Zaman Yolcusu Haberleri

Kendisini zaman yolcusu ilan etti! 'Önümüzdeki dokuz ay' diyerek kehanetlerini sıraladı... Sosyal medyada gündem yarattı

Kendisini zaman yolcusu ilan eden bir kişi önümüzdeki dokuz ay boyunca gerçekleşeceğini iddia ettiği 5 tahminini sosyal medyadan paylaşınca gündme olmayı başardı. Sözde zaman yolcusunun kehanetleri arasında maymun-insan melezinin yaratılması, 3. Dünya Savaşı ve hatta devasa bir süper yanardağ patlaması yer aldı.

Trend 05-04-2024 14:51

Zaman yolculuğu teorisini alevlendirdi! 1882 yılında yapılan tablodaki o detay sosyal medyada gündem yarattı

1882 yılında yapılan bir tablo sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Akıllı telefonların icadından tam 125 yıl öncesinde ünlü İskoç şair Robert Burns'ün resmedildiği tabloda sosyal medya kullanıcıları Iphone benzeyen bir cismin olduğunu iddia etti. İddia kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken zaman yolculuğu teorilerini de güçlendirdi.

Trend 31-05-2023 14:26

Sosyal medyada çok konuşulan iddia! 2047 yılından geldiğini söyledi... Genç haliyle yüzleşti

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Mike Williams isimli bir zaman yolcusu olduğunu iddia ederek 2047 yılından geldiğini söyledi. Sosyal medyada gündem yaratan görüntülerde Williams kendisinin genç haliyle yüzleştiği anları paylaştı. İkili farklı zaman dilimlerinden gelen aynı kişiler olduğunu ispat etmek için bileklerindeki dövmeleri gösterdi. Görüntüler sosyal medyada gündem yaratırken çoğu kişi duruma inanmadıklarını belirtti.

Trend 23-05-2023 14:36

“Zaman yolcusuyum” dedi! Dünya Kupası’nın kazananını açıklayınca sosyal medyada gündem oldu... Yetmedi bir de fotoğraf paylaştı

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası maçlarında sıra yarı final mücadelelerine geldi. Tüm dünyanın takip ettiği organizasyonun finaline geri sayım başlamışken zaman yolcusu olduğunu iddia eden sosyal medya kullanıcısı Fas’ın kupanın sahibi olacağını söyledi. Zaman yolcusu sosyal medya hesabından Fas taraftarının kutlamalarını gösteren bir fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

Trend 13-12-2022 12:02

Zaman Yolcusu

Zaman Yolcusu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zaman Yolcusu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medyada gündem yarattı! Zaman yolcusu bir bir kehanetlerini anlattı: Peşi sıra felaketleri sıraladı

TikTok’ta zaman yolcusu olduğunu iddia eden sosyal medya kullanıcılarının kehanetleri büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Son olarak 2096 yılından geldiğini söyleyen ‘Timevoyaging’ isimli kullanıcı 2024 senesine kadar insanlığı bekleyen felaketleri bir bir sıraladı. TikTok kullanıcısı iklim krizinin önlenmemesi durumda dünyanın sayısız felaketle mücadele etmek zorunda kalacağını söyledi.

Trend 05-09-2022 17:24

2906 yılından geldiğini söyleyen zaman yolcusu insanlığı uyardı! “Tarihin en kötü kasırgası geliyor

Sosyal medyada Kim Windell Necos adıyla paylaşım yapan bir zaman yolcusu kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2090’dan günümüze ulaştığını iddia eden zaman yolcusu, insanlığı önümüzdeki günlerde tarihin en kötü kasırgası konusunda uyardı. Kim Windell Necos hava olayının birçok can kaybına neden olabileceğini söyledi.

Trend 13-08-2022 10:21