Limon Haberleri

Yemeklere lezzet katıyor ama kalp sağlığını tehdit ediyor! Aşırı tüketiminden kaçının

Tuzun kalp sağlığı için potansiyel bir tehdit oluşturduğunu kaydeden Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Semra Topçu, aşırı tuz tüketiminin kalp hastalıklarının yanı sıra yüksek kan basıncı ve böbrek problemleri gibi ciddi sağlık sorunlarına davetiye çıkarabildiğini vurguladı. 'Televizyon yemekleri' olarak da adlandırılan hazır dondurulmuş yiyecekler, konserve çorba, pilav ve erişteler ile gençlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan ketçap, hardal gibi sosların aşırı tuz içerdiğini ifade etti.

Haber 16-03-2024 15:47

İbn-i Sina'dan yüz yıllık şifa reçetesi: Kalbi yeniden doğmuş gibi yapıyor! Limon ve balla karıştırınca mucizevi etki ediyor

İbn-i Sina'nın yüzlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçeteler günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Kalp sağlığına oldukça faydalı olan karışımın tarifini yazan İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada da birçok ülkede uygulanıyor. Otlarla yapılan bu karışım limon kabuğu rendesi ve bal ile birleştiğinde ortaya muhteşem bir şifa kaynağı çıkıyor.

Kadin 05-03-2024 11:05

Üretici ve market fiyatları arasında uçurum: Yüzde 634,4 farkla rekor limonda!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, şubat ayında üretici ve market arasında en fazla fiyat farkının yüzde 634,4 ile limonda görüldüğünü bildirdi.

Finans 01-03-2024 15:27

Bu içecek kış aylarının vazgeçilmezi oldu! Antibiyotiğe hayır, gripsavara evet İçinde yok yok

Kış aylarında taze meyvelerin bir araya geldiği ve halk arasında ‘gripsavar’ olarak adlandırılan atom içeceği kış aylarının vazgeçilmezi oldu.

Haber 17-02-2024 10:58

Diğer Haber Etiketleri

beyaz Diyetisyen Üretici limonlu su tarifi deprem aloe vera ananas aspirin badem yağı bal beyaz sirke biberiye ceviz fesleğen fındık havuç ısırgan otu karbonat kekik lahana lavanta maydanoz nane nar pekmez portakal sarımsak sirke spor sumak tarçın zencefil hurma yeşil çay yoğurt zerdeçal zeytinyağı kolesterol Narenciye koltuk altı kararması kabartma tozu Kilo vermek su hastalık musluk aseton Limon otu karanfil Güneş Kalp‎ Karaciğer‎ Göz Adana Adıyaman Mersin Muğla Dalaman Erdemli botoks cilt bakımı oje kahve diş macunu diyet rekor banyo sinek detoks market çamaşır suyu sağlıklı beslenme greyfurt tuz basen tırnak tırnak bakımı astım bronşit diş ağrısı diş taşı grip kanser nezle ödem öksürük stres tansiyon yaşlılık yorgunluk alara bağışıklık faydalı bilgiler estetik enerji geçmeyen diş eti iltihabı güzellik göbek ibni sina hasat ilik iltihap hint ayak diş eti iltihabı karınca yasak mon nane yağı negatif limonun faydaları melisa lavabo macun raf safra taşı silikon sinek kovucu sivrisinek kovucu siyah şemsi bayraktar sağlıklı yaşam satış salgın pozitif temizlemek tarım ve orman bakanı sos taht kadın kilo kilo verme kireç çözücü kireç lekesi kış çayı koku kaya tuzu tırnak beyazlatma tırnak kesimi diş temizliği yağ yakan türkiye ziraat odaları birliği zayıflama yağ genital bölge eo sinirli hücreler ense limonun faydaları nelerdir kolajen içeren besinler tırnak törpüsü 5 yaş ayaklar şişlik nasıl geçer kahve peelingi diş tartarı temizleme evde

Limon

Limon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Limon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Antienflamatuar kış çayı: Üşütmek üzereymiş gibi hissettiğinizde hemen için! Hastalığı başlamadan bitiriyor

Kış aylarında vücudumuzun direnci düşebilir ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara yakalanma riski artar. Doğadan gelen bazı mucizeler sayesinde bu riski azaltabiliriz. Antienflamatuar kış çayı, üşütmek üzereymiş gibi hissettiğinizde hemen içebileceğiniz bir şifa çayıdır. Bu çay, bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalığı başlamadan bitirmeye yardımcı olabilir. Antienflamatuar ve bağışıklık destekleyici kış çayı haberimizde.

