Osman Aşkın Bak Haberleri

İşte değişime en yakın bakanlar! Ankara hareketlendi! Fahrettin Koca, Mehmet Özhaseki, Yılmaz Tunç, Mehmet Nuri Ersoy...

Kurulduğu günden bu yana ilk kez Türkiye genelinde 2. parti durumuna düşen AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaştan mesajı aldıklarını ve gereğini yapacaklarını belirtirken değişim ateşini de yaktı. Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü MKYK toplantısında kurmaylarına açık şekilde değişiklik olacağını da anlattı. Kabinede de sürprizler olabilir...

Finans 18-04-2024 13:54

İlk fatura İstanbul ve Ankara'ya kesiliyor! Bakanlar da hedefte, Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek rapor istedi! Ali Yerlikaya, Osman Aşkın Bak...

AK Parti, 2002 yılından beri ilk kez Türkiye genelinde ikinci parti konumuna düştü. Bu durum kuşkusuz AK Parti’nin A takımında değişikliklere neden olacak. Asıl sürprizin ise kabinede olabileceği gündemdeki yerini koruyor. Özellikle Ali Yerlikaya, Yılmaz Tunç, Osman Aşkın Bak, Fatih Kacır gibi bakanların memleketlerinde AK Parti kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuyla yakından ilgileniyor.

Finans 08-04-2024 10:48

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyük Rizeliler Buluşmasına katıldı:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Spor tesisleri açısından Avrupa ve dünyanın en modern stadyumları, spor salonları bu ülkede inşa edildi. Sporun içinden gelen, sporu çok iyi bilen bir Cumhurbaşkanımız olduğu için şanslıyız" dedi.

Yurthaber 01-03-2024 12:32

Bakan Bak, Alperen Şengün'ün NBA All-Star maçında yer alması için destek istedi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün'ün All-Star maçı kadrosunda yer alması için destek istedi.

Spor 05-01-2024 16:48

SON DAKİKA | Bakan Bak'tan 'asansör' açıklaması! Artık ASTAK üzerinden takip edilebiliyor

Son dakika haberine göre Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında asansörlere yerleştirilen karekod ile kullanıcıların artık asansör takip sistemi (ASTAK) üzerinden asansörlerin periyodik kontrollerini takip edebildiğini söyledi. Öte yandan Bak, önlerindeki süreçte 1071 gençlik çalışanı ve 950 antrenör olmak üzere toplam 2021 yeni personel alımını gerçekleştireceklerini açıkladı.

Haber 19-12-2023 19:56

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak hastane çıkışında yanıtladı: Ligler ne zaman başlar?

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Halil Umut Meler'in tedavi gördüğü hastanede kendisine yaptığı ziyaretin ardından hasten çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yaşanan olayın herkesi derinden üzdüğünü dile getiren Bakan Bak, kendisine yöneltilen "Ligler ne zaman başlar" sorusuna da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 12-12-2023 14:06

Öğrenci yurtlarında yeni dönem başlıyor! Asansör kazaları sonrası Bakan Bak açıkladı: Karekod uygulaması çok kısa sürede tamamlanacak

Öğrenci yurtlarındaki asansörlerde peş peşe kazalar yaşanması sonrası karekod dönemi başlıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yeni düzenlemenin "çok kısa süre içinde" hayata geçeceğini duyurdu. Bak'ın açıklamasına göre halihazırda bütün yurtlar tek tek dolaşılıp asansör sistemleri kontrol ediliyor.

Haber 21-11-2023 12:09

Cep telefonu, bilgisayar tablet ve internet desteği için yeni açıklama! Bakan Bak sosyal medyadan paylaştı

Üniversiteli gençlere bilgisayar, tablet ve internet desteğiyle ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan açıklama geldi. Bakan Bak, başvuruların başladığını ifade etti. Başvuru şartları ise Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile belli olmuştu.

Finans 15-11-2023 10:21

Gaziosmanpaşa'da yüzme havuzu ve fitness merkezi hizmete açıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Küçükköy Yüzme Havuzu ve Fitness Merkezi'nin açılışını yaptı.

Haber 22-10-2023 21:42

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON SATIŞI ne zaman başlayacak, ÖTV ve KDV'siz cep telefonu şartları neler? Gençlik ve Spor Bakanı Bak açıkladı!

Öğrencilere vergisiz cep telefonu satışlarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV ve KDV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak konu ile ilgili açıklamada bulundu. Peki, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı başladı mı, ne zaman başlayacak? Öğrencilere ÖTV ve KDV'siz telefon şartları neler? İşte detaylar...

