Cilt Lekeleri Haberleri

Boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine dikkat: Basit bir leke olmayabilir! Uzman isim Geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açabilir diyerek uyardı

Cilt lekelerinin farklı faktörlerin etkisiyle ortaya çıkabileceğini ve bazı tip lekelerin ciddiye alınması gerektiğini söyleyen Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Aliye Sevdem Gülcan, boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine karşı uyardı. Bazı lekelerin cilt kanserinin habercisi olabileceğini ifade eden Dr. Aliye Sevdem Gülcan önemli açıklamalarda bulundu.

Kadin 12-02-2024 11:17

Leke kremleri ne işe yarar? Cilt leke kremi nasıl kullanılır?

Cilt üzerinde oluşan lekeler birçok kişinin güzellik endişelerinden biri haline gelmiştir. Bu lekeler genellikle güneşin zararlı UV ışınlarına maruz kalma, yaşlanma, genetik faktörler, hormonal değişiklikler veya cilt yaralanmaları gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Ciltte oluşan lekeler bireyin cilt tonuyla uyumlu bir görünüm arayışını etkileyerek öz güveni olumsuz etkileyebilir.

Kadin 25-11-2023 17:11

Ciltteki kahverengi lekeler nasıl yok edilir? Cilt lekelerine ne iyi gelir?

Ciltteki kahverengi lekeler birçok insanın karşılaştığı bir cilt sorunudur. Bu lekeler, güneşe maruz kalma, yaşlanma, hormonal değişiklikler veya ciltteki yaralanmalar gibi bir dizi faktörün sonucu olarak ortaya çıkabilir. Ancak endişelenmeyin ciltteki kahverengi lekeleri hafifletmek veya tamamen yok etmek için bir dizi etkili yöntem bulunmaktadır. Peki, ciltteki lekeler nasıl geçer?

Haber 31-10-2023 22:49

Cildinizdeki lekelere karşı savaşan en iyi leke kremi markaları

Güneşe maruz kalma, yaşlanma, akne gibi etkenler ciltte lekelenmeye sebep olabiliyor. Ancak, günümüzde üretilen son teknoloji leke kremleri sayesinde bu lekeler kolayca yok edilebiliyor. Leke kremi seçerken en çok dikkat edilen konular arasında kremin içeriği ve leke üzerindeki etkisi yer alıyor. Siz de cilt lekelerinden mustaripseniz inatçı lekeler için üretilen en etkili leke kremlerine ihtiyacınız var demektir. Sizler için en iyi leke kremlerini listeledik. İşte detaylar!

Kadin 05-02-2023 19:53

Bakım hilesini TiKTok'ta paylaştı: Göz altı torbalarından kurtulmanın yolu mutfaktan geçiyor

Göz altı torbaları ve kırışıklıklar yaşımız ilerledikçe daha büyük problem haline geliyorlar. Giderek artan cilt sorunlarıyla mücadele etme yöntemlerini TikTok hesabı üzerinden paylaşan Vicky Derosa, sabahları uyandığında göz altı torbalarını gideren ve cildini sıkılaştıran basit cilt bakımı hilesini açıkladı.

Kadin 16-11-2022 14:41

Deneyenler öneriyor: Cildi bembeyaz yapıyor, gençleştiriyor! Cilt tonunu açan pirinç unlu maske tarifi

Birçok kişi cilt tonunu açmak istiyor. Daha beyaz ve parlak bir cilde sahip olmak için çeşitli ürünler kullanılıyor. Ancak çok yüksek fiyatlara satılan bu ürünleri almaya hiç gerek yok. Evde pirinç unu kullanılarak yapılan maske cildi beyazlatıyor, parlatıyor, lekeleri götürüyor. İşte bebek gibi bir cilde sahip olmak için etkili olan o maske tarifi...

Kadin 20-10-2022 07:48

Cildinizi bebek gibi yapacak! Doğal botoks etkisiyle kırışıklıkları geçiren cilt rengini açan maske tarifi

Herkes cildinin pürüzsüz ve sağlıklı gözükmesini istiyor. Ancak zamanla yaşanan değişimler ciltte çeşitli problemlerin ortaya çıkmasına neden olabiliyor. Kırışıklık, siyah nokta, sivilce gibi sorunları geçirmek için cilt bakımları yapılıyor. Doğru maskeler ile bu cilt sorunlarından sivilce ve siyah noktaları geçirmeniz kırışıklıkları da azaltmanız mümkün.

Kadin 13-10-2022 11:04

Kendall Jenner'ın sadece iki malzeme ile yaptığı sivilce geçiren maskesi! Tamamen doğal malzemeler ile etkili çözüm

Kardashian ailesi hem özel hayatları hem de güzellik adına yaptıkları uygulamalar ile sıklıkla konuşuluyor. Kardashian ailesinin başarılı ve güzel kardeşleri Kendall Jenner gençliğinde sivilceler ile oldukça mücadele ettiğini açıkladı. Sivilcelerini geçirmek için evde yaptığı doğal maskenin tarifini verdi. İnsanlar sivilce nasıl geçer? diye aramalarda bulunuyor. Sadece iki malzeme ile hazırlanan bu maske tarifi cilt problemleri için ilgi çekiyor.

Kadin 03-10-2022 08:39