Haber 17-02-2024 09:39

Limonu bu şekilde tüketmek 7 kat daha yararlı! 12 adet kanser tipine fayda sağlıyor

Günümüzde sağlıklı yaşam ve beslenme konularında giderek artan bir ilgi var. Limonun içeriğinde bulunan C vitamini ve diğer antioksidanlar, vücut için önemli bir destek sağlayabilir. Antioksidanlar, serbest radikallerin zararlı etkilerini nötralize ederek hücresel hasarı azaltabilir ve böylece kanser riskini azaltabilirler. Limonu dondurup rendeleyerek tüketmenin limonun suyunu tüketmekten ortalama 7 kat daha yararlı olduğu ortaya çıktı.

Haber 14-02-2024 14:09

'3 ayda 30 kilo verdirdiğim danışanıma uyguladığım tarif'! Şişkinlik ve ödemden eser kalmıyor

Birçok kişinin kilo verme sürecinde kullandığı stratejiler ve elde ettikleri sonuçlar her zaman dikkat çekici oluyor. Özellikle sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü hakkında bilgi edinmek isteyenler için bu tür içerikler oldukça yol gösterici oluyor. Diyetisyen Büşra Çalışkan '3 ayda 30 kilo verdirdiğim danışanıma uyguladığım tarif' başlığı altında şişkinlik ve ödemden eser bırakmayan kür yapımını paylaştı.

Kadin 13-02-2024 15:56

Üzerinizde negatif enerji olduğunu düşünüyorsanız bunları yapın! En etkili 4 enerji temizleme yöntemi

Auramız zayıf olduğu zamanlar başkalarının negatif enerjilerini üzerimize alabiliriz. Böyle zamanlarda enerji temizliği yapmak kişiyi oldukça rahatlatır. En etkili 4 enerji temizleme yöntemini haberimizde derledik.

Kadin 13-02-2024 08:41

İştahı anında kesen mucizevi kür! Yemekten yarım saat önce bir bardak tüketmek yetiyor

İştah kontrolü sağlamak, kilo yönetimi ve sağlıklı beslenme için önemlidir. Yemekten önce tüketilen bir bardak mucizevi kür, iştahı anında keserek kontrollü bir şekilde yeme alışkanlıklarını destekler. Bu mucizevi kürü yemeklerden yarım saat önce tüketmek, iştahı bastırır ve fazla yeme eğilimini azaltır. Sağlıklı bir diyet ve aktif bir yaşam tarzıyla birlikte düzenli olarak kullanıldığında, bu kür kilo kontrolüne katkıda bulunabilir ve daha sağlıklı bir yaşam tarzını destekleyebilir.

Kadin 12-02-2024 15:55

Bitmek bilmeyen öksürük krizlerine son veriyor! Faydaları inanılmaz! Pekmeze limon sıkıp yerseniz...

Pekmeze limon sıkıp yemek sağlığınıza çeşitli faydalar sağlar. Limonun C vitamini açısından zengin içeriği, pekmezin demir emilimini artırmasına yardımcı olur. Bu da vücudunuzun demir alımını destekleyerek enerji seviyelerinizi yükseltir. Ayrıca, limonun sindirim sistemi üzerindeki olumlu etkileriyle birleşen pekmezin lif içeriği sindirim sürecini düzenler ve sindirim sağlığını destekler. Dolayısıyla pekmeze limon sıkmak vücudunuz için birçok fayda sağlar.

Haber 12-02-2024 07:55

Kahveye 2 damla ekleyin mucizeye tanıklık edin! Metabolizmayı adeta uçuruyor

Kahvenin metabolizmayı canlandırdığı ve enerji seviyelerini artırdığı birçok kişi tarafından bilinir. Kahveye ekleyeceğiniz limon ile metabolizmanızı adeta uçurabilir birçok faydasından yararlanabilirsiniz. Diyetisyen Hatice Nur Ege kahvenin içerisine eklenen sadece iki damla limon gerçekleşen bu karışımın mucizevi etkilerini paylaştı.