Finans 09-08-2023 08:18

Ücretsiz MüzeKart GNS başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? 2023 ücretsiz MüzeKart GNS yaş sınırı nedir?

Ücretsiz Müze Kart başvuru ekranı ve başvuru şartları merak edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bakençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın açıklamalarına göre gençlere ücretsiz "Müzekart GNS" verilecek. 300’den fazla müze ve ören yeri ziyaret edilebilen Müze Kart hakkındaki detaylar hızla sorgulanıyor. Peki, Ücretsiz MüzeKart GNS başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? 2023 ücretsiz MüzeKart GNS yaş sınırı nedir?

Finans 14-07-2023 12:35

Mustafa Varank paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan basketbol maçı yaptı Haydi Hido sayıya

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile oynadıkları basketbol maçından görüntüler paylaştı. Maçta Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun yer aldığı da görülürken paylaşılan videoda Erdoğan'ın "Haydi Hido sayıya" sözleri de duyuldu.

Haber 30-06-2023 12:55

Osman Aşkın Bak kimidr, eşi kim? Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak hangi takımlı, kaç yaşında? Spor Bakanlığı'nda devir teslim!

Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakanı görevini Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan devraldı. Spor Bakanlığı'nda yaşanan devir teslim sonrası birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Osman Aşkın Bak kimidr, eşi kim? Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak hangi takımlı, kaç yaşında?

Haber 05-06-2023 13:33

Osman Aşkın Bak kimdir, kaç yaşında, nereli? Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak eğitim ve kariyer biyografisi

Osman Aşkın Bak'ın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Osman Aşkın Bak'ın biyografisi gündem oldu. Osman Aşkın Bak, 11 Ekim 1966'da İstanbul Üsküdar'da doğdu. Baba adı Muhittin, anne adı Fatma'dır. Peki, Osman Aşkın Bak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 03-06-2023 22:12

NATO PA Siyasi Komisyon ile Akdeniz ve Orta Doğu Özel Grubu Ortak Toplantısı İstanbul'da başladı

NATO PA Siyasi Komisyon ile Akdeniz ve Orta Doğu Özel Grubu Ortak Toplantısı İstanbul'da başladı

Yurthaber 14-06-2022 11:07

NATO Parlamenter Asamblesi Londra'da toplandı

NATO Parlamenter Asamblesi Türk Delegasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak: - “(Barış Pınarı Harekatı) Türkiye’nin operasyonu sınırımızdaki terör koridoruna karşı bir operasyondur” - “(Muhataplarımıza) Birleşmiş Milletler Sözleşmesi'nin 51. maddesine göre sınırdaki haklarımızı korumak, bölgedeki teröristlerin bölgenin insanına yaptığı zulmün önüne geçmek ve oradan bize gelen saldırıları önlemek için bu operasyonu gerçekleştirdiğimizi anlattık”

Haber 12-10-2019 15:39

Sporda şiddete karşı yeni önlemler (2)

Uygun görülen yerler ve görevliler dışında bilet satışı yapanlar 6 aydan bir yıla kadar hapis ve 100 günden 2 bin güne kadar adli para cezası; değerinin üstünde bilet satışı yapanlar ise bir yıldan 3 yıla kadar hapis ve 250 günden 5 bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılacak

Spor 24-06-2019 16:10

NATO üyelerine İslamı terörle bağdaştırmayın çağrısı

Antalya'da gerçekleştirilen NATO PA 99. Rose-Roth Semineri ve Akdeniz Ortadoğu Özel Grubu Ortak Toplantısı'nda "İslami terörizm" ifadelerinin kullanılmaması gerektiği vurgusu yapıldı - TBMM NATO PA Türk Delegasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak: - "Uluslararası alanlarda ve NATO bünyesinde hazırlanan raporlarda 'İslami terörizm' ifadesi kullanılıyor. Özellikle bazı lobiler bunu böyle tanımlamaya çalışıyor ki 'bu iş Müslümanların üzerine kalsın' diye" - "Terörizmle İslamı bir araya getirmek, bunun üzerinden tanımlamalar yapmak çok yanlış ve tehlikeli. Uluslararası raporlarda böyle bir tanımlamanın yer alması kabul edilemez" - "Meslektaşlarımız da 'Hristiyan terörist, Musevi terörist, Müslüman terörist' gibi tanımlamanın yanlış olduğunu kabul ediyor"

