6 Kasim 2020 Cuma Gunluk Burc Yorumlari Haberleri

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU 11 KASIM 2022 CUMA! BİM'de mont ve bot 6 taksitle satışa sunuldu!

BİM, 11 Kasım Cuma aktüel ürün kataloğu ve indirime giren ürünler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.. BİM 11 Kasım aktüel ürün kataloğunu yayımladı. Katalogda uygun fiyatlı kış kıyafetleri de bulunuyor. Vatandaşlar internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. İşte 11 Kasım 2022 Cuma gününün BİM aktüel ürün kataloğu...

Finans 2022-11-11 08:30:01

Bugün marketler açık mı? Hafta sonu 5-6 Aralık sokağa çıkma yasağında marketler açık mı? Bugün marketler kaçta açılıp kaçta kapanacak? Markete gitmek serbest mi?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle uygulamaya konulan yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı 4 Aralık 2020 Cuma günü saat 21.00’de başladı ve 7 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek. Bu süreçte vatandaşlar markete gitmek serbest mi sorusunun yanıtını da merak ediyor. Peki, bugün marketler açık mı? Hafta sonu 5-6 Aralık sokağa çıkma yasağında marketler açık mı? Bugün marketler saat kaçta açılıp kaçta kapanacak?

Haber 2020-12-05 11:11:39

Keltepe Kayak Merkezi yeniden ihaleye çıkıyor

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz ay ihalesi yapılan ve ihaleyi kazanan firmanın sözleşmeyi imzalamadığı Keltepe Kayak Merkezi Tesisleri’nin, yeniden kiralama ihalesi yapılacağı bildirildi.Merkeze bağlı Karaağaç Köyü Mevkisi’nde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait Keltepe Kayak Merkezi alt ve üst günübirlik tesisleri kafeterya, mutfak, kayak malzemeleri kiralama işletmesi için bir yıl süreyle açık teklif usulü (açık arttırma) ile kiraya verilmek üzere ihale edileceği belirtildi.Keltepe Kayak Merkezi Alt ve Üst Günübirlik kafeterya-mutfak, kayak malzemeleri kiralama işletmesi kiralama ihalesi İhale Komisyonu marifeti ile 04 Aralık 2020 Cuma günü saat 11.00’de, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İdari Binası’nda yapılacak.Kiralama ihalesinin yıllık toplam muhammen kira bedelinin yüzde 5 çeşitli paylar, yüzde 18 KDV, damga vergisi, sözleşme pulu bedeli ve yüzde 6 kati teminat hariç 90 bin TL olduğu kaydedildi.Geçtiğimiz ay ihaleye çıkan ve ihaleyi kazanan firmanın sözleşme imzalamadığından tesisin yeniden kiralama ihalesine çıktığı öğrenildi.

Yurthaber 2020-11-20 14:42:06

6 Kasım On Numara sonuçları belli oldu! On Numara sonuç sorgulama nasıl yapılır? On Numara 6 Kasım 2020 Cuma!

Şans oyunlarına ilgi duyan vatandaşlar tarafından 6 Kasım On Numara çekilişi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Büyük ikramiyenin sahibini bulup bulmayacağının belli olacağı çekilişle ilgili soruların sayısı arttı. Pek çok vatandaş tarafından merakla beklenen 6 Kasım On Numara sonuçları belli oldu! Şimdi şans oyunları meraklıları On Numara sonuç sorgulama nasıl yapılır sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte On Numara sonuçları 6 Kasım 2020 Cuma ile ilgili detaylar...