Haber 05-02-2024 10:35

Limon suyu izlenimi veren ürünlerin satışına ilişkin yasak Resmi Gazete'de

Aralarında limon aromalı sosun da bulunduğu bazı ürünler 31 Aralık 2024'ten sonra piyasada bulunamayacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 31-01-2024 09:35

Sabahları güne ılık limonlu suyla başlamanız için 6 neden! Vücudunuza bakın neler oluyor

Sabah rutinimize eklediğimiz küçük değişiklikler, genel sağlığımızı olumlu yönde etkileyebilir. Sabahları güne başlarken bir bardak ılık suya ekleyeceğiniz C vitamini deposu limon ile hazırlayacağınız bu mucizevi içeceği içmenin vücudumuza sağladığı sayısız fayda arasından 6 tanesini haberimizde derledik.

Kadin 30-01-2024 10:26

C vitamini deposu limon hakkında ilk defa duyacağınız altın değerinde bilgiler!

Limon, en değerli C vitamini depolarından biri olup aynı zamanda potasyum, magnezyum, kalsiyum, demir ve fosfor gibi önemli minerallerin kaynağıdır. Limon suyu susuzluğu gidermek ve vücudun pH dengesini korumak için de kullanılabilir. Limonun daha önce hiç duymadığınız 8 faydasını haberimizde derledik.

Kadin 27-01-2024 13:03

Limonun içine tuz koyup yatak odanıza koyun, olacaklara şaşırın! İşte mucizevi etkileri

Limon, yemeklere, salatalara, içeceklere ve daha pek çok mutfak lezzetine tat katan vazgeçilmez bir gıdadır. Bol miktarda c vitamini içeren limonu kesip içerisine tuz eklediğinizde ortaya çıkan sonuçlar çok şaşırtıyor. İçerisine tuz eklediğiniz limonu yatak odanıza koyun bakın neler oluyor...

Haber 20-01-2024 12:37

Silikon kararmalarını tek seferde yok eden yöntem! Yılların kirini bembeyaz yapıyor

Evlerimizde sıklıkla karşılaştığımız sorunlardan biri olan silikon kararmalar, estetik açıdan rahatsız edici olabilir. Özellikle banyolarda can sıkan silikon kararmalarını bu yeni yöntem sayesinde tek seferde yok etmek artık çok daha kolay. Yılların biriktirdiği kiri bembeyaz bir temizliğe dönüştüren bu pratik çözümü öğrenmek ve evinizdeki silikon yüzeyleri yenilemek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 17-01-2024 11:42

Bahçede 1, markette 20 lira: Dalında kaldı, kalitesini yitirdi

Adana'da birçok üreticinin gelir kapısı olan limon, bu yıl dalında kaldı. Bahçede kilogram fiyatı 1 liranın altına düşen limon, ülke genelinde market raflarında ise 20 lirayı aşan fiyatlarda satılıyor.

Finans 14-01-2024 09:56

Bakan Yumaklı duyurdu, artık satılamayacak, market raflarından kalkıyor

Sofralarda sıklıkla kendine yer bulan nar ekşisinin ardından limon sosu da market raflarından kalkıyor.

Finans 10-01-2024 14:18

Faydası inanılmaz! Hurmanın üstüne limon damlatıp yerseniz…

Ramazan ayında çokça tüketilen hurmanın faydaları saymakla bitmiyor. İçeriğinde yüksek vitamin, mineral, lif ve antioksidanları barındıran hurma ile c vitamini deposu limonun bir araya gelmesiyle yapılan bu tarif sağlığa inanılmaz fayda sağlıyor.

Haber 08-01-2024 15:07

Diş iltihabını ve ağrısını geçiren mucize karışım! Anında etki ediyor

Diş eti iltihabı ve ağrısı hayat kalitesini olumsuz etkileyen acı verici durumlardır. Ancak, doğal ve hızlı bir şekilde bu ağrılardan kurtulmak mümkün. İşte tam da burada devreye giren bir mucize karışım var. Bu karışımın diş iltihabını ve ağrısını anında hafiflettiği iddia ediliyor. Doğal içeriğiyle dikkat çeken bu karışımın içeriğinde bulunan maddeler, ağrıyı hızla dindirme ve iltihabı azaltma konusunda etkili olabilir. Diş ağrısı ve iltihabına acil çözüm arayanlara mucize karışım haberimizde.

