Vergisiz Telefon Nasil Alinir Haberleri

Vergisiz bilgisayar / tablet başvuru sorgulama: Vergisiz bilgisayar / tablet başvurusu nasıl ve nereden sorgulanır?

Açık öğretim hariç tüm yükseköğretim öğrencilerini kapsayan bir uygulama dahilinde öğrencilere devlet onaylı vergisiz bilgisayar / tablet ve telefon satın alma desteği verilmektedir. 2023 yılının son aylarında yürürlüğe giren ve Resmî Gazete'de de yayımlanan karar doğrultusunda vergisiz bilgisayar / tablet desteği için başvurular başlamış ve gerekli şartları yerine getiren her öğrencinin başvuruları değerlendirilmeye alınmıştır.

Finans 2024-02-03 23:41:43

Vergisiz telefon başvuru sorgulama: Vergisiz telefon başvurusu nasıl ve nereden sorgulanır?

2023 yılı kasım ayı itibarı ile resmî olarak da yürürlüğe giren uygulama kapsamında öğrenciler vergisiz telefon ve çeşitli teknolojik ürünleri satın alırken devlet desteği alabilmektedir. Vergisiz telefon alabilmek için başvuru yapmak gerekir. Başvuru için de destek almak isteyen kişilerde bazı özellikler aranmaktadır. Belirlenen koşulları yerine getiren öğrenciler vergisiz telefon başvurusu yapabilmektedirler.

Finans 2024-02-03 23:07:01

Vergisiz telefon nasıl alınır, şartları nelerdir? Öğrenciye vergisiz telefon başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

2023 yılı bitmeden birkaç ay önce Resmî Gazete’de yayımlanan bir tebliğ doğrultusunda teknolojik cihaz desteği için başvuru şartları açıklanmıştır. Böylece vergisiz telefon sahibi olabilmek için gerekli olan resmî şartlar belirlenmiştir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını yakından ilgilendiren bu haber ile birlikte öğrenciler için de bu konuda bazı imkânlar ve şartlar sunulmuştur.

Finans 2024-02-03 22:00:00

Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye 21 kuruşluk poşet şoku: Binlerce lirasından oldu

Bursa'da üniversite öğrencisi torununa vergisiz telefon almak isteyen Mehmet Ergun Ö.(61), faturasında 21 kuruşluk poşet fiyatı da yansıtıldığı için vergi iadesinden yararlanamadı. Ergun, 9 bin 500 liralık bedelin tamamını ödemek zorunda kaldı.

Finans 2024-01-10 12:32:19

VERGİSİZ CEP TELEFONU BAŞVURU EKRANI GSB E DEVLET: Vergisiz telefon başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? 9500 TL'yi geçmeyen modeller

Vergisiz cep telefonu başvurusunun nasıl yapılacağı ile başvuru şartları üniversite öğrencileri tarafından merak konusu oldu. Konuya ilişkin tebliğ 14 Kasım 2023 Salı günü Resmi Gazete'de yayımlandı. Vergiler dahil nihai satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmayan cep telefonu desteğine ilişkin başvurular ise Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın duyurusu sonrası başladı. Peki, Vergisiz telefon başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? İşte, 9500 TL'yi geçmeyen cep telefonu modelleri...

Finans 16-11-23 11:15

Vergisiz cep telefonundan kimler yararlanacak? Bakan Bak açıkladı! İşte vergisiz telefon satışına dair merak edilenler...

Üniversite öğrencilerine cep telefonu, bilgisayar ve internet desteğine ilişkin ayrıntılar Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile belli oldu. Yapılan açıklamaya göre; cep telefonun vergiler dahil nihai satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmamalı; başvuru yapacak üniversite öğrencisinin ise 26 yaşına girmemiş olması gerekiyor. İşte vergisiz cep telefonu satışı ile ilgili merak edilenler...

Finans 15-11-23 10:38

VERGİSİZ CEP TELEFONU ŞARTLARI 2023: Vergisiz cep telefonu şartları neler, başvurular ne zaman ve nasıl yapılır? Tebliğ Resmi Gazete’de!

Vergisiz cep telefonu şartları 14 Kasım 2023 Salı günü Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğin ardından internette araştırılıyor. Yapılan açıklamaya göre telefonun vergiler dahil nihai satış fiyatının 9 bin 500 TL'yi geçememesi gerekiyor. Başvurular Gençlik ve Spor Bakanlığının bilişim sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. Birçok kişi internette "Vergisiz cep telefonu şartları neler?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2023 Vergisiz telefon desteği başvurusu ne zaman, nasıl yapılır?