Haber 2020-11-08 13:46:11

Diğer Haber Etiketleri

Bim market alışveriş Ekonomi dolar düşer mi dolar düşer anlık gümüş gram gümüş gümüş fiyatı gümüş fiyatları gümüş kuru gümüş ne kadar güncel gümüş fiyatları gram gümüş fiyatı gram gümüş ne kadar güncel gümüş anlık gram bugün gümüş fiyatları gümüş fiyatları ne kadar bugün gümüş bugünkü fiyatı bugün gümüş fiyatları ne kadar gümüşün emtia piyasası bugün dolar kaç canlı borsa canlı dolar canlı döviz canlı dolar kuru borsa canlı anlık döviz serbest piyasa döviz dolar kuru ne kadar 1 usd serbest piyasa döviz kurları euro satış anlık döviz kuru bugün dolar kaç tl dolar kuru anlık dolar ne kadar olur 1 usd kaç tl euro satış fiyatı anlık borsa kuru dolar usd kaç tl borsa hisse senedi döviz satış bugün döviz kuru ne kadar borsa hisse günlük dolar dolarda bugün piyasa döviz kurları canlı döviz fiyatları dolar kuru ne dolar abd usd kaç dolar kurunda son durum cuma dolar kuru usd dolar piyasalarda dolar piyasa döviz euro fiyatları ne kadar anlık altın piyasası altın kuru canlı altın piyasası çeyrek altın fiyatları bugün altın fiyatları bugün ne kadar güncel altın kuru anlık altın kuru bir gram altın ne kadar kapalıçarşı canlı altın altın fiyatları bugün ne kadar oldu altın da son durum bir çeyrek altın ne kadar bir gram altın cumhuriyet altını satış fiyatı altın kuru fiyatları altın fiyatları düşer mi çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar bir cumhuriyet altını ne kadar altın fiyatları bugün ne survivor cuma mesajları O Ses Türkiye

Kırmızı Oda ekrandaydı... 6 Kasım 2020 Cuma reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

6 Kasım Cuma günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. 6 Kasım Cuma günü reyting sonuçları belli oldu mu? Peki 6 Kasım Cuma akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Magazin 07-11-20 11:19

TV yayın akışı 6 Kasım 2020 Cuma ! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

6 Kasım Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 6 Kasım Cuma akşamı Ramo, Hercai, Arka Sokaklar, Çocukluk, Babil, Kırmızı Oda ve Payitahat Abdülhamid dizileri kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV yayın akışı nasıl? İşte 6 Kasım TV yayın akışı...

Magazin 06-11-20 09:11

ABD seçimlerinin borsaya etkisi... 6 Kasım 2020 Cuma KAP haberleri! KAP'da halka arz olan hisseler hangisi? Son dakika şirket haberleri!

6 Kasım 2020 Cuma günü Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hangi haberlerin yayınlandığı araştırılıyor. Borsa İstanbul'da yayınlanan güncel haberler nedir yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İzmir depremi ardından ABD'de yapılan başkanlık seçimi borsayı nasıl etkileyecek merak ediliyor. İşte 6 Kasım KAP haberleri ve şirketlerin halka arz açıklamaları...

Finans 06-11-20 08:44

Eski aşklarla karşılaşma... 6 Kasım 2020 Cuma Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Yeni Ay'ın etkileri başlıyor... 6 Kasım 2020 Cumagünlük burç yorumları; aşk, sağlık ve para üzerine etkileri ne olacak? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. 6 Kasım 2020 Cuma Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Kadin 06-11-20 07:39

Evde bakım aylığı yatıyor... 6 Kasım 2020 Cuma evde bakım parası yatan iller listesi! Kasım ayı engelli ve yaşlı (evde bakım) maaşı yattı mı?

Devletin ödediği ödenekten birisi de evde bakım maaşıdır. Evde yaşayan ve bakıma muhtaç hasta ya da yaşlı kişilere bakanlara verilen evde bakım ödeneği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca her ay farklı günlerde hesaplara yatıyor. 2020 Kasım evde bakım parası yatan iller listesi hangisi? Son evde bakım aylığı yatanlar listesine iller eklenmeye başlıyor. 2020 Kasım'da evde bakım maaşı zamlanacak mı? İşte Kasım ayı evde bakım maaşı ve başvuru şartları...

Finans 06-11-20 07:12

İşte gümüşün son fiyatı... 6 Kasım 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı gümüş fiyatları! Gram gümüş ne kadar, yükselir mi?

