West Ham United Haberleri

AZ Alkmaar-West Ham maçında futbol tarihinin kara gecesi! Oyuncuların ailelerinin bulunduğu tribüne saldırı gerçekleşti

UEFA Konferans Ligi’nde finale yükselen takımlar belli oldu. Premier Lig ekibi West Ham United, sahasında 2-1 kazandığı maçın rövanşında ADAS Stadyumu’nda AZ Alkmaar’ın konuğu oldu. İngiliz temsilcisi 90+4’üncü dakikada Pablo Fornals’ın kaydettiği golle rakibini 1-0 mağlup etti ve adını finale yazdırdı. Bu golün ardından gözü dönmüş AZ Alkmaar taraftarları rakip takım tribününe saldırdı. Tanınmamak için siyah maske takan holiganların insanlık dışı muamelesi dünya gündemine oturdu.

Spor 19-05-2023 11:13

Son dakika: Beşiktaş, Arthur Masuaku'nun bonservisini alıyor! West Ham ile anlaşma sağlandı...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah - beyazlıların sezon başında İngiltere'nin West Ham United takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Arthur Masuaku, gösterdiği performansla camiadan tam not almıştı.

Spor 15-04-2023 09:08

Ne Icardi ne de Kadewere! Galatasaray'da adı sır gibi saklanan golcü transferi ortaya çıktı: Michail Antonio!

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da gol yollarında yaşanan problem dikkat çekmişti. Teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "En az 3 transfer için çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullanmıştı. Santrfor takviyesi yapacak olan Galatasaray'ın gündemindeki ismin Michail Antonio olduğu ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Spor 31-08-2022 08:04

West Ham United

West Ham United Hakkındaki Haberler Mynet'te. West Ham United Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.