Yurthaber 15-04-2019 11:16

NATO üyelerine İslamı terörle bağdaştırmayın çağrısı

Antalya'da gerçekleştirilen NATO PA 99. Rose-Roth Semineri ve Akdeniz Ortadoğu Özel Grubu Ortak Toplantısı'nda "İslami terörizm" ifadelerinin kullanılmaması gerektiği vurgusu yapıldı - TBMM NATO PA Türk Delegasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak: - "Uluslararası alanlarda ve NATO bünyesinde hazırlanan raporlarda 'İslami terörizm' ifadesi kullanılıyor. Özellikle bazı lobiler bunu böyle tanımlamaya çalışıyor ki 'bu iş Müslümanların üzerine kalsın' diye" - "Terörizmle İslamı bir araya getirmek, bunun üzerinden tanımlamalar yapmak çok yanlış ve tehlikeli. Uluslararası raporlarda böyle bir tanımlamanın yer alması kabul edilemez" - "Meslektaşlarımız da 'Hristiyan terörist, Musevi terörist, Müslüman terörist' gibi tanımlamanın yanlış olduğunu kabul ediyor"

Haber 15-04-2019 11:14

Suriyeli ve Türk çocuklar, milletvekilleriyle futbol maçı yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Amacımız çocuklarımızın, gençlerimizin yüzünü güldürmek. Onları o savaşın etkilerinden kurtararak geleceğe kazandırmak. Yarına güçlü, geleceğe umutla bakan bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak" - TBMM NATO PA Türk Delegasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak: "Hiçbir çocuk futbol topuna dayanamaz. Onun beynindeki kötü hatıraları, anıları silmenin yolu güzel hatıralar kazandırmakla olur. Bir çocuğun gülmesi demek dünyanın gülmesi demek"

Yurthaber 12-04-2019 20:56

Suriyeli ve Türk çocuklar, milletvekilleriyle futbol maçı yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Amacımız çocuklarımızın, gençlerimizin yüzünü güldürmek. Onları o savaşın etkilerinden kurtararak geleceğe kazandırmak. Yarına güçlü, geleceğe umutla bakan bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak" - TBMM NATO PA Türk Delegasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak: "Hiçbir çocuk futbol topuna dayanamaz. Onun beynindeki kötü hatıraları, anıları silmenin yolu güzel hatıralar kazandırmakla olur. Bir çocuğun gülmesi demek dünyanın gülmesi demek"

Haber 12-04-2019 20:52

Antalya'da NATO PA ortak semineri

NATO PA Başkanı Madeleine Moon: - "(Suriyelilere ilişkin) Türkiye'yi kutluyorum. Türkiye'nin bu muhteşem misafirperverliği olmasaydı, nasıl bir uluslararası mülteci krizi yaşayacağımızı düşünmek bile değişik noktaya getiriyor bizi" - Akdeniz ve Orta Doğu Özel Grubu Başkanı Philippe Folliot: - "Dünyada daha çok spor ve kültür olsaydı daha az savaş ve çatışma olurdu"

Yurthaber 12-04-2019 13:00

Antalya'da NATO PA ortak semineri

NATO PA Başkanı Madeleine Moon: - "(Suriyelilere ilişkin) Türkiye'yi kutluyorum. Türkiye'nin bu muhteşem misafirperverliği olmasaydı, nasıl bir uluslararası mülteci krizi yaşayacağımızı düşünmek bile değişik noktaya getiriyor bizi" - Akdeniz ve Orta Doğu Özel Grubu Başkanı Philippe Folliot: - "Dünyada daha çok spor ve kültür olsaydı daha az savaş ve çatışma olurdu"

Haber 12-04-2019 13:00

Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenliği başladı

Yöresel sanatçıların şarkı söylediği şenlikte katılımcılar naylon ve şambrellerle kaydı - AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak: - "Cumhurbaşkanımız, Ayder'i Karadeniz'in Davos'u yapmamız için mücadele veriyor"

Haber 29-01-2019 06:27

Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenliği başladı

Yöresel sanatçıların şarkı söylediği şenlikte katılımcılar naylon ve şambrellerle kaydı - AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak: - "Cumhurbaşkanımız, Ayder'i Karadeniz'in Davos'u yapmamız için mücadele veriyor"

Yurthaber 28-01-2019 22:38

Erdoğan'ın anlattığı hikaye salonu kahkahaya boğdu

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile geçirdiği trafik kazasını anlattı.