Finans 14-11-23 10:26

Samsung, Xiaomi, Casper... Vergisiz cep telefonu ve tablet satışı başladı! Dikkat çeken 'şifre' detayı

Vergisiz telefon ve vergisiz bilgisayar satışı bugün itibarıyla yürürlüğe girdi. Öğrenciler 9.500 TL altındaki telefon, bilgisayar ve tabletleri vergi iadesi ile birlikte bir defaya mahsus vergisiz olarak satın alabilecek. Vergi iadesi daha sonra elektronik ortamda düzenlenen fatura üzerinden devlet kurumları tarafından yapılacak.

Finans 01-11-23 14:53

Üniversitelilere vergisiz cep telefonunda ‘şifre’ detayı! Taksit yasağı bulunuyordu: 1 Kasım’dan itibaren başlıyor

7 milyona yakın üniversite öğrencisi teknolojik cihaz ve internet desteğini 1 Kasım'dan itibaren almaya başlayacak. Ürünün fiyatı 9.500 lirayı geçmeyecek, ikinci el cihazlar ise kapsam dışında olacak. Gencızbız portalı üzerinden kendilerine tanımlanan şifreyi alan üniversite öğrencileri, bu şifre ile online mağazalar ya da fiziki teknoloji mağazalarından destek kapsamındaki telefon ya da bilgisayarları satın alabilecekler.

Finans 26-10-23 11:17

VERGİSİZ TELEFON ŞARTLARI 2023: Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman, ÖTV ve KDV'siz telefon şartları neler? Karar Resmi Gazete'de!

Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışı hakkında araştırmalar hız kazandı. 'Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar' Resmi Gazete'de yayımlandı. Üniversitelilere vergisiz telefon satışına yönelik karar ile nihai satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmayan telefonlar ile bilgisayar cihazlarının elektronik ortamda düzenlenen fatura ile yapılan satın alımlarında kullanılabilecek. İşte, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışı şartları...

Finans 25-10-23 10:08

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON SATIŞI başladı mı, ne zaman başlayacak? ÖTV, KDV'siz telefon şartları neler, hangi marka ve modellerde geçerli?

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ile ilgili detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı hakkında yapılan açıklamanın detayları merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan detayları duyurmuştu. Peki, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı başladı mı, ne zaman başlayacak? Öğrencilere ÖTV, KDV'siz telefon şartları neler, hangi marka ve modellerde geçerli?

Finans 10-10-23 00:19

9.500 TL ALTI TELEFON MODELLERİ 2023: Öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar ne zaman satılacak, şartları neler?

Öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışının ne zaman olacağı merak konusu olurken 9.500 TL'nin altındaki telefon modelleri ile ilgili yapılan araştırmalar hız kazandı. Birçok kişi internette marka ve model incelemesi yapıyor. Peki, öğrencilere vergisiz cep telefonu ne zaman satılacak? Öğrencilere vergisiz telefon şartları neler?

Finans 29-09-23 11:57

ÖĞRENCİYE 9.500 TL ALTI TELEFON MODELLERİ 2023: Öğrencilere vergisiz cep telefonu ne zaman satılacak, şartları neler?

Öğrencilere vergisiz cep telefonu ne zaman satılacağı merak konusu olurken telefon modelleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "9.500 TL'yi geçmeyen telefon ve bilgisayar için 5.500 TL'ye kadar teknoloji desteği vereceğiz" sözleri sonrası incelenmeye başlandı. Birçok kişi arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, öğrencilere vergisiz cep telefonu ne zaman satılacak? Öğrencilere vergisiz telefon şartları neler?

Finans 28-09-23 13:33

ÖĞRENCİLER İÇİN VERGİSİZ TELEFON MODELLERİ 2023: Öğrencilere vergisiz cep telefonu ne zaman satılacak, şartları neler?

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı şartları Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Yapılan açıklamaya göre üniversite öğrencileri bir kereye mahsus olmak üzere ÖTV ve KDV'siz cep telefonu telefon ve bilgisayar alımı yapabilecek. Peki, öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar ne zaman satılacak? Öğrencilere vergisiz telefon, bilgisayar şartları neler?