Kadin 29-12-2023 10:29

Adıyaman'da depremzedelere 25 tona yakın limon dağıtıldı

Samsat Belediyesi'nce temin edilen 25 tona yakın limon, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ailelere dağıtıldı.

Yurthaber 28-12-2023 12:04

Mersin'de tescilli Lamas limonunda hasat başladı

Mersin'in Erdemli ilçesinde hasadına başlanan coğrafi işaret tescilli Lamas limonu, dalında kilogramı 5 liradan alıcı buldu.

Yurthaber 21-12-2023 12:03

Kendisinin kilosu 30 kuruş, kabuğunun 17 TL! Evinin önüne 4 ton döktürdü 'Soyup kurutuyoruz, daha değerli'

Sağladığı yararlarla özellikle kış aylarında en çok aranan ve sürekli tüketilen limon son dönemde bahçedeki düşen fiyatıyla gündemde. Adana, Kozan'da, bahçede limonun kilosu 30 kuruşa kadar düşmüş, hatta bazı kişilerin limonları dere yatağına dökmesi çok konuşulmuştu. Limonun bahçedeki fiyatı düşerken limonun kabuğunun kilosunun 17 liradan satıldığı öğrenildi. Bir vatandaş da 4 ton limonu çöpe gitmemesi için evinin önüne döktürdü, "Limonun kabuğu kendinden daha değerli" sözleri de dikkat çekti.

Finans 06-12-2023 09:58

20 ton limonu dere yatağına dökmüşlerdi! O görüntüler harekete geçirdi: Kapı kapı dolaşıp…

Adana'nın Kozan ilçesinde zincir marketlerde 12 TL'ye satılan limon bahçede para etmeyince Deliçay dere yatağına dökülmüştü. Bu durumu gören bir vatandaş dere yatağına dökülen tonlarca limonu toplayarak, mahalle mahalle gezip vatandaşlara dağıttı.

Finans 04-12-2023 13:23

Kırılgan ve zayıf tırnaklara son! Güçlü tırnaklar için 7 etkili yöntem

Kırılgan ve zayıf tırnaklar pek çok kişinin ortak sorunudur. Güçlü ve sağlıklı tırnaklara sahip olmak için dikkat edilmesi gereken noktalar bulunuyor. Güçlü tırnaklar için 7 etkili yöntemi sizin için derledik. Bu yöntemler, tırnak sağlığınızı destekleyerek, kırılganlık sorununu geride bırakmanıza yardımcı olabilir. Sağlıklı ve güçlü tırnaklar için bu doğal önerileri değerlendirebilirsiniz.

Kadin 03-12-2023 10:42

Öksürüğü şıp diye kesiyor! Gece yatmadan önce başucunuza koyun

Öksürük, insanları rahatsız eden ve günlük yaşantılarını etkileyen yaygın bir sağlık sorunudur. Pek çok insan, öksürük kesici ilaçlar veya doğal yöntemler arayışında. Özellikle de gece uykuya dalarken rahatlamak için çözümler aranıyor. Ancak, son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken yeni bir öneri var: Öksürüğü şıp diye kesen bir yöntem! Gece yatmadan önce başucunuza koyacağınız bu tarif öksürüğü anında durdurduğu iddia ediliyor.

Haber 01-12-2023 09:28

Tüm fazla kilolarınızdan bir çırpıda kurtulun: Karnı düzleştiren zayıflama kürü!

Fazla kilolar bazen can sıkıcı hale gelebiliyor. Sağlıklı beslenme ve sporun yanında etkili zayıflama kürleri ile kilo verme sürecinizi hızlandırmanız mümkün. Tüm fazla kilolarınızdan hızla kurtulmanızı sağlayacak kür tarifi haberimizde.

Kadin 25-11-2023 09:40

Bakteriden eser kalmıyor! Mutfak lavabosunu tertemiz yapan temizlik tüyosu

Evde en çok vakit geçirilen alanlardan biri olan mutfaklarda temizlik ve hijyene oldukça dikkat edilmesi gerekiyor. Bulaşıkların yıkandığı alan olan mutfak lavabolarında giderlerinde biriken yemek atıkları sonucunda bakteri ve mikrop oluşumu artabiliyor. Bunun önüne geçmek ve daha hijyenik ve parlak bir lavabo için bu temizlik tüyosunu deneyebilirsiniz.

