Masuaku Haberleri

Afrika Kupası karıştı! Beşiktaş ve Galatasaray'ın yıldızları birbirine girdi, kavga tünelde bile sürdü

Afrika Uluslar Kupası'nda heyecan sürüyor. Fas ile Kongo'nun karşı karşıya geldiği mücadelenin son bölümlerine yaşananlar turnuvaya damga vurdu. Mbemba Fas'ın hocası ile tartışırken yaşanan bu olay futbolculara da sıçradı. İşte detaylar...

Spor 23-01-2024 17:41

Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş'tan kötü haber!

Beşiktaş, tedavileri devam eden Masuaku, Rosier, Rashica'nın Fenerbahçe maçının kadrosunda yer almayacağını ve tedavisine başlanan Colley'in durumuna ise maç günü karar verileceğini açıkladı.

Spor 07-12-2023 14:33

Beşiktaş'a Rosier ve Masuaku için sakatlık açıklaması!

Beşiktaş Valentin Rosier ve Arthur Masuaku'nun sağlık durumuna dair bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada Rosier'in sol topuk yağ yastığında kanama ve yırtık, Arthur Masuaku'nun ise uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem bulgularına rastlandığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 28-11-2023 21:34

Beşiktaşlı futbolculardan Lucescu'ya peş peşe cevap! ''Koçları bulanık görmüş olmalı...''

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş müsabakasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Dinamo Kiev, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı ve turnuvaya veda etti. İlk maçın ardından yaptığı yorumun ardından tepki çeken Lucescu'ya ikinci maçın ardından Beşiktaşlı futbolcular sosyal medya hesaplarından cevap verdi.

Spor 01-09-2023 08:37

Dinamo Kiev maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı! Beşiktaş'a Masuaku'dan kötü haber geldi

Beşiktaş Kulübü, Dinamo Kiev ile oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında sakatlık yaşayan tecrübeli sol bek Arthur Masuaku'nun son durumuna dair bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 25-08-2023 21:41

Lucescu'nun olay yaratan açıklamalarına Beşiktaş cephesinden cevap geldi!

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, dün oynanan maçta Dinamo Kiev'i son dakikada attığı golle 3-2 mağlup ederek İstanbul'a avantajlı dönmüştü. Karşılaşma sonrası agresif bir tavır takınan Lucescu'dan olay yaratacak bir açıklama gelmişti. Bu açıklamaya Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Masuaku cevap verdi.

Spor 25-08-2023 15:24

Beşiktaş, UEFA'nın kararını açıkladı! Yıldız ismin cezası 1 maça indirildi...

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında KF Tirana ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada kırmızı kart gören Arthur Masuaku’nun cezası 2 maçtan 1 maça indirildiği açıklandı. Buna göre Arthur Masuaku, siyah-beyazlıların UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Neftçi Bakü PFK ile oynayacağı rövanş maçında forma giyebilecek.

Spor 08-08-2023 22:43

Son dakika: Beşiktaş, Arthur Masuaku'nun bonservisini alıyor! West Ham ile anlaşma sağlandı...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah - beyazlıların sezon başında İngiltere'nin West Ham United takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Arthur Masuaku, gösterdiği performansla camiadan tam not almıştı.

Spor 15-04-2023 09:08

Arthur Masuaku sınırları zorladı! 45 metreden öyle bir gol attı ki...

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Arthur Masuaku, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Demokratik Kongo Milli Takımı ile boy gösterdi. Takımının Moritanya ile oynadığı maçta forma giyen Masuaku, karşılaşmaya attığı golle damgasını vurdu.

Spor 24-03-2023 19:40

Beşiktaş'ta tarihi ayrılık kararı! Şenol Güneş, 7 ismin biletini sezon bitmeden kesti

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle yakalanan çıkışın ardından son maçlarda yaşanan puan kayıpları hem yönetimin hem de Şenol Güneş'in sabrını taşırdı. Şenol Güneş ile bir araya gelen yöneticiler bir toplantı gerçekleştirdi. Tecrübeli çalıştırıcının raporu doğrultusunda tam 7 oyuncunun bileti kesildi.

Spor 28-02-2023 10:50

MAÇ SONUCU: Beşiktaş, yeni yıla mutlu giriyor! Kartal, Adana Demirspor'u Arthur Masuaku ile yıktı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan müsabakaya iki takım taraftarları da yoğun ilgi gösterirken, büyük bir mücadele sergilendi. İzleyenleri heyecan fırtınasına sürükleyen karşılaşmada kazanan taraf, 1-0'lık skorla Beşiktaş oldu. Siyah - beyazlılar, bu galibiyetle birlikte 2022 yılını 3 puanla bitirmiş oldu. İşte maçtan detaylar...

Spor 29-12-2022 21:59

Şenol Güneş'in gelişi sonrası Wout Weghorst'tan bir ilk!

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Ümraniyespor'u 5-2 mağlup etti. Siyah - beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş'ın yıldız santrforu Wout Weghorst, bu sezon ilk kez bir maçta birden fazla gol attı.

Spor 30-10-2022 19:47