Finans 28-09-23 07:44

Gençlere indirimli telefon tartışmalarına Cüneyt Özdemir de katıldı! Videoları izletip, 'Çok da şey yapmamak gerekiyor' diye bitirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversiteli gençlere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışıyla ilgili açıklaması gündem oldu. Söz konusu düzenlemeyle birlikte fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği verileceği açıklandı. Erdoğan'ın açıklaması sonrası sosyal medya ise ikiye bölündü. Gelen tepkilere değinen gazeteci Cüneyt Özdemir ise "İşte şimdi millet de dalgasını geçmeye başladı" diye konuştu.

Finans 27-09-23 15:29

Vergisiz telefon modelleri: Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman satılacak, şartları nedir? Vergisiz cep telefonu modelleri nelerdir?

Vergisiz telefon modelleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı’nın ardından öğrencilere vergisiz telefon alma imkanı ile ilgili açıklama yaptı. Buna göre üniversitelerde ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrenciler vergisiz telefon alma imkanına sahip olacak. Peki, öğrencilere vergisiz telefon ne zaman satılacak, şartları nedir? Vergisiz cep telefonu modelleri nelerdir? İşte konuya dair merak edilenler

Finans 27-09-23 13:19

Öğrencilere vergisiz cep telefonu satışı ne zaman yapılacak? Vergisiz cep telefonu satışı başladı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama!

Öğrencilere vergisiz cep telefonu satışı hakkında son durum Kabine Toplantısı sonrası merak konusu oldu. Üniversite öğrencileri bir kereye mahsus olmak üzere ÖTV ve KDV'siz cep telefonu telefon ve bilgisayar alımı yapabilecek. Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Kabine Toplantısı'nın ardından yeni kararlar açıklandı. Peki vergisiz cep telefonu satışı başladı mı, ne zaman yapılacak? Vergisiz cep telefonu modelleri neler?

Finans 27-09-23 07:50

KABİNE TOPLANTISI KONULARI 26 EYLÜL 2023: Kabine Toplantısı bitti mi, kararlar açıklandı mı?

Kabine Toplantısı kararları merak konusu olurken emekli zammı, vergisiz telefon, evlilik kredisi gibi konuları yakından takip eden birçok kişi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki son toplantı 5 Eylül'de gerçekleştirilmişti. Bugün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi. Peki, Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı?

Haber 26-09-23 19:16

KABİNE TOPLANTISI ne zaman, BUGÜN mü? 26 Eylül 2023 Kabine Toplantısı konuları

Kabine Toplantısı tarihi; emekli zammı, vergisiz telefon ve evlilik kredisi gibi konuları yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki son toplantı 5 Eylül'de yapılmıştı. Şimdi gözler yapılması beklenen yeni toplantıya çevrildi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak, bugün mü? İşte 26 Eylül 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri...

Haber 26-09-23 06:50

Vergisiz telefon satışı ne zaman? Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon markaları nelerdir? Bakan Uraloğlu'dan açıklama!

Öğrencilere vergisiz telefon satışınım ne zaman başlayacağına dair yapılan son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Konuya dair bir açıklama da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'dan geldi. Peki, Vergisiz telefon satışı ne zaman? Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon markaları nelerdir? İşte, Bakan Uraloğlu'nun o açıklaması...

Finans 15-09-23 13:25

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON SON DURUM: Vergisiz telefon satışı ne zaman, ÖTV ve KDV muafiyet şartları neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi gençlerin telefon ve bilgisayar satın alımlarında bir kereye mahsus olmak üzere KDV ve ÖTV'den muaf tutulacağı açıklanmıştı. Kabine Toplantısı'nda konu ele alındı. Peki, öğrenciye vergisiz telefon şartları neler? Öğrencilere vergisiz telefon modelleri neler?

Finans 06-09-23 07:58

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON ne zaman satılacak? Öğrencilere ÖTV, KDV'siz telefon şartları neler, hangi marka ve modellerde geçerli?

Öğrencilere vergisiz cep telefonu satış tarihi ve şartları merak edildi. AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV ve KDV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası konuya dair konuştu. Peki, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı başladı mı, ne zaman başlayacak? Öğrencilere ÖTV, KDV'siz telefon şartları neler, hangi marka ve modellerde geçerli?