Haber 06-11-2018 13:38

İslam konusundaki bilgisizlik ve cehalet istismara sebep olmaktadır

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş: "İslam konusundaki bilgisizlik ve cehalet istismara sebep olmaktadır" - "Müslümanların saf dini duygularını istismar eden kişi, grup ve örgütlerin varlığı, din güvenliğimizi ve millet geleceğimizi tehdit eden boyutlara varmaktadır" - "Bugünün bunalımlar yaşayan, türlü sorunlarla kuşatılmış dünyasına Kur-an'ın çağlar üstü mesajını, merhamet, adalet, ahlak yüklü, hayat veren ilkelerini taşımak bizim için en büyük sorumluluktur"

Haber 28-07-2018 14:49

Türkiye'de bir muhalefet sorunu var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: "Siyasi yapılanmayı dikkate aldığımızda Türkiye'de bir muhalefet sorunu var. Güçlü, vizyoner, proje üreten, hedef önüne koyan bir muhalefet partisi Türkiye için sağlıklıdır, motivasyon sağlar" - "Ovit Tüneli, Türkiye'nin doğusu, güneydoğusunu Karadeniz ile Karadeniz üzerinden Ortadoğu ile birleştiren, Kafkaslara geçişi sağlayan muazzam bir lojistik altyapının en temel ünitesidir"

Haber 27-07-2018 20:04

Gençlik ve Spor Bakanlığında devir teslim

Gençlik ve Spor Bakanlığına getirilen Mehmet Muharrem Kasapoğlu, görevi Osman Aşkın Bak'tan devraldı - Bakan Kasapoğlu: "Büyük sorumluluk gerektiren bu şerefli vazifeye bendenizi layık gören saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza duydukları güven için şükranlarımı arz ediyorum" - Eski Bakan Bak: - "Bu bir görev değişimi. Biz yine Gençlik ve Spor Bakanlığının emrinde olacağız"

Haber 10-07-2018 19:53

Gençlik ve Spor Bakanlığına Kasapoğlu getirildi

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde yer alan ilk Gençlik ve Spor Bakanı oldu

Haber 09-07-2018 23:08

Ruanda Milli Günü resepsiyonu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: - "Ruanda makamlarının Kigali'deki (başkent) FETÖ iltisaklı okulu kapatma kararı için müteşekkiriz. FETÖ ile mücadele konusunda desteklerinin devamını diliyoruz" - Ruanda'nın Ankara Büyükelçisi Williams Nkurunziza: - "İki ülke arasındaki ilişkilere değer veriyoruz. Ruanda Cumhurbaşkanı Kagame, Erdoğan'ın yeniden seçilmesine yönelik tebriklerini ve iyi dileklerini iletti, kendisine duyduğu güveni tekrar etti"

Haber 04-07-2018 22:04

Sağduyu kazanacak

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: - "Kararsız seçmenimiz de ülkenin güçlü olması için 'yola devam' diyecek. Buna yürekten inanıyorum. Sağduyu kazanacak. Ülkemiz bu coğrafyada güçlü olacak" - "Milletimizin desteği ile bu iş ilk turda bitecek. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın yaptıkları, AK Parti'nin bir dava, hizmet partisi olması artı referanstır"

Haber 23-06-2018 15:00

Rizeliler Erdoğan'ın arkasında Kaçkar Dağları gibi dik duracak

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Rizeliler Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında Kaçkar Dağları gibi dik duracak, onunla beraber yürüyecek"

Haber 22-06-2018 16:51

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, rafting yaptı

Bakan Bak: "Fırtına Vadisi'nin doğal güzellikleri de son derece önemli. Bölgenin turizm ekseninde gelişmesi, Rize-Artvin Havalimanı'nın, ardından kayak tesisinin yapılması, Fırtına'da su sporları merkezi yapılması ile bölgemiz sporda çok ileri gidecek"

Haber 22-06-2018 12:29

Erdoğan, milletin içinden gelen lider, bu toprakların çocuğu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: - "Recep Tayyip Erdoğan, milletin içinden gelen lider, bu toprakların çocuğu. Herkes ona gönlünü açmış. Bir yanda böylesine bir lider, diğer yanda halkı her zaman küçümseyen, çocukları bile sevemeyen, teröristleri ziyarete giden, katilleri ziyarete giden aday" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: - "AK Parti'nin seçim beyannamesinde 146 tane dev proje var. AK Parti eser siyasetiyle hayalleri gerçeğe dönüştüren bir partidir"

Haber 21-06-2018 19:17

Bakan Bak, İlke Özyüksel'i kutladı

Bakan Bak, İlke Özyüksel'i kutladı

Haber 21-06-2018 17:02

Bakan Bak, top sektirip ok attı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bağcılar Belediyesi 15. Yaz Spor Okulları açılış törenine katıldı

