Zafer Algöz Haberleri Ve Son Dakika Zafer Algöz Haberleri

Zafer Algöz Haberleri Ve Son Dakika Zafer Algöz Haberleri

30 Ağustos 1961 Kars doğumlu olan Zafer Algöz dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Ünlü sanatçı ilk tiyatro eğitimini Bursa Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde açılan "Gençlik Kursları" ile almıştır. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazanıp buradan mezun olduktan sonra 1985 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sahne hayatına başladı. 1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları’na tayin olan Algöz, birçok oyunda rol aldı, dizi ve sinema filmleri çevirdi. Oynadığı filmler içinde özellikle Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği komedi filmlerindeki performansı popülerliğini artırmıştır.

Zafer Algöz Haberleri

24 gün arayla anne ve babasını kaybetmişti! Zafer Algöz'den duygu dolu bayram paylaşımı

Oyuncu Zafer Algöz büyük bir acı yaşadı. Oyuncu, 24 gün arayla önce annesi Güner Algöz'ü, ardından babası Cevdet Algöz'ü toprağa vermişti. Zafer Ölgöz anne ve babasının kaybından sonra bayram paylaşımıyla duygulandırdı.

Magazin 11-04-2024 08:53

24 gün önce annesini kaybetmişti! Zafer Algöz'ün babası hayatını kaybetti

Usta oyuncu Zafer Algöz, 24 gün arayla iki büyük acı yaşadı. Geçtiğimiz günlerde annesi Güner Algöz'ü toprağa veren Zafer Algöz'ün babası Cevdet Algöz hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi ''65 yıllık aşıklar cennette buluştular'' sözleriyle duyurdu.

Magazin 03-04-2024 08:48

Zafer Algöz'ün acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

Son olarak Erşan Kuneri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Zafer Algöz aldığı acı haberle sarsıldı. Zafer Algöz annesi Güner Algöz'ü kaybetti.

Magazin 09-03-2024 09:56

Arka Sokaklar'ın Komiser Mehmet'i Pamir Pekin şaşırttı! Meğer Hülya Avşar ile kamera önünde öpüşmüş

Ünlü oyuncu Pamir Pekin, Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu. Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar'ın 653. bölümde izleyici karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu şu sıralar dizi nedeniyle tatlı bir telaş yaşıyor. Ünlü ismin geçmişte Hülya Avşar'ın klibinde oynadığı ortaya çıktı.

Magazin 17-11-2023 12:15

Yılmaz Gruda son yolculuğuna uğurlandı! Usta oyuncuya büyük vefasızlık: Burada herkes olmalıydı

Böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle 93 yaşında vefat eden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda için Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde tören düzenlendi. Bazı sanatçı dostları usta ismi son yolculuğunda yalnız bırakmazken salonun boş olması dikkat çekti. Oyuncu Ahmet Kural "Üzgünüz, diyecek bir şey yok" derken sanatçının menajeri Tümay Özokur ise, "Burada herkes olmalıydı" dedi.

Magazin 27-07-2023 18:08

Yıldız De Bana jürisi Zafer Algöz kaç yaşında, kimdir ve nereli? İşte koyu Beşiktaş taraftarlığıyla bilinen Zafer Algöz'ün hayatı...

Yıldız De Bana jüri üyesi Zafer Algöz, bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan yarışma nedeniyle merak edildi. koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü oyuncu, son dönemde Cem yılmaz filmlerinin aranan isimlerinden olmuştur. Usta oyuncu ayrıca; Ağır Roman, Kurtlar Vadisi Pusu, A.R.O.G, Arif V 216 gibi çok sayıda yapımda rol almıştır. Peki, Zafer Algöz kaç yaşında, kimdir ve nereli? İşte, Yıldız De Bana jürisi Zafer Algöz hakkında merak edilenler...

Magazin 01-04-2023 00:12

Erşan Kuneri'deki Nazlı rolüyle olay olmuştu! Cem Yılmaz'dan Çağlar Çorumlu ve Ozan Güven itirafı

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinde birlikte rol aldığı ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu ile ilgili bir itirafta bulundu. Erşan Kuneri'deki Nazlı karakteriyle olay olan Çağlar Çorumlu ile Pek Yakında'dan önce tanıştığını söyleyen Yılmaz, "Çağlar'ı bana Ozan Güven tavsiye etti. Pek Yakında'da oynadık sonra da hep oynadık. Erşan Kuneri'de yaptıklarının hakkı ödenmez" dedi.

