ve zahmetli hale getiren şey ise kırışıklıklar. Neyse ki kırışıklıklarla mücadele etmenin de püf noktaları var. İşte detaylar...

Kadin 15-11-2021 06:55

Mutfaktan temizliğe: Ütünün farklı kullanım alanları

Bazen oldukça sıradan ve basit eşyalarla bile amacının dışında ve birbirinden farklı işler yapılabilir. Bu sürprizli eşyalardan birisi de ütü. Ütüyü mutfaktan temizliğe hatta dekorasyona kadar oldukça farklı alanlarda kullanmanız mümkün. Peki bunu nasıl yapacaksınız? İşte ütüyü farklı işler için nasıl kullanabileceğinizi gösteren detaylar...

Kadin 15-11-2021 06:55

Jilet gibi kıyafetler için en iyi ütü modelleri

Ütü yapmak en yorucu ev işlerinden biri. Eğer siz de hala böyle düşünüyorsanız uyanın, devir değişti. Teknolojinin ilerlemesiyle çıkan yeni ürünler, ütünün kötü şöhretini unutturuyor. Ütü yapmayı ev işlerinin en kolayı haline getirmek istiyorsanız sizi şaşırtacak özelliklere sahip ütülere evinizde yer açın. Size ütü yapmayı sevdirecek kırışıklık avcılarını bir araya getirdik. Özelliklerine hayran kalacağınız ütü modellerini incelemeye ne dersiniz?

Haber 16-10-2021 18:09

Yolculuklarda size ekstra konfor sağlayacak en iyi seyahat ürünleri

Seyahate çıkmak pek çok insanın sevdiği bir etkinlik. Hatta bazıları valiz hazırlama aşamasını seyahate çıkmaktan daha çok seviyor! Eğer o kişilerden biriyseniz sizi heyecanlandıracak harika bir liste ile karşınızdayız. Seyahate çıktığınızda yanınızda mutlaka bulunması gereken ürünleri bir güzel araştırıp sıraladık.

Trend 04-10-2021 16:47

Her yerde tiril tiril gezmenizi sağlayacak en iyi seyahat ütüsü çeşitleri

Tatile giderken kıyafetlerimizin kırışıklıkları pek de dert olmaz ama öyle seyahatler var ki, tek bir kırışıklığı bile kaldırmaz! Her zaman ütülü kıyafetleri giymeyi tercih edenler, sık sık iş için evinin dışında kalanlar ve gezginler için tasarlanmış seyahat ütüsü özelliklerini ve modellerini incelemek ister misiniz?

Kadin 02-10-2021 14:28

Manisalı genç mucitten akıllı ütü

Manisa'da daha önce ilginç fikirleriyle çeşitli buluşlar yapan genç mucit Ferdi Alptekin, bu kez unutkan ev hanımlarına özel alarm veren akıllı ütü geliştirdi.

Haber 29-12-2006 15:10