Altın ve dolardan sonra yatırımcıların yeni gözdesi olan gümüş fiyatları her gün araştırılmaya devam ediyor. Emtia piyasasında geçen haftayı gümüş fiyatı, gramı 6,8771 liradan kapanırken bugün güne hareketli başladı. Temmuz ayında yatırımcısına %33,1 kar sağlayan gümüşten yatırımcılar vazgeçmiyor. 6 Kasım 2020 Cuma gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Emtia piyasası 6 Kasım 2020 gümüş fiyatları ve Kapalıçarşı anlık ve güncel gümüş fiyatları son durum haberimizde.

Finans 06-11-20 07:05

ABD seçimi sonrası altın... 6 Kasım 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı altın piyasası!Gram altın ne kadar?Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Merkez Bankası'nın faiz kararından dolayı altın fiyatları hareketlenmişti. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 6 Kasım Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 6 Kasım 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 06-11-20 06:47

Hayırlı cumalar mesajları... 2020 Sevdiklerinize en güzel ve kısa cuma mesajları! Ayetli, hadisli ve resimli cuma mesajları!

6 Kasım cuma günü namaza giden vatandaşlar, namazdan önce ve sonrası için Cuma mesajlarını sevdikleriyle paylaşıyor. Sizde yakınlarınıza ayetli cuma mesajları ya da hadisli cuma mesajları gönderebilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz en güzel resimli Cuma mesajları...

Haber 06-11-20 06:31

Hayırlı cumalar mesajları... 2020 Sevdiklerinize kısa cuma mesajları! Ayetli ve resimli cuma mesajları!

6 Kasım cuma günü namaza giden vatandaşlar, namazdan önce ve sonrası için Cuma mesajlarını sevdikleriyle paylaşıyor. Sizde yakınlarınıza ayetli cuma mesajları ya da hadisli cuma mesajları gönderebilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz en güzel resimli Cuma mesajları...

Haber 05-11-20 15:52

Bitlis’teki bazı ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Bitlis merkezdeki bazı köy ve mezralarda ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.Bitli Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bitlis ili merkez ilçesi sınırları içerisinde bulunan, Çeltikli, Aşağıkoçak, Aşağıyolak, Yukarıyolak, Yarönü, Beşkaynak, Dursun, Dikme, Aşağıdikme, Yukarıdikme, Uçankuş, Bayırlı, Kutlu, Akgün, Kınalı, Çobansuyu, Aşağıçobansuyu, Güllüce, Harmanyeri, Karaca, Konalga, Kaşıklı, Kayalıbağ, Cevizdalı köyleri ile mezraları bölgelerinde Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarının bulunduğu ve barınma amaçlı sığınak/barınak tesis ettikleri bilgisi alınması neticesinde, bahse konu bölgelerde BTÖ mensuplarının yakalanmaları, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince 6 Eylül 2020 Pazar günü saat 01.00’dan itibaren ilan edilen “Sokağa Çıkma Yasağı”, 02 Ekim 2020 Cuma günü saat 18.00’dan itibaren kaldırılmıştır" denildi.

Yurthaber 03-10-20 13:54

Kayseri Üniversitesi, öğrencilerine Uzaktan Eğitime Uyum Oryantasyon Eğitimi verecek

Kayseri Üniversitesi, öğrencilerine uzaktan eğitim teknolojilerine ve uzaktan öğretime adaptasyonu için “Oryantasyon Eğitimi” verecek.Kayseri Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAYUZEM) tarafından 5-9 Ekim 2020 tarihleri arasında video konferans yöntemi ile online verilecek eğitimlerde öğrencilere, “Sisteme Nasıl Girilir”, “Derslere Nasıl Girilir”, “Sanal Sınıf Nedir Nasıl Girilir”, “Ödev Nasıl Yüklenir”, “Link Bağlantısı Nasıl Açılır”, “Sınavlara Nasıl Girilir”, “İletişim Araçları Nasıl Kullanılır”, “Canlı Destek Nedir”, “Sık Sorulan Sorular” konuları anlatılacak.Saat:10.00-12.00 arasında yürütülecek oryantasyon eğitiminde okullara yönelik hazırlanan program şöyle:5 Ekim Pazartesi (Bünyan MYO, İncesu Sağlık Hizmetleri MYO, Pınarbaşı Suna Yalçın MYO, Yahyalı MYO, Yeşilhisar MYO ve Tomarza Mustafa Akıncıoğlu MYO), 6 Ekim Salı (Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Develi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Develi İslami İlimler Fakültesi ve Develi Hüseyin Şahin MYO), 7 Ekim Çarşamba (Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO, Sosyal Bilimler MYO), 8 Ekim Perşembe (Meslek Yüksekokulu) ve 9 Ekim Cuma (Mustafa Çıkrıkçıoğlu MYO).Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 03-10-20 13:00

