Yatak Odası Haberleri

21 günde 122 sevgilisi olan kadın erkeklerin aldatma nedenini açıkladı! Sözleri sosyal tepkilere neden oldu

İngiltere'nin Nottingham şehrinde yaşayan sosyal medya fenomeni Bonnie Blue, Meksika'nın Cancun kentinde geçirdiği üç haftalık tatilde yaklaşık 122 kişiyle sevgili olduğunu söyleyerek şaşkına çevirdi. 120'yi aşkın ilişki tecrübesinin ardından erkeklerin aldatma nedenini çözümlemeyi başardığını söyleyen Blue, "Kadınlar yatak odasında daha iyi olsalardı, erkekler aldatmazdı" deyince tepkilerin odağına yerleşti.

Trend

Kız arkadaşına sürpriz yapmak isterken asıl sürprizi kendisi yaşadı! Yatakta başka bir adamla bastı... İhaneti sosyal medyadan ifşa etti

Çin'de kaydedilen bir ihanet görüntüsü sosyal medya kullanıcılarının arasında bir tartışmanın fitilini ateşledi. Bazı sosyal medya kullanıcıları görüntülerin gerçek olmadığını iddia ederek duruma tepki gösterirken bazı sosyal medya kullanıcıları ise ihanete uğrayan genç adama destek vermeyi tercih etti.

Trend

Karısını yatakta başka bir adamla yakaladı! İhaneti görünce çılgına döndü... Eşinin sevgilisini beyzbol sopasıyla öldüresiye dövdü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinin Lake Worth bölgesinde yaşayan 33 yaşındaki John Dimming isimli bir adam evine geldiğinde yatak odasında gelen sesler üzerine şaşırdı. Kendi yatağında eşini bir başka adamla yakalayan Dimming, öfkeden çılgına döndü ve beyzbol sopasıyla karısının sevgilisini darp etti. Dimming cinayete teşebbüs suçundan tutuklandı.

Trend

Yatak odanızı Pinterest'ten fırlamış gibi gösterecek dekorarif ürünler

Yatak odanızı çok severek dekore etmiş olsanız da bir süre sonra görünümünden sıkılabilirsiniz. Eğer siz de odanızın havasını değiştirmek istiyorsanız harika bir haberimiz var! Yatak odanızı Pinterest'ten fırlamış gibi gösterecek dekoratif ürünlerin yer aldığı zengin bir liste hazırladık. İsterseniz gelin, yatak odanıza çok yakışacak parçalara birlikte göz atalım.

Haber

Yatak Odası

Yatak Odası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yatak Odası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hayrete düşüren olay! Yatak odasının ortasında 30 metrelik bir çukur oluştu... Çukura düşen adam kayboldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan Jeffrey Bush isimli bir adam yatak odasının ortasında oluşan 30 metrelik çukura düştü. Yatak odasında açılan çukura düşen Bush’tan hala haber alınamazken kardeşi son 2 yıldır kayıp olan Bush için yetkilileri göreve çağırdı.

Trend

Baş Twit'çi Elon Musk yine iş başında: Orayı yatak odalarıyla donatmış! Mantıklı mı, yoksa saygısızlık mı?

Twitter'ın yeni sahibi Baş Twit'çi Elon Musk'ın şirketin San Francisco'daki genel merkezindeki bazı konferans odalarını "yatak odalarına" dönüştürdüğü bildirildi. Twitter'daki çalışma kültürünü elden geçiren Musk'ın, yatak odalarını geç saatlere kadar çalışacaklar için yaptırdığı düşünülüyor. Bu açıdan biraz mantıklı bir hamle gibi dursa da bazı kaynaklar odaları 'saygısızlık göstergesi' olarak görüyor.

Haber

Hemen deneyin: Yatak odanıza koyacağınız soğan ile fark yaratın! Etkileri şaşırtacak

Soğan doğal antibiyotik olarak görülüyor. Her yemeğin olmazsa olmazı olan soğan vücuda kuvvet sağlıyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Soğanın faydasını duyanlar oldukça şaşırıyor. Özellikle kışın görülen hastalıklar için soğan vazgeçilmez nimetler arasında bulunuyor. Yatak odasında baş ucunuza koyacağınız soğanın etkileri ise fark yaratıyor.

Haber

Bel ve sırt sağlığınız için uzun ömürlü ve sağlıklı en iyi çift kişilik yatak modelleri

Düzenli ve kaliteli bir uyku düzeni sayesinde daha sağlıklı olabileceğinizi biliyor muydunuz? Eğer biliyorsanız ortopedik bir yatağın uykuyu kesintisiz hâle getirdiğinin ve sırt sağlığınızı koruduğunun da farkında olmalısınız. Yine de buna rağmen sizin için en iyi yatağı bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Peki, en kaliteli yatak markaları hakkında bilgi sahibi olmaya hazır mısınız?

Haber

Yatak odasında ekstra yer açmak isteyenler için kullanışlı ve geniş dolap çeşitleri

Evinizin dekorasyonuna önem veriyor musunuz? Eğer veriyorsanız evin en önemli alanları arasında bulunan yatak odalarının vazgeçilmezi dolap modellerini araştırıyor olabilirsiniz. Çok fonksiyonlu yapılarıyla yatak odasında ekstra yer açmanızı sağlayan gardıroplar, farklı tasarımları sayesinde yatak odası dizaynına katkı sağlar. Siz de yatak odanıza farklı bir hava kazandırmak ve daha fazla alan açmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız listemize göz atmaya devam edin!