Finans 06-09-23 07:55

SON DAKİKA | Gençler merakla bekliyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine toplantısı sonrasında 'vergisiz telefon' açıklaması

Son dakika haberi: Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalar yaptı. Hayat pahalılığıyla mücadeleyi daha sıkı yürüteceklerini söyleyen Erdoğan "Enflasyonu düşürecek programlar üzerinde çalışıyoruz" dedi. Orta Vadeli Program'ın tanıtımını da yapacaklarını kaydeden Erdoğan, gençlerin merakla beklediği vergisiz cep telefonuyla ilgili de açıklama yaptı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 05-09-23 20:12

Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor! Seçim beyannamesindeydi, masada olacak: Gençlere vergisiz telefon

Son dakika haberi: Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün bir araya gelecek. Kritik toplantıda Soçi zirvesinde konuşulan; tahıl koridoru, doğal gaz anlaşması ve Rusya-Ukrayna savaşındaki son durumunun masaya yatırılması bekleniyor. Gençlerin merakla beklediği cep telefonu alımında vergi düzenlemesiyle ilgili detayların da toplantının ana gündem maddelerinden biri olması bekleniyor.

Haber 05-09-23 07:58

Vergisiz telefon ne zaman alınacak? Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar uygulaması ne zaman başlayacak? Gözler gelecek açıklamada

Vergisiz telefon uygulaması ile ilgili detaylar geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Uygulamadan faydalanmak isteyen öğrenciler 'Vergisiz telefon ne zaman başlayacak?' ekranını sorguluyor. Bir defaya mahsus olmak üzere üniversite öğrencilerine vergisiz bilgisayar ve telefon imkanı sağlanmasına ilişkin çalışmada sona geliniyor. Peki, Vergisiz telefon ne zaman alınacak? Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar uygulaması ne zaman başlayacak? Gözler gelecek açıklamada...

Finans 30-08-23 14:50

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 28 Ağustos 2023 Kabine Toplantısı var mı? Öğrenciye vergisiz telefon için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’da!

Kabine Toplantısı tarihi ve saati vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Türkiye'nin ekonomik ve siyasi gelişmelerinin ele alındığı kritik toplantı son olarak 21 Ağustos'ta yapılmıştı. Öğrenciye vergisiz telefon ve bilgisayar satışı başta olmak üzere emekliye ara zam, memur zammı gibi birçok konuyu yakından takip eden kişiler "Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, (28 Ağustos 2023 Pazartesi) bugün Kabine Toplantısı var mı?

Haber 28-08-23 07:39

Gençler merakla bekliyor! Vergisiz telefon düzenlemesi hangi markalarda olacak? İşte indirim beklenen marka ve modeller...

Gençlere vergisiz telefon düzenlemesinde detaylar netleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı açıklamada "Sözlerimizin arkasındayız" derken, AK Parti il başkanları toplantısında konunun gündeme geldiği öğrenildi. Kritik toplantıda söz konusu indirimin hangi telefonlara yapılacağının masaya yatırıldığı ve Erdoğan'a bilgi verildiği öğrenildi. İşte gençlere vergisiz telefon düzenlemesi kapsamında olması beklenen markalar ve modeller...

Finans 25-08-23 12:51

VERGİSİZ TELEFON FİYATLARI 2023: Öğrenciye vergisiz telefon şartları neler, hangi markalar için ÖTV ve KDV'siz indirim planlanıyor?

Vergisiz telefon fiyatları ile öğrencilere yönelik son dakika olarak yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi gençlerin telefon ve bilgisayar satın alımlarında bir kereye mahsus olmak üzere KDV ve ÖTV'den muaf tutulacağı açıklanmıştı. Peki, öğrenciye vergisiz telefon şartları neler, hangi markalar için ÖTV ve KDV'siz indirim planlanıyor? İşte 2023 vergisiz telefon fiyatları ile konuya dair merak edilenler...

Finans 25-08-23 09:50

ÖĞRENCİYE VERGİSİZ TELEFON SON DAKİKA 2023: Öğrenciye vergisiz telefon şartları neler, ÖTV ve KDV'siz satış ne zaman? Bakan Şimşek açıkladı!