Erciyes Cup için geri sayım başladı

Bu yıl 14.kez düzenlenen Erciyes Cup turnuvası Çarşamba günü başlıyor.Bellona Kayseri Basketbol tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Erciyes Cup, 6 takımın katılımı ile 23 Eylül 2020 Çarşamba günü başlayacak ve 25 Eylül 2020 Cuma günü tamamlanacak.Pandemi kuralları çerçevesinde seyircisiz oynanacak turnuvada Bellona Kayseri Basketbol, Fenerbahçe, Beşiktaş, İzmit Belediyespor, Nesibe Aydın ve Hatay Büyükşehir Belediyespor takımları mücadele edecek.Bellona Kayseri Basketbol takımı Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, “Erciyes Cup için her şey hazır.

Yurthaber 19-09-20 11:42

Tosya’da ilk Cuma namazı 6 camide kılınacak

Korona virüs salgın hastalığında normalleşmenin başlamasıyla birlikte 29 Mayıs 2020 Cuma günü Tosya ilçesinde ilk Cuma namazı 6 camide kılınacak.Normalleşme takviminin başlaması nedeniyle 16 Mart 2020 tarihinde cemaatle namaz kılınmasına ara verilen camiler 29 Mayıs günü Cuma namazıyla birlikte cemaatle ibadete açılıyor.Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 29 Mayıs 2020 Cuma günü ilk Cuma namazının kılınabileceğinin açıklanmasının ardından Tosya İlçe Hıfzısıhha Kurulu ilçede Cuma namazı kılınabilecek olan Camilerin listesini açıkladı.Kurul tarafından Osmanlı Cami, Fazıl Ateş Cami, Mevlana Cami, Şekerci Cami, Cumhuriyet Cami ve Site Cami olmak üzere toplam 6 camide Cuma namazı kılınmasına izin verildiği açıklandı.

Yurthaber 28-05-20 14:36

COVID-19 salgınından etkilenen mükellefler “Mücbir Sebep” uygulaması kapsamına alındı