Haber

Annesi ile sevgilisini yatak odasında basmıştı! Emre Toprak’ın cezası belli oldu…

Ankara’nın Altındağ ilçesinde yaşanan olay günlerce konuşulmuştu. Gece uyandığında evde annesinin yatak odasında gördüğü Enis Y.'yi 3 yerinden bıçakla yaralayan 19 yaşındaki Emre Toprak ve arkadaşı Oğuz Karatekin 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 8 yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırıldı. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber

Boyun fıtığından muzdarip olanlara hayat kurtaracak bir öneri en iyi boyun fıtığı yastıkları

Günümüz insanının en önemli problemlerinden biri, boyun fıtığından kaynaklanan ağrılar. Boyun fıtığının uyku kalitenizi etkileyip yaşam standartlarınızı düşürme yönünde olumsuz bir etkisi bulunur. Eğer bu durumdan muzdaripseniz kendiniz için en uygun boyun fıtığı yastığını bulmanız gerekir. Böylece uyku kaliteniz artar. En iyi boyun fıtığı yastığını bulduğunuzda sizin için geceler rahat, gündüzler enerjik geçer. Peki, en iyi boyun fıtığı yastığı hangisi?

Haber

Küçük yatak odaları için ekstra depolama alanlarıyla alan sorununu çözecek mobilyalar

Küçük yatak odalarında başa bela olan depolama sorunu, fonksiyonel mobilyalar kullanılarak çözülebilir. Birden fazla görev üstlenen fonksiyonel mobilyalar sayesinde küçük alanlarda daha büyük bir etki yaratmanız mümkün. Dar alanlarda harikalar yaratan çok amaçlı mobilyaların hangileri olduğunu öğrenmek istiyor musunuz? Cevabınız ''Evet.'' ise sizin için seçtiğimiz fonksiyonel mobilyaları incelemeden geçmeyin!

Haber

Rahat bir yataktan önce alınacak, en şık ve en iyi baza modelleri

Uyuyarak dinlenir, stres atar ve yenileniriz. Tabii bunun için konforlu bir yatak odasına ihtiyaç duyarız. İlk etapta konforlu bir yatak huzurlu uyku için yeterli gibi görünse de yataktan önce kaliteli baza edinmek gerekir. Siz de rahat bir uyku deneyimi için hem kaliteli hem şık baza modeli arıyorsanız doğru yere geldiniz. Sizler için araştırdığımız en kaliteli ürünlerin yer aldığı listemize mutlaka göz atmalısınız!

Haber

Evinizin en özel köşesi için en iyi yatak odası takımları ve modelleri

Yatak odaları evin en özel yerleri. Yatak odalarını huzurlu hale getirebilecek şey ise konforlu yatak odası takımları. Ancak binlerce ürün arasından evinize uygun olanı seçmek zor olabilir. Siz de evinizin en güzel köşesi için kaliteli bir yatak odası takımı arıyor ancak birçok model arasında kayboluyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için en kullanışlı modelleri listeledik.

Haber

Fiyatıyla uykuları kaçıran yatak modelleri

Uyku, herkes için gerekli ve önemli bir rutin. Fakat bazıları uyku konforunu o kadar çok ciddiye almış ki yatak fiyatları fırlamış gitmiş! Fiyatı dudak uçuklatan yatak çeşitlerini sizler için derledik.

Haber

Kış temizliği zamanı! Temizlik yaparken herkes bu noktaları atlıyor ama...

Koronavirüs pandemisiyle birlikte aslında insanların evde geçirdiği zaman arttı. Bu da evlerin her zamankinden daha fazla ve sık bir şekilde kirlenmesine neden oluyor. Bu durumda beraberinde temizlik gurusuna dönüşmenizi sağlıyor. Özellikle mevsim geçişlerinde evlerin temizlenmesi bir ritüel olarak kabul ediliyor. Kış mevsimi yaklaşmışken sizlere temizliğe dair ipuçları hazırladık.

Kadin

Yatak odanıza bir limon koyun! Öyle etkileri var ki sonucuna çok şaşıracaksınız...

Geceleri ne kadar erken yatarsanız yatın, sabah uyanmakta zorlanıyor musunuz? Uyandığınızda kendinizi tabiri caizse dayak yemiş gibi mi hissediyorsunuz? Aslında bu sorunların çok basit bir çözümü var: Limon! Gece yatarken başucunuza koyacağınız yarım limon, siz uyurken öyle büyük işler yapar ki; sabah uyandığınızda kendinizi harika hissedersiniz.

Trend

Bilinmeyen gerçek: Yatak odasında bitki bulundurmak zararlı mı? Eğer metrekare başına...

Hemen hepiniz hayatınızın bir noktasında "Uyunan odada bitki bulundurulmaz" veya "Yatak odasında bitki yetiştirmek sağlığa zararlıdır" gibi laflar işitmişsinizdir. Peki bu bilginin doğruluğundan emin misiniz? Cevabınız "Hayır" ise size bu sorunun gerçek cevabını vermek için oluşturduğumuz bu içeriği kaçırmayın deriz.

Haber