Magazin 04-07-2022 23:41

Zafer Algöz neden gündemde? Zafer Algöz Feyyaz Yiğit'e ne dedi? Zafer Algöz kimdir? Zafer Algöz kaç yaşında ve nerelidir?

Zafer Algöz günün en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlülerden biri olan Zafer Algöz, yaptığı bir paylaşımı ile gündemde yer alıyor. Sosyal medya üzerinden gelen bir yoruma Zafer Algöz, çok konuşulacak cevaplar verdi. İşte Zafer Algöz hakkındaki detaylar!

Magazin 19-05-2022 09:44

Zafer Algöz kimdir, neden gündem oldu? Zafer Algöz Feyyaz Yiğit'e ne söyledi?

Zafer Algöz kimdir, neden gündem oldu sorusunun yanıtı binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. Sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine giren Zafer Algöz'ün, Exxen platformunda yayınlanan 'Gibi' ile ilgili sözler olay yarattı. Peki, Zafer Algöz, Feyyaz Yiğit ile ilgili ne dedi?

Magazin 19-05-2022 09:22

Zafer Algöz'ün Erşan Kuneri yorumuna Gibi'nin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç ile Aleyna Tilki'den yanıt

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Netflix'teki Erşan Kuneri dizisi gündemden düşmüyor. Erşan Kuneri'nin başrol oyuncularından Zafer Algöz'ün, fenomen dizi Gibi ile ilgili sözleri sosyal medyada olay oldu. Gibi'nin İlkkan’ı Kıvanç Kılınç'tan ise isim vermeden Algöz'ün sözlerine yanıt geldi. Şarkıcı Aleyna Tilki de Gibi ve Erşan Kuneri hakkındaki düşüncelerini sosyal medyadan paylaştı ve Gibi'ye destek verdi.

Magazin 19-05-2022 00:16

Zafer Algöz kimdir, neden gündem oldu? Zafer Algöz aslen nereli, kaç yaşında ve evli mi?

Erşan Kuneri ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan kullanıcıya oyuncu Zafer Algöz yanıt verdi. Gelişme sonrası Algöz'ün verdiği yanıt olay oldu ve Twitter'da saatlerce gündemde kaldı. Algöz'ün hayatı ve memleketi gibi konuların yanında, olayın ayrıntıları da merak ediliyor. Peki Zafer Algöz kimdir, neden gündem oldu? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 18-05-2022 21:08

Cem Yılmaz'dan sonra Zafer Algöz'den de 'Erşan Kuneri' eleştirilerine yanıt! Gibi'nin 2 fırın ekmek yemesi lazım

Zafer Algöz, Erşan Kuneri'ye gelen eleştirilere verdiği yanıtla gündem oldu. Başarılı isim, 'Erşan Kuneri' hakkında övgüyle bahseden bir sosyal medya kullanıcısına, fenomen dizi 'Gibi' üzerinden yanıt verdi. Algöz'ün yanıtı kısa sürede gündeme oturdu.

Magazin 18-05-2022 12:08

Deli Aşk konusu ne? Deli Aşk filminin oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

Deli Aşk filminin konusu, 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü televizyon yayın akışında yer alması nedeniyle merak konusu oldu. Murat Dündar'ın yönetmenliğini üstlendiği film 2017 yapımıdır. Vatandaşlar, Deli Aşk konusu ne? Deli Aşk filminin oyuncuları kimler? Nerede çekildi? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte filme ilişkin bilgiler...

Trend 14-05-2022 18:38

Zafer Algöz'ün zam sitemi! Otoparklarda iki saatlik park ücretine...

Yahşi Batı, Pek Yakında gibi yapımlarda rol alan Zafer Algöz zamların ardından sitem etti. Zafer Algöz, bundan sonra otomobilini kullanmayacağını söyledi. Algöz otoparklarda iki saatlik park ücretine 100 lira istendiğini de sözlerine ekledi.

Magazin 07-04-2022 08:54

Üç Kuruş'ta Kartal Nezih'i öldürdü! Zafer Algöz Üç Kuruş dizisinden ayrıldı

Show TV'de ekrana gelen, Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un 10. son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Nezih'in adamlarını kendi tarafına çekmeyi başaran Kartal, Çıngıraklı'ya baskına gelen Nezih'i öldürdü. Üç Kuruş'a Bahar'ın gizemli babası Nezih karakteriyle katılan Zafer Algöz son bölümde diziye veda etti.