Öğrenciye vergisiz telefon satışı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi gençlerin telefon ve bilgisayar satın alımlarında bir kereye mahsus olmak üzere KDV ve ÖTV'den muaf tutulacağı açıklanmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ilişkin yeni bir açıklamada bulunuldu. Peki, 2023 öğrenciye vergisiz telefon satışı ne zaman? Öğrenciye vergisiz telefon şartları neler, hangi modellerde geçerli? İşte Bakan Şimşek'in açıklaması...

Finans 22-08-23 13:04

SON DAKİKA | Bakan Şimşek'ten öğrencilere vergisiz telefonla ilgili açıklama! AVM'deki kumpir yerken çekilen fotoğrafıyla ilgili de konuştu

Son dakika haberi: Yüz binlerce öğrencinin merakla beklediği vergisiz bilgisayar ve telefon düzenlemesiyle ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Bakan Şimşek, söz konusu konuyla ilgili çalışmalarının olduğunu doğruladı. Şimşek ayrıca geçtiğimiz gün bir AVM'de kumpir yerken çekilen fotoğrafıyla ilgili de konuştu.

Finans 22-08-23 12:08

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ CEP TELEFONU ŞARTLARI 2023: Öğrencilere KDV ve ÖTV'siz telefon şartları neler, kimler faydalanabilir?

Öğrencilere vergisiz telefon şartları ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi gençlerin telefon ve bilgisayar satın alımlarında bir kereye mahsus olmak üzere KDV ve ÖTV'den muaf tutulacağı açıklanmıştı. Şimdi birçok kişi arama motorlarında "2023 öğrencilere vergisiz telefon şartları neler?" sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya dair merak edilenler...

Finans 22-08-23 09:26

Öğrenciye vergisiz telefonda şartlar neler? Yaş sınırı, telefon modelleri... İddialar gündem yaratmıştı! Açıklama geldi, tarih belli oldu

Öğrenciye vergisiz telefon haberleri gündemdeki yerini koruyor. Vergisiz telefon ve bilgisayar satışıyla ilgili vatandaşlar "Şartlar neler?" sorusuna yanıt ararken; yaş sınırı ve telefon modelleriyle ilgili ortaya atılan iddialar dikkat çekti. Söz konusu iddiaların gerçek dışı olduğu belirtirken, 'tarih' açıklaması gündem oldu.

Finans 22-08-23 09:21

KABİNE TOPLANTISI 21 AĞUSTOS 2023: Kabine toplantısı gündem maddeleri neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Kabine Toplantısı sonrası son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılıyor. İki hafta da bir düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Beştepe'de toplandı. Toplantıda öğrencilere vergisiz telefon, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşananlar ve toplu sözleşme gibi konuların masaya yatırılması bekleniyordu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 21 Ağustos 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler, hangi konular ele alınacak?

Haber 21-08-23 20:07

Öğrenciye vergisiz, ÖTV’siz cep telefonu için çalışmalar başladı! Canlı yayında tek tek hesap yaptı: 10 bin TL, 41 bin TL ve 73 bin TL… Fiyatlar yarı yarıya düşecek

Üniversiteli öğrenciler için ÖTV’siz vergisiz cep telefonu satışı ne zaman? Şartlar belli oldu mu? soruları araştırılmaya devam ederken SGK Uzmanı Emin Yılmaz canlı yayında merak edilen sorulara ilişkin açıklamada bulundu. Uzman isim 10 bin TL, 41 bin TL ve 73 bin TL'lik 3 farklı telefon için hesap yaptı. Peki vergisiz telefonda indirim ne kadar? İşte haberin detayları…

Finans 21-08-23 13:56

Milyonların gözü kulağı Erdoğan'ın konuşmasına çevrildi! Kritik kabine toplantısı başladı: Memur ve memur emeklisine zam, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine toplandı. Toplantının ana gündem maddesi ekonomi olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim döneminde gençlere vadettiği vergisiz telefon, tablet, bilgisayar hakkının görüşülmesi bekleniyor. Eylül ayında açıklanacak OVP çalışmaları da Kabine'nin gündeminde olacak. 6,5 milyondan fazla memur ve emeklisinin de gözü, toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı konuşmada olacak.

Haber 21-08-23 08:37

Yeni kararları Erdoğan duyuracak! Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ne zaman geliyor? Memur maaşlarına zam, Kıbrıs'taki gerginlik...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın bir araya geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabine'nin gündeminde milyonlarca memur ve memur emeklisinin yakından takip ettiği toplu sözleşme görüşmelerindeki pazarlık süreci olacak. Ayrıca Erdoğan'ın seçim döneminde duyurduğu, gençlere vergisiz telefon, tablet, bilgisayar düzenlemesi de masaya yatırılacak. Toplantıda Kıbrıs'ta yaşanan gerginlik ve ekonomideki yol haritası gibi birçok kritik konunun da ele alınması bekleniyor.