Kadin 17-11-2023 09:58

Evdeki karıncalardan kurtulmanın kesin yolu! Bu yöntemlerle karıncalara veda edin

Evimizi paylaştığımız karıncalar, sıklıkla can sıkıcı bir sorun haline gelebilir ve onlardan kurtulmak bazen karmaşık görünebilir. Ancak, endişelenmeye gerek yok! Karınca kovma konusunda basit ama etkili ipuçları ve doğal çözümlerle evinizdeki karıncalara veda edebilirsiniz. Sizi rahatsız eden bu küçük misafirleri uzaklaştırmanın etkili yollarını haberimizde derledik.

Kadin 10-11-2023 10:06

Sağlık deposu: Karaciğeri 1 gecede tertemiz yapan kür tarifi!

Karaciğer, vücudumuzun en önemli organlarından biridir ve sağlığımız için hayati bir rol oynar. Ancak, zaman içinde kötü beslenme alışkanlıkları, stres ve diğer faktörler nedeniyle karaciğerimizde toksinler birikebilir. Karaciğerinizi temizlemek ve vücudunuzu canlandırmak için bu doğal kür tarifini deneyebilirsiniz. Karaciğeri 1 gecede tertemiz yapan kür tarifi haberimizde.

Kadin 05-11-2023 11:25

Limon yağı ciltte nasıl kullanılır? Limon yağı cilt rengini açar mı?

Limon yağı taze, canlandırıcı ve enerji verici bir kokuya sahip olan doğal bir uçucu yağdır. Limonun ferahlatıcı özleri bu yağda yoğunlaşır ve yıllardır cilt bakımında kullanımıyla dikkat çeker. Hem kozmetik endüstrisinde hem de evde cilt bakımı rutinlerinde yaygın olarak tercih edilen bu mucizevi yağ, birçok ilgi çekici faydasıyla cilt sağlığını artırmak için kullanılır.

Kadin 29-10-2023 23:11

Sağlıklı ve güçlü tırnakların sırrı! Uzun ve bakımlı tırnaklar için mutlaka deneyin

Sağlıklı ve güçlü tırnaklar, güzellik rutininin önemli bir parçasıdır. Uzun ve bakımlı tırnaklar sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda genel sağlık ve özgüvenin de bir yansımasıdır. Sağlıklı tırnaklarınızın sırrı, düzenli bakım ve doğru beslenme ile elde edilir. Uzun ve sağlıklı tırnaklara sahip olmanızı sağlayacak bazı etkili ipuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 20-10-2023 10:06

Ocak gözündeki yağ ve pası söküp atıyor! 3 malzeme ile ocak gözleri yepyeni oluyor

Ocak gözleri, yemek pişirme ocaklarının üzerinde bulunan yanmış gıda artıkları, yağ ve kirlerle zamanla kirlenip sararabilir. Temiz bir ocak gözü, daha hızlı ısınır, eşit ısı dağılımı sağlar ve lezzetli yemeklerin anahtarıdır. Ocak gözleri temizliği için, öncelikle gözlerin soğumasını beklemek önemlidir. Bu gözleri temizlemek, ocak yüzeyinin temiz ve hijyenik olmasını sağlar. İşte ocak gözlerini yepyeni yapan temizlik tüyosu

Kadin 15-10-2023 11:25

Musluktaki inatçı kireç lekelerini dakikalar içinde yok ediyor! Ayna gibi parlayan muslukların sırrı

Musluktaki kireç, sert su kaynaklarından gelen minerallerin birikmesi sonucu oluşan yaygın bir sorundur. Kireç, suyun içinde bulunan kalsiyum ve magnezyum minerallerinin birleşmesiyle oluşur ve zamanla musluklar, armatürler ve suyun temas ettiği yüzeylerde birikir. Musluktaki kireç, sadece estetik bir sorun olmakla kalmaz, aynı zamanda su akışını azaltabilir ve muslukların performansını olumsuz etkileyebilir. Musluklardaki su lekeleri ve kireçten kurtulmak için en etkili yöntemler haberimizde.