Magazin 18-01-2022 02:04

Üç Kuruş 5. yeni bölüm ön izleme sahnesi! Evlenen Kartal ve Bahar'dan Nezih'e kötü sürpriz!

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'un 5. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un yeni bölüm fragmanında Kartal, Nezih'in yanında sosyal medyada canlı yayın açarak Bahar ile evliliklerini herkese duyuruyor. Kartal ve Bahar, iki gün sonra düğünleri olduğunu açıklarken Nezih'in gergin hali dikkat çekiyor. Şimdi izleyici merakla Kartal ile Bahar'ın düğününü bekliyor.

Magazin 23-11-2021 23:33

Üç Kuruş 2. bölümden çarpıcı fragman! Zafer Algöz, Nezih karakteriyle Üç Kuruş'a damga vuracak

Show TV'de Çukur'un yerine ekrana gelmeye başlayan Üç Kuruş dizisinden yeni fragman yayınlandı. Üç Kuruş'un 2. yeni bölüm fragmanında, Kartal ve Efe'nin katil hakkında konuşmaları dikkat çekiyor. Fragmanda, Konyalının karanlıkta kaldığı gerilim dolu anlar akıllara "Sıradaki hedef Konyalı mı?" sorusunu getiriyor. Üç Kuruş'un yeni bölümünde ünlü oyuncular Zafer Algöz ve Nesrin Cavadzade de diziye damga vuracak. Zafer Algöz'ün canlandırdığı Nezih, Çıngıraklı'ya gelerek Kartal'ın karşısına çıkacak.

Magazin 08-11-2021 03:00

Üç Kuruş dizisinde Zafer Algöz fırtınası esecek! Üç Kuruş'ta Bahar'ın babası Nezih kimdir?

Show TV'de Çukur'un yerine ekrana gelmeye başlayan Üç Kuruş dizisinin kadrosuna, usta oyuncu Zafer Algöz de katıldı. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un paylaştığı Üç Kuruş'a katılan Zafer Algöz, yeni bölümde Bahar karakteriyle karşımıza çıkacak oyuncu Nesrin Cavadzade'nin babası Nezih'e hayat verecek. Bahar ve babası Nezih, dizinin hikayesinde de önemli bir rol oynayacak.

Magazin 04-11-2021 02:23

Üç Kuruş dizisine bomba transfer! Zafer Algöz kadroya katıldı

Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Üç Kuruş, pazartesi akşamı ekran macerasına başladı. İddialı dizinin kadrosuna flaş bir isim katıldı.

Magazin 03-11-2021 15:27

Ankara Şehir Hastanesinde Serebral Palsi Farkındalık Günü etkinliği

Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Evren Yaşar: - "Ailelerimizin ve çocuklarımızın bu konudaki eğitimleri çok önemli. Bu, bütün yaşamı etkileyen bir süreç. Sadece çocuklarımızın hayatını değil, aileleri de çok etkiliyor" - Pediatrik Rehabilitasyon Derneği Başkanı Prof. Dr. Resa Aydın: - "Çocukların çok değerli zamanlarda fizyoterapi yaklaşımları olması lazım. Tıbbı yaklaşımlar, ilaçlar, iğneler, başka uygulamalar... Bu zamanlar, erken girişimler çok önemli" - Etkinliğe katılan oyuncu Zafer Algöz vatandaşları sereplal palsi konusunda hassas olmaya davet etti

Yurthaber 06-10-2021 15:26

'Yıkılıyo' şarkısıyla ünlenen Ayça'nın son halini görenler gözlerine inanamadı!

'Yıkılıyo' şarkısıyla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Ayça Tekindor, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi. Ayça'nın son halini görenler, genç şarkıcıyı tanıyamadı.

Magazin 25-09-2021 12:38

Zafer Algöz'den Serdar Ortaç'a sert tepki

Beşiktaş'la ilgili sözleri için özür dileyen şarkıcı Serdar Ortaç'a tepkiler sürüyor. Son olarak oyuncu Zafer Algöz ünlü şarkıcıya sert tepki gösterdi.