Haber 20-08-23 14:58

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ CEP TELEFONU 2023: ÖTV ve KDV'siz öğrencilere vergisiz cep telefonu satışı ne zaman, şartları neler? İşte son durum!

Öğrencilere vergisiz cep telefonu satışı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi gençlerin telefon ve bilgisayar satın alımlarında bir kereye mahsus olmak üzere KDV ve ÖTV'den muaf tutulacağı ifade edilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjdeyi anımsatan Gençlik ve Spor Bakanı Bak, çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Peki öğrencilere vergisiz cep telefonu satışı ne zaman? öğrencilere vergisiz cep telefonu satışı şartları neler?

Finans 18-08-23 18:08

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON SATIŞI ne zaman başlayacak, ÖTV ve KDV'siz cep telefonu şartları neler? Gençlik ve Spor Bakanı Bak açıkladı!

Öğrencilere vergisiz cep telefonu satışlarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV ve KDV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak konu ile ilgili açıklamada bulundu. Peki, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı başladı mı, ne zaman başlayacak? Öğrencilere ÖTV ve KDV'siz telefon şartları neler? İşte detaylar...

Finans 09-08-23 08:18

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte toplu sözleşme süreci, tahıl anlaşması dahil 7 Ağustos 2023 Kabine Toplantısı konuları

Kabine Toplantısı ile ilgili son dakika gelişmeleri öğrencilere vergisiz telefon ile ev hanımlarına emeklilik konularına ilişkin son durum hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kritik toplantıda memur ve emeklilerin toplu sözleşme süreci ve tahıl anlaşması gibi konuların ele alınması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı bugün mü, gündem maddeleri neler?

Haber 07-08-23 18:47

KABİNE TOPLANTISI ne zaman, saat kaçta? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! İşte 24 Temmuz 2023 Kabine Toplantısı konuları...

Kabine Toplantısı ile ilgili son dakika gelişmeleri bilhassa evlilik kredisi, öğrencilere vergisiz telefon, ev hanımlarına emeklilik gibi konularda son durumu merak eden vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kabine Toplantısı son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 3 Temmuz tarihinde yapılmıştı. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak, gündem maddeleri neler? İşte detaylar...

Haber 24-07-23 10:00

KABİNE TOPLANTISI ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? Ev hanımlarına emeklilik, öğrencilere vergisiz telefon...

Kabine Toplantısı'nın ne zaman saat kaçta yapılacağı merak konusu olurken ev hanımlarına emeklilik, taşerona kadro ve öğrencilere vergisiz telefon gibi konuları yakından takip eden birçok vatandaş internette sorgulama yapmayı sürdürüyor. Bilindiği üzere son toplantı 3 Temmuz tarihinde gerçekleştirilmişti. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine Toplantısı bugün mü, gündem maddeleri neler? İşte detaylar...

Haber 24-07-23 09:59

Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı, kimler yararlanabilir? ÖTV ve KDV’siz öğrencilere vergisiz telefon şartları!

Öğrencilere vergisiz telefon satışının ne zaman başlayacağı merak konusu olurken çok sayıda vatandaş da arama motorlarında konuya ilişkin yaptıkları araştırmaları sürdürüyor. Bilindiği üzere AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Peki, Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? ÖTV ve KDV’siz öğrencilere vergisiz telefon şartları nelerdir, kimler yararlanabilir?

Finans 17-07-23 13:15

Kabine Toplantısı ne zaman, bugün var mı? 17 Temmuz 2023 Kabine Toplantısı yapılacak mı?

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Son toplantı 3 Temmuz tarihinde yapılmıştı. Ev hanımlarına emeklilik, öğrencilere vergisiz telefon, taşeron işçilerine kadro gibi beklentiler nedeniyle konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün var mı? 17 Temmuz 2023 Kabine Toplantısı yapılacak mı?