Kadin 13-10-2023 11:26

Cayır cayır yağ yakıyor! Spor yapmaya vaktim yok diyenlere mucize kür tarifi

Günlük hayatın bir parçası olan iş ve okul gibi koşuşturmalar nedeniyle spor yapmaya vakit kalamayabiliyor. Bu kür tarifini spor yapmadan hemen önce tüketerek 25 dakika boyunca yapacağınız herhangi bir spor ile yaklaşık 50 dakika spor yapmış kadar yağ yakabilirsiniz.

Kadin 06-10-2023 10:11

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: Eylülde markette 37 ürünün 29'unda fiyat arttı! Fiyatı en fazla artan ürün ise...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, eylülde üretici ve market arasındaki en fazla fiyat farkının yüzde 338,3 ile limonda görüldüğünü belirtti. Bayraktar, söz konusu ayda markette 37 ürünün 29'unda fiyatın arttığını, 7'sinde ise fiyatın düştüğünü, bir üründe ise fiyat değişimi yaşanmadığını aktararak, markette fiyatı en fazla artan ürünün yüzde 45,9 ile fındık olduğunun altını çizdi.

Finans 01-10-2023 10:36

Bu karışımı yiyen doktor yüzü görmüyor! Kış aylarında hastalıklardan koruyor

Kış aylarının yaklaşmasıyla beraber hastalıklardan korunma yöntemleri de araştırılmaya başlandı. Genellikle kış mevsiminde ortaya çıkan soğuk algınlığı, nezle ve grip gibi hastalıklar kişiyi kolaylıkla etkisi altına alabiliyor. Bu tarif hem hastalıklardan koruyor hem de hastalığa yakalandığınızda daha hafif atlatmanızı sağlıyor.

Haber 22-09-2023 10:23

Dalaman Ceza İnfaz Kurumu 400 ton limonu ihaleyle satacak

Muğla'da Dalaman Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurtları Müdürlüğü, bu yıl üretimi yapılan yaklaşık 400 ton limonu dalından ihale ile satışa sunuyor.

Yurthaber 15-09-2023 14:06

Belim ince fakat bacaklarım kalın diyenlere mucize kür! Basen problemine 10 günde etkili sonuç

Fazla kilolar ilerlediğinde obeziteye kadar varabiliyor. Beliniz ince fakat bacaklarınız kalın ise kilo vermek daha zor olabiliyor. 10 gün boyunca tüketeceğiniz bu kür basen probleminizi azaltmaya yardımcı olabilir.

Kadin 10-09-2023 13:40

Her sabah aç karnına içildiğinde karaciğerdeki tüm zehri dışarı atıyor! Cildi tertemiz yapıyor

Vücudumuzun en önemli organlarından biri olan karaciğer, temizlenmediğinde ve toksinlerden arındırılmadığında hayatı tehdit eden birçok sağlık problemine sebep verebiliyor. Her sabah aç karnına bir kaşık içeceğiniz bu karışım hem karaciğerinizi temizliyor hem de cildinizi güzelleştiriyor.

Kadin 07-09-2023 09:33

Vücutta birikmiş su ve ödemden kurtulun! Karaciğeri tertemiz, karnı dümdüz yapan kür tarifi

Ödem, el, ayak, gözler ya da karın bölgesi gibi vücudun farklı bölgelerinde oluşabiliyor. Geçmek bilmeyen şişkinlik problemleri oldukça rahatsız edici olabiliyor. Bu kür tarifi hem karaciğeri tertemiz yapıyor hem de vücutta biriken su ve ödemi atarak karnı dümdüz yapıyor.

Kadin 01-09-2023 11:27

Tonlarca para harcamaya son! Botoks etkisi yaratan mucizevi maske tarifi

Ciltte meydana gelen kırışıklıklar istenmeyen bir görüntüye sebep veriyor. Tonla para harcayıp botoks yaptırmak yerine evde doğal yöntemlerle cildinize güzellik katabilirsiniz. Kırışıklıkları azaltmak için kolajen içeren besinleri tüketmek, yüz yogası yapmak, bol su içmek, düzenli olarak nemlendirici kullanmak büyük önem taşıyor. Evde yapılan bu maske ile de kırışıklıklar, siyah noktalar ve cilt lekeleri konusunda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kadin 27-08-2023 15:18

Diş tartarı ve taşlarına son! Dişlerinizi inci gibi parlatmanın en etkili yolu

Ağız ve diş sağlığı hem görsel açıdan hem de rahat iletişim kurabilmek açısından büyük önem taşıyor. Diş üzerinde zaman içerisinde oluşan sararmalar, diş tartarı ve taşları kötü görünümlere yol açarak rahatsız edici olabiliyor. İşte diş tartarı ve sararmalarından kolayca kurtulabileceğiniz en etkili yöntemler...