Magazin 24-09-2021 14:02

Yahşi Batı filmi nerede ve ne zaman çekildi? Yahşi Batı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Cem Yılmaz'ın yazıp rol aldığı en komik filmlerinden biri olarak bilinen Yahşi Batı filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak. Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin çekim yeri ve zamanı da merak ediliyor. Peki Yahşi Batı filmi nerede ve ne zaman çekildi? Yahşi Batı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 17-08-2021 19:50

Görevimiz Tatil filmi nerede ve ne zaman çekildi? Görevimiz Tatil filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrollerinde Demet Akbağ ve Zafer Algöz’ün yer aldığı Görevimiz Tehlike filmi, 2018 yılında beyaz perdede yer aldı. Sinemalarda gösterilmesinin ardından büyük bir beğeni toplayan Görevimiz Tehlike filmi, birçok kişi tarafından ilgiyle izlendi. Film, konusu ve oyuncularıyla oldukça beğenilen bir aile filmi olarak öne çıkıyor. Peki Görevimiz Tehlike filmi nerede çekildi? İşte oyuncu kadrosu…

Trend 06-06-2021 15:49

Gora ne zaman ve nerede çekildi? İşte oyuncuları

Cem Yılmaz'ın en sevilen filmlerinden biri olan Gora bu akşam bir kez daha Star Tv ekranlarında olacak. Uzaylılar tarafından kaçırılan Arif'in hikayesine yer verilen Gora filmi 2004 yılında vizyonda olduğu dönemde gişe rekorları kurdu. Peki, Gora filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte, Gora filmi oyuncu kadrosu

Trend 13-05-2021 22:21

Hakan Altun'un durumu hakkında flaş gelişme! Yakın arkadaşı Zafer Algöz açıkladı

Sunuculuğunu yaptığı 'Şarkılar Bizi Söyler'in çekimleri öncesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan sanatçı Hakan Altun'dan müjdeli haber geldi. Zafer Algöz, "Hakan yoğun bakımdan çıktı" dedi.

Magazin 22-04-2021 15:50

Zafer Algöz kimdir, kaç yaşındadır? Zafer Algöz nereli?

Türk sinema ve televizyon tarihinin usta oyuncularından olan Zafer Algöz, özellikle komedi filmlerinin ve dizilerinin vazgeçilmez yüzleri arasında yer almaktadır. Gençlik kursları ile tiyatro eğitimine başlayan ünlü oyuncu, o günden sonra tiyatrodan hiç kopmamıştır. Peki Zafer Algöz kimdir, kaç yaşındadır? Zafer Algöz nereli?

Magazin 24-03-2021 17:36

Şarkılar Bizi Söyler'in konukları kimler? Bu hafta hangi ünlü isimler var?

Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşan eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'in 25 Mart'ta yayınlanacak olan 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta birbirinden önemli isimleri konuk ederek seyircilerine müzik şöleni sunan program, bu hafta da oldukça eğlenceli anlara sahne olacak. İşte Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları...

Magazin 24-03-2021 14:08

Cem Yılmaz ve Zafer Algöz'ün düeti olay oldu!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yakın dostu olan oyuncu Zafer Algöz'la karaoke yaptığı anların videosunu paylaştı. Yılmaz ve Algöz'ün düeti sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Magazin 30-01-2021 00:20

Zafer Algöz Yıldız Tilbe şarkısı okuyunca... İbrahim Tatlıses şaşırttı

Zafer Algöz ve Cem Yılmaz İbo Show'da Yıldız Tilbe şarkısı okudu. Bir süredir Tilbe ile arasının açık olduğu iddia edilen İbrahim Tatlıses açıklamasıyla şaşırttı.

Magazin 10-01-2021 10:54

İbo Show'a katılan Cem Yılmaz: Birbirimize biraz moral verelim istedik

Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'un son bölümüne MFÖ, Zafer Algöz ve Cem Yılmaz konuk oldu. Geceye damga vuran Cem Yılmaz sosyal medyadan açıklama yaparak dikkat çekti.

Magazin 10-01-2021 07:08

İbo Show'da Cem Yılmaz sürprizi! İbo Show 9. bölüm tanıtımı yayınlandı! İşte yeni bölüm konukları

İbrahim Tatlıses'in her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği İbo Show'un 9. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İbo Show'un 9 Ocak Cumartesi ekrana gelecek olan yeni bölümdeki ünlü konukları da belli oldu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, İbo Show'un yeni bölümüne konuk olacak.