Ağrı Defterdarlığı’ndan yapılan açıklamada COVID-19 salgınından ve bu salgın kapsamda alınan tedbirlerden doğrudan etkilenen mükelleflerin “Mücbir Sebep” uygulaması kapsamına alındığı bildirildi.Ağrı Defterdarı Mehmet Tural tarafından yapılan açıklamada, 24.03.2020 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren 518 Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile, Ticari, zirai ve mesleki kazanç yönünden gelir vergisi mükellefiyeti bulunan veya tebliğ ile belirlenen ana faaliyet alanlarında salgından doğrudan etkilenen ya da İçişleri Bakanlığınca alınan tedbirler kapsamında geçici süreliğine faaliyetlerine ara verilmesine karar verilen işyerlerinin bulunduğu sektörlerde faaliyette bulunan mükelleflerin 1/4/2020 ila 30/6/2020 (bu tarihler dâhil) tarihleri arasında mücbir sebep halinde olduğunun kabul edilmesinin uygun bulunduğu ifade edildi.Açıklamanın devamında ‘Mücbir Sebep’ halinde olduğu kabul edilen mükelleflerle ilgili olarak;“ 2020/Nisan, Mayıs ve Haziran döneminde verilmesi gereken Muhtasar Beyannameler (Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannameleri dâhil) ve Katma Değer Vergisi Beyannameleri ile sırası ile 30/4/2020 - 1/6/2020 - 30/6/2020 tarihine kadar verilmesi gereken “Form Ba-Bs” bildirimlerinin verilme ve mezkur tarihe kadar oluşturulması ve imzalanması gereken e-Defterlerin oluşturulma ve imzalanma ile aynı sürede Gelir İdaresi Başkanlığı Bilgi İşlem Sistemine yüklenmesi gereken “Elektronik Defter Beratları”nın yüklenme sürelerinin 27/7/2020 Pazartesi, bu beyannamelere istinaden tahakkuk eden vergilerin ödeme sürelerinin sırası ile 27/10/2020 Salı, 27/11/2020 Cuma ve 28/12/2020 Pazartesi, günü sonuna kadar uzatılması uygun bulunmuştur.Mükellefin vergi dairesi kayıtlarındaki ana faaliyet kodu itibarıyla tebliğde belirtilen sektörler arasında bulunmamasına rağmen ana faaliyet alanı olarak bu sektörlerden herhangi birisinde fiilen iştigal ettiğini ispat ve tevsik etmesi halinde, mükellefin mücbir sebep kapsamında olup olmadığının tespitinde ana faaliyet kodu yerine fiilen iştigal edilen ana faaliyet alanı dikkate alınacaktır.Ana faaliyet kodu değişikliğine ilişkin başvuruların, fiilen iştigal edilen ana faaliyet alanını ispat etmeye matuf tüm belgelerin ekinde yer aldığı “Ana Faaliyet Kodu Değişikliği Raporu” eklenmek suretiyle İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden yapılması gerekmektedir.Mükelleflerin bu kapsamda esas alınmasını istediği(ana faaliyet kodu olarak kaydedilmesi gerektiğini iddia ettiği) ana faaliyet alanından elde ettiği brüt hasılatın, diğer faaliyet kodlarından elde ettiği brüt hasılattan fazla olması şarttırBrüt hasılatın tespitinde 2019 hesap dönemi veya 2019 IV.

Yurthaber 20-04-20 17:28

Giresun Üniversitesi’nde uzaktan eğitim başladı

Yüksek Öğretim Kurumu tarafından örgün öğretime ara verilmesinin ardından tüm üniversitelerde olduğu gibi Giresun Üniversitesi de uzaktan eğitim sistemine geçti.Giresun Üniversitesi Senatosu’nun aldığı karara göre yapılandırılan Uzaktan Öğretim Müfredatı’na göre bugün (6 Nisan 2020 Pazartesi günü) başlayan dersler, 12 Haziran 2020 Cuma günü sona erecek.Teorik olarak anlatılan tüm dersler alınan karara göre uzaktan eğitim portalı üzerinden işlenecek.

Yurthaber 06-04-20 15:07

Giresun Üniversitesi’nde uzaktan eğitim başladı

Yüksek Öğretim Kurumu tarafından örgün öğretime ara verilmesinin ardından tüm üniversitelerde olduğu gibi Giresun Üniversitesi de uzaktan eğitim sistemine geçti.Giresun Üniversitesi Senatosu’nun aldığı karara göre yapılandırılan Uzaktan Öğretim Müfredatı’na göre bugün (6 Nisan 2020 Pazartesi günü) başlayan dersler, 12 Haziran 2020 Cuma günü sona erecek.Teorik olarak anlatılan tüm dersler alınan karara göre uzaktan eğitim portalı üzerinden işlenecek.