Haber 21-06-2018 15:41

Bakan Bak, AA Editör Masası'na konuk oldu (3)

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Türkiye, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na güçlü bir dosyayla hazırlandı" - "Almanya'daki statlar yaşlı ve eski. Seyirci coşkusu ve heyecanı, ulaşımlar nedeniyle avantajımız var. Bize yakışır" - "Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'a yapılan bu davranış çok çirkin, araca saldırı çok çirkin" - "Rusya'daki Dünya Kupası'nda favoriniz kim derseniz, ben disiplinli oyunuyla Almanya diyorum" - "Kulüplerimizin, Türk futbolunun altyapısına çok ciddi yatırım yapması gerekiyor, biz hazırız"

Haber 18-06-2018 12:02

Bakan Bak, AA Editör Masası'na konuk oldu (2)

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: - "Millet bahçeleri projesi, toplumsal şehir yaşamı ve çevrecilik için çok önemli bir açılım. Bana göre yerinde, zamandında ve güzel bir proje" - "Millet kıraathanelerinde gençlerimizin ders çalışabileceği, çayını kahvesini içebileceği, bir şeyler atıştırabileceği sessiz bir ortam olacak" - "AK Parti, iktidara geldiğinde 130-135 bin olan yatak sayısı 660 bine çıktı. Yeni açılacak yurtlarla 50-60 bin daha ilave edip 700 binin üstüne çıkacak" - "Öğrencilerimiz 4-5 yıldızlı otel konforunda hizmet alıyorlar. Yeni yurtlar yaptıkça standartlar artıyor. Eski yurtlarımızı da yeniliyoruz" - "Yazın yurtlarda öğrencilerimizden kalmadıkları dönem içinde herhangi bir ücret alınmayacak. Bununla ilgili Bakanlar Kurulu kararı çıktı. Bu iş bitmiştir"

Haber 18-06-2018 11:51

Bakan Bak, AA Editör Masası'na konuk oldu (1)

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "İnanıyoruz ki bu seçimde milletimiz yine projeleriyle sahada olan, geleceğe sağlam adımlarla yürüyen güçlü Türkiye'yi destekleyecektir" - "Rize-Artvin Havalimanı'yla Rize'de çay dışında turizm ekseninde de gelişme olacak" - "Bütün takımların altyapıya yatırım yapması lazım ama göstermelik değil. Ajax, Barcelona gibi olmalı" - "Terörü yenmede spor, ciddi bir argüman. Çocukları dağa gitmekten kurtararak, salonlara gitmeye yönlendiren bir argüman spor"

Haber 18-06-2018 11:30

Toplum şefkat, sevgi değerleri üzerinde yükselmeli

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Toplum şefkat, sevgi değerleri üzerinde yükselmeli. İslam dini şefkatin, bereketin, merhametin olduğu bir din"

Haber 15-06-2018 12:36

Osman Aşkın Bak'tan bayram mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Haber 14-06-2018 23:39

Bakan Bak, şampiyon Fenerbahçe Doğuş'u tebrik etti

Bakan Bak, şampiyon Fenerbahçe Doğuş'u tebrik etti

Haber 14-06-2018 11:18

Uyuşturucunun ilacı spor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: - "Türkiye'de 10 binlerce semt sahaları yapıyoruz. Sporun gücü aynı zamanda terörü de yenecektir" - "(Çaykur Rizespor'un Avusturya kampını iptal etmesi) Destekliyoruz. Bütün takımlara da aynı tavsiyeyi yapıyoruz. Çünkü bu ülkenin takımları ülkemize karşı yapılan her ne hareket olursa olsun gerekli tepkiyi göstermelidir"

Haber 12-06-2018 16:26

Erdoğan Demirören son yolculuğuna uğurlanıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Başarılı bir iş adamıydı. İstanbul'daki amatör kulüplerin babasıydı"

Haber 10-06-2018 14:39

Galatasaray'dan teşekkür mesajı

Spor Toto Süper Lig'in 2017-2018 sezonunda şampiyon olan sarı-kırmızılı kulüp, kutlama mesajı gönderen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile diğer yetkililere teşekkür etti

Haber 24-05-2018 16:21

Bakan Bak'tan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a tebrik

Bakan Bak'tan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a tebrik

Haber 20-05-2018 01:13

Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, kutlama mesajı yayımladı

Haber 19-05-2018 22:43

Bakan Bak, Ata'nın huzurunda

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve beraberindeki heyet, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Anıtkabir'deki törene katıldı

Haber 19-05-2018 10:56