Magazin 05-01-2021 00:16

Zafer Algöz'den Zaga dönemiyle ilgili Okan Bayülgen açıklaması! Okan bize haber vermeden...

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, yıllar önce televizyon programında birlikte çalıştıkları Okan Bayülgen'le ilgili açıklamalarda bulundu. Algöz, "Okan Bayülgen ile Zaga ve Televizyon Çocuğu döneminde beraber çalışmıştık. Bir dönem geçtikten sonra şunu öğrendim ki orada yapmış olduğum, benim de yaratıcılığını üstlendiğim o işleri Okan bize haber vermeden noterde kendi üstüne almış" dedi.

Magazin 15-10-2020 22:27

Zafer Algöz'den Ozan Güven açıklaması: Arkadaşımı eleştireceksem...

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, Jülide Ateş'le 40 programına konuk oldu. Zafer Algöz yakın arkadaşı olan, sevgilisi Deniz Bulut'u darp ettiği iddia edilen Ozan Güven'le ilgili soruya da yanıt verdi. Algöz, "Beni çok üzdü. Ben önce şaka sandım. Arkadaşımı da eleştireceksem bunu sosyal medyada yapmam yüzüne karşı söylerim" dedi.

Magazin 15-10-2020 21:51

Cem Yılmaz Zafer Algöz haberiyle böyle dalga geçti

Zafer Algöz'ün eşiyle yemek yediğine dair çıkan haber gündem olmaya devam ediyor. Komedyen Cem Yılmaz, oyuncu arkadaşı Zafer Algöz'le ilgili çıkan haberle böyle dalga geçti..

Magazin 05-09-2020 15:34

Zafer Algöz: ‘Cem Yılmaz yokken ben sahnedeydim’

BiPlay TV Youtube kanalında Ertem Şener’in ‘Sorgu Odası’ isimli programına konuk olan oyuncu Zafer Algöz kariyeri, sahne hayatı ve yakın arkadaşları hakkında samimi itiraflarda bulundu. Cem Yılmaz’ın filmlerinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Zafer Algöz ilk kez yakın arkadaşı Ozan Güven’in şiddet iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 13-08-2020 15:08

Zafer Algöz'den Ozan Güven açıklaması! 'Annemin derdine düştüm'

Zafer Algöz, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Basın mensupları oyuncuya, yakın arkadaşı Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddialarını hatırlattı. Algöz, konuyla ilgili "Arkadaşlar Ozan'la ya da hanımefendiyle konuşmadım. Ben kendi annemin derdine düştüm" şeklinde konuştu.

Magazin 17-07-2020 11:22

Tutunamayanlar tatilde! Tutunamayanlar oyuncuları kimler? Konusu ne? Hangi isimler dizide rol alıyor?

TRT 1 ekranlarına gelen Tutunamayanlar dizisinin sezon finali yapmasından sonra sevilen oyuncular Doğu Demirkol, Yeliz Kuvancı ve Hande Hatipoplu soluğu Bodrum’da aldı. Dizinin başarılı oyuncularının Bodrum’da objektiflere yakalanmasından sonra dizi sosyal medya gündeminde konuşulmaya başlandı. Sezonun yorgunluğunu iskelede güneşlenerek atan ekip uzun süre sohbet etti.

Magazin 09-07-2020 17:31

Zafer Algöz ve Can Yılmaz'dan bir ilk!

Geçtiğimiz sezondan bu yana Türkiye'nin pek çok yerini gezerek seyircisiyle buluşan Can Yılmaz ve Zafer Algöz, ''Park Et Seyret'' sahnesinde sevenleri ile buluştu.

Magazin 03-07-2020 13:34

Cem Yılmaz karantina günlerini anlattı: Ailem ile görüntülü konuştuğumda...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve Can Yılmaz'ın YouTube kanalı olan Burda Olan Burda Kalır'a konuk oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle 40 gündür evden dışarı adım atmadığını söyleyen Cem Yılmaz, evinde yangın çıktığı iddialarına ise yanıt verdi. Ünlü komedyen, annesi ve babasıyla görüntülü konuşma yaptığı sırada yaşadıklarını anlatmasıyla da herkesi güldürdü.

Magazin 24-04-2020 03:15

Zafer Algöz: Bebek ve Caddebostan şuursuzların istilasındaydı

Oyuncu Zafer Algöz, kötü giden havaların karantina önlemlerine bir nebze olsun yardımcı olduğunu söyledi ve dikkat çekici bir tespitte bulundu.