Yurthaber 06-04-20 15:07

Samsun’da 6 ton silajlık mısır tohumluğu dağıtıldı

Samsun’da çayır mera ve yem bitkilerini geliştirme projesi kapsamında çiftlere 6 ton silajlık mısır tohumluğu dağıtımı yapıldı.Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından mera ıslah ve amenajman projeleri yürütülen Alaçam Gökçeboğaz, Bafra Kaygusuz, Emenli, Osmanbeyli, Elifli, Çarşamba Akçatarla, Yukarı Dikencik, Havza Ortaklar, 19 Mayıs Engiz, Ladik Çadırkaya Mahallelerinde silajlık mısır üretim yapan çiftçilere ve diğer çiftçilere 6 bin kilogram silajlık mısır tohumluğu dağıtıldı.İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "9 Mart 2020 Perşembe günü Bafra Çetinkaya Tarım Kredi Kooperatifi’nden Alaçam, Bafra, Çarşamba, 19 Mayıs, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme ve Yakakent ilçelerindeki çiftçilere teslim edilmek üzere ilçe müdürlüklerinin teknik elemanlarına 3 bin 660 kilogram (305 paket) silajlık mısır tohumlukları ve 20 Mart 2020 Cuma günü Havza Tarım Kredi Kooperatifi’nden Asarcık, Atakum, Canik, Havza, İlkadım, Kavak, Vezirköprü ve Ladik ilçelerindeki üreticilere teslim edilmek üzere 2 bin 340 kilogram (195 paket) silajlık mısır tohumlukları teslim edilmiştir" denildi.Birçok ülkeye yayılan Kovid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler dikkate alınarak 2019 yılı bütçesinden 140 bin TL karşılığında alımı yapılan toplam 6 bin kilogram silajlık mısır tohumluğu çiftçilere ulaştı.

Yurthaber 23-03-20 17:37

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da ezak oyununda gergin anlar! Yasin'den sert tepki

Survivor 2020, 6 Mart Cuma akşamı 13. bölümüyle ekrana geldi. Survivor son bölümde erzak ödüllü oyun heyecanı yaşandı. Kuru fasulye ve salçadan oluşan erzak paketini kazanmak isteyen yarışmacılar kıyasıya bir mücadele yaşadı. Erzak oyunu sırasında ise gergin anlar yaşandı. Berkan konuşmalarına Yasin sert tepki gösterdi. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Magazin 07-03-20 01:24

Samsun’da huzur güven uygulamasında 121 aranan şahıs yakalandı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanması amacıyla ‘Türkiye Huzur Güven Uygulaması’ gerçekleştirildi.Samsun Valiliği tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde, 6 Mart 2020 Cuma günü aranan şahısların daha önceden tespit edilen iş yeri ve ev adreslerine ve araçlarına yönelik uygulama yapılmıştır.

Yurthaber 07-03-20 00:35

Cuma mesajları 2020 - Yakınlarınız için güzel ve güncel Cuma mesajları

6 Mart Cuma günü için çeşit çeşit Cuma mesajları haberimizde... Beğendiklerinizi, anlamlı ve güzel bulduklarınızı yakınlarınızla Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp gibi platformlardan paylaşabilirsiniz. İşte 2020'nin en güzel Cuma mesajları...

Haber 06-03-20 10:29

ÇDSO’dan Dünya Kadınlar Günü konseri

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) tarafından “Dünya Kadınlar Günü” için bir konser düzenliyor.Konseri Ukrayna’daki en çok talep gören orkestra şeflerinden biri olan ve birçok uluslararası tanınmış solistle konserler veren orkestra şefi Natalia Ponomarchuk yönetecek.Konserde, 1998 yılında Adana’da doğan, viyolonsel eğitimini Çukurova Üniversitesin’de tamamlayan ve birçok uluslararası yarışmalarda birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödüllerine sahip başarılı çelist Ülker Tümer ve 1990 İstanbul doğumlu, uluslararası yarışmalarda ikincilik ve üçüncülük ödülleri bulunan, çeşitli senfoni orkestralarında arp grup şefliği yapmış olan arpist Merve Kocabeyler sahne alacak.W.A.Mozart’ın “Don Giovannnı Operası Uvertürü” ile başlanacak olan programda, R.Schumann’ın “Viyolonsel Konçertosu”, C.Reinecke “Arp Konçertosu” ve O.Respighi’nin 1 numaralı “Antik Aryalar ve Danslar Süit”i Adanalı sanatseverlerin beğenisine sunacaklar.Konser, 6 Mart 2020 Cuma günü saat 20:00’de Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda gerçekleşecek.