Haber 24-08-2023 11:07

Mucize kür tarifi: Kanser riskini azaltıyor, yüksek tansiyonu dengeliyor! Faydalarına şaşıracaksınız

Hastalıklardan korunmak için hem sağlıklı beslenmeli hem de bol bol hareket etmeliyiz. Bunların yanında ek olarak tüketebileceğiniz faydalı besinler ve kür tarifleri ile sağlıklı ve uzun bir yaşam sürmenize katkıda bulunabilirsiniz. Yemeklere lezzet katmak için en çok tüketilen besinlerden biri olan maydanoz besin değerleri bakımından da oldukça zengin olmasıyla birçok derde deva oluyor. İşte faydaları saymakla bitmeyen maydanoz limon kürü tarifi...

Haber 18-08-2023 15:33

Musluktaki inatçı kireç lekelerine son! Musluklarınız pırıl pırıl parlayacak

Kireç lekeleri ne zor çıkan lekelerden biridir. Ev hanımlarının başına dert olan kireç lekeleri için internette doğal çözüm yolları araştırılıyor. Genellikle banyo ve lavabolarda sık sık rastlanılan kireç lekeleri metallerin üzerinde hoş görünmeyen görüntüye sebebiyet veriyor. Musluklardaki su lekelerinden, kireçten kurtulmak istiyorsanız bu yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 18-08-2023 09:29

Sivrisineklerin kabusu oluyor! Bu sinek kovucu yöntem böcek ilaçlarından daha etkili

Sivrisinekler sıcak yaz günlerinin gelmesiyle beraber artış gösterdi. Isırdığı bölgeyi kaşındırmasıyla rahatsızlık veren sivrisinekler özellikle geceleri sizi uykunuzdan uyandırarak uyku problemlerine yol açabiliyor. Sinek kovucu spreyler içeriğinde bulunan kimyasallar sebebiyle tercih edilmeyebiliyor. Bunun yerine doğal yöntemlerle de sineklerden sonsuza kadar kurtulmak mümkün. Sivrisineklerin kabusu olan en etkili doğal yönteme haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 17-08-2023 09:55

Cayır cayır yağ yakıyor! Kilo vermeyi hızlandıran 4 besin

Günümüzün yaygın problemlerinden biri olan fazla kilolar ilerlediğinde obeziteye kadar varabiliyor. Ayrıca fazla kilolar bazı hastalıklara da kapı açabiliyor. Hastalıklardan uzak durmak ve daha fit bir görünüme sahip olabilmek sağlıklı beslenmeden geçiyor. Hızla kilo vermenizi sağlayacak bu 4 besini tüketmeniz tavsiye ediliyor.

Kadin 13-08-2023 10:36

Sadece 2 malzeme ile koltuk altı kararmanızdan kurtulun! Koltuk altı kararmasına doğal çözüm

Cilt problemlerinden biri olan koltuk altı kararmaları özellikler kadınların en çok rahatsız olduğu konulardan biri. Bazı yanlış kıl alma yöntemleri veya uygulanmaması gereken yöntemler koltuk altlarında kararmalara neden olabiliyor. Evde uygulayacağınız doğal yöntem ile koltuk altı kararmalarınızı geçirmeniz mümkün.

Kadin 26-07-2023 18:16

İnatçı kireç lekeleri tarihe karışıyor! 2 malzeme ile kireçlenmiş musluklar ayna gibi olacak

Mutfak ve banyo musluklarında, duş başlıklarında oluşan kireçler çoğu insanın kabusu oluyor. İnatçı lekelerden biri olan kireç lekelerinden kurtulmak için kimyasal kireç sökücü kullanmak istemeyenlere doğal kireç sökücü tarif bulunuyor. İşte 2 malzeme ile muslukları ayna gibi parlatma yöntemi...

Kadin 13-07-2023 09:15