Haber 17-07-23 08:40

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, bugün mü? 10 Temmuz 2023 Kabine Toplantısı var mı? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Memurlara enflasyon farkı ve emekli maaş zammı ile ilgili detaylar belli olurken; öğrencilere vergisiz telefon, ev hanımlarına emeklilik ve taşeronda çalışan işçilere kadroya yönelik beklentiler nedeniyle gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? 10 Temmuz 2023 Kabine Toplantısı var mı? İşte detaylar...

Haber 10-07-23 08:11

Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? Vergisiz telefon ve bilgisayar satış tarihi belli oldu mu?

Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışının ne zaman başlayacağı merak konusu olurken birçok kişi internette konuya dair araştırma yapmaya başladı. Bilindiği üzere AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Yarın Kabine toplantısı gerçekleştirilmesi bekleniyor. Peki, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? Vergisiz telefon satış tarihi belli oldu mu?

Finans 02-07-23 16:45

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON ŞARTLARI 2023: Öğrenciye vergisiz telefon nasıl alınır? ÖTV ile KDV'siz cep telefonu ve bilgisayar şartları neler?

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ile ilgili son dakika gelişmesi olup olmadığı merak konusu oldu. AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV ve KDV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Yeni Kabine bugün ilk kez toplanacak. Kabine Toplantısı sebebiyle birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Öğrenciye vergisiz telefon nasıl alınır? ÖTV ile KDV'siz cep telefonu ve bilgisayar çıktı mı, şartları neler?

Finans 06-06-23 14:47

Kabine Toplantısı ne zaman, başladı mı? 31 Mayıs 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Kabine toplantısı ile ilgili aramalar hız kazandı. 28 Mayıs Pazar günü yapılan seçim sonucunda tekrar cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, yeni dönem öncesinde son kez kabineyi topladı. Kabine toplantısında taşerona kadro, deprem bölgesi konutları, ev hanımlarına emeklilik, gençlere vergisiz telefon ve faizsiz evlilik kredisi gibi konuların ele alınması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, başladı mı? 31 Mayıs 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?

Haber 31-05-23 18:10

Vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alınabilecek mi? Erdoğan açıkladı! Üniversite öğrencilerine cep telefonu ve bilgisayarda vergi muafiyeti

Vergisiz telefon ve bilgisayar ile ilgili araştırmalar araştırmalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı açıklamaların ardından hız kazandı. Buna göre; üniversite öğrencilerine cep telefonu ve bilgisayar alımında vergi muafiyeti olacak. Peki, Vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alınabilecek mi? 10 GB ücretsiz internetten kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Finans 12-04-23 06:45

Fiber yatırımların ortaklığı maliyetleri 10 milyar dolardan fazla azaltıyor

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: - "Sektördeki tüm oyuncuların sahip oldukları fiber altyapıları paylaşarak bundan sonra yapacakları altyapı yatırımını ortak yapması gerekli. Bu altyapıları bizlerin ayrı ayrı yatırım yaparak tamamlamasının maliyeti 13-15 milyar dolar olur. Halbuki hem mevcut altyapıyı paylaşıp hem de bundan sonraki yatırımları beraber yaparsak bunun maliyeti 2-2,5 milyar dolar olur" - "2 yıldır fibere yatırım yapılmıyor. Bu konuda acilen aksiyon alınmalı. Türkiye'nin bekleme lüksü yok" - "Bizim bir telefon üretme işine girmemize çok ihtiyaç yok. Bu nedenle kısa vadede planımız da bulunmuyor. Yeniden bir boşluk oluşursa değerlendiririz. Yapacak yeterliliğimiz de yetkinliğimiz de var" - "(İkinci el cihaz) Bu konuda kendi mağazalarımızda, Turkcell garantisiyle bu hizmeti nasıl veririz diyerek çalışmalar yaptık. Burada, vergi de önemli bir konu çünkü Türkiye'de ikinci el pazarı vergisiz bir pazar. Müşteri açısından, biz bir miktar taşın altına elimizi koymak istiyoruz" - "Yeni havalimanı şehir büyüklüğünde bir altyapı kurmamızı gerektirdi. İnşallah kusursuz bir altyapı ve iletişimi yaşatacağız müşterilere. Üç operatör tek bir şebeke kurduk. Zaman zaman bunu yapıyoruz. Üç oyuncu beraber, bizim kurduğumuz şebekeyi kullanıyor olacaklar. Ciddi yatırım yaptığımızı söyleyebilirim"

Yurthaber 05-04-19 14:31