Yurthaber 03-03-20 13:04

Atatürk Halk Koşusu ve Gökhan Türkmen Konseri iptal edildi

Isparta Belediyesi tarafından daha önce duyurusu yapılan ve her türlü organizasyonu tamamlanan bazı etkinliklerin iptal edildiği bildirildi.Suriye’nin İdlib kentinde Esed rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu 33 Mehmetçiğin şehit düşmesi ve yaralıların bulunması dolayısıyla Isparta Belediyesi tarafından alınan kararlar şu şekilde açıklandı; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 6 Mart 1930 tarihinde Isparta’ya teşriflerinin 90’ıncı yıldönümü anısına, 1 Mart 2020 Pazar günü düzenlenmesi planlanan Atatürk Halk Koşusu ile yine 6 Mart 2020 Cuma günü Işıkkent Spor Salonunda düzenlenecek olan Gökhan Türkmen Konseri iptal edildi.Bunun yanı sıra Isparta Belediyesi tarafından Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 4.’sü düzenlenen Kitap Fuarında her hangi bir değişikliğe gidilmedi.

Yurthaber 28-02-20 15:09

O Ses Türkiye finalistleri kimler oldu? İşte şampiyon olmak için yarışacak 6 isim! O Ses Türkiye 2020 final bölümü ne zaman?

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de 2020 şampiyonu belli oluyor. O Ses Türkiye'nin yarı finali 14 Şubat Cuma akşamı canlı yayında ekrana geldi. Hadise, Seda Sayan, Murat Boz ve Beyaz'ın takımından yarı finale kalan 17 yarışmacı büyük finale kalabilmek için mücadele etti. O Ses Türkiye finalistlerini ise sms oylamasıyla seyirciler belirledi. Peki O Ses Türkiye final yarışmacıları kimler oldu? O Ses Türkiye 2020 finali ne zaman yayınlanacak?

Magazin 15-02-20 01:05

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl “İklim ve Su” konulu bir fotoğraf yarışması düzenledi.Konseyi Dünya Meteoroloji Örgütü Yürütme Kurulu, her yıl 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü’nde belirlenen farklı bir tema etrafında kutlama geleneğini bu yıl da sürdürerek, 2020 yılının temasını “İklim ve Su” olarak belirledi ve ödüllü fotoğraf yarışması düzenledi.Edinilen bilgiye göre, “İklim ve Su” konulu bir fotoğraf yarışmasına katılan eserler, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek yarışma jürisi tarafından değerlendirilecek, dereceye giren eserler ayrıca ödüllendirilecek.Profesyonel ve amatör tüm fotoğrafçıların katılımına açık olan yarışmaya son katılım tarihi 6 Mart 2020 Cuma günü olarak belirlendi.Yarışmada, 1.

Yurthaber 30-01-20 09:11

Eyüpsultan’da Kültür-Sanat sezonu başlıyor

Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü 2019-2020 Kültür-Sanat sezonu Cuma günü düzenlenecek olan açılış programı ile başlıyor.“Sanatta Hayat Var” sloganıyla başlayacak yeni dönemde Eyüpsultan Belediyesi’ne ait 6 kültür merkezinde, 36 farklı branşta eğitim verilecek.

Yurthaber 08-10-19 16:10

Kayserispor’un 8 maçı Cumartesi

İstikbal Mobilya Kayserispor’un 2019-2020 sezonu 4.hafta ile 17.hafta arası oynayacağı maç programı belli oldu.Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun ilk 3 haftasında 2 kez Cumartesi, 1 kez de Cuma günü maç yapan İstikbal Mobilya Kayserispor, ligin ilk yarısının sonuna kadar 6 kez Cumartesi, 6 kez Pazar, 2 kez de Pazartesi günü maça çıkacak.TFF tarafından açıklanan maç programında İstikbal Mobilya Kayserispor, Kadir Has’ta 1 kez Cumartesi, 4 kez Pazar, 1 kez de Pazartesi günü maça çıkacak.

Yurthaber 10-09-19 09:00

Sivasspor’un yeni sezon kamp programı belli oldu

Demir Grup Sivasspor’un, Süper Lig’de 2019-2020 sezonu hazırlıklarına yönelik gerçekleştireceği kamp programı belli oldu.Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarının birinci etabı için 5 Temmuz Cuma günü akşam Bolu’da bir otelde toplanacak ve 6 Temmuz Cumartesi günü yapacağı antrenmanla ilk çalışmasını yapacak.

Haber 01-07-19 20:40