Vitiligo Hastalığı Haberleri

Göz renginize dikkat! Hangi hastalığa yatkın olduğunuzu belirliyor

Kan grubumuz, doğuştan gelen fiziksel özelliklerimiz gibi değiştiremediğimiz birçok etken hastalık risklerimizi belirleyebiliyor. Yapılan araştırmalar değiştiremeyeceğimiz göz renklerimizin birçok hastalığa olan yatkınlığımızı gösterdiğini tespit etti. İşte göz renginize göre yakalanma riskiniz olan hastalıklar...

Haber 02-02-2023 09:37

Vitiligo hastası kadın yaşadıklarını paylaştı! 'Cildinizdeki güzelliği bulun'

Cilt üzerinde görülen çok çeşitli hastalıklar bulunuyor. Vitiligo hastalığı da deride pigment kaybına bağlı olarak açık renkli alanların oluştuğu bir tür deri hastalığıdır. Yaygın olarak görülen bu hastalık nedeniyle birçok kişi sosyal problemler yaşıyor. Ancak Pip Russell isimli genç kadın hastalığıyla gurur duyarak vücudundaki güzellikleri sergileyip diğer vitiligo hastalarına destek oluyor.

Kadin 20-12-2022 11:05

Sosyal medya fenomeni Demi Sims’in paylaşımı olay oldu! Vitiligo farkındalığı yaratmak için soyundu

Essex yıldızı Demi Sims sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Instagram hesabında 578 bin takipçisi bulunan Sims, vitiligo hastalığına dikkat çekmek için cesur bir paylaşım yaptı. Tamamen çıplak bir şekilde kamera karşısına geçen fenomen isim cildinde pigment kaybına bağlı olarak açık renkli alanlar oluşturan hastalığını gururla sergiledi.

Trend 18-10-2022 14:47

Vitiligo Hastalığı

Vitiligo Hastalığı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vitiligo Hastalığı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.