Magazin 05-04-2020 14:58

TRT'nin yeni dizisi Tutunamayanlar izleyiciyle buluştu

Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz ve Asuman Dabak'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı, ilginç hikayesiyle dikkati çeken TRT 1'in absürt komedi tarzındaki yeni dizisi "Tutunamayanlar"ın ilk bölümünü dizinin ekibi ve oyuncuları birlikte izledi - Asuman Dabak: - "Hepimizin çok sevdiği, eğlenerek okuduğumuz, çektiğimiz, çok tatlı bir aile komedi dizisi oldu" - Zafer Algöz: - "Umut ediyorum ki içeriğiyle, oyunculuğuyla ve izleyici kitlesiyle tutulan bir televizyon dizisi olacak. Çünkü süre olarak makul, insani boyutlarda bir zaman dilimi içerisinde çekilmiş olacak" - Yönetmen Osman Nail Doğan: - "Biz çekerken güldük, umarım seyirci de beğenir, sever" - Yönetmen Murad Zaloğlu: - "Diziyi genel olarak sade tasarladık, reji olarak müzik olarak. Mahalle olarak da Beykoz'u seçtik. Çünkü bizim için daha sıcak bir havası vardı"

Magazin 08-01-2020 00:00

Can Yılmaz ve Zafer Algöz, Burda Olan Burda Kalır ile seyircisiyle buluşma devam ediyor

Zafer Algöz ve Can Yılmaz, yaşadıkları komik anektodarı seyirci ile paylaştıkları gösterileri 'Burda Olan Burda Kalır' ile turnelerine devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz gün İstanbul'da TİM Show Center'da seyirci karşısına çıkan ikili, izleyenlere yine keyifli anlar yaşattı.

Magazin 23-12-2019 00:21

İzmir’de Cem Yılmaz’lı Karakomik Filmler galası

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği "Karakomik Filmler"in İzmir galası yapıldı. Cem Yılmaz’ın yanı sıra filmin oyuncu kadrosunun katıldığı galada, sinemaseverler oyuncu kadrosuyla söyleşi yapma şansı yakaladı. Yılmaz esprileriyle İzmirlileri güldürdü.

Trend 21-10-2019 16:48

Yalçın Gülhan'ın vefatı sanat dünyasını üzdü

Yönetmen Mesut Uçakan: - "Çok iyi anlaştığım birisiydi. Güzel günlerimiz oldu birlikte. Samimi bir insandı. Allah rahmet eylesin" - Oyuncu Perihan Savaş: - "Senin, beni güldürmelerini hiç unutmayacağım. Güle güle. Yolun ışık olsun"

Haber 27-07-2019 15:01

11. Kocaeli Kitap Fuarı

Teknik direktör Yılmaz Vural, oyuncu Zafer Algöz ile Can Yılmaz kitaplarını imzaladı

Yurthaber 28-04-2019 17:48

11. Kocaeli Kitap Fuarı

Teknik direktör Yılmaz Vural, oyuncu Zafer Algöz ile Can Yılmaz kitaplarını imzaladı

Haber 28-04-2019 17:44

Atatürk Kültür Merkezi Temel Atma Töreni

Törene katılan sanatçılar, 20 ay sonra bitirilmesi planlanan Atatürk Kültür Merkezi projesini değerlendirdi - Sanatçı Orhan Gencebay: - "Atatürk'ümüze, ülkemize layık, dünya çapında bir projenin temeli atıldı. Bizler de şahit olduk hep beraber. Son derece güzel bir gün, çok sevinçliyiz" - Oyuncu Zafer Algöz: - "Yeni projeyi gördüğüm zaman çok mutlu oldum. Çünkü sadece Türkiye ve İstanbul'un değil, Avrupa'nın da önemli kültür ve sanat merkezlerinden biri olacak" - Oyuncu Volkan Severcan: - "AKM'nin temellerinin bugün atılmasından dolayı gurur duyuyoruz ve bundan dolayı çok mutluyuz"

Haber 10-02-2019 15:38

Zafer Algöz çok sinirlendi

Hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Cengiz Baykal için taziye mesajı yayınlayan oyuncu Zafer Algöz, “Sıra sana geliyor“ diyen takipçisine “Yavşak, pislik“ diyerek cevap verdi.

Magazin 21-11-2018 14:41